Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 10
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 09. april 2011, 12:56
    Ja, tendensen er at det er mindre i dag, dessverre. Det lønner seg ikke med mindre bruk, og det er disse små brukene at manuelt arbeid er påkrevd, da det ikke ligger til rette for industrialisert jordbruk i like stor grad. Dessuten må man huske på at det meste fysiske arbeidet ikke er tunge løft som man gjør det på studio. Det er mer utholdenhetsbasert. Dermed vil nok mange være jævlig seige men ikke nødvendigvis vanvittig sterke på 1rm.

    Som du sier, det har også med genetikk å gjøre. Men jeg må si meg enig i at det legger et grunnlag for videre trening, nettopp på grunn av at man har vendt seg til fysisk arbeid og smertetoleranse. Det er ihvertfall min personlige erfaring. Å måke silo 14 timer om dagen, 10 dager på rad hjelper ikke stort for maksløfting, men det legger et fint grunnlag for videre trening om man ønsker det.
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 09. april 2011, 12:18
    Det er provoserende å se at folk som innehar samfunnsmessige viktige stillinger ikke kjenne vårt lands historie. Landet vårt er formet av hardtarbeidende bønder, og kulturlandskapet holdes fremdeles ved like av bønder. Dette er ikke et lett arbeid, og det å påstå at manuelt arbeid ikke er vanlig i dagens landbruk er vitterlig ikke en uttalelse basert . Det er noe jeg lar meg provosere av, for jeg har selv erfart og kjenner mange som daglig erfarer hvor mye manuelt arbeid det faktisk er. Så ikke kom her og be meg om å roe meg ned. Kommenter tema du vet noe om istedet..... Det handler ikke om at jeg bryr meg for mye om hva andre folk sier, det handler om at du skal kommentere alt og ingenting, i dette tilfellet noe du ikke har peiling på. Dette er ikke flisespikkeri, og handler ei om semantikk.
    3  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 09. april 2011, 01:38
    ja, genialt innlegg.
    Genialt, faktisk. Haha.
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 09. april 2011, 01:06
    Fytti helvette så mye piss dette nautet lirer av seg. Og jeg føler at jeg MÅ svare, svakt som det egentlig er av meg, da jeg HATER å tenke at denne karen forlater denne tråden UTEN å forstå hvor frekk, dum og ekstremt redusert han har oppført seg.

    Som en vis mann én gang sa; "There's nothing worse then aggressive stupidity."

    (og nei, jeg er ikke den aggressive, Arion. Du starta drittslenginga. Du ber om å bli nådeløst overkjørt nå)
    Hvordan vrir og vrenger jeg på ting så folk skal mener det samme som meg? HVORDAN? FORKLAR TING. Herregud. Hvor mange ganger må folk si dette for at det skal gå inn? FORKLAR ALT. Du får heretter ikke lov til å påstå en dritt uten å forklare det med teskje-nivå.
    Her må jeg seriøst ha misforstått noe. Jeg NEKTER å tro noe annet. Altså... Viss jeg ikke tar feil, så copy pastet du nettopp en setning du selv hadde skrevet tidligere, og framstiller det som om den kom fra meg... (eller noe andre) Og så kommenterte du denne på en frekk måte... Altså, hvordan kan det i det hele tatt skje?

    Kan noen oppklare dette? Viss det jeg sier stemmer (og jeg har sjekket det, og det stemte... Men det må være en feil et sted)... Så snakket Arion nettopp dritt til seg selv.

    Vil noen oppklare hva som egentlig skulle bli formidlet her? Jeg skjønner seriøst ingenting av dette...
    Okay... Du sprenger grenser hele tiden nå. Å holde fatningen etter disse ordene føles som en bragd!

    Altså, KROPPSVEKTEN tok jeg inn bare for å gi inntrykk av at det er to helt IDENTISKE mennesker. Ikke noe annet. La oss si at du rent hypotetisk hadde hatt to personer med identisk utgangspunkt, og satt én av dem til å trene 1) styrkeløft i 5 år, og den andre til å drive med 2) gammeldags gårdsarbeid i 5 år... Altså... Hvem hadde da blitt sterkest? Det var spørsmålet, om det ikke kom klart nok frem. Nå har du fått det så klart som du kan få det. Nå forventer jeg et svar.

