Visning av honnrposter for Riinoo
Sider:
 • 1
 • ...
 • 11
 • 12
 • 166  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 11. juli 2009, 15:53
  Takk for ris og ros:)

  Snart 2 mnd på diett nå!
  Honnr gitt av : MLML, 11. juli 2009, 21:53
  167  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 30. juni 2009, 20:56
  Jeg begynner på nytt prog i morra, og skal fokusere mye på rygg/skuldre da dette trengs å bygges skikkelig nå. Sluttet med sumomark i mai og har kun utført vanlig mark som merkes! ^^
  Honnr gitt av : Figuz, 30. juni 2009, 21:42
  168  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til triceps økt! 08. juni 2009, 22:16
  Smalbenk og dips!
  Honnr gitt av : bjørn`, 08. juni 2009, 22:17
  169  Generelt / Loggbok Online / Sv: Therese logger 01. juni 2009, 23:08
  jeg synes også det er "rart" at jeg bygger muskler uansett, trodde heller det ikke var mulig. Men har sett at det er flere som bygger lettere en del av kroppen enn noe annet (f eks bein, armer, skuldre) bare de tenker på en hantel:)
  folk er forskjellige, noen bygger lett, andre strever som f
  Honnr gitt av : DoItNow, 04. juni 2009, 22:03
  170  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 29. mai 2009, 11:27
  Thanx folks! Cheesy
  Honnr gitt av : DanielF, 29. mai 2009, 11:33
  171  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 28. mai 2009, 22:59
  Kan takke genene mine (hvor ENN jeg har de fra..?) og staheten på at jeg har kommet så langt og vil enda lengre, og takk for motivasjon og kompliment:D
  Honnr gitt av : babuShka, 29. mai 2009, 00:03
  172  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 28. mai 2009, 14:51
  Takk for det:)
  De har vokst noe enormt siden jeg begynte, 8cm faktisk..
  Kan legge ut noen sammenligningsbilder fra jeg begynte til nå når jeg kommer hjem, offameg..Tongue
  Honnr gitt av : babuShka, 28. mai 2009, 15:02
  173  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Gå ned i vekt me vektløfting? 28. mai 2009, 13:40
  For det første; det finnes ikke fettforbrennende trening. Du brenner aldri fett når du trener, men kcals. Kcals er fett, derfor blir det litt "feil" å si det hvis man skal være veldig riktigriktig her:)

  Slik foregår "fettforbrenning" i forhold til hva du trener

  *fra RYP programmet*

  Problemet med gjenstridige fettreserver er tredelt:
  1. Mobilisering - fettet må ut av fettcellene og inn i blodomløpet.

  Løsning: Dette skjer først og fremst ved trening av høy
  intensitet, som styrketrening og intervalltrening. Lave insulinnivå,
  som når du går på en diett med redusert inntak av
  karbohydrater, vil også øke fettmobiliseringen.

  2. Blodsirkulasjon - de frie fettsyrene må fraktes bort
  fra fettcellene og til musklene eller leveren der de kan forbrennes.
  Blodsirkulasjonen er lavere på spesielt gjenstridige
  fettreserver.
  Løsning: Økt aktivitet må til for at de frie fettsyrene skal
  fraktes bort fra disse fettcellene. Alle typer trening vil stimulere
  blodsirkulasjonen. Lave kalori- og insulinnivå vil også
  hjelpe med dette.

  3. Forbrenning - de frie fettsyrene må brukes som energi
  av musklene eller leveren.
  Løsning: De frie fettsyrene forbrennes hovedsakelig ved
  moderat intensitets trening, men det er også viktig å normalisere
  kroppen regelmessig gjennom planlagte spisedager.

