Visning av honnrposter for microape
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Vi trenger et åpent dopingforum! 14. juni 2009, 19:43
  Hei

  Ja, du leste rett. Jeg skjønner godt at Treningsforum vil ta avstand fra doping pga. navn og rykte, men doping og bruken av ulovlige midler vil skje der ute uansett. Bruken bare øker og øker. Hva er poenget med å ha et "antidoping" forum som ikke er behjelpig med noenting? Steroidene blir bare enda mer tabu og kjørt enda mer ned "under bakken".

  Om du er enig med meg, synes du at det er mye mer fornufting med et forum som heller er behjelpelig med dopingbruk slik at alt går trygt for seg. At PCT og alt som trengs gjøres på en skikkelig måte. Informasjonen trengs. Har en person allerede gått inn for å bruke steroider, er det ikke alltid så lett å få han/hun til å omvende seg. Jeg er drittlei av at folk som bruker steroider ikke kan få den hjelpen de trenger her, men heller på vende seg til engelsktalende forum som mer enn gjerne hjelper dem. Hjelpen er der ute, og det er ingen grunn for at TF skal prøve å gjøre steroidene tabu slik det gjør nå. Folk det ute bruker det, og hjelpen trengs. Går jo nesten ikke at å spørre et ord om roids før tråden stenges eller man blir skjelt ut. Latterlig. Roids er kommet for å bli, og med dagens lovverk vil hvertfall ikke bruken minke.

  Derfor TF, for alles sikkerhet og velvære, lag en del i forumet der man kan snakke åpent om ulovlige treningshjelpemidler. Ja, jeg skjønner at domenet kanskje ikke tillater dette direkte, men gjør dere det på en skikkelig måte så er det alle muligheter for at dere kan sende inn en pen liten søknad og at de tillater det. Sett aldergrenser (21 år er fint), strenge regler og overvåk. Folk trenger det, og forumet vil ha godt av det.

  microape Wink
  Honnr gitt av : shortyz223, 11. september 2011, 22:26
  2  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 02. juni 2009, 18:14
  Hvis du leser innlegget nøye ser du at han startet med milde doser, med milde steroider. Men dette utviklet seg til et stort misbruk - akkurat det han prøver å advare mot!
  Man vil bare ha mer og mer steroider i blodet fordi livet går til helvette når man ikke er på kur. Og om en person blir så ekstrem misbruker som skrevet om her eller ikke, vet man aldri før det er for sent!
  Har full forståelse og sympati for de som har lagt ut historiene sine her, men man må ikke komme med generalisering av alle personer. Tror du virkelig på deg selv når du sier at man bare vil ha mer og mer? Tror du alle er sånn? Nei. Enkelte klarer å kontrollere seg og kjenner sine egne grenser. Begge guttene her som har lagt ut historier var unggutter og 18 år. Disse har som regel lite hemninger og bare kjører på i stor tro om at de er udødelige.

  Les litt rundt på nettet og du lærer at de fleste er forsiktige og tar hensyn til kroppen sin, og venter helst til de har nådd en passelig alder.

  Min påstand er at INGEN av de som driver med steroider vet hva de holder på med. Noen vet kanskje bedre enn andre, men man utsetter seg alltid, uansett for en stor risiko.
  Ingen som vet hva de driver med? Det er MYE kunnskap rundt steroider. Hvorfor skulle ingen kunne lære seg hva de driver med? Tåpelig påstånd når du ikke har noe å backe den opp med. Og nei, det er ikke alltid en stor risiko. Propagandaprat Wink

