Visning av honnørposter for Zippo
|
Sider: 1 2 34 5
|
32
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Er maisstivelse ok å bruke i saus?
|
05. desember 2010, 09:32
|
Pleier å lage saus av 4 dl vann, litt krydder og 2 spiseskjeer maisstivelse (Maizena) for å få tykkelsen. Er dette næringsmessig ok å spise?
Regner med dette er en mer sunn saus enn ferdige alternativer, da basen kun er vann og litt krydder?
Næringsmessig er det bare energi. Men som sagt så gir det en god konsistens på sausen, og det er da ikke å forakte. |
Honnør gitt av : 41232341, 05. desember 2010, 18:31
|
|
34
|
Kosthold / Oppskrifter / Sv: Sunn mat, for kroppen din!
|
05. september 2010, 22:38
|
Og jeg kan spise TACO! Tacoskjell er jo lagd av mais, basically. Det er bare det å klare å la vær å kjøpe rømme, ost og lefser.
Lag egne tacolefser ved å bruke polenta (maismel).
Fyll tacoene med bønner, bønnestuing, hjemmelaget salsa, guacamole, krydret ris, egg, krydderurter, kjøtt du tåler, fisk osv. |
Honnør gitt av : JDaniels, 05. september 2010, 23:27
|
|
38
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Zippos inspirerende tråd om mat
|
11. mai 2010, 22:56
|
Jeg er en av mange der ute som er glad i mat og som liker å trene.
Når man blir oppvokst med en moder som kokk og en matglad papps så er det nesten en selvfølge å ende opp som matvrak.
Etter at jeg begynte å trene hardt lærte jeg meg å lage mat, og en hobbykokk begynte å spire inni meg.
Hobbykokkeluring og styrketrening føler jeg går som hånd i hanske. Derfor tenkte jeg at denne tråden kunne gi dere alle mattips om dere begynner å bli lei av brokkoli, ris og kylling.
INFO: Jeg spiser og lager kun mat jeg har lyst på - for meg er alt 100% optimalt om det smaker. |
Honnør gitt av : henrikhardcoar, 29. juli 2010, 16:46
|
|
39
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Reelle næringinnholdet..
|
25. juli 2010, 23:49
|
Så spørsmålet, har nå næringsinnholdet i kjøttet blitt mer konsentrert, eller hva? Ja.
Eg har alltid veid kjøttet før steking, å regna proteinintaket ut i fra det. blir dette feil?
Nei. |
Honnør gitt av : H.M, 26. juli 2010, 07:10
|
|
40
|
Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Muscle Gauge Nutrition proteinpulver
|
15. juni 2010, 09:09
|
Er så lei av standard smakene sjoko, jordbær, banan og vanilla. Dermed må man nesten ty til utenlandske for å få en annen smaksvariasjon uten å bli "robbet" for det.
Skal du kjøpe norske produkter som skiller seg ut smaksmessig, så antyder prisen at det er som om de har blandet noe 24-karats gullstøv i pulveret. |
Honnør gitt av : bjørn`, 15. juni 2010, 09:10
|
|
41
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Vær Lørdag vs annen vær
|
13. juni 2010, 16:37
|
Det har du rett i. Men, selvom kroppen tar opp energien fra snop (raske karbs) mye raskere enn trege karbs, så betyr det ikke dermed at det er hva en skal spise.
Fortell meg hva en skal spise da.
*venter i spenning på den ultimate universale kostholdsregel* |
Honnør gitt av : henrikhardcoar, 13. juni 2010, 16:51
|
|
43
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Pesto og transfettsyrer
|
05. juni 2010, 23:15
|
Neida, slik trenger det ikke å være.
Dessuten er vel kylling og tilbehøret varmt, så da kan du bare mixe inn pestoen på tallerkenen. Denne varmen vil aldri komme opp i de temperaturene som skal til for at det dannes transfett. |
Honnør gitt av : henrikhardcoar, 09. juni 2010, 12:25
|
|
44
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Pesto og transfettsyrer
|
05. juni 2010, 21:42
|
Har kjøpt pesto av basilikum og olivenolje/solsikkeolje. Har det oppå kyllingefileten min i panna av og til.
Jeg ser det renner litt olje ned i panna. Hvor mange grader skal til for at disse oljene blir gjort om til transfettsyrer? Pannen min kan stilles inn på 1-6, hvor seks er det varmeste. Så jeg aner ikke hvor mange grader 4 er, eller 3 for den saks skyld.
Er pesto og transfettsyrer i det hele tatt verdt å bekymre seg over?
Hvorfor ikke ta på pestoen når kyllingen er på tallerkenen? |
Honnør gitt av : henrikhardcoar, 05. juni 2010, 22:43
|
|
45
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Helse sjokolade
|
01. juni 2010, 18:03
|
DEG om det..
Har ikke noe problem med at du fremstår som en idiot, men alle har sin måte å kjøre løpet på. Skrinlegger dette nå. |
Honnør gitt av : razorth, 01. juni 2010, 18:06
|
|
|