Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 179
  • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: Vebjørn Varlid sin veg mot 200kg i støyt på: 12. februar 2012, 11:54
    Bra auke i støyt når eg samanliknar med kva eg har lyfta i så tunge treningsperiodar tidlegare. Rykken heng etter. Men får svar på dette i løpet av dei neste vekene, når eg begynne å sleppe opp mot NM. Verte det noko vektlyfting på deg?

    ok så bra da Smiley nei har blitt lite løfting generelt, skada skuldern i sommer å har slitt med det siden. så går det til fysioterapaut nå.
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: Vebjørn Varlid sin veg mot 200kg i støyt på: 12. februar 2012, 01:17
    er det no økning om dagen?
    18  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Hvem vinner sin neste kamp? (UFC) på: 12. februar 2012, 01:16
    Alistair overeem vs Junior Dos santos?

    Chael sonnen vs Anderson Silva?

    Cain Velasquez vs Frank mir?

    Georg st.pierre vs Carlos Condit?

    Frankie Edgard vs Benson?


    jeg trur alistair vinner, men håper JDS vinner. (fan av begge)

    Håper at chael vinner, usikker på hvem som vinner..

    cain vs mir, er ikke sikker på hvem jeg ønsker å vinne her.. er vell mest fan av Frank, men håper cain er så god som man trudde han var.. men legger faktisk en knapp på Mir via submission.

    Georg vs carlos.. da trur jeg georg vinner via take-downs og på bakken. carlos vinner strikinga.

    Frankie vs benson, da ligger jeg på 60% til frankie og 40% til benson.. descision til frankie.
    19  Trening / Strongman / Sv: Apollonsmark. Bra og dårlig? på: 11. februar 2012, 22:02
    Og Robert Smiley Selv om dere to var nærmere, men bom er bom. Ja jeg brukte Arild Haugen som målestokk

    ja da bomma du også på 210kg.. langt fra utrettet;) og er på slutten grepet er tyngst å holde igjen Cheesy try again,, you can do it!  nesten som arild nå.
    20  Trening / Strongman / Sv: Apollonsmark. Bra og dårlig? på: 11. februar 2012, 22:01
    Bra det Smiley

    Selv kan jeg ta samme vekta med både overhandsgrep og mixed grep som med reimer på vanlig stang. Så mener ikke at det blir det samme med apollons og vanlig stang om man kan ha mixed grep.

    Vist du sier det så Smiley Tenkte bare siden 2007 var det jo apollons markløft da lov å ta mixed grep, litt kjekt å se Arild Haugen ikke klare ta 240kg, selv med mixed grep.

    haha! den nsm'en der gikk alt galt for arild, han tok nok myye mer enn 240kg i apollons mark på sitt sterkeste Wink

    han styrkevenda 185kg apollons uten større problemer. Test forskjellen på hvor godt grepet sitter når du styrkevender vekta kontra i markløft, blir fort mye tyngre da gitt;)
    21  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 11. februar 2012, 21:14
    Jeg bare fikk inntrykk at det var det du mente

    Det er allerede blitt muligheter for klassisk RM, så det kommer!

    Jeg tror at innen få år er utstyr helt borte, dvs. det er ett Nm, og det er klassisk.

    Jeg snakket om 700kg uten utstyr i 83kg

    sweet, kanskje all whininga på forumet om drakter har "payed off"? Grin hehe..

    hva syns du om at drakter nesten forsvinner a? bedre for sporten?

    jeg trur det, trur folk tar det mer seriøst når draktene forsvinner.

    22  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Lesnar vs Overeem i desember på: 11. februar 2012, 21:05
    Foresten jeg har mer info angående da han tok hormon growth og før han tok det.


    http://www.youtube.com/watch?v=UnYOOebfVDI#noexternalembed

    1:10 var omtrent rett før han tok sterioder da han fortsatt var ren.

    Hva synes dere om Lesnar's kropp og styrke før han tok sterioder?