  Må le når jeg hører om bolere som har gått fra 100kg til 110kg i benken på en 6-ukerkur på testo og trenbolon. Skal man bole skal man være sterkere enn de som er rene, sånn er den saken!
  Hvorfor det? Det er ikke alle som begynner å bole med 150 kg i benk. Synes heller man bør le av sånne uttalelser. Her oppfordrer du jo indirekte til misbruk av anabole steroider når du sier at man bør være sterkere enn de som er rene. Skal man proppe seg med AS bare fordi noen mener at bolere skal være sterkere enn de rene? Latterlig.
  Honnr gitt av : kjomork, 25. september 2010, 23:11
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: SYK 16 åring - trent i 1 år?! 30. november 2009, 07:32
  Skal man bli god så skal man bli god. Da vet man hva som kreves. Dette er bodybuilding, ikke et sjakkmesterskap.
  Honnr gitt av : Daeemon, 30. november 2009, 15:33
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: SYK 16 åring - trent i 1 år?! 22. november 2009, 14:43
  Lattis at TF velger å sette dette opp på forsiden, men ikke noenting om årets Olympia? Dobbelmoral.
  Honnr gitt av : Johann, 22. november 2009, 21:28
  5  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Viddoyen`s Profil.17 år og 160 i benk :) Nye bilder side 44 22. oktober 2009, 03:10
  Sluttt å bry deg da, ErikV. Missuneligper.
  Honnr gitt av : Solbækken, 22. oktober 2009, 07:08
  6  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no 08. september 2009, 10:14
  Med en gang man bruker noe ulovlig eller tabubelagt, så konkluderer leger med at akkurat det har skylda. Akkurat som når man opplever psykiske problemer etter å ha prøvd hasj e.l. en gang eller to. Mulig at problemene har vært der lenge før, men ikke faen om legene konkluderer med det.
  Honnr gitt av : Solbækken, 08. september 2009, 16:11
  7  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvordan få henne tilbake? 08. august 2009, 11:11
  Ikke spør oss om råd. Vær din egen mann. Gjør hva du vil selv og ikke vær needy. Ta litt styring selv.

  BE ALPHA! Wink
  Honnr gitt av : True, 08. august 2009, 20:11
  8  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Viddoyen`s Profil.17 år og 160 i benk :) Nye bilder side 30 og 32 25. juli 2009, 17:52
  Ren eller ikke. Bra likevel.
  Honnr gitt av : Krollo, 30. juli 2009, 19:05
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: "Enten eller" - forumleken! 17. juni 2009, 16:30
  Arnold

  ha sex med den deilige bimbodama som er dritflink i det og midt i en fullpakket kjøpesenter, eller ha sex med en helt ok dame på dassen på kjøpesenteret?
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 17. juni 2009, 17:28
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Et spill for de som kjeder seg! 10. juni 2009, 11:21
  tiss1
  Honnr gitt av : Refs, 10. juni 2009, 11:38
  11  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 07. juni 2009, 18:58
  Honnør! Er også av den klare oppfatning av at de som på død og liv skal forsvare bruken av AAS i denne tråden, er de som har brukt/bruker steroider selv.
  Derfor velger jeg å avstå fra videre debatt da dette bare vil føre til en meningsløs diskusjon hvor det kun vil være ord mot ord.
  Pøh, for noe tull. Går fint ann å argumentere mot det du sier her, uten å bruke AAS selv. Særlig når du sier det du sier.

  Forhåpentligvis gir steroidebrukere en lang faen i hva andre måtte synes om dem. Hey, er man naturlig godt trent er det også lett å bli sett på som steroidebruker av haugevis av folk i offentlighet. Men da lærer man seg å gi faen i fordomsfulle rasshøl.
  Honnr gitt av : nasblis, 07. juni 2009, 20:38
  12  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 07. juni 2009, 18:58
  Honnør! Er også av den klare oppfatning av at de som på død og liv skal forsvare bruken av AAS i denne tråden, er de som har brukt/bruker steroider selv.
  Derfor velger jeg å avstå fra videre debatt da dette bare vil føre til en meningsløs diskusjon hvor det kun vil være ord mot ord.
  Pøh, for noe tull. Går fint ann å argumentere mot det du sier her, uten å bruke AAS selv. Særlig når du sier det du sier.

  Forhåpentligvis gir steroidebrukere en lang faen i hva andre måtte synes om dem. Hey, er man naturlig godt trent er det også lett å bli sett på som steroidebruker av haugevis av folk i offentlighet. Men da lærer man seg å gi faen i fordomsfulle rasshøl.
  Honnr gitt av : ErikV, 07. juni 2009, 19:01
  13  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 05. juni 2009, 21:02
  Hah, er vel ikke svak vilje, men kanskje utålmodighet? De har da vel andre ting å være stolte av seg selv for, men du mener kanskje at de ikke burde være stolte av kroppen sin?

  Er ingenting galt med et stort behov for oppmerksomhet vel. Sjalu/missunelig?

  For å si det sånn, steroider er et tilskudd som hvilket som helst annet. La oss f.eks. ta testosteron som finnes naturlig i kroppen. Det samme gjelder for kreatin. Den ene er ulovlig det andre er ikke. Men ulovlighet har ingenting i denne diskusjonen å gjøre, for det er jo nettopp ulovligheten til steroider som gjør alle så skeptiske. Forskjellen på testo og kreatin er at testo gir mye større fordeler i muskelbyggning enn det kreatin gjør, men begge er fortsatt naturlig tilstede i kroppen. Øker man dosen nok av disse to, kan begge gi bivirkninger. Men hey, det er jo egen kropp. Tar man tilskudd, tar man også konsekvensene.

