Visning av honnrposter for Slappy
Sider:
 • 1
 • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Beefcake! Septemberform s.120 14. september 2011, 12:32
  ...og mer en nok trening pr uke koster vel sånn ca 3-4 episoder av CSI eller no - no sweat!
  Thumbsup

  Kvalitetstrening så lite som 3-4 timer i uka (si 4 økter) kombinert med smarte valg i matveien kan gi omtrent hvem som helst formidable resultater når de har holdt på slik et par år.
  Honnr gitt av : Beefcake, 16. september 2011, 09:53
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Kari Jaquesson - feite folk er late ikke syke 20. februar 2011, 15:30
  De fleste velger en livstil de liker. Om det er å være velltrent og spise sunt hele tiden eller om det er å nyte livet og spise det man har lyst til, drikke og feste, se på film med masse snop.

  Helt i orden det.  Men når det er sagt, så går det fint an å kombinere en svært veltrent kropp med både drikking, festing og film med godteri. Bare ikke "masse" drikking, festing og godteri. Moderasjon er nøkkelen, og det er en kunst å finne den balansen.
  Honnr gitt av : bjørn`, 31. mars 2011, 07:25
  3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: sunn mat på bulk? 03. november 2009, 13:13
  fordi fet mat senker forbrenning og matlyst og jeg liker å ikke spise olje hele dagen Smiley

  Skulle likt å sett hvor du fant at fett senker forbrenninga... Fett gjør ifølge det jeg har lest faktisk det motsatte. Når kroppen kjenner at den får i seg fett har den lettere for å bruke av sitt eget fett. Dessuten har fett en sentral rolle for dannelsen (eller utsondringen, litt usikker her) av testosteron, noe som gir økt styrke og mer muskler.
  Honnr gitt av : Einang, 06. mars 2011, 03:00
  4  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Kan små muskelgrupper trenes oftere enn store? 09. februar 2011, 10:14
  Hei. Har hørt mange som påstår at mindre muskelgrupper kan/bør trenes oftere enn store, pga restutisjonstiden. F.eks. trene armer 2-3ganger i uken og bein 1-2 ganger i uken.

  Selv føler jeg med utslitt i armene like lenge som i beina etter en hardcore økt. Men hva jeg føler har vel ikke noe å si...
  Noen som har bedre peiling eller har kilder til forskning på dette området?

   Huh

  Tror det aller viktigste er total belastning. Om du trener 2 sett man, 2 sett ons og 2 sett fre, eller 6 sett på kun én dag i uka, er det totale det viktigste. Når det er sagt har vel en høyere frekvens, dvs mindre og oftere, vist seg å gi bedre resultater.
  Honnr gitt av : Evis, 09. februar 2011, 20:54
  5  Trening / Forum for ungdom / Sv: Six-pack på 3 måneder? 07. februar 2011, 10:07
  Kostholdet føler jeg blir bedre og bedre egentlig Smiley Spiser mer og tar kreatin, proteinshake 1-2 ganger om dagen og spiser større måltid enn før. Har også klart å holde meg ganske sunn å holdt unna. Spiser ikke godteri nesten, bare en sjelden gang i helga. Brus er også kuttet veldig ned Smiley

  Men noen spesielle øvelser for å få de mer synlige da? Smiley

  Et tips kan være å spise så mye fast føde med lavest energitetthet som mulig. Dette gir en bra metthetsfølelse og du holder deg da lettere i underskudd, slik at du lettere spiser mindre. Proteinshaker kan være greit innimellom, men du burde absolutt satse på proteinkilder a typen kylling, fisk og kjøtt. Spise masse grønnsaker, holde litt igjen på kornvarer som brød, men ikke kutt for hardt ned på det heller. Dette har vist seg å være veldig effektivt for mange, inkludert meg selv.

