Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 18
  • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 23. mars 2012, 10:42
    Hva i HELVETTE er det du snakker om !?!?!??!?!?!?!?!

    For å stille spørsmålet på et språk du kanskje forstår, hva om det var Fpu'ere som ble drept? Du mener altså at da ville han sikkert fått en mildere straff ??

    Garantert. AP prøver nå å innføre en hastelov eller i verste fall en lov med tilbakevirkende kraft(?) for å få sperret inn noen de utnevner som mer utsatt i samfunnet enn andre.

    Her skal altså politiet og fengsel (?) bestemme hvor farlig det er for ABB å være ute i samfunnet? Hvordan skal man bestemme trusselnivået her? Det foregår en rettsak her om dagen med en far som har mishandlet sønnen sin på det groveste slik at han ble funnet død i senga med papir i munnen. Denne personen skal sone 8 år, hvor han sikkert slipper ut etter 6. Hvordan kan vi vite helt sikkert at denne personen er trygg når han har sonet sin straff og ikke ABB? Eller mener du kanskje at vi skal sperre inne alle som kan tenkes ikke er trygge ut i samfunnet? Ingen setter politikere i fengsel når trusselnivået er høyt mot dem. For ikke å snakke om karikaturtegnere eller andre.

    Jeg er ikke uenig i at man burde stenge folk inne mye mye lengre, men dette blir bare helt feil tidspunkt og på helt feil måte. AP har bidratt til det latterlig lave straffenivået i Norge, men når de først får smake på hvordan det føles ut å bli tatt fra noen man er glad i selv.. ja da skal vi plutselig innføre "livsstidsdommer".
    17  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 21. mars 2012, 22:40
    Han er jo syk i hodet sitt, og har ikke noe ute i samfunnet å gjøre. Noen gang.

    Hvorfor skal andre mordere få en sjangse til mens ABB ikke får? Hvor går grensa?
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 21. mars 2012, 22:34
    Om ABB er mer utsatt i det norske samfunnet enn baneheiamorderen, Nokasranerne osv. blir jo bare spekulasjoner. Dette er jo kun et desperat forsøk fra en justisminister som endelig begynner å forstå realiteten av det hånlige straffenivået vi har i Norge.
    19  Generelt / Åpent forum / Hvorfor skal ABB behandles annerledes enn andre mordere? på: 21. mars 2012, 22:18
    http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/22-juli-terror-oslo-og-utoya/slik-skal-breivik-holdes-innesperret-resten-av-livet-3737958.html

    Denne tok jeg ikke. Skal ABB holdes innesperret for resten av livet pga han drepte AUF-medlemmer, mens andre mordere skal få de vanlige 21 årene fordi de ikke drepte AUF-medlemmer? Jeg er ikke veldig uenig i forslaget, jeg bare undres på hvor stort omfanget må være før AP forstår realitetene i det norske samfunnet. Klart, flere drap er værre enn et. Men man har altså personer i det norske samfunnet som har flere liv på samvittigheten og som har sonet ganske stusselige dommer. Hvorfor skal ABB holdes innesperret resten av livet mens andre slipper ut etter 15 år?


    Ville man bygd tryggere veier i Norge om de trafikkdrepte besto av 90 % AUF-medlemmer?

    20  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 21. mars 2012, 20:24
    Hvorfor maraton av alle ting?
    21  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør naprapaten! på: 19. mars 2012, 13:08
    Hei!

    Jeg har slitt med ryggen etter det jeg tror kan være dårlig teknikk i markløft. Kjørte en tung periode der jeg kanskje tyna meg litt vell mye og at dette kanskje gikk litt utover teknikken. Jeg kjente ikke så mye der og da, men det var først neste trening når jeg skulle kjøre knebøy at ting begynte å skje. Etter noen oppvarmingssett gikk jeg på kanskje 80% av 1RM, da begynte det å stikke i ryggen. Ryggen mistet kraft og det hele var ganske ubehagelig. Jeg vet ikke akkurat hvor skaden har skjedd men jeg tror det er rundt venstre side av L1-L3, ved utspringet på m.longissimus thoracis eller m.iliocostalis.

    Siden har jeg latt ryggen være i fred, trent litt lett rygghev, nazidog og masasje i håp om at ting skulle bedre seg. Men nå har det snart gått to mnd og det er fortsatt det samme. Får det med en gang jeg begynner med litt tung bøy, eller når jeg gjør en del statiske ting, dansing f.eks. Har liksom en svikt i ryggen og har lite kraft til å holde den statisk når jeg flexer ryggen

    Takk for hjelp!

