Visning av honnrposter for DTP
Sider:
 • 1
 • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: "Milliarder til doping" Dagens Næringsliv 21. november 2011, 18:15
  Applaus... Bra skrevet og formulert mangler bare noen mellomrom så det ble litt lettere å lese Smiley


  Vel.. Hvor skal en begynne. Først og fremst; Egils innlegg; Hvis utbredelsen er så betydelig, så må egentlig de fleste brukerene være ganske balanserte og OK folk ettersom vi ikke har DAGLIGE saker om ”AAS gærningene”. Linken mellom Testosteron og aggresjon i dyr er forholdsvis udiskutabel.. Men; En ting som definerer mennesker er at vi tenker, gjør valg og handlinger ut fra eget ønske, vi er ikke lengre ”instinktdrevne” dyr. Føler du for å slå noen, trenger du ikke gjøre det.. De fleste lar være. (hvis du ikke har større problemer utenom AAS da,..) Jeg har selv snakket forholdsvis åpent om AAS, Jeg har brukt det, og har ingen varige skader fra det. Jeg havnet i fengsel for distribusjon, og har uttalt meg om at denne delen av det hele var profittmotivert, og som nesten alle andre kriminelle geskjefter, var økonomisk gevinst motivet. Påfallende mange som utaler seg, som Espen Lie, og Utsi er kjente figurer i ”underverdenen”. At ting skjer her har ingen sammenheng med AAS i det hele tatt. Jeg vet av torpedoer som er 60kg tunge, men like fullt de som blåser knærne av deg om du ikke ordner opp. Dette er MILØSKADE, ikke et resultat av AAS. I en verden der penger er alt, er det helt andre regler og systemer i drift en det vanlige folk ser. Det blir for enkelt å skylde på medisinbruk når du blir tatt, en å innrømme fakta; ”Jeg knatra den personen pga at han skyldte penger, og trengte en advarsel. ”. Nesten ingen er ærlige der. Vold og aggresjon er hverdagen i en verden som styres ut fra penger, vinning og ingen ”regulerende myndigheter”.
  En helt annen side av saken, (kan nesten skrive en bok her), hvordan skal AAS forbudet handheves? Hvem blir misstenkte? Hva er straffene? Og hva skjer i markedene om det kriminaliseres? Narkotika er illegalt, men det er langt fra borte fra gatene våre. Tvert i mot, forbud skaper høyere priser, tyngre miljøer som vil styre distribusjonen.. Og kundene? De vil alltid være der. De politiet bør jakte på, jakter de allerede på, distributørene/bakmennene. Å kriminalisere en stakkar som betaler sin skatt, men bruker dette for kosmetiske årsaker er bare for dumt.
  Tenk litt; Hvem er disse karene som står fram og skylder på AAS? Torpedoer, Ranere, Organiserte kriminelle.. Du hører aldri omentrent om en normal person som står frem med problemer relatert til AAS bruk..
  Kunne skrevet en bok om emnet, men har luftet noen ærlige tanker fra en mann som har vandret i denne verdenen, både som bruker, og i den kriminelle verdenen som eksisterer rundt distribusjonen av disse stoffene. Så lenge noen vil ha det, er det ALLTID noen som vil dekke den etterspørselen. Måten de gjør det på?? Den måten som fungerer, som sørger for at pengene ruller inn. Nothing else matters.

  [/quote

  Honnr gitt av : Lars H, 20. februar 2012, 17:08
  2  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen 08. november 2011, 18:04
  Tydeligvis er jeg blitt for gammel for enkelte ting, der jeg vill inn å lese om Arild og ting som er relevant om Arild i forhold til strongman, konkuranser og info som folk har fått tak i om ting han skal gjøre og være med på fremover.. Ikke 16åringer som diskuterer etter min mening usaklige ting om Arild... Som jeg mener ikke har noe her å gjøre... Som DOPING.... Jeg har mange meninger om det ja, men det hører bare ikke hjemme i tråden om Arild som strongman..
  Honnr gitt av : Frank T Tank, 10. november 2011, 08:44
  3  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen 11. september 2011, 19:43
  Du lærer ikke din far å pule, gjør du vel?Huh Smiley


  OMG han gjør jo alt feil! Han burde kanskje henge litt mer på treningsforum.no !?!11!
  Hantelcurl liksom..mye bedre med nedtrekk og markløft!!
  Maskiner for å trene skuldre??1 Får ikke med støttemusklene og sånn, frivekter er bedre!
  Situps!? vil han ha problemer med ryggen kanskje!? PLANKEN!!


  Honnr gitt av : Sokoban, 11. september 2011, 20:08
  4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d - Tilbakemeldinger og evt. Bivirkninger? 23. juni 2011, 23:57
  Unskyld meg men alle dere som trener mest for "moro", ikke driver seriøs konk eller stevner på høyt nivå i norge som er livredde for å bli tatt i en doping kontroll på et gym i norge, skjerp dere.. Blir nesten litt fustrert over å lese dette utrolige hysteriet over at det er ett stoff som kanskje i værstefall kan slå ut på en test som mest sansynlig aldri vil bli tatt en gang. Uff......  
  Honnr gitt av : Doit!Doit!, 24. juni 2011, 00:05
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lottes bilde/treningslogg 27. desember 2010, 22:54
  Rå form.. Smiley
  Honnr gitt av : Lillelotte, 27. desember 2010, 23:18
  6  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden 16. juni 2010, 23:37
  8 eggs omelett med bacon Tongue
  0.5l melk.
  Honnr gitt av : bjørn`, 17. juni 2010, 18:04
  7  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Naturens egen sportsdrikk 26. april 2010, 20:52
  I afrika har barn i srtier drukket sølevann fra møkkete 25-liters plastdunker som inneholder spor av petroleumsprodukter.

  Det betyr vel ikke at vi må gjøre det samme..

  Men fy faderen å de løper på det Wink Kanskje norske friidretsutøvere å burde prøve det Smiley
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 26. april 2010, 20:56
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Noen som kan hjelpe 31. mars 2010, 00:21
  http://www.google.no/search?sourceid=navclient&aq=3&oq=pre+work&hl=no&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNC_noNO370NO370&q=pre+workout+and+post+workout


  Google Wink sånn kjapt Smiley
  Honnr gitt av : Snowboy, 31. mars 2010, 00:24
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!