  Det finnes to typer forbrenningstrening: Intervalltrening og moderat intensitets kardio. Intervalltrening stimulerer produksjon av stresshormonene adrenalin og noradrenalin. Dette har en mobiliserendevirkning på fettreservene, og det er først når nivåene av disse går ned til normalt at de frie fettsyrene kan forbrennes av muskulaturen. Det er altså etter intervalltrening at fettet forbrennes, siden hovedparten av drivstoffet under treninga hentes fra glykogenreservene. For å få “intervall-effekten” - eller  stressresponsen som mobiliserer fettreservene mest effektivt, må du trene på melkesyregrensen, eller til du kjenner at det brenner og svir i musklene. Intervalltrening er altså mest effektivt på punkt 1. og 2. i punktene ovenfor.
  Moderat-intensitet kardio vil i hovedsak forbrenne de frie fettsyrene i blodomløpet (FFA). Etterhvert som intensiteten øker kan man forbrenne FFA i en høyere hastighet, men det ligger en begrensing i hvor raskt FFA mobiliseres fra fettreservene under denne typen aktivitet. Du bør ligge like under melkesyregrensen, det vil si før det begynner å brenne og svi i musklene. Lav/moderat intensitet forbrenningstrening er altså mest effektivt på punkt 2. og 3 - i punktene ovenfor.

  Hvilket tidspunkt på døgnet som er det mest optimale for forbrenningstrening er et omstridt tema. Vi vil anbefale at forbrenningstrening foretas på morgenen. Morgentrening er en bra start på dagen for å våkne skikkelig, og du frigjør tid på ettermiddagen der du kanskje har mer lyst til å slappe av sammen med familie og venner etter en lang dag på jobb eller skole. Men forbrenningstreningen kan selvsagt også gjennomføres på ettermiddagen hvis dette passer bedre for deg. Selve effekten vil være omtrent lik.

  Når det kommer til valg av type forbrenningstrening, er det flere faktorer som spiller inn. En viktig faktor er hvor mye kalorier du forbrenner etter treninga. Etterforbrenning som følge av intervalltrening kan være opptil 150kcal pr dag. I forbindelse med vekttrening, som også er en type intervalltrening, vil man kunne observere en 4-7% økning i etterforbrenningen per døgn, noe som tilsvarer ca 200kcal pr dag for en gjennomsnittlig gutt.

  Hvilken aktivitet du velger for å kjøre fettforbrenning med, er opp til deg. Variasjon er viktig, både for at det skal være lystbetont å trene og fordi du faktisk bruker mer kalorier når du veksler mellom forskjellige typer trening. Du har altså mange alternativ i tillegg til den vanlige tredemølla eller trimsykkelen: svømming, turer i skog og mark, ballspill, dansing og kampsport. Bruk fantasien!
  Honnr gitt av : Mummelmann, 28. mai 2009, 13:47
  174  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Niste pakke på jobben? 28. mai 2009, 12:32
  Karbohydrater fra mel og frukt blir ikke det samme(hvis vi snakker om Health & Fitness Concept). her har jeg kopiert rett ut av "konseptet":

  Karbohydrater:
  Spis mer frukt og bær! Faktisk vil jeg anbefale dette som eneste karbohydratkilde til hvert eneste måltid, og blant mine utøvere har denne dietten fått tilnavnet ”fruktdietten”. Dette skal altså utgjøre hovedparten av karbohydratkildene fra nå av:

  Ananas, mango, appelsin, nektarin, druer, plommer, honningmelon, papaya, kiwi, blåbær, jordbær, bringebær, epler, pærer – fyll kjøleskapet med naturens goder, 5 om dagen er ikke bare en klisjé og gammel reklameslogan, det er hele kjernen i Health & Fitness Concept.

  Frukt er sammensatt av flere typer karbohydrater (i motsetning til hva mange tror er det bare 2-5g fruktose i de fleste frukter) og er proppfulle av fiber, vitaminer, mineraler, anti-oksidanter og mikronæringsstoffer som forskere enda oppdager nye av hver dag.

  En porsjonsstørrelse er omtrent 150-200g frukt, som vil si enten ett stort eple (eller to små), en stor appelsin, 1-2 pærer, 2-3 nektariner/mandariner, 2 kiwi, 2-3 plommer, ca en kopp (2,5dl) med druer og de fleste bær er også en porsjon. En banan er ca 100-140g men inneholder mer karbohydrater og energi så regn den også som en porsjon.

