Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Ned i vekt etter fødsel. på: 31. desember 2004, 02:06
    Hei.
    Trenger litt hjelp. Fødte for seks uker siden, og skal begynne med trening igjen neste uke. Kommer til å trene fire ganger i uka. Kommer til å ha kardio trening på ca 45minutter hver treningsdag, og vekter ca det samme. Vet hvordan jeg skal trene både styrke og kardio, men trenger litt hjelp med diett.

    Er 1.57 høy og veier per dags dato 65kg. Vil ned til 55-57kg. altså ca 10kg +/-, det var nemlig det jeg veide før graviditet.

    Jeg er stort sett altetende og hadde satt stor pris på tips om bra mat å spise, og hva jeg bør holde meg langt unna. Noen konkrete eksempler hadde vært fint. Og er det sånn at man burde unne seg en skikkelig spisedag i uka? Vil ikke det ødelegge?

    Takk på forhånd for svar  Grin
    2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Bare bittelitt hjelp :) på: 10. februar 2004, 17:00
    Heisann. Lurer på om noen av dere som er "gamle travere" i gamet kan fortelle meg beste veien til å miste noen kilo? Har nemlig skadet kneet mitt og kan ikke legge sårlig press på det, men kan sykle veldig lett. Hjelper det noe særlig å sykle en halvtimes tid og så vekter ca tre-fire ganger i uken? Trener de forskjellige muskelgruppene til forskjellige tider da jeg vet de må hviles en stund mellom hver økt. Spiser sunt, mat med lav GI-index og lite fett. Treningsøktene varer ca en ,til en og en halv time. Trenger jeg å sykle lenger? Hvor mye kcal trenger jeg hverdag for å "holde ut" men ikke legge på meg?  Jeg er jente på 21 år, er 1.57 høy, og har nå lagt på meg litt så jeg veier 59kg. Skulle gjerne hatt litt flatere mage liksom  Grin Takk for all hjelp på forhånd!
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!