Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / blow out bryst opplegg!! på: 15. august 2011, 13:41
  Hey! Tenkte å sjekke hva dere syntes om det nye opplegget mitt som jeg har fått fra en av de mest annerkjente annsiktene innen for fitness, nemmelig Greg Plitt. (Skal ikke skryte på meg å ha møtt han, fikk det fra hjemmesiden hans)

  okei, her er opplegget:

  Øvelse 1: 1 super dropp sett
  Dumble press (super dropp sett): Tungt-lett: Max antall reps! Her skal man kjøre flat hantel press ( i stede for benkpress). Man starter med så tunge hantler man klarer 2-4 reps, også fortsetter man nedover hele raden til man har så lett kilo at man løfter de 15-20 reps. er ingen fasit på antall reps, men man skal kjøre til utmattelse! VIKTIG: Alt skal bare være ett sett, ikke noen pauser mellom hver gang du går fra en kilo og ned til en annen kilo.

  Øvelse 2: 1 super dropp sett
  Incline benk (super dropp sett): Tung - lett: Max antall reps! Samme opplegget som på forrige øvelse, men her skal man kjøre med stang, så man tar rett og slett bare av kilo av stanga. VIKTIG: Alt skal bare være ett sett, ikke noen pauser mellom hver gang du går fra en kilo og ned til en annen kilo.

  Øvelse 3: 3 super dropp sett
  Flat machine press (super dropp sett): Tung-lett: Max antall reps! Samme som forrige. start med tung kilo - få reps og gå nedover i kilo og kjør på med flere reps, ingen pauser!

  Øvelse 4: 3 super sett
  Dumble pullover - close gripp duble press - clock phusups. for de som lurer så er clock phusups vanlige phusups, men man hoper rundt i en sirkel. en sirkel er 12 timer, og man skal gjøre 24 timer, så dvs to runder.

  Øvelse 5: super dropp sett
  Decline low cable flies - dumble bodyweight decline fly. Dumble bodyweight decline flys der du har to hantler som du bruker til å rulle utover gulvet, så du får en vanlgi flybevegelse, her har du også bena på en krakk, så du får litt høyde.

  Øvelse 6: super dropp sett
  cable flys - flys cable. Her kjøer man først vanlige flys, litt skrått nedover, også legger man seg på en benk og kjører vanlige flys med cabel. Her skal man starte tungt og nedover i antalg kg på vekten man bruker på cable flys, men når man tar flys med cable  starter man lett og går oppover i vekt.

  Dette er da hele opplegget. Som dere ser så er det ikke noe antall reps, menman skal kjøre seg helt ut, så når man feks skal starte tungt, så tar man en vekt man regner med man klarer å løfte 2-4 ganger, også kjører du den så mange ganger du klarer osv.. Gi tilbakemelding på hva dere syntes =D Har selv bare prøvd det en gang, og jeg har aldri vært mer pumpa i brystet, gleder meg til å se om det blir noe fremmgang!
  Takk for svar =D

  Her er også en video som viser litt av hvordan kongen selv gjør det:
  http://www.youtube.com/watch?v=NmUrIuMCvTQ#noexternalembed
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dårlig fremmgang på bryst på: 02. august 2011, 12:10
  Takktakk, for alle svar! =D
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dårlig fremmgang på bryst på: 30. juli 2011, 17:33
  Jeg skal ikke avfeie pumpetrening med mange øvelser, korte pauser, mange sett og lav treningsfrekvens, men husk på at når man trener slik, så må man nødvendigvis trene med ganske lette vekter, når maksløftet ligger i underkant av 110 kg. 110 kg er ganske bra på din kroppsvekt og alder, men jeg tror du fortsatt kan ha mye å hente på rett og slett å "move some big weights", altså trene for å bli sterkere, med lavere reps enn 10-12. Som Ronnie Coleman sa: "Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift heavy-ass weights!"

  Kan godt hende du har rett, kanskje jeg burde prøve å løfte litt tyngre. Men hadde det vært lurt å satt opp to dager på bryst i uka og kanskje brukt en dag med "pump" der jeg tar mange reps og en dag med "styrke" og kjører maks 8 reps feks?
  4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Oppskrifter på proteinmat (typ: proteinpannekaker osv), annyone?:) på: 29. juli 2011, 23:22
  De er meget gode, bananen setter virkelig et friskt preg ! Og jeg vil anbefale deg å legge havregrynet i vann og la det stå over natten. Gjør røren mer håndterlig til i morgen (de blir ikke så veldig faste, og er vanskelig å snu dersom du lager de store)

  Med litt mager kesam oppå og en dash med kanel, så er det der en rimelig diggbar rett!

  Høres helt konge ut! Blir en bra lunsj på spisedagen i morra =D
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dårlig fremmgang på bryst på: 29. juli 2011, 22:37
  Prøv ut dette i et par uker:

  Dag 1: tung dag
  Benkpress               4x8-10   1 min pause
  Skrå manual            4x10-12  45 sek pause
  Flyes med hantler    4x12       45 sek pause
  Cable crossover       3x8-12    30 sek pause
  Dips                       3x10       30 sek pause


  Dag 2: lettere dag
  Flat manualpress    3x8
  Skrå benkpress      3x8-12


  Selv gjør jeg kjører jeg dette programmet.. Den tunge dagen er ganske tung, og kjenner det veldig godt i brystet flere dager etterpå.... Husk å varme godt opp... Min beste kroppsdel er bryst, definitivt! Kan trygt si at dette programmet har funket for meg, men alle er forskjellige... Prøv det ut litt, og skriv en tilbakemelding om hva du synes... LYKKE TIL! TREN HARDT!!! Smiley

  Tusen takk =D skal teste det ut fra og med mandag, så ser jeg om det blir noen forbedringer:)
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dårlig fremmgang på bryst på: 29. juli 2011, 19:10
  Hvor mye veier du? Hvor gammel er du? Hvor høy er du? Hvor mye tar du i benkpress?

