sukrin ville jeg gått for.
kan kjøpes her:
http://www.funksjonellmat.no/sukrin-om.phpHvorfor velge Sukrin?
Naturlig smak med sukkerets konsistens Mens andre søtstoffer ofte har en bismak eller kunstig ettersmak, smaker Sukrin akkurat som vanlig sukker. I tillegg har den samme utseende som sukker, og knaser i tennene på samme måte.
Helt fritt for kalorier og karbohydrater
Sukrin inneholder ingen karbohydrater eller kalorier som tas opp av kroppen, og er derfor et godt valg for de som vil passe vekten. Sukrin er faktisk det eneste volumgivende søtningstoffet som har null kalorier. Andre naturlige sukkererstatninger som fruktose, maltitol og xylitol (bjørkesøt) har mellom 2.4 og 4 kalorier per gram.
Ingen blodsukkerstigning
Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen. Det betyr at Sukrin trygt kan brukes av diabetikere. Det er også gunstig ved ADHD, lavkarbohydratkosthold og ved candidadiett.
Ved å kombinere Sukrin med Hi-maize og mandelmel kan du oppnå enda lavere blodsukkerbelastning på maten du spiser. Sukrin står på Norges Diabetesforbunds liste over søtningsstoffer som ikke gir blodsukkerstigning.
Naturlig
Sukrin finnes i naturen, og er ikke satt sammen i laboratorier.
Sukrin blir produsert av naturlige råstoffer gjennom en naturlig fermenteringsprosess.
Skader ikke tennene
Sukrin er tannvennlig, det reduserer hull i tennene på tre ulike måter:
Gjør det vanskeligere for bakteriene å feste seg på tennene.
Demper veksten av bakterier i munnhulen som fører til karies.
Utbytting av sukker med Sukrin vil gi mindre mat for kariesfremkallende bakterier.
Virker som antioksidant
Sukrin har evnen til å uskadeliggjøre frie radikaler i kroppen, og virker dermed som en antioksidant.
Ingen mageubehag
Noen søtstoffer kan gi fordøyelsesbesvær ved inntak av større mengder. Sukrin har ikke denne negative egenskapen. Over 90% blir raskt absorbert i tynntarmen, og skilt ut uforandret i urinen.