Visning av honnrposter for nitramm
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? 09. april 2011, 01:06
  Fytti helvette så mye piss dette nautet lirer av seg. Og jeg føler at jeg MÅ svare, svakt som det egentlig er av meg, da jeg HATER å tenke at denne karen forlater denne tråden UTEN å forstå hvor frekk, dum og ekstremt redusert han har oppført seg.

  Som en vis mann én gang sa; "There's nothing worse then aggressive stupidity."

  (og nei, jeg er ikke den aggressive, Arion. Du starta drittslenginga. Du ber om å bli nådeløst overkjørt nå)
  Hvordan vrir og vrenger jeg på ting så folk skal mener det samme som meg? HVORDAN? FORKLAR TING. Herregud. Hvor mange ganger må folk si dette for at det skal gå inn? FORKLAR ALT. Du får heretter ikke lov til å påstå en dritt uten å forklare det med teskje-nivå.
  Her må jeg seriøst ha misforstått noe. Jeg NEKTER å tro noe annet. Altså... Viss jeg ikke tar feil, så copy pastet du nettopp en setning du selv hadde skrevet tidligere, og framstiller det som om den kom fra meg... (eller noe andre) Og så kommenterte du denne på en frekk måte... Altså, hvordan kan det i det hele tatt skje?

  Kan noen oppklare dette? Viss det jeg sier stemmer (og jeg har sjekket det, og det stemte... Men det må være en feil et sted)... Så snakket Arion nettopp dritt til seg selv.

  Vil noen oppklare hva som egentlig skulle bli formidlet her? Jeg skjønner seriøst ingenting av dette...
  Okay... Du sprenger grenser hele tiden nå. Å holde fatningen etter disse ordene føles som en bragd!

  Altså, KROPPSVEKTEN tok jeg inn bare for å gi inntrykk av at det er to helt IDENTISKE mennesker. Ikke noe annet. La oss si at du rent hypotetisk hadde hatt to personer med identisk utgangspunkt, og satt én av dem til å trene 1) styrkeløft i 5 år, og den andre til å drive med 2) gammeldags gårdsarbeid i 5 år... Altså... Hvem hadde da blitt sterkest? Det var spørsmålet, om det ikke kom klart nok frem. Nå har du fått det så klart som du kan få det. Nå forventer jeg et svar.

  Og at en mann på 70 kg kan være sterkere enn en på 100 kg er så klart ÅPENBART. At du trekker inne dette, viser bare at du ikke skjønte at jeg mente at "testpersonene" selvsagt skulle være identiske i utgangspunktet, slik jeg ble nødt til å nettopp forklare deg i forrige avsnitt. Vel, du skjønte ikke dette... Greit nok. Men det er mildt sagt ganske ironisk at kalle meg korttenkt, når du BURDE skjønt at jeg mente dette hele tiden. Jeg burde ikke trengt å forklare dette. Hva trodde du? En feit og kvapsete mann på 100 kg vs. en veltrent 20-åring med 8% kroppsfett på kroppen?
  De hadde ingen planer om at "i dag skulle de trene armer", nei. OG SÅ!?!?!?!?! OOOOOOOG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!?!?!?!?!?!

  Å gå rundt med en stein i 2 timer gjør deg senesterk og utholden i armene, men du får IKKE armer på 45 cm av det. Dette blir bare utholdenhetstrening. Ellers kunne vi bare festet vekter på kroppen og fått store muskler av å bevege oss rundt. Du må presse en muskel til å bli sterk, og da må du bruke så tunge vekter at du ikke kan holde på i evigheter. Dette er FAKTA. For at en muskel skal vokse, må du trene den svintungt. Å gå rundt med en stein i 2 timer er ikke TUNG trening, det er SLITSOM trening. Men jeg skjønner at du ikke kan så mye om dette at det egentlig nytter å forklare deg dette. Du baserer jo ingenting av kunnskapen din om styrke på vitenskap.

  Du sa at trening ikke var et aktivt tema der du kom fra... Det kommer veldig tydelig fram her, for å si det sånn.
  Dette har sikkert vært en del av Mariusz sin trening, men du vet at Mariusz trener benk, mark, bøy, press, curl, smalbenk, tåhev, crunches, beinhev osv.? Jeg kan med en gang fortelle deg at dette er mer en "conditioner"-øvelse for Mariusz for å jevne ut svake punkt, trene kjernen, øke utholdenheten i øvelsen o.l., men IKKE noe han gjør for å utvikle maksstyrke på noe vis (og maksstyrke er så klart det eneste som betyr noe i spørsmålet om hvem som er sterkest). Men jeg tror kanskje dette forvirrer deg, så lite som du kan, og du svarer vel med at jeg vrir på ting nå (og får folk til å mene det jeg mener! Wow, jeg er manipiulerende, gitt! Ps. Det kalles argumentering).

  At du prøver å si at Mariusz er på "din side" i en sak som denne, er et hån mot mannen selv. Hadde Mariusz sett dette, hadde han slått trippel salto og roundhouse kicka deg til helvette.

