Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: Amadon - Trener mot konkurranse på: 12. juni 2012, 00:26
    Har du verdens største quadriceps siden du ikke trener forside lår?
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: Biffboy sin trening på: 11. juni 2012, 00:08
    Var det var Etbeins lårcurlen i slyngen som gjorde deg så vanvitting stiv i hams?
    Eller er det bare generell stivhet?

    Jeg har opplevd å bi helt perverst stiv av den i starten, når jeg kjørte bare 1-2 straight sett på den, den stølheten har jeg ikke fått av 10 droppsett med lårcurl i maskin engang..
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: Bo i ikkegodkjent utleieleilighet selv på: 08. juni 2012, 00:29
    bor du der selv går d nok greit. Men jeg ville ikke bodd på ett kott uten ett evt vindu å krabbe ut om det trengs om du ikke har d:)


    hehe, skal nok ikke sove på et rom uten et vindu ;-)


    setter pris på svar, men det jeg lurer på er om jeg kan få noe smell sånn reint juridisk sett om noe går til hundene Smiley
    19  Generelt / Åpent forum / Bo i ikkegodkjent utleieleilighet selv på: 08. juni 2012, 00:16
    Hoi,

     Vurderer å kjøe en stor leilighet og bo i en ikkegodkjent utleiedel selv. er så lite hjemme at jeg bare trenger et kott å sove på og et sted å lage mat, og det er da menigsløst å ha en diger kåk på 100kv for meg selv, dessuten kan man fort få 20K i mnd for 100 kv i Stavanger..

    Er det noe problemer man kan støte borti om man gjør det slik?


    kan jo tenkes at det er noen Advokater eller folk som har med boliggodkjenning å gjøre her inne Smiley

    Om det skulle begynne å brenne f.eks?
    20  Generelt / Loggbok Online / Sv: Biffboy sin trening på: 30. mai 2012, 12:02
    Tror faktisk ryggtrøbbelet kom av militærpressen... Tror kanskje jeg bøyet meg litt bakover. Ryggen kjennes faktisk bedre ut nå etter å ha trent idag. Lovende.

    Får prøve å lytte mer til kroppen og trene det jeg klarer.

    Setter pris på alle tips du har å komme med! Hip thrust med strikk en fin øvelse jeg sikkert kommer til å legge inn fremover.

    Er du i form eller?

    Joda, er i fin form omdagen, trener  lite tungt, men det virker som om styrken er der, kjørte opp til 180 i mark her for noen uker siden og det kjentes ut somn om jeg kunne ha dratt en 10er. men kjører somregel bare opp til det jeg klarer å holde med overhåndsgrep. det ligger vel på rundt 160-170 Smiley  få ren underlig vridning i kroppen når jeg kjører omv. grep, så ser ikke helt poenget når jeg uansett ikke skal konkurerer i noe Smiley  skjelden man har behov for å løfte noe mer enn 100 kg i dagliglivet ;-)

    Ellers så går det litt i høyrepp bøy til en ca paralell boks, og nøytral smal stand.
    utfallvarianter er også kjekt omdagen synes jeg..

    På overkroppen er det nesten bare trening i slynger  og denslags, blir jo ikke verdens sterkeste mann av det, men jeg testa litt benk sistgang jeg var offshore, og har maks tapt meg 10-15 kg, på å ikke trene benk på 2 år..  kjører innimellom litt pushups med strikk og en 50-60 kg på ryggen så styrken er der, men motivasjonen for å trene benk er ikke der Tongue


    Du er jo 100 ganger dyktigere med trening og kropp enn meg, så så de tipsene jeg har å komme med har du vel sikkert hørt 1000 ganger før, men men, siden du spør..

    alltid rulle hofter og lår før hver hunderkroppstrening

    tøye hofter og lår før underkroppstreningen, tøye godt på rectusen, da denne nesten alltid er stiv hos de flese som liker å løfte ting, bruk gjerne strikk for å få skikkelig drag på den..

    varme opp gluteus, med firehydrants, quadrupeled pendlum leg raises (eller noe i den dur Tongue ) og gjerne noe annet snax, sidesteg med strikk osv.
    kjøre en rolloutøvelse 2-3 sett som en del av oppvarmingen.

    jeg kjører også en øvelse som er en kombo av peterson step up og en TKE, man stepper opp på en kasse, og locker ut kneet som i en tke ( strikk rundt leggen)

    ellers er det som sagt å kjøre masse gluteusøvelser, man kan aldri bli sterk nok der..

    kjører også tungt på lårcurl i slynge (et og et bein)  denne er etter min mening den beste hamstringøvelsen man finner..

    angående det at du fikk en small i millitærpressen, så husker jeg det fra den tia jeg trente endel stående press, at jeg ofte blei litt tullete i ryggen av å kjøre mange repps, kutta da ut alt over 4 repps, og da funka det fint.