    Var han sterkere eller svakere enn de fleste som er rene? Har han gode, vanlige eller dårlige gener?




    LOOL den videon der er jo latterlig.. så du fysikken hans i college eller? på filmen der, den er syyyk!

    og bildene etterpå, som visst skal være etter wwe, er fra FØR wwe, haha idiotisk "hater" video.

    Han flexet bare på bildet, så folk som ikke har peiling på trening og fysikk blir skremt og trur han var større på det bilde enn på college bilde før. lættis Smiley

    ja han tok nok steroider i wwe, og ja han var sinnsykt monster stor og atletisk på 140-150kg med mageruter. Uten steroider var han sikkert 125-30kg og monster stor og atletisk..

    noen andre du kjenner som kan backe det? Wink haha.. think not. Og alistair er nok ikke ukjent med hormoner hvis det er det du trur.
    23  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 10. februar 2012, 20:01
    Ja, sånn er det bare. Jeg kjøper ikke noen vektløfterbøy for noe annet enn vektløfterbøy. Jeg mener det ikke kan sammenlignes med styrkeløftknebøy. Overhodet. Det blir nesten som å sammenligne med lårpress eller knebøy med strikk. Selvsagt ikke like ekstremt som med lårpress, men knebøy med strikk er veldig sammenlignbart. Jeg skjønner at det kan provosere at jeg sier det slik, men jeg har lurt meg selv så mange ganger ved å trene med vanlige vektskiver og en mindre stiv styrkeløftstang og fått sjokk når utstyret har blitt ordentlig at jeg vet hva jeg snakker om. Det er enormt mange sinnsyke vektløfterbøy-løft som har blitt gjort og som blir gjort, men å direkte sammenligne dette med styrkeløfteres bøy blir som å tro på julenissen. Vektløftere ER gode i bøy, men så gode som de framstår på mange av youtube-vidoene som postes på TF er misvisende. Gi de samme en styrkeløftstang og ditto jernvekter så slipper vi å beregne noe overhodet. Da får vi svaret Smiley


    hahahha.. ja jøss.. nei da gir jeg deg en utfordring da Wink

    hva er persen din i styrkeløftbøy raw??

    så tar du den persen din å kjører 3 reps med vektløfterstang og skiver. SAMTIDIG så har du smal beinstilling og kjører ræva i golvet, som han karen tidligere her Wink 

    LYKKE TIL Smiley

    hekk.. kjør kun 1 rep : ) så får vi se.
    24  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 10. februar 2012, 18:09
    Tro meg, det er jævlig til forskjell når det blir 200+ på jernskiver og styrkeløftstang/Vektløfterstang og gummi. Spesielt når man vet å utnytte svikten i stanga som vektløfterne gjør. Men, jeg tviler ikke akkuratt mye på at han på videoen gjør 270 for å si det slik Smiley Han kjører også godkjent styrkeløftdybde på videoen, men ikke så voldsomt dybde som du vil ha det til, se på hvor langt frem knærne går(Da går de også lavere og lavere), leddutslaget blir veldig stort, men toppen av hofta vil aldri komme noe særlig lenger under enn toppen knærne.

    ja men igjen, så er så kan han jo lett forandre stilen til en enda mer effektiv til kun for å løfte mest mulig. Vektløfterne trener bøy på den måten som passer best til sitt-vendinger, og dette er ikke den måten man nødvendigvis får opp mest i ett godkjent styrkeløft knebøy.