  Veier ca 75 kg, ligger mellom 75-77 nå for tiden. Jeg er 18 år og ca 175 høy. min rek i benk er 110, men er nok ikke like sterk nå siden jeg ikke har trent "styrke" på noen månder.

  Jeg kjører som regel 10-12 reps ,og etter som jeg har skjønt er det rundt det kroppsbyggere gjør også?

  Kan hende det kan ha noe med fett % en min også, driver og deffer meg ned nå, så kanskje det blir bedre om en måndes tid, men er uansett missfornøyd med volumet og størrelsen.
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Dårlig fremmgang på bryst på: 29. juli 2011, 18:57
  Hei

  Jeg merker jeg har relativt grei fremmgang på det meste, men akkurat når det gjelder bryst går det veeeldig sakte. Jeg lurer enkelt og greit på om noen har et bryst opplegg som i hovedsak er beregnet for volum og form, istede for styrke?

  Kan gjerne være bergenet for å bli sterke også, er jo bare ett pluss det, men akkurat nå trenger jeg mer volum. Takk for svar:)
  8  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Dårlig fremmgang på bryst på: 29. juli 2011, 18:56
  oii, så nå at jeg la ut denne på feil tråd:P
  9  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Oppskrifter på proteinmat (typ: proteinpannekaker osv), annyone?:) på: 29. juli 2011, 18:56
  Takktakk!

  Tror de pannekakene blir testet ut allerede i morgen =D
  10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Dårlig fremmgang på bryst på: 29. juli 2011, 18:55
  Hei

  Jeg merker jeg har relativt grei fremmgang på det meste, men akkurat når det gjelder bryst går det veeeldig sakte. Jeg lurer enkelt og greit på om noen har et bryst opplegg som i hovedsak er beregnet for volum og form, istede for styrke?

  Kan gjerne være bergenet for å bli sterke også, er jo bare ett pluss det, men akkurat nå trenger jeg mer volum. Takk for svar:)
  11  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Oppskrifter på proteinmat (typ: proteinpannekaker osv), annyone?:) på: 29. juli 2011, 18:00
  Hei!:)

  Jeg lurer ekelt og greit på om noen har noen interresange oppskrifter på proteinmat typ proteinpannekaker, proteinpizza og lignende. Har funnet noe på internett, men klarer ikke finne så mye av det og er mye av det samme, hvis noen har noe nytt og spennende hadde det vært konge om dere vil dele det =D

  Grunnen til at jeg er så interresert er at jeg nå er på diett, og tenkte å bruke spisedager som en type "belønning", og bare når jeg er sammen med venner og bekjente. Så da er det greit å ha en oppskrift på noen sunnere alternativer av digg mat, som feks proteinpizza osv, så blir ikke spisedagene såå ille heller:)

  Thanks!
  12  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp til ekstremdiett på: 29. juli 2011, 17:51
  http://www.scoobysworkshop.com/carbcycling.htm sjekk ut, kanskje det kan hjelpe deg:)
  13  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Knekken i mitt liv. på: 11. juli 2010, 15:38
  Dette var litt over et år siden, så det er mulig han har kommet over det nå... Wink

  Haha! Glemte å se på datoen jeg: P
  14  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Fylla på: 11. juli 2010, 13:00
  Åja, oki Smiley Hva lærer man mest av av "The Game" og "Rules of the game"??
  The game er vell mer en roman og rules of the game er ett 30 dagers program..??

  "The game" er som du sa en roman og det er egentlig ikke en "Hvordan gjør du det" bok, men det har biltt det siden det er så godt forklart i boken hvordan du skal gjøre ting. Man kan fint lese boken "The Game" uten å tenke på sjanting fordi den er jo hysterisk morsom og historien er jo helt vill, men du lærer mye av den ved siden av.

  "The rules of the game" derimot er en bok hvor du får ett oppdrag for hver dag. I starten av boken lærer du deg å bygge opp selvtilliten og senere så får du oppdrag som går på å åpne sett, Numercole, kissclose osv... og på slutten av boken skal du ha klart å skaffe deg en date. Du lærer masse av den og jeg anbefaler deg absolutt og kjøpe den.
  15  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Fylla på: 11. juli 2010, 12:53
  Har ikke lest boka, har bare en kompis som driver med rutiner så har sett det fungere å skravalla høl i huet mitt om the game og om mysteri:P Men har sett pick up artist serien da:P

  Du burde lese den! jeg trudde jeg var helt OK på å sjekke jenter før, men når jeg leste boka og har lest litt blogger og forskjellig så har jeg endret livsstil helt og nå drar jeg jenter på en heelt annen måte. Folk kan si hva de vil, men det funker!
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
  Da kan denne metoden være noe for deg.