Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 18
 • 1  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen strongman igjen på: 13. februar 2013, 23:47
  http://play.kendincos.com/155382/Wptjntxfjdhrvvzjnfj-arild-haugen-does-strongman-comeback-.html

  Denne ble vistnok lastet opp 1.feb 2013, men dette må da være fra tidligere? Kan man virkelig gå fra å løpe marathon og veie 100kg, til å veie 152kg på noen få mnd?
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Trening i Notodden på: 11. november 2012, 21:51
  Hei, takk for svar! Blir nok litt vel dyrt. 450 i mnd Sad Skal bare trene Nov, Januar-Mai.


  3  Generelt / Åpent forum / Trening i Notodden på: 11. november 2012, 21:03
  Hei.

  Noen som vet av noen jeg kan ringe som har et garasjegym eller noe? Treningssenterene her er uaktuelt, men gidder ikke kjøre ut av byen.

  Takk for hjelp!
  4  Generelt / Åpent forum / RV50 mellom Hol og Aurland vs RV52 Gol-Lærdalstunellen på: 11. juni 2012, 21:47
  Hei. Prøver å komme meg mellom Midt-Telemark og Bergen på best mulig måte. Kjører storbil med henger så er interessert i best mulig vei. I følge google maps tar det rundt en time lengre å kjøre om Gol-Lærdalstunellen.

  Noen her som har litt peiling? Jeg brukte betydlig lengre tid enn det som ble antatt forrige gang jeg stolte blindt på Google maps (samme strekning, men om Odda, med ferige noe jeg vil unngå nå). Kan ofre en time av mitt liv om RV50 er en krøttersti.

  Takker for eksperthjelp! Smiley
  5  Generelt / Åpent forum / Dokumentar på NRK, "Vesten er blakk" på: 23. mai 2012, 19:58
  http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/848366/


  Fant denne dokumentaren litt interessant, men noen ting som slår meg:

  1. Er det realistisk at den neste generasjon med middelklassearbeidere i Kina vil kunne jobbe 18 timer i dagen for 2 dollar? Ligger det ikke i menneskets natur å kreve mer og mer? Jeg tenker særlig på vestens historie, demokrati, arbeiderforbund osv.

  2. Hvilke konkurransefortrinn stiller egentlig Kina med når de da ikke vil ha hverken stor arbeidskapasitet eller kreativitet (er ikke mesteparten av det de produserer i Kina kopier?)?

  3. Ligger problemet i at kapitalismen har hatt for stor makt i vesten eller er det staten sin skyld? Isåfall, hvordan har staten hatt påvirkning i dette?

  4. Er det ikke egentlig land som Norge som virkelig burde bekymre seg for utviklingen i vesten når man tenker på våre skyhøye trygdeutgifter, alt for høye industrilønninger, samt dårlig konkurranseevne (skatter, dårlig infrastruktur osv.)? Land som USA burde jo være et land som mye lettere kunne komme seg ut av krisa enn oss?

  5. Forverrer ikke egentlig oljeproduksjonen vår situasjon på lengre sikt? Industrien og det offentlige krever større og større lønninger for å holde tritt med oljeindustrien, men hva skjer når vi ikke lengre har en oljeindustri? Og er ikke egentlig vårt overforbruk på trygder osv et resultat av at Norge går så godt pga oljen? Avkastningen av oljefondet går jo i hovedsak til å finansiere en kultur hvor nordmen er på trygd mens utlendingene overtar jobbene vi ikke gidder å ta. 

  Her var det sikkert mye rart å ta tak i. Jeg forstår egentlig veldig lite av noe som helst, men det får så være  Huh
  6  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 på: 15. mai 2012, 14:41
  Noe jeg kom til å tenke på når arrangementet var i Bø. Mange lokale folk uten tilknytning til sporten i det hele tatt dukket opp for å se. Om man får til noe tilsvarende på f.eks. Fosen er jeg sikker på at en større del av lokalbefolkningen viser interesse enn i Oslo, hvor det "skjer" så mye uansett.

  All honnør til Svend! Jeg hadde en kjempefin dag og det vil jeg gjerne takke deg og dine medhjelpere for Smiley
  7  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 på: 14. mai 2012, 16:04
  Mine betrakninger av NSM i år:

  Pluss:

  - Mye gøy å se på standsen.
  - Flinke dommere
  - Fine øvelser og gjennomføring
  - Shaw vs Nortug var kjempegod underholdning!

  Konstruktivt:

  - En kiosk med litt sunnere mat hadde gjort seg. Jeg vet det var tacorestaurant der, men jeg fant den ikke, og jeg tror nok de fleste i den kiosken helst ville hatt noe annet enn en pølse i lompe.

  - Mindre arena med bedre seter og mindre inngangsbillett, jeg syns det er drøyt når studenter må punge ut 400 for inngang og parkering. Jeg syns ikke arrangementet ble bedre pga. arenaen, det kunne gjerne vært en mindre arena for min del. Da hadde kanskje flere tatt seg råd til å komme også.

