Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 240
  • 241
  • 242
  • ...
  • 320
  • 3601  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 11. april 2013, 21:35
    Torsdag 11/4-13:

    Judo. Skal som nevnt tidligere snart gå for å gradere meg. Har nå i det minste kontroll på va jeg skal gjøre på bevegelsesoppgavene. Kombinasjonskast, kontringer osv. Etter planen blir det to treninger til fø gradering. tror det skal bli helt ok til da.
    3602  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 10. april 2013, 23:42
    Onsdag 10/4-13:

    Morgen

    Intervaller på mølle. 4*4 minutter, flatt, 2 minutters pause, 16,5 kilometer i timen. Litt hardere enn i går, fortsatt fullt gjennomførbart. Data.

    Kveld

    Judo. En del sparring og kampteknisk. Bra trening.

    Var et ærend innom Oslo med jobben. Det tok ikke hele dagen. Rakk derfor en tur innom løplabbet. Forelska meg i et par fjærlette sko. Rett før jeg kjøpte de. Det frister fortsatt.
    3603  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 09. april 2013, 21:39
    Tirsdag 9/4-13:

    Morgen

    intervaller. 4*4 minutter på mølle. 2 minutters pause, 16,0 kilometer i timen, flatt. Det var ganske lett. Endelig får jeg utbytte av den nye klokka. Her er en oppsummerin av økta.

    Kveld

    En del teknikk og en del sparring.
    3604  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 08. april 2013, 22:00
    Mandag 8/4-13:

    Først en og en halv time bjj. Teknikk og sparring. Deretter en og en halv time judo. Skal etter planen gradere om to uker. Trente på det nå. Det ligger ann til å bli litt graderingstrening framover.
    3605  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 07. april 2013, 19:21
    Søndag 7/4-13:

    NM. Dårlig trekning. Møter en fra bjj-klubben på Gjøvik. Hadde vi vært med i samme judoklubb, kunne vi ikke ha trekt hverandre. Kjipt. Går ikke sånn fryktelig bra, gjør noen ting bra, andre mindre bra. Ligger under halvveis. Så blir jeg utvist. For en ny og dum regel som det kan hende dommerne tolka feil. Iallefall annerledes enn internasjonalt. Utrolig bittert. Uansett hvordan det hadde gått videre i kampen, hadde jeg mye mer å gi.

    Får heller ikke rekvalifisering. Velger å ikke stille i åpen, en beslutning jeg ikke angrer på. Oppsummert fikk jeg ikke ut noe av det jeg er god på. Er veldig oppgitt, i stedet for å dvele på det, satser jeg på bedre uttelling på stevne i Levanger om to uker.  
    3606  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 06. april 2013, 18:16
    Har nå veid meg inn. 80,5 kilo. Hadde god kontroll. Gikk bare ned en kilo eller tre fra vanlig morgenvekt.NM er i morgen. Trekningen erennå ikke foretatt. Det er med såpass mange gode at det nok skal noe til for at det går så bra som jeg ønsker. Liker egentlig ikke å gå stevne når jeg får trent så lite som jeg gjør. Eller for å si det på en annen måte. Jeg liker ikke å trene å lite som jeg får gjort når jeg skal gå stevne. Spesielt ikke NM.

    Velger derfor et sitat fra den fantastisk filmen Chariots of fire:

    Harold Abrahams: "If I can't win, I won't run!"
    Sybil Gordon: "If you don't run, you can't win."

    Jeg legger meg ikke for noen.

    http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU
    3607  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 05. april 2013, 20:02
    Jeg sa vel aldri at steroider ikke var farlig, men jeg sa at hvis man skal følge den praksisen som i dette eksempelet, så er det en hel drøss av ting man bør forby.
    Jeg er som nevnt motstander av forbudspolitikk og når det kommer til skadeligheten av steroider ved "normal" bruk, så er det ikke spesielt store farer forbundet med det. Steroider brukes i behandlingsformer ved sykehus på daglig basis og den praksisen har pågått i flere tiår uten store skandaler.
    Det du snakker om er missbruk av steroider og vi kan begge være enige om at missbruk er generelt en negativ ting.
    Ironien av å ha denne diskusjonen på et treningsforum der så godt som alle "heltene" på førstesiden er steroidebrukere er dog litt i det meste laget...
    Jeg vil påpeke at jeg selv ikke har tatt eller vil ta steroider.

    Har egentlig lovet meg selv å holde meg unna dopdebatten, men nå greier jeg ikke styre meg. Til daglig så kuttes folk opp på sykehus, det er helt sant. Av og til kappes bein og armer av til og med. Så lenge det ikke er misbruk, bør jo dette selvsagt bli lovlig på privaten også.

    Litt mer seriøst. Jeg jobber med strålebehandlling av kreftpasienter. En dose på 50 Gray til ryggraden går høyst sannsynlig bra. Det er en risiko involvert, men den veies opp mot risikoen ved ikke å behandle (livslengde, smerter osv.) 70 Gray og du ender sannsynligvis opp med en lam pasient. Nå er ikke jeg en ekspert på steroider. Men at det brukes på daglig basis på sykehus uten skandaler, betyr ingenting.