    Og at en mann på 70 kg kan være sterkere enn en på 100 kg er så klart ÅPENBART. At du trekker inne dette, viser bare at du ikke skjønte at jeg mente at "testpersonene" selvsagt skulle være identiske i utgangspunktet, slik jeg ble nødt til å nettopp forklare deg i forrige avsnitt. Vel, du skjønte ikke dette... Greit nok. Men det er mildt sagt ganske ironisk at kalle meg korttenkt, når du BURDE skjønt at jeg mente dette hele tiden. Jeg burde ikke trengt å forklare dette. Hva trodde du? En feit og kvapsete mann på 100 kg vs. en veltrent 20-åring med 8% kroppsfett på kroppen?
    De hadde ingen planer om at "i dag skulle de trene armer", nei. OG SÅ!?!?!?!?! OOOOOOOG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!?!?!?!?!?!

    Å gå rundt med en stein i 2 timer gjør deg senesterk og utholden i armene, men du får IKKE armer på 45 cm av det. Dette blir bare utholdenhetstrening. Ellers kunne vi bare festet vekter på kroppen og fått store muskler av å bevege oss rundt. Du må presse en muskel til å bli sterk, og da må du bruke så tunge vekter at du ikke kan holde på i evigheter. Dette er FAKTA. For at en muskel skal vokse, må du trene den svintungt. Å gå rundt med en stein i 2 timer er ikke TUNG trening, det er SLITSOM trening. Men jeg skjønner at du ikke kan så mye om dette at det egentlig nytter å forklare deg dette. Du baserer jo ingenting av kunnskapen din om styrke på vitenskap.

    Du sa at trening ikke var et aktivt tema der du kom fra... Det kommer veldig tydelig fram her, for å si det sånn.
    Dette har sikkert vært en del av Mariusz sin trening, men du vet at Mariusz trener benk, mark, bøy, press, curl, smalbenk, tåhev, crunches, beinhev osv.? Jeg kan med en gang fortelle deg at dette er mer en "conditioner"-øvelse for Mariusz for å jevne ut svake punkt, trene kjernen, øke utholdenheten i øvelsen o.l., men IKKE noe han gjør for å utvikle maksstyrke på noe vis (og maksstyrke er så klart det eneste som betyr noe i spørsmålet om hvem som er sterkest). Men jeg tror kanskje dette forvirrer deg, så lite som du kan, og du svarer vel med at jeg vrir på ting nå (og får folk til å mene det jeg mener! Wow, jeg er manipiulerende, gitt! Ps. Det kalles argumentering).

    At du prøver å si at Mariusz er på "din side" i en sak som denne, er et hån mot mannen selv. Hadde Mariusz sett dette, hadde han slått trippel salto og roundhouse kicka deg til helvette.

    Og bruk litt mer tid på grammatikken, takk. Jeg fatter nesten ikke hva du skriver, og må sitte og tenke over hva du kan kanskje ha ment hele tiden, omtrent. Jeg blir i det hele tatt fryktlig usikker på hva jeg kan skrive til deg for at du skal forstå det jeg sier, da det virker som du ikke skjønner noe som helst mtp. de svarene du gir oss.
    Dessverre er idioter som Arion og Andre her på forumet. De lever i sin egen boble uten å skjønne hva som foregår utenfor. Vårt samfunn, våre barn lider under at disse idiotene er LÆRERE! Fantastisk!
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 09. april 2011, 00:41

    [/quote]
    Jeg burde vel ikke skrevet "ingen" forstod tydeligvis ikke at det bare er en måte å si at få at driver med det i dag. Naturligvis gjøres det i dag også, men så godt som ingen jobber aktivt med hendene hele dagen, år etter år i skogen. At du har spikket av en kvist fra et tre betyr ikke at du driver med kvisting.

    At du tror jeg mener absoluttene mine bokstavelig, så er det du som ikke er blitt voksen.

    30-40 år siden er ikke i dag. Mye har skjedd siden for 40 år siden med norsk landbruk.

