Visning av honnrposter for ralphern
Sider:
 • 1
 • 2
 • 16  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: En profilert bygger tatt, men ingen artikkel? 11. november 2010, 00:49
  Jeg er stor fan av treningsforum, og derfor tar jeg meg tid til å svare på nettopp det kikki. Selv om det er langt over leggetid for en som skal på lesesalen klokken 8 i morgen.

  Dette kunne blitt langt, men jeg får prøve å beherske meg.

  Hvorfor bruker jeg tiden min på å surfe på treningsforum? Mange interessante artikler om trening, forskning innen trening og kosthold. Ting jeg interesserer meg for, og liker å lese om. Men så kommer det sosiale, og folkene her. Utrolig mye bra folk og morsomme logger, som gir meg mye.

  Hvorfor er ikke jeg abenoment? Du trengtes ikke mye kunnskap, eller mange månedene på forumet for å forstå at en del gjør annet enn kun å spise grøten sin og trene hardt. Hvor gjenspeiles disse gutta, og hvem får spalteplass? Du trenger ikke lete lenge. Du befinner deg på riktig side, og trådstarter har et poeng allerede i tittelen. Jeg personlig er ikke ute etter å henge ut personer som Marius, men det blir til tider litt vel mye dop-profiler. Det økonomiske aspektet er åpenlyst, men hva med å prøve litt andre typer? Ikke bare kroppsbyggere som ikke kommenterer dopingspørsmålet? Hva med å være litt mer offensive i praten rundt å trene rent? Snakke med, intervjue forkjempere av nettop slikt og "likevel" stiller? Bare hør så paradoksalt det egentlig høres ut.

  Kjør sak om NRK karen i puls, Yngvar Andersen? Snakk om kjernekar med sunne verdier! Er han dopet og gir jeg opp... Savner slike som han her inne.

  Det er vel ikke snakk om å henge ut noen, det er snakk om å informere om at norges fremste bodybuilder har levert positiv a-prøve og mistet medaljen i em, men at saken er anket. Det kunne ha blitt en flott artikkel, og jeg forstår ikke hvorfor du henger deg så opp i akkurat det å ikke "henge ut noen". Det er bare en dårlig forsvarsmekanisme for å beskytte sin egen journalistikk spør du meg. Dette vil også være en ypperlig anledning for Marius til å forsvare seg selv og kommentere/belyse dopingsituasjonen i kroppsbygging. Jeg er personlig overhodet ikke imot det faktum at kroppsbyggere bruker steroider osv., men når dere som er redaksjonsansvarlige velger å ikke informere om en slik stor nyhet, stiller jeg spørsmålstegn ved dette. Jeg synes Marius er et fantastisk forbilde når det kommer til dedikasjon og hardt arbeid, og tenker ikke mindre om han fordi han blir tatt i doping, da "alle" proffene gjør det. Jeg forstår allikevel ikke hvorfor dere ikke belyser en slik nyhet. Om dere hadde begrunnet dette med markedsrettede årsaker hadde jeg tatt det godt imot. Da dere begrunner det med at dere ikke vil "henge ut" noen, blir jeg i tvil.


  Mye sant i det du skriver.
  Honnr gitt av : cagesnake, 11. november 2010, 01:11
  17  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: [IF + RYP] ralphern og am. fotball 27. oktober 2010, 17:56
  Hahaha.. Har løpt en del i det siste :p Nå skal jeg visst gå birken og.. Nedla godt over 500 km på en 4 ukers periode under Nike "Take - Oslo". Vi var 3 kompiser som gjorde rent bord (top 3).

  Dette ble avsluttet for 1 mnd siden, og trente styrke jevnlig for ikke å miste så mye muskler. Klarte likevel å falle helt ned i 73.6 kg. Nå skal jeg opp, og passerte vel akkurat 74.5. Er mer rippa enn jeg var før, men mangler litt på styrken. Men den skal opp Smiley

  Skoene jeg fikk designe som en del av premien:
  Honnr gitt av : Peblo, 28. oktober 2010, 00:45
  18  Trening / Styrkeløft / Sv: Elixia nye lavmål.... 26. april 2010, 22:49
  Det er fullstendig feilslått antidopingpolitikk å fjerne vekter....

  Hva annet kan drive folk til frustrerende stagnasjon og påfølgende dopingbruk enn for lite vekter å bli sterk med...

  himmel...

  Men de oppnår sikkert noe av formålet på kort sikt. Ingen som allerede ER store og sterke kan eller vil trene der.
  Men de som allerede er der og trener skal faen meg ikke oppleve å bli noe sterkere heller...

  Enkelte burde dra hodet ut av rævva for å få litt mer perspektiv.

  Dette har aldeles ingenting med antidopingtiltak å gjøre. Dette er kjeder som skal tjene penger, og de gir langt faen i de få prosentene (promillene) av folk som trenger manualer over et visst nivå.