    I mitt tilfelle var det bare det at jeg tenkte at det var så mange repps igjen, så måtte bare gi gass for å komme imål, da lider teknikken :/   kan jo være verdt et forsøk.. gikk heller over til å kjøre ståenede enhåndspres for flere repps, der må man stabilisere såpass at jeg ikke mistet fokus på samma måte og tullet med korsryggen.
    21  Generelt / Loggbok Online / Sv: Biffboy sin trening på: 29. mai 2012, 16:06
    Dagens alternative:

    -Rev hyp på ball
    12 x 2

    -Hypers
    12 x 2

    -Beinpress HS
    100/20
    100/40
    150/20
    150/40

    -Hams slynger
    10 x 3

    -Leg ext
    35/40 x 3

    -Ettbeins beinpress TG (sete 6)
    40/20
    50/20
    60/20

    -Rev hyp på ball
    12 x 2

    -Hypers
    12 x 2

    + masse skumrulle

    Ryggen var rævva idag, fornuften sier jeg burde holdt med i ro, derfor tok jeg ei lita alternativ trening. Ryggen kjennes mye bedre ut nå etter trening - dvs enten er jeg inne på noe lurt ellers kommer smellen litt senere idag  Smiley

    Tror det å få knust glutez er trixet for å få ryggen til å bli mer medgjørlig ja, jeg merker i perioder der jeg slurver litt med dette, så kjenner jeg det i ryggen også.
    gjerne kombinere det med rollouts eller den typen coretrening.

    Jeg synes hip thust med strikk rundt knærne også er en fining for dette Smiley

    Ellers så er høyrepptrening på bein gode greier meg med et litt skrallt kne ihvertfall! ser at du gjør det samme..
    22  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 28. mai 2012, 14:15
    Nice. Ja det hørtes veldig hardcore ut, og høres ut som en god øvelse for stabilisering i skuldrene også mtp rotatorcuffene!

    ja, det er en fining.

    Går også ann å feste strikkene litt fremfor deg for å lære å holde spenn i latsen under senkingen av kroppen.   denne er vel enda bedre i benkpress da man er nødt til å holde skuldrene godt plantet på benken og være tight i latsen, min erfaring er at veldig mange av de som sliter med skulderplager i benkpress som sliter med å trykke ned skuldrene bak seg, også har et problem med å spenne opp latsen samtidig.. med litt strikktrixing klarer de aller fleste dette overaskende bra Smiley
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 27. mai 2012, 17:07
    Strekk i brystet i bunn, uten å miste spenn. Kjør ca litt over halvveis opp med innoverføring og skvis brystet uten å slappe av på topp men med markant stopp.. enjoy pain in chest.

    Bruker altså IKKE trykkmansjett, men bruker halve repetisjoner. Funker veldig bra på slike øvelser, og som støtteøvelser. Litt vanskelig på tyngre vekter, når man mister litt kontroll så jeg unngår å bruke det der. Eks hadde jeg ikke kjørt 160kg bøy med okklusjonsreps for den tekniske svikten hadde vært katastrofaaal.

    Aha :-) hvorfor sa du ikke bare det med en gang, takker!!

    Jeg synes dog det er litt missvisende å kalle det okkulsjonsrepps :/ da man stengt talt vil kunne oppgå den samme effekten ved å rette helt ut i arma men holde konstant spenn i muskulaturen, det er stor forskjell på å rette ut arma for så å gå rett ned igjen, kontra å hvile et sekund på topp, men det veit du sikkert alt om Smiley

    forøvrig så har jeg funnet på en luringøvelse som gjør at du kan holde et konstant spenn i muskulaturen også om man retter ut arma og "hviler"   

    se for deg at du tar pushups i slynger..
    så fester du en strikk enten i bunn av slyngen eller rundt håndleddene på hver side, og fester disse i noe et stykke på "utsiden av slyngene når de henger rett ned.
    i bunnposisjon av en pushup så vil ikke disse påvirke noe særlig men når du kommer opp og presser hendene mot hverandre vil stikkene strekke seg, og du må presse armene sammen for å klare  å stabilisere. Latterlig så pump man får i brystet av dette..


    skjønner?
    24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 27. mai 2012, 13:19
    Kaatsu har svært enorme effekter, og jeg kjører ikke i myo-rep stil. Forskjellen er helt utrolig annerledes. Kjører myo-rep + okklusjonsreps på noen andre øvelser som armer og lignende, er en utrolig grov treningsmetode.