  Og bruk litt mer tid på grammatikken, takk. Jeg fatter nesten ikke hva du skriver, og må sitte og tenke over hva du kan kanskje ha ment hele tiden, omtrent. Jeg blir i det hele tatt fryktlig usikker på hva jeg kan skrive til deg for at du skal forstå det jeg sier, da det virker som du ikke skjønner noe som helst mtp. de svarene du gir oss.
  Dessverre er idioter som Arion og Andre her på forumet. De lever i sin egen boble uten å skjønne hva som foregår utenfor. Vårt samfunn, våre barn lider under at disse idiotene er LÆRERE! Fantastisk!
  Honnr gitt av : paramora, 09. april 2011, 01:06
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? 08. april 2011, 17:08
  Dagens gårdsarbeid er ikke mye sammenlignet med i gamle dager, da. Ingen som hogger trær lenger, ingen som kvister, ingen som bærer vann, man bruker ikke fryktelig mye spett og slegge lenger, ingen som skrur osv osv.
  Ingen som kvister, ikke bruker spett, ikke slegge? Haha, jeg tror faktisk at jeg må le litt. Er født og oppvokst på gård, og er en gård under en viss størrelse kan jeg love deg at arbeidet utføres manuelt den dag i dag. Selvfølgelig kan det ikke sammenlignes med arbeidet som det innebar for 100-200 år siden. Men du skal heller ikke lenger tilbake i tid enn 30-40 år for å finne tilsvarende arbeidmengder. Mine besteforeldre jobbet stort sett 06.00 til 23.00 hver jævla dag. Og det er ofte tilfellet for faren min i dag. Så ikke kom her å påberop deg kunnskap om noe du tydeligvis vet null og niks om. Disse absoluttene som "ingen gjør slik" etc. hører hjemme på barneskolenivå.
  Honnr gitt av : ballehans, 08. april 2011, 19:07
  3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Tors logg! Endelig over 500 RAW! Bøyfilm s. 20 04. april 2011, 22:18
  Mandag 4. april 2011 a.y.p.s.

  Benkpress:
  1x15 20 kg
  1x8 40 kg
  1x6 60 kg
  1x5 80 kg
  3x3 95 kg
  1x1 115 kg
  1x1 135 kg (Ny PR!)

  Styrkeløftbøy:
  1x8 40 kg
  1x4 65 kg
  1x3 80 kg
  1x4 90 kg
  1x3 100 kg (hittil uten belte)
  1x1 137,5 kg
  1x1 145 kg
  2x2 152,5 kg
  1x4 80 kg

  Lattrowing med stang:
  3x6 80 kg (uten belte)

  Stifflegmark:
  3x5 60 kg
  3x5 80 kg

  Lårcurl:
  1x8 60 kg
  2x6 70 kg

  Ab crunch:
  3x30 57,5 kg

  Formen va itj aill verden i dag, men kom sæ betraktelig. Bikeps va fokked etter boksing i går, så æ trudd itj aill verden om dagen i dag. Skoill egentlig ta det rolig for å forbered et maksforsøk på fredan. Men Eiriks tok jo 125 kg, så da mått æ berre prøv 135 sjøl. Og det gikk rimelig greit. Itj så my meir ijnn i dag, det må seies. Men må no prøv 137,5 kg snart (les; fredag) og kanskje 140 over påske Smiley Man leve itj leng på lauvbærbladorna i Team Arnold Cool Og Vidaros Maximus tok 160 i benken, så det e berre å bøy sæ i støvet, ta med litt opp og kast det i øvvan hains sånn at forspranget kain spises opp før hain rekk å reager Wink 2x2 i bøy gikk greit. Formen i anmarsj. Stiffleg va lett as usual. Det bli nok nye persa snart i aille øvelsa. Bli arti å sjå korr my! Passert 500 kg RAW i kveill, og det va velkomment! Over. Og rett ut!
  Honnr gitt av : lightweights, 05. april 2011, 18:12
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg, Lofuslarsen.. Dagsformstrening 10. desember 2010, 18:44
  Knaill i dag, rett og slett! Endelig payoff for tima med slit på studioet og ukesvis med bekymring på fritida Grin
  Honnr gitt av : Joda_jau, 10. desember 2010, 18:52
  5  Trening / Skader og Smerter / Sv: Brennpunkt "Steroider" verdt å se. 20. oktober 2010, 19:21
  Dette er uten tvil et utrolig interessant tema. Dessverre synes ikke jeg at Brennpunkt-dokumentaren klarte å formidle så mye. Og det er virkelig synd, da problemet med doping er stort. Det virket som om mange av intervjuobjektene ikke var spesielt kunnskapsrike, og at det hele fikk et kvasi-preg. Synd.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 20. oktober 2010, 21:59
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Kari Jaquesson - feite folk er late ikke syke 15. oktober 2010, 14:56
  Problemet i mange tilfeller er rett og slett kosten ingen tvil om det. En jeg kjenner påstod at Tine Ekstra Lett var mer usunt enn appelsinjuice. Når jeg så fant fram pakkene ble det plutselig tysst! Selv er jeg småfeit, men det skyldes ikke en dårlig kombinasjon av gener, men heller en dårlig kombinasjon av potetgull og brus. Fant raskt ut at trening er løsningen, nytter ikke å sautre til gud og hvermann. Blir da ikke slankere av den grunn!
  Honnr gitt av : ubertass, 15. oktober 2010, 14:56
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Dokumentarer. 23. september 2010, 12:46
  Food Inc:
  http://www.foodincmovie.com/

