Visning av honnrposter for Zept
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan ville Du trent for og oppnå denne kroppen? 03. februar 2011, 21:58
  Enkelt! Først tar du et normalt treningsprogram. Så tar du vekk knebøy, markløft og annen bentrening. Ta også vekk lats. Til slutt så barber du deg på bryset.
  Honnr gitt av : Russern95, 20. februar 2011, 00:29
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Blodårer 07. desember 2010, 16:55
  Hehe er ikke ekstremt mye, men tenkte om det kanskje var noen triks for og unngå det i størst mulig grad?

  Det må i så fall være å unngå å trene musklene hvor du ikke vil ha blodårer og unngå å gå for lavt i fettprosent. Altså det omvendte av alle de andre brukerne på forumet her.

  Men jeg skjønner ikke hvorfor du bryr deg så fælt om blodårer. Det er ikke noe som de fleste er så veldig opptatt av.
  Honnr gitt av : endresaa, 16. desember 2010, 22:42
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Triceps - benkpress 15. desember 2010, 11:53
  Heisann! Wink Føler at jeg har mye å gå på når det gjelder benkpress. Føler at jeg ikke sliter noe spesielt med brystmusklene, men med tricepsen. Er det mulig at brystet ligger noen hakk foran triceps? Jeg har tidligere ikke hatt noen spesielle øvelser for triceps, men i det siste har jeg begynt med franskpress og diverse annet. Noen som har noen andre øvelser som tar noe jævlig på tricepsen? Smiley

  Er noen øvelser i denne tråden: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=103115.0
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 15. desember 2010, 12:13
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Triceps 01. desember 2010, 10:54
  Etter mange års erfaring med forskjellige tricepsøvelser, så er det en øvelse som er min klart favoritt: JM-press. Det er en mellomting mellom smalbenk og triceps extension. Du slipper håndleddproblemene i smalbenk og albueproblemene i skullcrushers. JM-press isolerer triceps veldig godt og øvelsen er lett å trene selv med veldig tunge vekter.

  http://www.metacafe.com/watch/4031489/how_to_perform_the_jm_press_tricep_exercise/

  (vil anbefale at en prøver å holde albuene litt nærmere kroppen enn i videoen)
  Honnr gitt av : Satyricon, 14. desember 2010, 02:49
  5  Trening / Forum for ungdom / Sv: Min BMI? 02. desember 2010, 10:34
  BMI er en idiotisk standard og burde vært forbudt til å måle overvekt. Undervekt fungerer det fint for.

  Fettprosent og midjemål er mye bedre for å måle overvekt.
  Honnr gitt av : Stian L, 02. desember 2010, 10:45
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Reverse grip bench press, 4 real? 28. oktober 2010, 15:07
  Hvis du legger deg ned og spenner deg opp med armene som i bunnen av presset, for så å stramme lats, så skal armene sprette litt fram. Jeg har ihvertfall ikke merket noe til at skuldrene beveger seg noe særlig.

  Er helt riktig det Ryū skriver. Lats er veldig viktig i benkpress.

  Maevar: hvis du sliter med den nedre delen av løftet (vil tippe at det er snakk om et lite stykke over brystet), så er dette noe som er veldig vanlig. Bryst og lats hjelper i hovedsak til kun i den helt nederste delen av løftet, og triceps er i en dårlig posisjon (mekanisk sett) i den nedre delen av løftet. Det er i den delen av løftet hvor mesteparten av vekten går fra bryst/lats og over til triceps at de fleste vil få problemer. Løsningen er å starte løftet så eksplosivt som mulig. Bryst og lats er store muskelgrupper og skal du løfte mye i benk er det er viktig å utnytte disse til det maksimale, og få så mye fart på vekten som mulig fra starten av. En eksplosiv start vil gjøre resten av løftet enklere.
  Honnr gitt av : Andre, 28. oktober 2010, 17:43
  7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Håndleds beskyttere 29. september 2010, 14:38
  Hallo.

  Jeg har tenkt til å kjøpe meg håndledsbeskyttere, men når man bruker det. blir man ikke så sterk i underarmene da? Eller trener man dem like mye uansett.

  takk for svar.

  Håndleddsbeskyttere avlaster musklene i underarmene dine som stabiliserer håndleddet. Det betyr at du ikke blir like sterk i dem, så jeg vil anbefale deg å holde deg unna håndleddsbeskytere. Det er noe en kun bruker når en har en spesiell grunn til det, som f.eks å trene seg opp fra en skade.

  Hvorfor vil du egentlig ha håndleddsbeskytere? Har du noen problemer med håndleddene?

  Edit: hvis du søker her på forumet så finner du flere innlegg om håndleddsbeskytere.
  Honnr gitt av : Retfex, 29. september 2010, 14:46
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: bulk eller ikke? 14. august 2010, 21:50
  Det er så vidt jeg er kjent ikke noe bevis for at sykler med buff og deff gir noe bedre resultat når det gjelder bygging av muskler enn et jevnt stabilt kosthold.

  Men nå syns jeg forsåvidt at en del nybegynner er alt for opptatt av det med sykler av buffing og deffing, og tror at dette er alfa og omega for å bygge muskler. Denne vrangforestillingen kommer fra "en del store og kjente" byggere som bruker sykler med buffing og deffing til og matche steroide sykler, og da blir sammenligningen litt feil.
  Honnr gitt av : Stian L, 16. august 2010, 15:21
  9  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvor blir det av underarmene? 16. august 2010, 03:55
  Du bruker jo underarmene på ALT du gjør. Belaster du de mer enn jobb/trening/ div er sjansene STOR for at underarmene blir overtrent.....

  Det er her du tar helt feil. Underarmene blir riktignok overbelastet fordi de er brukt i omtrent alt av øvelser, men grunnen til det er at mange av disse øvelsene gir underarmene stor belastning og folk er ofte ikke gode nok til å gi underarmene hvile og tid til og komme seg før de belaster de (tungt) igjen.

  Ta f.eks markløft, hvis du har kjørt markløft i flere sett helt til grepet ditt glipper, så har underarmene antakelig fått omtrent nok trening for den treningsøkta, og det og fortsette å belaste underarmene tung i mange flere sett i mange flere øvelser etter dette er å be om å få skader.

  For mange år siden (før jeg begynte å trene underarmer), så fikk jeg alltid vondt i håndleddene hver gang jeg løftet tungt i benken (antaklig pga muskelene som skulle stabilisere håndleddet var for svake). Dette gikk over når jeg begynte å trene underarmer på samme måte som andre muskelgrupper.

  Belastningsskader kommer ofte når du trener for mye for tung i forhold til den relative styrken til muskelen/kroppsdelen. For de som ikke trener underarmer i det hele tatt, så vil veldig mange øvelser belaste underarmene maksimalt, men hvis du øker styrken i underarmene, så vil de samme øvelsene belaste underarmene mindre relativt sett i forhold til den maksimale styrken, og dermed er det mindre sannsynlig at en overtrener og pådrar seg belastningsskader. Ta f.eks det samme eksemplet med markløft igjen - hvis du hadde løftet akkurat de samme vektene, men grepet ditt hadde vært dobbelt så sterkt, så hadde ikke grepet glippet og du kunne godt ha kjørt mange flere øvelser som belastet underarmene den treningsøkta.
  Honnr gitt av : sstians, 16. august 2010, 09:35
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!