  - Følge tidskjema bedre. Jeg syns ting ble litt rotete i mellom pauseinnslagene. F.eks. kunne man droppet auksjonen eller disse RC bilene? Og var det egentlig noe poeng i en skikkelig pause når det stort sett var pauser hele tiden uansett? Pauseinnslag er vel greit, men da må man stille litt krav til de som gjennomfører dem. Jeg syns at alle disse innslagene gikk litt på bekostning av publikum, merka at jeg og de rundt meg sikkert kunne gitt mere om vi ikke hadde måttet sitte der i 4 timer å se på pauseinnslag.

  Likte absolutt ikke:

  - De operasangerne var sikkert flinke, men de passa ikke inn i det hele tatt. Kleint kleint kleint. Desutten; alt for høy lyd. Trodde operasangere sang uten mic jeg?!

  - De Stihlfolka, kan de faen ikke skaffe seg noen motorsager med mindre lyd?! Har tinitus enda Sad
  8  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 på: 11. mai 2012, 19:51
  Ingen som vet hvor lenge selve konken tar sånn ca. på lørdag? Fra 15:00 til ?

  9  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 på: 10. mai 2012, 17:44
  Hvor lenge antar man at selv konkurransen vil vare? Hørt det kan bli litt problemer med parkeringskapasiteten ved arenaen, tror dere det vil være mulig å få parkering?
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 21. april 2012, 01:11
  Om han ville unngått mediecirkus burde han heller ventet til Skup-konferransen 2012.
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 18. april 2012, 15:20

  Sitat

  Organisasjonen som Breivik sannsynligvis har blitt inspirert av: http://globalresistance.webs.com/

  http://www.youtube.com/watch?v=GY9Dzoqk-ww#noexternalembed&feature=player_embedded#!

  Ser ikke annet enn en bunsj av bolere med mye aggresjon i denne videoen  :Smiley
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 18. april 2012, 13:09
  Rart han drar fram Balkan så mye. Muslimene i Bosnia var jo i bunn og grunn det samme folket som serberne, bare med en annen tro (etter invaderingen og misjoneringen fra det ottomanske riket). Desutten er jo muslimene på balkan ganske sekulære og "vestlige" av seg..

  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 23. mars 2012, 11:33
  Forvaring betyr i praksis at man kan sitte inne resten av livet.

  Forvaring betyr i verste fall det, men tvungen psykiatrisk betyr mulighet for å slippe ut hvert 3. år? Tror dere denne loven ville bli prøvd hasteinnført i det hele tatt om det aldri var et tema at ABB var utilregnelig?
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 23. mars 2012, 11:22
  Forvaring er ikke noe nytt med denne saken Smiley

  Og da skjønner jeg ikke behovet for denne loven. Jeg mener det er enklere for psykiatere eller påtalemyndighet å avgjøre om ABB er frisk eller om det er fare for gjentagelse enn å avgjøre hvem som vil ha han drept utenfor portene.

  For meg begynner det nå å se ut som om AP frykter at lovene de har bestemt gjennom flere år pluselig ikke passer lengre når de selv blir berørt. Ja selvfølgelig, 67 drap er ille, men alle drap er ille for de pårørende. ABB slippes i verste fall ut etter 3 år med tvungen psykiatrisk helsevern, men psykiatrerne har jo selv sagt at det kommer til å ta lang tid å kurrere ABB.

  AP burde for lengst tatt straffenivået seriøst, man burde innført normale straffer etter endt psykiatrisk behandling. Nå får de kanskje smake sin egen medisin.

  Om 8 år er greit for ett drap er det jo bare å gange det med 67 år så skjønner en jo hvorfor dommen blir som det blir. Lover med tilbakevirkende kraft fins ikke, så det er bare tull å snakke om det bare fordi en selv ikke forstår helt hvordan rettsgangen går.


  Rettgangen som på amerikansk film mener du? Hvordan fungerer egentlig rettsgangen i Norge, får du firedobbel straff om du har begått samme ugjerning 4 ganger?
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 23. mars 2012, 11:07
  Pripps kan gjerne slutte å trolle om han ikke ser forskjell på 67(?) drap og ett drap. Om 8 år er greit for ett drap er det jo bare å gange det med 67 år så skjønner en jo hvorfor dommen blir som det blir. Lover med tilbakevirkende kraft fins ikke, så det er bare tull å snakke om det bare fordi en selv ikke forstår helt hvordan rettsgangen går. Forvaring er ikke noe nytt med denne saken Smiley

  Klart jeg ser forskjell. Men tror du pårørende etter baneheiadrapene har mindre grunn til å føle at gjerningsmann skal dømmes hardt, enn pårørende etter 22/7? Jeg troller ikke, seriøst. Om mine nærmeste hadde blitt drept hadde jeg uansett ønsket hard straff, om det så var på utøya eller på baneheia.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 18
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!