  Veldig bra dokumentar om hvor maten "vår" kommer i fra, og hva den inneholder. Handler dog mest om mat i Usa, men mye av det samme gjelder i Norge også.
  Food Inc. er et grelt eksempel på hvordan matindustrien til de grader er nettopp det, en industri. Forholdene i USA er rett og slett for jævlige. Sjekk ut dokumentaren Smaken av hund, den viser hvordan forholdene i Norge er, og de er ikke så bra bestandig. Når alt blir industrialisert ser man uheldige konsekvenser, som også fremheves i denne filmen.
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 24. september 2010, 17:07
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Imot koran brenningen? 14. september 2010, 15:15
  Hele poenget med å brenne koranen eller hvilken som helst annen religiøs bok må jo være å sakte men sikkert viske ut det overbærende sinnet de religiøse føler mot de som kritiserer religionen deres. Hadde man brent en bibel i Norge på 1800-tallet hadde man blitt straffet hardt, ja, kanskje til og med drept. Sakte men sikkert satte flere seg i mot kristendommen og det resulterte i at man i Norge i dag kan brenne en bibel uten at det blir noe styr. Muslimene befinner seg der vi selv var for mange hundre år siden. Dette bør det jo kunne gjøres noe med. Jeg sier ikke nødvendigvis at det å brenne koranen er det riktige, men vi bør kunne si akkurat det vi mener om deres religion uten at det får konsekvenser. Hvis de vil sitte i steinrøysa nede i midt-østen, greit nok. Men kommer de til vesten, av egen fri vilje, bør de sannelig finne seg i at vi kritiserer religionen deres.
  Honnr gitt av : Ryū, 16. september 2010, 00:06
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Imot koran brenningen? 14. september 2010, 14:18
  Hvordan kan man respektere en religion som mangler grunnleggende forståelse for mennesker og menneskerettigheter, samt totalt mangel på respekt for alle andre ikke-troende eller "rettroende"? Det er en grunn til at vi i vesten respekterer buddhister og hinduer, de er ikke terrorister som hater alle som taler dem i mot. Synes det er synd med konflikter, men man kan ikke la være å kritisere islam og fundamentale feil i holdninger den fremhever.
  Honnr gitt av : DreRacing, 14. september 2010, 14:28
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Samletråd - Musikktips 21. juli 2010, 00:23
  Epic fail i så fall! Hammerfall er musikkens svar på pudding. Makan til sirævva møkkamusikk!
  Honnr gitt av : ThirdEye, 22. juli 2010, 01:05
  11  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Here we go again. 30. oktober 2009, 16:23
  Fredag 30. oktober

  Markløft: 2x5 60 kg
                1x5 100 kg
                5x5 130 kg
               
  Sittende roing: 2x10 67 kg

  Nedtrekk: 1x10 57 kg
                 1x10 47 kg

  Stående hantelcurl med vridning: 2x10 14 kg (Hver arm)

  Va utpeisa på sistøvelsa i dag. Gestapo-offiser Johansen va itj med, så ingen som piska mæ mjukt og teasanes, dessverre. Men te mandan håpe æ det bli litt pisking, og kanskje litt dasking:D SMASK!
  Honnr gitt av : Joda_jau, 30. oktober 2009, 17:14
  12  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Here we go again. 10. september 2009, 18:51
  Dein store tømmerstokkdagen!

  Oppvarming: Nån minutt på tredemølla

  Markløft : 2x7 70kg
                 2x5 90 kg
                 2x6 90 kg

  Sittende roing: 1x10rep 67kg
                        1x10rep 60kg

  Nedtrekk: 1x10 rep 27kg

  Stående hantelcurl med vridning: 1x10 14 kg
                                                   1x7 14 kg

  Bicepscurl med ez-stang: 1x6 27,5 kg
  Honnr gitt av : KristianO, 05. oktober 2009, 22:16
  13  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Here we go again. 23. september 2009, 13:54
  Onsdag:

  Knebøy: 2x7 20 kg
               2x5 60 kg
               3x5 95 kg
               1x5 100 kg

  Militærpress: 1x5 50 kg
                      1x3 50 kg
                      1x5 45 kg

  Sittende hantelpress: 1x10 18 kg

  Sidehev: 2x8 10 kg

  Fronthev: 1x8 10 kg

  Kjeintes ut som Moskva-Marit hadd inntatt kroppen min i dag, så ut i fra det gikk det vel sånn passe greit trur æ. Merke ørlite framgang, og det e no kos:)
  Honnr gitt av : Joda_jau, 23. september 2009, 14:07
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!