Visning av honnørposter for Zippo
|
Sider: 1 23 ... 5
|
22
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Oppblåst mage
|
24. januar 2011, 17:45
|
100g havregrøt - fiber 1 skive rugbrød - fiber
110g fullkorns pasta - fiber Hakkede tomater - fiber
1stk eple - fiber 20g usaltede nøtter - fiber
110g ris fullkorn/villris - fiber 100g frosne grønsaker - fiber
1stk pære - fiber 30g nøtter - fiber
2 stk Wasa sport knekkebrød - fiber
Har en liten mistanke om att havregrynen til frokost gjør magen litt urolig, men den er helt klart ikke den eneste grunnen. Synes heller ikke karb mengden er så super høy.
Bare et hint. |
Honnør gitt av : 41232341, 25. januar 2011, 18:56
|
|
23
|
Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
|
24. januar 2011, 20:23
|
Nam, kan du legge ut oppskriften på kjøttbollene?
400g karbonadedeig 90g tint og drenert spinat 30g parmesan 30g brødsmuler halvt pisket egg 1 tsk tørket basilikum 1 tsk tørket persille 1/2 tsk hvitløkspulver 1/2 tsk salt 1/4 tsk rød chilli flak
Mix med hender og form boller. Stek på 200 grader.
|
Honnør gitt av : froggy, 24. januar 2011, 21:27
|
|
24
|
Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
|
21. januar 2011, 15:50
|
Tenk at dere ekskluderer ingredienser som øl, bacon, lam og salsa når dere lager chilligryter. For å ikke snakke om cummin! 
Håper dere kjenner den smertefulle ørefiken jeg gir dere begge over den digitale matrix. |
Honnør gitt av : Beefcake, 22. januar 2011, 00:20
|
|
26
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kalorier i en avocado?
|
29. desember 2009, 17:31
|
196 kcal (pr. 100g) * 1,5 (vekt) = dette tror jeg du klarer selv å finne utav
Hva sa alltid læreren/foreldra dine til deg når du sa du ikke likte matte? Jo nettopp, matte får man bruk for overalt. |
Honnør gitt av : MakeItCount, 14. januar 2011, 11:31
|
|
27
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvordan få i seg mer kalorier?
|
09. januar 2011, 12:50
|
ser du bruker barnesaus i dietten, og du skrive 79 cal på den. kan hver jeg tar helt feil her men må du ikke tilsette rundt 100 gram smør i den då? da kommer du jo opp i 800 cal bare der.
Sykt. Hvor mange kalorier kan det være i voksen saus da? |
Honnør gitt av : Mouzer, 09. januar 2011, 20:04
|
|
28
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Havregrøt eller havregryn?
|
01. januar 2011, 16:41
|
Overanalysering av høyeste grad.
Jeg lurer på om jeg skal spise grønnsakene mine hele eller oppkuttet i små deler slik at det blir lettere for fordøyelsen min, har dere noen tips? |
Honnør gitt av : Andre, 01. januar 2011, 21:40
|
|
29
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Havregrøt eller havregryn?
|
01. januar 2011, 16:41
|
Overanalysering av høyeste grad.
Jeg lurer på om jeg skal spise grønnsakene mine hele eller oppkuttet i små deler slik at det blir lettere for fordøyelsen min, har dere noen tips? |
Honnør gitt av : Tollefsen, 01. januar 2011, 16:44
|
|
30
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Matblogg med bilder!
|
19. desember 2010, 16:50
|
Frossen frukt, bær og grønnsaker er ofte sunnere med tanke på næringsinnhold enn sine brødre og søstre som ligger i disken i butikken. Dette er pga. at jo lenger tid produktet ligger (ved rom temp.) fra det har blitt høstet, så mister det næring og smak.
Og vi vet jo alle at det tar relativt lang tid å få grønnsaker, frukt og bær inn til butikken. Så ligger jo også varene der i en hvis periode helt til de blir kastet av betjeningen.
La oss se på tidskonstantene som er inne i bildet ved kjøp av ferske varer som bør tas hensyn til: Tiden fra innhøstning til lasting -> fra lasting og frakt til butikk -> fra disken i butikken til handlekurven -> fra handlekruven til fruktskåla/kjøleskapet -> fra hvor enn du liker å legge grønnsaker og frukt til når du stapper "næringsbomba" i munnen. I løpet av denne perioden er nok vitaminene redusert betraktelig enn ved frossen vare.
Fryseprosessen skjer rett etter innhøsting og setter dermed i gang en "soveprosess" hvor cellene er lite i bevegelse. Holdes varene nedkjølt hele tiden etter fryseprosess hos fabrikk til din egen fryseboks vil dette være det beste sett fra et sunt kostholds perspektiv. Dermed vil næringen i disse holde seg noenlunde stabilt helt til du varmebehandler dem for å lage mat.
Selv går jeg for begge deler da det som regel for min del er smak og tekstur jeg er ute etter, og ikke føler for å være like ekstrem og overanalyserene (ironisk nok med tanke på inlegget mitt her).
|
Honnør gitt av : 41232341, 19. desember 2010, 17:51
|
|
|