  Brusen kan du helle ut i vasken med én gang (hvis den ikke er sukkerfri). Eneste flytende kalorier jeg ville brukt er melk. Så lenge du spiser godteri bare én gang i helga, og da i små mengder, er det greit. Snakker da om mengder på kanskje 50 gram. Får kose deg leeenge med hver av bitene  Wink

  Ellers så ser jeg jo at du ikke har spesielt mye fett på kroppen og at det ikke er mange kiloene du må ned. Det kan hende du burde satse på spisemåltider, og ikke spisedager. F.eks. et spisemåltid hver 5te dag. Jo slankere man er, jo kortere bør det gå mellom hvert spisemåltid, og jo tykkere man er, jo lengre kan man la det gå mellom hver spisedag.

  Jo hardere du kjører på nå, desto raskere kommer du i mål. Dersom du da har noen uker igjen før ferien kan du jo fokusere mer på å bygge litt muskelmasse/bli sterkere og samtidig holde fettprosenten der du vil ha den Wink  for jeg forstår det slik at fettprosenten/sixpacken er det viktigste.
  Honnr gitt av : Beefcake, 08. februar 2011, 08:27
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 26. januar 2011, 10:28
  Ryü og slappe slappy vil jeg egentlig ikke nevne, men pubertale drittunger kan gå og vrenge trynene til noe LITT mer menneskelig.

  Få huet ditt ut ræva di igjen. Sånt piss her kan bare komme fra en slarkete krysning av Navarsete og et haltende esel.

  Sa den kuksugende minitissen med potensproblemer som opprettet en gaytråd for å komme i kontakt med andre tilbedere av rasstappgnikking på dildosykkelen til Bruno, med pikkdasking på høyrekinnet fra en betalt uteligger inne på et bortgjemt motellrom i Warzawa.

  Trist å måtte rappe andres kommentar og gjøre til ens egen. Nå er du forresten igang igjen med flere slags betegnelser og henvisninger til det mannlige kjønnsorgan. Det var kanskje etter at du måtte operere vekk en del av hjernen din som følge av heftige infeksjoner som fikk hodet ditt nesten til å renne over, at fantasien din pga dette ble så hardt svekket? Gå og hjem deg under dyna igjen, din innråtne bendelorm.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 26. januar 2011, 10:42
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 17. januar 2011, 20:57
  Stemmer det. Du kom jo ut av ræva til far din engang han satt å dreit. Holdte på å skylle deg ned gjorde han også, da han så det han hadde skapt.

  Som sagt tidligere, jeg ble sendt fra himmelen, har derfor ikke foreldre.  Uansett, det scenariet der ville hvertfall vært bedre enn å bli født ut av en skrapesyk sau fordi faren din hadde en utenom det vanlige stor sauefetish.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 18. januar 2011, 09:41
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 15. januar 2011, 09:17
  Ringte Rikshospitalet for å sjekke litt nå, og det stemmer som du sier, du har ingen mor i den forstand.

  De kunne informere meg om at de for 13 år siden fikk inn en spedalsk ku som de skulle fjerne en endetarms-svulst på. Svulsten viste seg å være ett lite foster, som var så støgt at alle brakk seg kraftig. Det lille fosteret vokste opp og ble til Slappy, som idag ligner ett vanlig menneske.

  Du trenger ikke juge om at du ringte sykehuset, for vi vet alle at du ikke trengte å ringe dit fordi du har vært innlagt der hele livet. Det må være kjedelig å gjennomgå operasjoner hver uke for at du i det hele tatt skal kunne minne om et vanlig menneske. Hvordan gikk det med blindtarmene som vokste ut ørene dine? Fikk de fjernet dem? Eller stakk kirurgen ut og spydde i stedet og avlyste det hele? Jeg skjønner han i så fall godt. Det å skulle se på deg, og i det hele tatt ta på deg, ville nok for de fleste føre til varige mén og stygge mareritt som kan forfølge en livet ut.

  Og eventyret om den spedalske kua kan du bare trøkke opp ræva di igjen, der det opprinnelig oppstod. At du sliter med syke drømmer er ikke noe vi kan noe for.

