Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 38
 • 1  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 25. november 2010, 11:30
  At jeg kobler maraton med femi har med at for å bli best mulig må man være tynnest mulig noe som man oftest ser hos det feminine kjønnet.

  Være tynnest mulig? Er alle i tour de france noen femi kladder, selvom de spiser mer enn deg? Er alle som driver med triathlon noen pingler dem også, har du sett på kroppen til mange av disse? Er ski gutta noen beinrangel, ettersom de går 5 mila? Er alle de som driver med idretter som varer mer enn 5 min, pingler? Du tror vel at et beinrangel på 50kg kan gå til sydpolen aleine også. Å dra pulken etter seg. Dette er enorme belastninger på utholdenhet, styrke og ikke minst vilje. Den ultimate manndoms testen. Kanskje du bør løpe et maraton, for å se hvor lett det er.

  Og herregud og idiot du er, jeg er da faen ikke flau for og bruke reimer.
  Jeg kan så klart ikke løpe et maraton, ingen på 160 kg som gjør det.

  Hva kan man forvente av en styrkeløfter. Stolt over å bruke jente bånd, og stolt over å bruke en drakt som øker løftene. Er som å ha en sykkel med fremtrekk. Bra at du i det minste har gitt opp maraton og innser at du overhodet ikke er i en god form. I motsettning til wannabekalleklovn, som tror alle kan gjennomføre det.

  Hva er det neste styrkeløftere skal begynne å gjøre? Blir vel til at alle lager en fjortizz blogg hvor de viser frem dagens antrekk.
  2  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 25. november 2010, 02:12
  Det var vel mer for å få han til å virke som en pudding før han kommer til gymmen. Har personlig aldri løpt et maraton, men vet at jeg er gjennomført trent til å klare det uten problemer. Noe han garantert ikke er. På lik linje med trondheim-oslo, birbeinerrenn, osv. Er maraton er tegn på manndom, og ikke femidom. Mennesket(se menn), har alltid ville utfordre naturen, og klare hva få har gjort før seg. Syd/nord polen, mt everest, maraton har blitt sett på med prestige igjennom år hundre 1000. At du kobler dette sammen med femi, sier litt om deg. Finn et samfunn hvor det er slik.
  3  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 25. november 2010, 01:05
  Jeg bruker reimer når jeg kjører markløft med brett grep Smiley Og det er jo veldig flaut Tongue

   Ta og sleng opp en video a noe løft du har gjort a?
  Eller hold kjeft

  Takk for at du selv synes det er flaut, selvom du promoterer deg selv på denne måten. På tide å få et mannebilde?

  Hvorfor skal jeg slenge opp videor av noen løft? Hva har det med saken i hele tatt? Kan gjerne slenge opp noen videor hvis du vil, men da skjer det uten jente bånd. Kan ikke du bli med meg på neste maraton jeg skal løpe, så tar vi gymmen etter vi har kommet i mål. Så skal vi se hvor mye krefter du har igjen. Du kommer deg sikkert ikke rundt en 3000 meters løype engang. Hjelper ikke med bånd der
  4  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 24. november 2010, 21:05
  Men du sluttet å slenge dritt til Lars S.K når han viste deg filmen. og at han holder 350kg i 30sek Wink skal ikke slenge med kjeften til styrkeløftere!!!!

  Slutta å slenge dritt? Han ble jo tatt for å juge om når han bruker bånd. I følge han selv, så trenger han faktisk ikke bånd på noen som helst øvelse, utennom et par strongman øvelser. Noe han overhodet ikke kjørte på bildet hans. Ergo, han juger, bruker jente bånd og skammer seg over det.
  5  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 24. november 2010, 17:57
  har du forresten peiling på trening? spurte deg tidligere i tråden om du viste om en øvelse som det er veldig bra å bruke reimer på.

  Har nok av peiling til å vite at menn ikke bruker jente bånd. Hvilken øvelser som er bra med reimer er like viktig for meg, som hvilken stilling det er best å ha når du blir tatt bakfra. Det skal aldri skje og forbeholdt jentene
  6  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 24. november 2010, 16:59
  350 i markløft raw.