  For å tjene penger, selger de et image. Dette vil de ikke assosiere med de største gutta. Om dette har noe med stigmatiseringen av de aller største gutta å gjøre kan man bare fundere i. Mottoet deres burde selvfølgelig heller vært "Trening for folk flest" enn "for alle". Men igjen. Det klinger ikke like bra..

  Fra et økonomisk PR perspektiv er det et valg jeg egentlig kan forstå. Kjipt for de som trenger slike vekter, men forståelig fra et kapitalistisk synspunkt. For det er jo tross alt en nisjeidrett disse driver med.
  Honnr gitt av : underattack, 26. april 2010, 22:52
  19  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 24. april 2010, 16:05
  Æsj at jeg ikke klarer å holde meg tilbake, men dæven. Her er det mange som har hatt en ufattelig kjip russetid! Det er det lite vil om... *mimre* 24 venner du skal ha resten av livet, på en buss vi planla i over 2 år. Samarbeidet, festene, rullingen, og hyggen vi rundt minnene vi har skape oss. Nei dæven. Jeg hadde gitt mye for å få opplevd det en gang til.

  Men igjen. La nå folk ha forskjellige prioriteringer. Unødvendig diskusjon da det er totalt basert på egne tanker. "Min oppfatning er mer riktig en din oppfatning"

  Jeg kan skrive under på at du er dedikert som få Therese. DET kan vi alle være enige om :p
  Honnr gitt av : Maevar, 24. april 2010, 16:08
  20  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: [MYO + IF + Am. Fotball] Fullt kjør! 12. april 2010, 21:05
  I tilfellet det ikke kommer frem på bildene.  DETTE ER JUKS OG FANTERI BILDER!  Tatt i dag etter en byst tri og mage økt  Dips

  Men morsomt endog! Sommersesongen er rett rundt hjørnet. Må bare sørge for at jeg har pump 24/7....

  Honnr gitt av : Peblo, 13. april 2010, 13:23
  21  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: [MYO + IF + Am. Fotball] Fullt kjør! 12. april 2010, 21:05
  I tilfellet det ikke kommer frem på bildene.  DETTE ER JUKS OG FANTERI BILDER!  Tatt i dag etter en byst tri og mage økt  Dips

  Men morsomt endog! Sommersesongen er rett rundt hjørnet. Må bare sørge for at jeg har pump 24/7....

  Honnr gitt av : qwerty12345, 13. april 2010, 12:52
  22  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 12. april 2010, 15:34
  Jeg syntes Therese skal ha mye heder for innsatsen hennes. Den har vært utrolig bra!
  Og ja, flott er ordet Smiley

   Bow

  Så måten du tar opp en egentlig interessant diskusjon på, er litt lite gjennomtenkt didrik. Jeg er noe enig i prinsippet ditt, om at når musklene får jentene til å se maskuline ut er det noe som jeg, subjektivt ikke tiltrekkes av. Men når det kommer til musklatur som fremhever kvinnelige pene former. Da er saken en helt annen! Dette er nok også det de fleste som anser som normen. Hva som finnes på begge sider av den skalaen er nok veldig varierende.
  Honnr gitt av : Jamenfy, 12. april 2010, 22:38
  23  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: [MYO + IF + Am. Fotball] Fullt kjør! 12. april 2010, 21:05
  I tilfellet det ikke kommer frem på bildene.  DETTE ER JUKS OG FANTERI BILDER!  Tatt i dag etter en byst tri og mage økt  Dips

  Men morsomt endog! Sommersesongen er rett rundt hjørnet. Må bare sørge for at jeg har pump 24/7....

  Honnr gitt av : BodyBjunior, 12. april 2010, 21:29
  24  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvilken utdannelse har du (/holder du på med), og hva evnt. jobber du som nå? 28. mars 2010, 22:30
  Så din far, FRED OLAV FLATMO JOHANNESSEN, bosatt i Bergen med

      *  11 402 930 i inntekt
      * 74 679 307 i formue
      * 4 074 800 i skatt

  Skal være fra Jamaica?
  Honnr gitt av : Teletubbi104, 30. mars 2010, 16:21
  25  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvilken utdannelse har du (/holder du på med), og hva evnt. jobber du som nå? 28. mars 2010, 22:30
  Så din far, FRED OLAV FLATMO JOHANNESSEN, bosatt i Bergen med

      *  11 402 930 i inntekt
      * 74 679 307 i formue
      * 4 074 800 i skatt

  Skal være fra Jamaica?
  Honnr gitt av : .......1, 28. mars 2010, 22:37
  26  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: ggi <-> ratter på 24. mars 2010, 15:07
  Selvfølgelig! Hvis du ønsker å komme med tilbakemeldinger er det bare positivt Smiley

  Slang opp logg fra i går.