    Genial markedsføring btw, skal ringe Liron i Trondheim om jeg må fikses Smiley
    22  Generelt / Åpent forum / BRP på: 10. mars 2012, 22:04
    Her ser man kanskje noe som kan være oppstarten på noe interessant

    http://borgerrettighetspartiet.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=5

    Virker som noen har en personlig agenda i forhold til borgerlønn, men jeg ser egentlig argumentene. Særlig når de trekker inn studentene. Jeg syns det er hånlig mot studentene når NAV-brukere klager på trygda si.

    Mye annet her som var relativt interessant tho, f.eks. boligutbygging og rasjonalitet mtp integrering osv. Handelsavtaler istedet for EØS/EU. Et annet godt argument er at dette er vanlige mennesker, og ikke personer som sitter i den politiske elite, som aldri har hatt en jobb eller som egentlig vet hvordan livet utenfor Oslo sentrum fungerer.

    Kommer til stadighet nye politiske partier, men som regel i form av ekstreme kristne eller lokale oppmerksomhetssyke tullinger.  Jeg syns Høyre, Venstre og Frp har fått dominere norsk "høyreside" for lenge og har savnet et parti som legger sammen de gode sakene. Høyre er for meg et parti som sanker stemmer på å ikke mene noe som helst, Frp har noen gode saker men gjennomsyres av et totalt useriøst styre.

    Noen andre synspunkt?
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 09. mars 2012, 19:10


    Ellers, jeg har veldig troa på RTS, har satt meg mer inn i det i det siste og virker å være en smart måte å beregne mengde og intensitet utifra dagsform.

    Amen!
    24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 01. mars 2012, 02:30
    Isåfall er mitt framtidige yrkesrenome for alltid ødelagt da jeg smakte alkohol ved et par anledning som ungdom. Hvor lenge tar det før jeg er kvitt fyllikstempelet ditt Evis?  Nei evis, jeg syns du er trangsynt og feig som slenger rundt deg med slike alvorlige påstander om en navngitt person på et offentlig forum.

    Tilbake på sporet Wink

    Pøh, du er bare sur fordi ideen din var elendig.

    Det var et helt legitimt spørsmål som slo meg der og da. Du får spørre Aune om han syns Fagerli var en elendig ide.. Wink
    25  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 01. mars 2012, 01:47
    ikke-styrkeløfter på dop

    Pass munnen din nå Wink
    26  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 01. mars 2012, 00:49
    Hvorfor går du ikke bare gjennom Fagerli med en gang? Mye av samme greiene men enklere å kommunisere med noen som holder til i nærheten og som du i tillegg kjenner framfor å styre med pt over dammen?

    27  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge sender bort skattepengene. på: 29. februar 2012, 01:46


    28  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge sender bort skattepengene. på: 29. februar 2012, 01:39
    Norge er en saueflokk hvor Jens er gjeterhunden og Solheim er bonden som slakter alt det fine kjøttet og eksporterer det Smiley

    Hvor ofte hører man om sauens bidrag i kjøttproduksjonen? Det er alltid bonden som skal ha æren!!11!
    29  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor er Norge gode i styrkeløft, men ikke vektløfting? på: 28. februar 2012, 23:59

    - NSF og deres klubber har blitt drevet bedre enn NVF og deres klubber. Og her er vel egentlig mye av kjernen i tillegg til neste punkt



    På hvilken måte?
    30  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor er Norge gode i styrkeløft, men ikke vektløfting? på: 23. februar 2012, 22:52
    Selv om teknikken er komplekst er ikke vektløfting i sin helhet det. I Norge er det vell stort sett publikumsvolum som bestemmer sponsorinntekter og dermed om det går an å leve av en sport. Fotball er f.eks. en sport hvor alt kan skje, nivået kan variere fra år til år og man kan se nye dimensjoner av sporten ved nesten hver kamp. Med tanke på den marginale utviklingen man har hatt innenfor nye verdensrekorden i de fleste eldre (rene) prestasjonsidretter (dvs ikke ski o.l som blir MYE taktikk) forstår jeg at disse stadig minskes ned til underholdning for spesielt interesserte.

    Jeg er redd Norge ikke har de tradisjonene som trengs for å gjøre vektløfting særlig populært som en kommersiell sport i Norge. Hadde det vært noen rike onkler som hadde brent for sporten tror jeg imidlertid situsjonen hadde sett litt annerledes. De skarve sponsorinntektene man fikk inn for Norges eneste stevne med pengepremier for noen år tilbake var vistnok veldig vanskelig å innbringe, synd det skal være slik når utøvere i verdenstoppen dukker opp. Desverre så er det nok bare slik at man ikke lønnes etter prestasjon, men etter underholdningsverdi i Norge idag, og der stiller nok ikke vektløfting særlig høyt i det brede lag er jeg redd.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 18
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!