    Forskjellen er selvsagt økt metabolsk stress, og du kan bruke mindre vekter på øvelsene og skape mindre stress på nervesystemet og likevel få en svært god effekt ifh til muskelvekst. Å gå 3/4 opp i knebøy er bare noe alle må prøve. Begynn på 40-50% av 1RM, ta ca 8-10 reps 3-4 sett @ RPE 8.5ish

    dette gav ikke noe svar på hva du legger i okkulsjonsrepps.

    okkulsjonstrening på armer og bein er jo en smal sak.. men jeg skjønner ikke hvordan du har klart å blokkere blodtilførselen til brystet?
    25  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 27. mai 2012, 11:41
    Er vel at man i f.eks bøy, aldri retter helt ut, altså er musklene i konstant spenn... am i right?


    ser strengt talt ikke hvilke fordeler det skulle ha fremfor å rette helt ut. Og såfremt man ikke hyperekstenderer knærne så vil man jo holde et visst spenn i muskulaturen fordet?

    okkulsjon betyr jo "stenge"   

    Det bygger på det samme prinsippet som myo repps da med andre ord? at man kjører noen lavreppsett sett rett etter hovedsettet?
    26  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 26. mai 2012, 09:34
    Hva er det du legger i okkulsjonsrepps?

    er det at du struper blodgjennomstrømmningen med f.eks strikker, som man kan gjøre i bøy, eller er det noe annet fancy?
    27  Trening / Styrkeløft / Sv: Carl Yngvar Christensen 1135kg (Video av alle løftene) på: 16. mai 2012, 23:34
    Jeg er av den typen som mener at sjakk er ingen sport. Hvilken muskel bruker man når man flytter brikke på brikke.. runkemuskelen? jo, ja, vet..hjernen er en muskel..men samma dét!
    Hadde styrkeløft vært en gren som var like populær som strongman internasjonalt, ski, fotball o.l.. ingen tvil- CYC hadde fått mer oppmerksomhet, og ett levebrød, ut av sine prestasjoner!

    Du er jo helt på bærtur med det du sier, strongman poppulært internationalt? på verdensbasis er det det sikkert ikke en promille engang som veit hva strongman er.. du kan ikke sammenlikne det med den relativt store idretten "ski"  ihvertfall ikke fotball som nesten alle i verden veit hva er..

    28  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lars - Bygge opp bra styrke og masse i vinter! armbilde s.52 på: 22. februar 2012, 11:56
    om du har en stygg skulder så ville jeg ihvertfall holdt meg langt unna smithmaskinen, har du prøvt å kjøre stående hantelpress med nøytralt grep, en og en hånd om gangen? eventuelt stående press med stang der den ene enden av stanga står i et hjørne og du presser opp og frem?

    ser forresten ut som om forholdet ditt mellom pressøvelser og horisontale trekkøvelser ikke er helt optimalt heller, tipper du er noe fremoverrotert i skuldrene, legg inn 5 sett med 10 repp facepulls hver økt der du fokuserer på å klemme skulderbladene sammen,

    du kan også legge inn noen sett med roing i slyngene på 2 økter, 4*8 typisk Smiley

    lenge siden jeg har sett deg på sis forresten!
    29  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: chins.. underhånd, overhånd eller hammer grep? på: 22. februar 2012, 11:48
    varier grepene, det er absolutt mest effektivt..

     om du synes det bli for lite å ta 3-4 repps, så kan du jo slenge en strikk over stanga og ha denne under knærne og få hjelp..
    30  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis mot 300kg rawmark på: 22. februar 2012, 11:45
    ser jo her at du har med endel lure øvelser som var i det øvelsesjiktet jeg tenkte på, så du har nok stålkontoll på sakene Smiley

    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!