  Har laget et excel dokument så det er enkelt å holde oversikt.
  Den fra i går stemmer ikke helt, da det mangler noen småting som en rekke grønnsaker, en boks med makrell i tomat. Tranen jeg tar, samt to bananer. Jeg påkostet meg ekstra mat da starten av uken er den tøffeste delen. Derfor har jeg logget et litt mindre overskudd enn det utregningen tilsier.

  Trente styrke lørdag, fotball søndag, styrke mandag, fotball tirsdag og skal trene styrke om noen timer.

  Jeg holder meg stort sett alltid innenfor intervallene, men når fotballtreningen som i går er ferdig klokken 23:00 blir vinduet forskjøvet en time, og jeg har derfor ikke spist noe enda.

  Skal veie meg i dag, så spent på hva vekten sier Smiley

  1. måltid i dag blir 200 gram wok-grønnsaker og 300 gram kylling.
  I dag skal jeg også kose meg litt ekstra og har satt frem 400 gram blåbær til tining.

  Jeg har ikke lagt med mandagens styrketrening i kcal loggen, da jeg ikke vet hva jeg forbrenner på en slik økt, men med 1.5 time fotball går det minst 1000 kcal.
  Honnr gitt av : Buldosern, 27. mars 2010, 11:41
  27  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: [RYP + Am. Fotball] ralphern mikrolubben og småsterk 18. mars 2010, 00:14
  VM I POSERING hahaha
  Honnr gitt av : Jan S, 18. mars 2010, 20:54
  28  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Viddoyen`s Profil.17 år og 160 i benk :) Nye bilder side 44 19. januar 2010, 17:22

  Vist du ikke klarer å tolke det der til et nei, så ja.....  Wink


  Men herregud som folk skal mase om det da?
  Han har skrevet at han ikke har brukt, selv om han har vurdert det.

  Ser ut som ett nei i mine øyne, men .. Uansett er det hans sak, han har svart på spørsmålet og det får folk være fornøyde med.

  Innlegget jeg refererte til, og dere svarer med er definisjonen på å gå rundt grøten. Ikke ett sted der skriver han at han aldri har rørt bol. Kall meg gjerne kverulant men ikke kom og si at det der en direkte avkreftelse. Derav min post og spørsmål.

  Er det noen som kan henvise til et innlegg der han skriver konkret "nei bol har jeg aldri rørt"?

  At dere hisser dere sånn opp skjønner jeg ikke. Det er et enkelt spørsmål, og ønsker han ikke å besvare det er det hans sak. Og jeg beklager hvis dette allerede har blitt besvart.
  Honnr gitt av : DannY GuettA, 19. januar 2010, 17:38
  29  Generelt / Loggbok Online / Sv: stiansoftcore er MYNDIG I DAG 05. november 2009, 00:25
  Hva ligger vekten din på nå?

  Nå som jeg er aktiv igjen her så syntes jeg du skal plukke opp motivasjonen om den er litt falmende. Gi den en real ørefik og tenke på hvor sykt glad du kommer til å være for all den innsatsen du har gjort når sommeren kommer!

  Hva er det tyngste med treningen om dagen, og hvor mye trener du styrke, og hvor mye løper du?

  Sist men ikke minst. Hvor morsomt blir det ikke å se tilbake på fremgangen din Smiley Kjør hardt kjør stil. Jobb mot sommersesongen!
  Honnr gitt av : Diiaz, 05. november 2009, 11:02
  30  Bilder / Bilder av Medlemmene / [Styrke + Kondisjon] Birken-entusiast 19. mai 2009, 19:11
  Hei!

  Tenkte jeg skulle starte en tråd her jeg og, i håp om å sanke litt ekstra motivasjon og tips.

  Kort fakta

  Startet å trene 1. Februar 2009
  Vekt ved start: 67
  Alder: 20
  Høyde: 180

  Lengre intro

  Jeg startet å trene i starten av februar. Først da med et fullprogram 3 ganger i uken, før jeg senere splittet det opp etter sterk anbefaling fra venn som trente noe mer seriøst enn meg. I mangel på før bilder dro jeg frem noen sommerbilder fra før jeg startet å trene. Beklager dårlig kvalitet på den fronten. Bortsett fra noen tilfeldige krampe-pushups og situps på gutterommet har jeg ikke trent siden jeg var 14. Gutten er nå 22.

  Kostholdet endret jeg først drastisk i slutten av februar når jeg forstod at jeg spiste for lite proteiner. Nå holder jeg den "gyldne regelen" med 2 gr proteiner per kg kroppsvekt.

  Da jeg startet veide jeg med mine 180 cm, 67 kg og tok 65-ish kg i benk.

  Til slutt vil jeg bare beklage min deltagelse til vm i dårlig pose.

  Førbilder fra fjor sommer

  *note: De "nye" bildene fra denne posten forsvant av en eller annen grunn.
  Honnr gitt av : Determined, 21. juni 2009, 21:00
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!