  Drikker du fruktjuice er det et glass på 2dl. Jeg foretrekker ferskpresset i stedet for konsentrater. Ferskpresset koster litt mer og har dårligere holdbarhet, men man bevarer til gjengjeld flere av mikronæringsstoffene.

  Prøv for eksempel en skål med blanding av flere frukter og bær, tilsett 1 ss Yoghurt eller Biola (naturell) og krydre med kanel for en herlig smaksopplevelse!

  Min anbefaling er faktisk å kutte ut brødmat, hvete- og kornprodukter (stol på meg og bare GJØR det). Pasta er også et hveteprodukt og kuttes ut – det gjelder forresten fullkornspasta også. Frokostblandinger er ofte de rene sukkerbomber og inneholder også hvete/kornbaserte ingredienser. Ut med det også!

  Bytter du ut prosessert mat og hveteprodukter i kostholdet ditt med mer frukt og bær vil du dempe inflammatoriske (betennelseslignende) tilstander i kroppen og få mer energi både mentalt og fysisk! Spis mye frisk ananas - det er virkestoffer i denne (bromelain) som demper betennelser i kroppen og støtter spalting og fordøyelse av protein.

  Ris og potet bør begrenses til kun noen få dager i uka, og fortrinnsvis til måltid/middag etter tøffe treningsøkter. En porsjon tilsvarer da omtrent 30-40g ris veid før koking, eller 100g ferdig kokt ris som vil fylle 1 kopp (2,5dl), eller 150g potet (1 mellomstor).

  Havregryn er jo regnet som bygge- og fitnessmat nummer en, men det er faktisk flere som ikke tåler det. Jeg anbefaler en prøveperiode uten havregryn, erfaringsvis vil mange både få mindre vannretensjon, føle seg mindre oppblåste og mer opplagte.

  Potetlumper med speltmel har blitt veldig populært, og her har Buer og Aulie en type som bare gir 9-10g karbohydrat per stykk - du kan da telle 3stk som en porsjon. De metter dessverre veldig lite, så jeg må bare gjenta at frukt med fordel bør utgjøre størsteparten av karbohydratinntaket.

  Menn øker til 300g frukt eller 3dl fruktjuice per porsjon, tilsvarende 50g ukokt ris og 200-250g potet eller 4 speltlumper.

  Honnr gitt av : Koro, 28. mai 2009, 12:45
  175  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Niste pakke på jobben? 28. mai 2009, 12:32
  Karbohydrater fra mel og frukt blir ikke det samme(hvis vi snakker om Health & Fitness Concept). her har jeg kopiert rett ut av "konseptet":

  Karbohydrater:
  Spis mer frukt og bær! Faktisk vil jeg anbefale dette som eneste karbohydratkilde til hvert eneste måltid, og blant mine utøvere har denne dietten fått tilnavnet ”fruktdietten”. Dette skal altså utgjøre hovedparten av karbohydratkildene fra nå av:

  Ananas, mango, appelsin, nektarin, druer, plommer, honningmelon, papaya, kiwi, blåbær, jordbær, bringebær, epler, pærer – fyll kjøleskapet med naturens goder, 5 om dagen er ikke bare en klisjé og gammel reklameslogan, det er hele kjernen i Health & Fitness Concept.

  Frukt er sammensatt av flere typer karbohydrater (i motsetning til hva mange tror er det bare 2-5g fruktose i de fleste frukter) og er proppfulle av fiber, vitaminer, mineraler, anti-oksidanter og mikronæringsstoffer som forskere enda oppdager nye av hver dag.

  En porsjonsstørrelse er omtrent 150-200g frukt, som vil si enten ett stort eple (eller to små), en stor appelsin, 1-2 pærer, 2-3 nektariner/mandariner, 2 kiwi, 2-3 plommer, ca en kopp (2,5dl) med druer og de fleste bær er også en porsjon. En banan er ca 100-140g men inneholder mer karbohydrater og energi så regn den også som en porsjon.