  Dessuten, det finnes kroppsbyggningkonkuranser der det er helt forventet at konkurentene bruker steroider. Så ikke kom her å si at organisert idrett + steroider ikke er lik sant. Selvfølgelig, man kan ikke tillate det i de fleste idretter, men det er da et bevis på at det finnes. Alle skulle ønske at musklene vokste fortere og at drømmekroppen var lettere tilgjengelig. Eller vil du seriøst at det skal gå så sakte som mulig?

  Holder man seg unna steroider, så javel, flott valg. Men grunnene til å holde seg vekke er egentlig tåpelige, bortsett fra at det er farlig/de er redde. Alle ønsker da at musklene bygges raskest mulig.

  Så whatever, ikke se ned på steroidebrukere, med mindre de er noen skikkelige idioter som følge av dem. Ikke alle er flintskalla, store, stygge stereotyper. Noen er bare 18 år slik som vi ser i denne tråden.
  Honnr gitt av : KreV, 06. juni 2009, 22:54
  14  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 03. juni 2009, 14:16
  Hva man definerer det som bryr jeg meg egentlig ikke så mye om, jeg kommenterte ett utsagn om at "mange lever perfekte liv p.g.a AAS"......uansett om det er ASS, hasje eller lykkepiller så mener jeg at hvis du må bruke det for å ha det bra, så har du ett underliggende problem som burde løses på en annen måte. Om du bruker det i perioder som ett supplement til ditt allerede stabile liv får være greit
  "Hey jeg har det helt fint med meg selv og derfor skal jeg ikke trene og få en drømmekropp. Skal holde meg unna steroider, rusmidler, godteri og alt som er usunt og farlig her i verden. For jeg har et flott liv med å være den forsiktige og kjedelig kisen som aldri prøver noe som helst eller aldri ta sjanser. Tror foresten jeg holder meg unna damer også, så slepper jeg barnebidrag og kjønnsykdommer."

  Man har ingen underliggende problem om man bruker ditten eller datten. Det er MISBRUK som vitner om underliggende problem. Altså; bruker du steroider har du ingen underliggende problem. MISbruker du steroider, ja da kan det godt hende at du har det. Samme gjelder for alt annet.

  BTW, angående lykkepiller. Don't even go there. Har du ikke hatt bruk for det, vet du heller ikke hvorfor man trenger det.
  Honnr gitt av : metalhead, 05. juni 2009, 23:16
  15  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg! 05. juni 2009, 21:02
  Hah, er vel ikke svak vilje, men kanskje utålmodighet? De har da vel andre ting å være stolte av seg selv for, men du mener kanskje at de ikke burde være stolte av kroppen sin?

  Er ingenting galt med et stort behov for oppmerksomhet vel. Sjalu/missunelig?

  For å si det sånn, steroider er et tilskudd som hvilket som helst annet. La oss f.eks. ta testosteron som finnes naturlig i kroppen. Det samme gjelder for kreatin. Den ene er ulovlig det andre er ikke. Men ulovlighet har ingenting i denne diskusjonen å gjøre, for det er jo nettopp ulovligheten til steroider som gjør alle så skeptiske. Forskjellen på testo og kreatin er at testo gir mye større fordeler i muskelbyggning enn det kreatin gjør, men begge er fortsatt naturlig tilstede i kroppen. Øker man dosen nok av disse to, kan begge gi bivirkninger. Men hey, det er jo egen kropp. Tar man tilskudd, tar man også konsekvensene.

  Dessuten, det finnes kroppsbyggningkonkuranser der det er helt forventet at konkurentene bruker steroider. Så ikke kom her å si at organisert idrett + steroider ikke er lik sant. Selvfølgelig, man kan ikke tillate det i de fleste idretter, men det er da et bevis på at det finnes. Alle skulle ønske at musklene vokste fortere og at drømmekroppen var lettere tilgjengelig. Eller vil du seriøst at det skal gå så sakte som mulig?

  Holder man seg unna steroider, så javel, flott valg. Men grunnene til å holde seg vekke er egentlig tåpelige, bortsett fra at det er farlig/de er redde. Alle ønsker da at musklene bygges raskest mulig.

  Så whatever, ikke se ned på steroidebrukere, med mindre de er noen skikkelige idioter som følge av dem. Ikke alle er flintskalla, store, stygge stereotyper. Noen er bare 18 år slik som vi ser i denne tråden.
  Honnr gitt av : nasblis, 05. juni 2009, 23:06
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!