  Her er forøvrig et bilde av Slappy som har dannet symbiose med en sinnsforvirret dverg.  Åh, har du vært og rotet i familiealbumet deres nå da. Du er kanskje flau over det, men det er dumt å poste et av de peneste bildene du har av mora di på et offentlig forum, og innbille folk at det skal være meg. Det gjenspeiler vel bare intelligensnivået ditt, og det imponerer ingen.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 17. januar 2011, 10:01
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva skal til? 13. januar 2011, 10:09
  Høres ikke ut til at det er så mye du skal ned. Hva veier du, hvor høy er du, hvor mange kg fett ned tror du at du må?  Desto mindre fett man har på kroppen, jo vanskeligere er det å bli kvitt. Det er jo logisk óg.

  Uansett, underskudd er første bud. Ta tak i kostholdet og reduser på matinntaket. Og alle som går på diett burde absolutt trene styrke, for man vil uansett miste muskler om man lar være å trene styrke på diett.

  Hvor lang tid det tar før du ser resultater er fullstendig avhengig av hvor hardt underskuddet ditt er, og bestemmes også veldig mye av hvilken type mat du spiser. Reduserer du feks hardt på karbohydrater vil det bli dratt masse væske ut av kroppen første og andre uke, så ser du mye tightere ut, uten at du nødvendigvis har mistet så veldig mye fett. Væsken komme fort tilbake så det er ikke noe vits å lure seg selv. Spiser du en del karbs på dietten vil du se mykere ut hele veien, men du vil merke at klærne likevel sitter løserer etterhvert, og vekta vil gå jevnere ned hele veien. Ikke noe stort stup i starten fordi du ikke mister så mye væske.

  Jeg foretrekker diett med en del karbs, for da føler jeg meg mye bedre. Slipper det voldsomme suget etter sukker og sånt. Men det er vel en smakssak.  Mange opplever veldig gode resultater med høy protein, moderat/lav karb og lav/moderat fett -diett.
  Honnr gitt av : Beefcake, 13. januar 2011, 10:22
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Laks 10. februar 2010, 07:54
  Hoi Godtfolk.

  Laks er jo en fet fisk i forhold til torsk osv.
  Har spist kylling i 4 uker nå, så tenkte å variere litt med fisk, men er ikke sånn kjempe glad i hvit fisk.
  Hvordan er det egentlig med laks på diet kontra hvit fisk? Skjønner at man eventuelt bør
  kutte ut feks udos de dagene man har laks..

  Det jeg egentlig trenger er en bekreftelse på at det ikke er noe stress å spise "fet" fisk på diet;) hehehehe

  Takk for svar

  No stress. Ikke verre det enn noe annet. Fett er ikke farligere enn protein eller karbo. Myten om at fett er noe en skal unngå når en vil komme seg ned i fett% er grunnløs. Det er vel helst fordi at man tenker man ikke bør spise fett, for da blir jeg jo feit. Man kan jo kalle det en uheldig navnsetting, selv om det stemmer med kjemien.. Det er overskuddskaloriene som lagres som fett. Ikke et bestemt næringsemne. Sånn sett blir man like feit av å spise protein som fett og karbo, dersom man ligger i overskudd.
  Honnr gitt av : Beefcake, 10. februar 2010, 07:58
  11  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: En sunn start på dagen!? 01. februar 2010, 11:42
  Noen tanker jeg gjør meg:

  De sier at mange små måltider øker forbrenninga. Dersom dette stemmer, spiser man mer fordi man blir mer sulten. Dagsbehovet øker f.eks. fra 2300 til 2500 pga den økte måltidsfrekvensen.

  Dersom man velger å spise sjelden i stedet, si 2-3 ganger om dagen, vil forbrenninga gå ned fra 2500 til 2300 igjen. Man blir altså mindre sulten og spiser mindre. Total sett ender man opp med energibalanse med begge alternativer.

  SÅ: Hva er poenget???

  En annen ting: Hvis folk leser en slik artikkel og er vandt med å spise bare 2 ganger om dagen og tenker at, jo, nå skal jeg spise flere ganger om dagen slik at forbrenninga blir høyere! Hvor lett er det ikke da å spise mer enn kroppen egentlig har behov for?