  Du sier du kan holde 350 kg i 30 sekunder. Og nå er maksen din 350 kg, noe som tar kanskje 5-10 sekunder maks. Når kommer båndene inn i bildet? Du juger som det renner av deg og bruker dem hele tida. Når du bruker jente bånd, kan du jo innrømme det også
  7  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 24. november 2010, 13:38
  Men finner du en av disse "gamle" sterke kara, prøv å kjenn litt på den kraften disse kara har i klypa si. Den grepsstyrken de fikk av fysisk arbeid tror jeg ikke kan sammenlignes med mange amatør strongmen i dag...

  Akkurat det jeg sier. Strongman i dag med jentebånd, som ikke klarer å holde noen vekter med klypa. De er rett og slett gjennomført pingler. Hjelper fint lite å ha gode gymløft, når man ser at de ikke er sterke nok. Tror de kunne ha gått av noen lengre arbeidsdager for å øke grepsstyrken.
  8  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 23. november 2010, 18:12
  Jeg spørr deg. På bildet ditt <--. Trente du med 350 kgs vekter i over 30 sekunder der?
  9  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 23. november 2010, 17:48
  Viser til fakta at bånd er for jenter, og ekte folk bruker nevene. Tror neppe du tok 350kg mark i over 30 sekunder på det bildet. Med andre ord er dine bullshit, og du sier at folk lagde historier i gamle dager? Du er jo redd for å få litt blod på henda? kylling 2010. Kan vel fastslå allerede at folk var mer menn i gamle dager

  Fint at du må bruke saklige ord som tulling også. Ser at du tar deg kraftig nær, av at du ble tatt på fersken med båndene på
  10  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 23. november 2010, 17:18
  He he faen er det du prater om?  

  Trenger jeg å lage en bruksanvisning for hvordan du skal finne jente båndene? Kan godt lage en stor ring rundt dem, hvis du ikke klarer å forstå det. Ikke rart det kommer mye ditten og datten ut av dere, hvis du setter standarden på smarthet
  11  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 23. november 2010, 16:51
  Dere strongman er ikke sanne. Si at tufte ikke er sterk Han er jo den mest allsidige og trente personen i Norge kanskje. Som dere ikke rekker opp til tåneglene engang. Nå trener ikke Tufte for å ha verdens beste maks løft, se ut som en tønne som ikke kan gå opp et par trappetrinn uten å være utslitte. Men  han har fortsatt gode løft på blokka, som folk på hans vekt og trener kun for styrke, ikke klarer engang.

  Og så sammenligner dere hardt arbeid på en gård, med å plukke jordbær og bære frukt på maks 20 kg på hver kolli. Dere tror at dere er så sykt sterke grunnet noen gode gym løft. Men sannheten er at det garantert er/har vært noen sykt sterke folk rundt omkring i verden som dere aldri vil nå samme potensial. De er sterke av natur, og hadde de trent seriøst for å nå maks løft, hadde de fått dere til å se ut som noen sveklinger. At disse gutta kan ha gått rundt på gårder, levd vanlige liv og ikke brydd seg om maksløft er ikke å se bort fra. De arbeidet for å få gården til å gå rundt, og gjorde det som var nødvendig. Enten det var å løfte en 200kg stein over gård plassen eller melke en ku. Bare viljen og grepsstyrken dems er noe dere burte lære av. Hinter til jente båndene du har rundt armen Lars S.K. Når skal du bli en mann?
  12  Trening / Strongman / Sv: Jon Pall Sigmarsson Classic Strongman på: 23. november 2010, 15:20
  Å nei, vi vet alle det at ikke finnes noen forskjeller mellom folkegrupper. Selv om mange folkegrupper har vært adskilt fra hverandre i 80 000 år, så er det INGEN gjennomsnittsforskjeller. Vi er alle mennesker og er helt like =)

  Lol, ser at du har blitt hjernevaska av professorer på universitet.
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Super finalen film s.482 på: 18. november 2010, 14:12
  Jeg stiller opp hvis du kommer. Jeg kan curle 10 kg manualer og showe litt
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Super finalen film s.482 på: 18. november 2010, 13:55
  Pingle som ikke stiller!
  15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Bildeprofil/logg, Magnus. på: 21. oktober 2010, 23:51
  Var i Florida for ca. 1 uka siden..
  Legger ut 2 bilder, et fra siden og et fra fremsiden.. dama er med på begge bildene, men sånn er det!


  Kommer det flere bilder av deg *host* med dama *host*
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 38
 • Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!

  5 proteinrike smoothies

  Kosthold27.06.2021431

  La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.

  5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?