  Drikker du fruktjuice er det et glass på 2dl. Jeg foretrekker ferskpresset i stedet for konsentrater. Ferskpresset koster litt mer og har dårligere holdbarhet, men man bevarer til gjengjeld flere av mikronæringsstoffene.

  Prøv for eksempel en skål med blanding av flere frukter og bær, tilsett 1 ss Yoghurt eller Biola (naturell) og krydre med kanel for en herlig smaksopplevelse!

  Min anbefaling er faktisk å kutte ut brødmat, hvete- og kornprodukter (stol på meg og bare GJØR det). Pasta er også et hveteprodukt og kuttes ut – det gjelder forresten fullkornspasta også. Frokostblandinger er ofte de rene sukkerbomber og inneholder også hvete/kornbaserte ingredienser. Ut med det også!

  Bytter du ut prosessert mat og hveteprodukter i kostholdet ditt med mer frukt og bær vil du dempe inflammatoriske (betennelseslignende) tilstander i kroppen og få mer energi både mentalt og fysisk! Spis mye frisk ananas - det er virkestoffer i denne (bromelain) som demper betennelser i kroppen og støtter spalting og fordøyelse av protein.

  Ris og potet bør begrenses til kun noen få dager i uka, og fortrinnsvis til måltid/middag etter tøffe treningsøkter. En porsjon tilsvarer da omtrent 30-40g ris veid før koking, eller 100g ferdig kokt ris som vil fylle 1 kopp (2,5dl), eller 150g potet (1 mellomstor).

  Havregryn er jo regnet som bygge- og fitnessmat nummer en, men det er faktisk flere som ikke tåler det. Jeg anbefaler en prøveperiode uten havregryn, erfaringsvis vil mange både få mindre vannretensjon, føle seg mindre oppblåste og mer opplagte.

  Potetlumper med speltmel har blitt veldig populært, og her har Buer og Aulie en type som bare gir 9-10g karbohydrat per stykk - du kan da telle 3stk som en porsjon. De metter dessverre veldig lite, så jeg må bare gjenta at frukt med fordel bør utgjøre størsteparten av karbohydratinntaket.

  Menn øker til 300g frukt eller 3dl fruktjuice per porsjon, tilsvarende 50g ukokt ris og 200-250g potet eller 4 speltlumper.

  Honnr gitt av : etn91, 28. mai 2009, 12:39
  176  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 27. mai 2009, 19:31
  Takk for det begge to!

  Har flere bilder som jeg kommer til å legge ut, du er nok ikke den første jeg har imponert med tanke på fysikk/alder/høyde  Cool
  Honnr gitt av : OptimusPrime, 27. mai 2009, 19:51
  177  Generelt / Loggbok Online / Therese logger 27. mai 2009, 17:50
  Treningen i dag; BEIN!

  Leg exst
  45kgx20
  50kgx15
  55kgx12
  60kgx10-8

  Knebøy i maskin(ikke smith, men æsj fordet)
  45kgx15-12-10
  47,5kgx10-8

  Bulgarske utfall med en hantel i hver hånd
  14kgx10
  16kgx8-8

  Strakmark med en hantel i hver hånd - står litt inn med føttene slik at jeg mer kontakt på utsiden(stifleg?)
  20kgx10
  24kgx8-8

  Sittende lårcurl
  50kgx15
  55kgx12
  60kgx10-10

  Tåhev - supersett med litt bøy i knerne og rette ben
  *veldig rar maskin, alt virker mye tyngre*
  25kgx12-10-10-8-8

  30min elipse - moderat intensitet - 350kcal

  Vedlikeholdstrening av beina, mye highreps og lette vekter.
  I morra er det lavkcal og kardiodag!
  Honnr gitt av : AlexanderDGL, 27. mai 2009, 19:28
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 11
 • 12
 • Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.

  Supersunn taco

  Kosthold21.01.2021124

  Bytt ut den tradisjonelle tacoen med en av disse supersunne variantene!

  TOPP-3 for å BYGGE bryst

  Trening01.01.202157

  Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

  7 øvelser for muskuløse triceps

  Trening26.12.202053

  Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.