    Og reagerte bare pga gilberg er snakker ned om vektløfterne sine sinnsvake løft i knebøy, og skylder på stanga. Og sier at maks løftet ville vært kun 270kg i en styrkeløft konkurranse er ganske lite sannsynelig, da han tok 270kg *3 på den måten uten spesialisering på å å løfte etter styrkeløft regler.

    hvis man snakker ned om at stangen svikter og han kan tjene noen kilo på det, må man komme med det positive også;) som er at han har mye å tjene på teknikk og opptrening mot stevne.
    25  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 10. februar 2012, 09:55
    Han klarer det kanskje, men jeg er ikke overbevist. Forundrer meg absolutt ikke om 270, f.eks., er det meste han hadde klart i styrkeløft. Så stor er nemlig forskjellen på bruk av vektløfterstang og vektløfterskiver istedet for styrkeløftstang og jernskiver. Vektløfting og styrkeløft er to forskjellige idretter. Selv om alle ser at det er ulike bevegelser i idrettene så er det like stor forskjell på utstyret. Zlatan kunne gjøre med en appelsin det Carew kunne gjøre med en fotball, men en vektløfter kan ikke gjøre det samme med en styrkeløftstang som han kan med vektløfterstangen sin.

    lol^^ tja, vet hvertfall at vebjørn varlid har persen sin i knebøy med styrkeløft stang fordi det føltes mer stabilt. Og han karen der gikk jo enda dypere enn styrkeløft godkjent.. tipper 290 kunne gått for han;)
    26  Trening / Friidrett / Sv: hvilken styrketrening for økt hurtighet? på: 09. februar 2012, 14:29
    man må nok ha en kombinasjon. Først må du hvertfall ha ett greit grunnlag fra knebøy og markløft.. og så fokusere mere på styrkevendinger etterhvert.

    Vanskelig å bli noe særlig sterkere i vendinger hvis man ikke trener bøy og mark/drag. Akkurat som frontbøy, hvis du har prøvd å bare kun kjøre frontbøy på beina, øker du saktere i frontbøy enn om du hadde kjørt frontbøy + knebøy bak. Siden du får kjørt med tyngre vekt, dermed øker du fortere.

    Men trur nok Selve sprint treningen, og spenst øvelser er undervurdert her på forumet :p er en grunn til at sprintere og idrettsmenn trener mye hurtighet. Og nei, det er ikke kun pga løpeteknikk. Når MMA folk trener sprint er det for å bli mer explosiv, og de trener ikke for teknikk for sprint.
    27  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 09. februar 2012, 07:49
    Jeg vil påstå at grunnen til at vi ligger i toppnivå, særlig i bøy, er fordi vi har god trening med utstyr og fokuserer mye på det. Utstyrsfritt vet jeg at det finnes løftere i feks -74 som bøyer 260. Så du kommer nok ikke til å se noen bøyrekorder fra norge utstyrsfritt tørr jeg påstå. Unntak er Carl. Vet at Huber i 83'n har rundt 260-270 raw, som et eksempel.

    Nå er det kun åpne rekorder, men håper det kommer opp jr rekorder også. Slik jeg ser på det er det mulig med tiden å komme over standardkravet i benk og mark (93'n), men finnes jo nok av syke løftere som sprenger de grensene langt over. Å klare 810 raw i 93'n (jr) tror jeg det skal bli verre med.

    har jævlig lyst å se spensten til den karen! :p sinnsvakt
    28  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Norges beste fighter på Viasat 4.. på: 08. februar 2012, 09:31
    Kvammen fikk ikke være med , han var for god mente de Cheesy


    hvem er kvammen?
    29  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Norges beste fighter på Viasat 4.. på: 07. februar 2012, 22:30
    holder en knapp på bryteren her ass, ser ut som han er på ett helt annet nivå atletisk sett. og høyere nivå i det han driver med (bryting) enn det han andre er i kickboxing og jui jitsu. - men igjen så er kombinasjonen av kickboxing og jui jitsu veldig fin å ha :p men dooog, er det jo ikke full kontakt kickboxing det er snakk om
    30  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 07. februar 2012, 22:27
    det var noe sinnsyke løft.. og synes det var mye værre for de lettere klassene 105 og nedover. veldig liten forskjelll fra -93kg og +120kg kontra hvor stor forskjell det er i vekt Tongue
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 179
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!