    Jeg påstår fortsatt at mengdetreningen man får av gårdsarbeid i ung alder er noe man aldri klarer å hente inn igjen i voksen alder.
    Så godt som ingen? Haha, du beviser bare at du er en jævla byfitte som ikke har peiling! Stakkars de ungene som har deg som lærer! Du beviser at du ikke har peiling på noe som helst! At du i tillegg tror at du vet hvilket liv jeg har levd er intet mindre enn fantastisk! Du påstår at jeg ikke har kvistet i mitt liv! Det er en fast tradisjon her på gården! En av de viktigste arbeidsoppgavene her på gården er å holde beitene ved like, samt å utvide disse. At du, Andre, ikke vet dette beviser bare at du er en jævla bygutt som ikke kan omsette noe i fornuftig arbeid. Haha, du løftet "142,5 kg" i benk med rævva like høyt som Gud måtte befinne seg. De siste 30-40 år har jeg FØLT på kroppen! Ikke kom her med dine kvasi-kunnskaper! Du besudler alt for mye på TF fra før! Du vet ikke hva du snakker om!
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 08. april 2011, 17:08
    Dagens gårdsarbeid er ikke mye sammenlignet med i gamle dager, da. Ingen som hogger trær lenger, ingen som kvister, ingen som bærer vann, man bruker ikke fryktelig mye spett og slegge lenger, ingen som skrur osv osv.
    Ingen som kvister, ikke bruker spett, ikke slegge? Haha, jeg tror faktisk at jeg må le litt. Er født og oppvokst på gård, og er en gård under en viss størrelse kan jeg love deg at arbeidet utføres manuelt den dag i dag. Selvfølgelig kan det ikke sammenlignes med arbeidet som det innebar for 100-200 år siden. Men du skal heller ikke lenger tilbake i tid enn 30-40 år for å finne tilsvarende arbeidmengder. Mine besteforeldre jobbet stort sett 06.00 til 23.00 hver jævla dag. Og det er ofte tilfellet for faren min i dag. Så ikke kom her å påberop deg kunnskap om noe du tydeligvis vet null og niks om. Disse absoluttene som "ingen gjør slik" etc. hører hjemme på barneskolenivå.
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg, Lofuslarsen.. Mot 600 RAW på: 03. april 2011, 21:52
    Manipulert!  Grin
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: NRK.no: Ny sak om Carl Yngvar Christensen - Veien mot 1100 kg totalt. på: 29. mars 2011, 19:50
    Faen meg på tide at NRK snappet opp en nyhetssak om CYC! Cheesy
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg, Lofuslarsen.. Mot 600 RAW på: 18. mars 2011, 18:38
    Takk takks! Smiley Og grattis med stopp-pers sjøl!  Cheesy
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Vet du/dere om noen serie? på: 18. mars 2011, 15:15
    Monty Python's Flying Circus - opphavet til all moderne referansebasert humor!

    Og så fikk jeg endelig sett Band of Brothers, fantastisk på Blu-Ray! Og allerede nevnte Riget og Twin Peaks er fabelaktig underholdning med litt substans, hvis man øsnker det....
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå skal vi senke fartsgrensene mer på: 10. mars 2011, 12:42
    Ja, disse radarvarslerne er fantastiske!  :Smiley
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå skal vi senke fartsgrensene mer på: 10. mars 2011, 12:14
    Kanskje investere i en slik en? Grin
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå skal vi senke fartsgrensene mer på: 10. mars 2011, 11:54
    Ja, er det ikke som aldersgrensen på film da? Anbefalt fartsgrense? Kjører ihvertfall litt fortere enn det som står!
    14  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: RØYKING! på: 09. mars 2011, 17:37
    Min erfaring med røyk og trening er at man orker mer uten røyken. Røyka i ca. 5 år og begynte å trene for snart to år siden. Etter 2 måneder med trening slutta jeg, og opplevde at pusten ble lettere og treningen virket mye lettere. Hvorvidt dette var bare fysisk eller også psykisk vet jeg ikke, men røyking er uansett ikke bra for treningen vil jeg tørre å påstå Smiley
    15  Trening / Styrkeløft / Sv: Belte til knebøy og Mark på: 08. mars 2011, 15:33
    Er jo en vurderingssak hva man skal gå for. Jeg har ingen intensjon om å løfte på stevne, og som du sier har vel ikke trådstarter det heller? Jeg synes personlig at billigbeltene jeg har prøvd er ubehagelige selv etter innkjøring. Det har ikke Gaspbeltene jeg har prøvd vært. Altså, de holder lenge og er behagelige. Om de er verdt 650 kroner er en vurderingssak. Jeg gikk ihvertfall for den løsningen og er strålende fornøyd Smiley Og jeg har målt beltet, og det er 9,8 cm bredt og 10 mm tykt. Ikke så fryktelig lang unna ditt med andre ord, og ikke så mye mindre støtte heller.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 10
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!