    Alt annet bruk av steroider (og EPO osv.) enn medisinsk behandling er misbruk. Uavhengig av røyk, alkohol, junkfood og hva nå enn doingforbudets motstandere måtte finne på å sammenligne det med. Jeg fatter bare ikke hvorfor folk som ikke bruker skal være så mot et forbud.
    3608  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 05. april 2013, 19:38
    Fredag 5/4-13:

    Bjj. Litt sparring og noe drilling. Formen er helt grei. Har kontroll på vekta.
    3609  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 05. april 2013, 10:16
    Torsdag 4/4-13:

    Judo. Kamptrening. Mot god motstand. Tror det blir litt lett trening i dag også.

    Sånn ellers, har jeg fri fra jobben i dag og planla å sove lenge. I åttetida begynte en nisse å bruke sirkelsaga rett utenfor vinduet mitt. I et kvarter lå jeg og prøvde å sove samtidig som jeg vurderte å gå ut for å få idioten til å stoppe. Fant etterhvert ut at jeg neppe kom til å være veldig sivilisert hvis jeg skulle prate med han akkurat da og sto opp i stedet.
    3610  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 03. april 2013, 21:21
    Onsdag 3/4-13:

    Bjj. Litt teknikk og litt sparring. Kjedelig oppdatering kanskje, men det var nå det som skjedde.
    3611  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 02. april 2013, 21:38
    Tirsdag 2/4-13:

    Bjj. Litt teknikk og litt sparring.
    3612  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 01. april 2013, 21:44
    Mandag 1/4-13:

    Rodde 10-15 minutter. Så løp jeg 20 minutter. Lekte meg litt med fartsvariasjon. Var oppe i 24 kilometer i timen. Holdt det i to minutter. Da hadde jeg for lengst innsett at farta mølla viste var bullshit. En av de gode møllene hadde blitt ledig, så jeg bytta til den. Var oppe i 20 kilometer i timen på det meste der. Korte perioder med høy fart, så totalt sett ble det ikke veldig intensivt. Avslutta med ti minutter lett tøying. Har ikke gitt opp tøye-prosjektet, men merker godt når jeg har tøyd hardt, så det utsettes iallefall ei uke.

    Har forresten fått pulsklokke i bursdagsgave. Hadde jeg ikke det, måtte jeg ha kjøpt selv. Det viser seg at jeg må kjøpe en såkalt DATALINK før jeg kan overføre data med den. Jeg er jo nerd, så jeg gleder meg til å leke meg med det. Forøvrig målte jeg VO"maks med den. Veit ikke hvor pålitelig det egentlig er siden kun pulsen måles. Den plasserte meg i kategorien elite. Det er jeg fornøyd med, men håper tallet ligger litt nærmere 70 enn 62 som klokka målte.
    3613  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 30. mars 2013, 17:13
    Lørdag 30/3-13:

    Løp meg en tur på omtrent en halvtime. Samme løypa som på torsdag. Dro på mer i dag. Føltes bedre gjorde det også. Synes det som mangler mest er evnen til å holde intensiteten oppe over tid. Beina stivner ikke, det er heller ikke pusten som stopper meg, det er bare vanskeligere å holde farta oppe over tid enn det burde være. Forhåpentligvis kommer det seg etter hvert.

    Nå begynner virkelig NM å nærme seg. Lista over deltagere har kommet ut. 19 stykker. Kjempemoro, jeg skjønner ikke hva som har skjedd. I fjor var det NM, samme sted, på omtrent samme tid av året og med omtrent like mange deltagere totalt. Da var det 9 stykker i -81, nå er det 19. Har aldri vært med på et judo-stevne med så mange deltagere i klassen min før.

    Har sett over lista. Det er nok ganske jevn fordeling på deltagerne også. 4-5 stykker jeg virkelig blir skuffet hvis jeg taper mot. Kan selvsagt tape mot de, selv om jeg ikke forventer det. 4-5 stykker som jeg nok må overprestere for å slå. Resten tror jeg det er ca. 50-50 med.

    Jeg tror jeg kan slå alle som er med. Med vekt på ordet kan. Jeg har fysikken til det. Jeg er sterk og jeg har god kondis. Dessuten begynner jeg å få en del erfaring. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke får trent nok judo, så stående er jeg minst farlig, men jeg kan glimte til og da ligger det kraft bak. På bakken har jeg en 2-3 teknikker som virkelig begynner å sitte og en eller to til som jeg håper jeg kan overraske med.

    Det blir cup. Det er bra. Hvis jeg er heldig med trekninga, Hvis jeg utnytter det jeg er god på og ikke gjør noen feil. Hvis jeg i tillegg overpresterer i en kamp. Da vinner jeg nok ikke, men da kan det bli veldig moro. Gleder meg til å prøve. Ei uke til innveiing nå.
    3614  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Kampsport på: 30. mars 2013, 16:52
    Bare hyggelig Smiley

    Veit ikke hvor mye som ligger ute på nett. hvis du ikke finner noe, er det bare å sende en PM, så skal jeg få sendt deg en mail eller noe til de som holder på der.
    3615  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lundefuglen-trener mot NM i judo 2014 på: 29. mars 2013, 13:20
    Fredag 29/3-13:

    Langrenn. Ca. en og en halv time. Skarpt føre og lav intensitet. 100% frisk. Det er noe inne i meg som våkner og ber om å få slippe fri når jeg blir gått forbi av halvfeite, halvgamle mosjonister som jeg kunne distansert med to staketak. Det er vel sånn det er når du ikke går alene.
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 240
  • 241
  • 242
  • ...
  • 320
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!