  Dustete å absolutt skulle følge en rytme for tidspunktene man spiser på slavisk i og med at man ofte faktisk ikke vil være sulten på de opsatte tidspunktene.  what
  Det er jo faktisk noe som heter; "å lytte til kroppen". Den er i alle fall jeg fan av.

  Uansett, jeg er klar for innvendinger  Smiley
  Honnr gitt av : Mr Melk, 01. februar 2010, 15:21
  12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Skippe frokost ved vektnedgang? 12. januar 2010, 19:50
  Hei. Kan det ikke funke å skippe frokost, og ikke spise før lunsjtid på skolen? Jeg har en liten vei til skolen, og tenkte den kan komme til nytte som en mini-morgencardio. Funker dette?

  I bunn og grunn blir det det samme om man skipper frokost eller kveldsmat. Hvis du trives med å skippe frokosten og ikke spise før lunsj, så gjør det.

  Greia med at det ofte blir anbefalt å spise frokost, er at man "setter i gang forbrenninga". Som om den har stoppet i løpet av natta. Hvis det hadde vært tilfelle ville jo ikke det vært noe problem, i og med at man spiser jo ikke før lunsj likevel.

  Det er altså ikke noe magisk ved eller voldsomt effektivt ved å gå tur før frokost. Tenk hva du får i deg totalt. Kroppen takler fint uregelmessigheter, så spis frokost hvis du er veldig sulten. Er du ikke det, nei vel. Da spiste du sikkert mye kvelden før og kan vente til lengre ut på dagen i dag.
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 12. januar 2010, 19:55
  13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hva spiser dere til frokost? 12. november 2009, 06:42
  hvis jeg har ekstra god tid å trenger godt med proteine tar jeg meg en kjapp en å spiser sæden min i samme sleng Wink PROTEINER!!!!!! Cool

  11,5 år?
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 12. november 2009, 07:58
  14  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: trene bare overkropp 09. november 2009, 07:15
  Hvilken fordeler har det for resten av kroppen og trene bein? noen som har noen artikler og vise til?
  Jeg har alltid trent kun overkroppen, så kunne ha trengt noe motivasjon til å trene bein..

  Hvis du trener deg opp til muskuløse bein, så ser dette faktisk veldig bra ut! Folk tror at det liksom ikke synes. Blir litt som med rygg. Folk gidder ikke trene mark fordi det er så slitsomt. Se på yppige 16-årige tenåringsfliser. Det går stort sett i biceps og bryst, siden det er dette som synes best. Ihvertfall når de står og ser seg selv forfra i speilene.
  Det å legge inn mark og knebøy i programmet sitt kvalifiserer til et mye høyere nivå. Man får ikke bare store armer, men hele kroppen blir på en eller annen måte plutselig MYE mer muskuløs.
  Det å se konturene av muskler gjennom buksene og gjennom gensern/jakka er cooooolt Grin
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 09. november 2009, 08:04
  15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: For mye fett på magen som er problemet? 22. oktober 2009, 15:02
  Ut fra å ha lest på dine tidligere innlegg, så er du er bare nødt til å finne en ny psykolog.. Du ødelegger deg selv på denne måten.

  Lykke ligger ikke i å ha den perfekte kropp. Lykke handler om å trives i hverdagen og sin sosiale krets. Du har uheldigvis skapt deg et bilde av at lykke handler om å ha den perfekte kropp. Dette er umulig, og du vil derfor adri slutte å strebe etter å få en bedre kropp (for deg vil jo dette si 0% fett, noe som er umulig og noe en vil dø av når man nærmer seg grensa). INGEN i hele verden klarer å få den perfekte kropp. Det vil alltid være noe som kan forbedres, og det er dette du må innse.

  Så vær så snill: Finn en psykolog som kan hjelpe deg. Som du allerede har lest, ALLE som har svart deg har gitt deg bekreftelse på at det du gjør er feil og veldig farlig. Du er nødt til å tenke annerledes.
  Honnr gitt av : Deelay, 23. oktober 2009, 23:22
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!