Visning av honnrposter for Cocho
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hva slags kosthold burde jeg ha for å bygge muskler? 11. mai 2011, 20:21
  Jeg ville startet med å spise mer før jeg begynte å fokusere på spesifikke kosttilskudd.
  Det nytter ikke å tvinge kroppen din til å ta til seg mer næring hver dag.. det er noe du må jobbe med gradvis.
  Du kan starte med å forbedre frokosten din. For jeg kan tenke meg til at den ikke er av den beste typen.
  Du spiser sikkert 2 brødskiver med pålegg (gjerne skinke eller ost), samt et glass med juice eller melk.

  Det du skal gjøre er å øke mengden på det måltidet uten å bli for fokusert på mat.
  Den bulketråden på forumet her er ganske så fin, men den er litt drøy for folk som ikke er helt "der" enda.
  Har selv opplevd at jeg har sett hva andre har putta i seg i løpet av en deg, for så å forsøke meg på det samme selv. Det ender som oftest med at man bare blir deppa fordi man ikke klarer å spise de mengdene, pluss at man sikkert blir kvalm, kaster opp osv.

  Så du gjør om de 2 skivene til 4 eller 5 skiver med godt pålegg (brunost, gulost, leverpostei, makrell i tomat, kaviar, peanutt butter, prim, kalkunpålegg etc.) og dropper syltetøy og andre søtpålegg.
  Så fyller du på med et stort glass melk (4dl), en spiseskje med tran og noe multivitaminer (dette er sånt som alle har i huset). Jeg pleier selv å variere frokosten min, så her er noen andre alternativer;

  En stor porsjon havregryn m. melk og sukker. Her kan du også hive på en banan eller noen rosiner.
  4-5 egg med plommer, enten stekt eller kokt. Det velger du selv.

  Til lunch kan du spise 6-8 brødskiver eller en pastasalat med kylling. Eller hvis du har en Coop Mega, Meny eller en annen dagligvarebutikk med salg av varm mat, så er det et godt alternativ de dagene du er møkk lei av brødskiver og sånt Tongue

  Slike som meg som gjerne blir sulten igjen i løpet av noen timer etter sist måltid kreves det litt ekstra mat i sekken Wink så da er en pose med nøttemix (usaltet), skyr, bananer, cottage cheese osv. en god løsning på dette.

  Så er det middag som står for turen.. de fleste i Norge har et ganske godt sortemang av gode matvarer i huset når det kommer til middag. Så her er det vell egentlig bare å lesse på og spise til man er stapp mett.
  Gjerne spe på med litt olivenolje for å "feite" opp maten litt uten å gjøre den usunn.

  Etter trening er det greit å helle i seg en shake med x antall gram proteiner blandet med noe kratin og andre godsaker som man skulle ønske å ha i.

  Så etter at jeg har vært i dusjen liker jeg å sette meg ned foran tv eller noe sånt og spise restene etter middagen.

  Så er det kvelds.. enkelte liker ikke spise så masse til kvelds. Så 1-2 never nøtter og en banan kan være nok her. Men jeg klarer fint å spise til kvelds uten at det gjør noe. Så 4 brødskiver, melk og noe frukt er fine greier. Så avslutter jeg med ZMA før jeg hopper til køys.

  I korte trekk; se for deg hva du putter i deg i løpet av dagen, for så å legge på litt ekstra til hvert måltid. Så starter du med det og trener slik du har pleid å gjøre. Jeg lover deg at du vil merke gains ganske kjapt Wink

  Lykke til!
  Honnr gitt av : Matsenator, 12. mai 2011, 22:29
  2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hva ville dere ha gjort? 10. juli 2010, 18:01
  Til trådstarter:

  Jeg opplevde det samme som deg for noen år siden, og jeg gjorde det som så mange her sier du bør gjøre. Jeg banka dritten utav han. Det føltes så fantastisk deilig der og da, men det var ikke så veldig kjekt i etterkant skal jeg si deg.

  Det hele startet på standard måte. Jeg stakk på ferie for å ha det kjekt med noen gamle venner, og mens jeg var på ferie hadde den daværende dama mi seg med en av kompisene mine hjemme der jeg bodde. Jeg fikk vite det av en annen kompis over telefon, noe som var veldig greit men også veldig surt. Så jeg ringte henne og konfronterte henne om situasjonen. Det hele endte med at jeg flippa og hun gjorde det slutt med meg. Over telefon! Jeg tilbrakte de neste 2 ukene av ferien min med å være lei meg og forbannet. Når jeg kom hjem igjen hadde det gått så lang tid siden det hele skjedde, så jeg stakk hjem til henne og hentet noen saker jeg hadde liggende der. Og ikke noe mer.

  Så kom det en dag at det skulle arangeres skumparty på cluben. Jeg og noen kompiser tok selvøflgelig turen dit for å finne noe kjøtt og ha det kjekt. Jeg hadde da med meg en del drikke, side de hadde droppa sjenkebevilgningen pga noen komplikasjoner med regelverk etc. En del pils gikk ned ganske så fort, og det var da han kom bort og begynte å skape seg. Han hadde drukket langt mer enn meg og hadde derfor blitt veldig tøff. Jeg spurte han hvorfor han gjorde noe sånt mot meg, og han svarte at han hadde lyst på dama mi og thats it. Jeg ble selvfølgelig forbannet, men ble opptatt med en blondine som digga magen min Tongue Senere på kvelden og en høy flaske med Absolutt Vodka Lime senere, kom han bort til meg igjen. Denne gangen husker jeg ikke helt hva han sa, men jeg ble iallfall j***** forbanna. Jeg klarte å holde meg, men en liten stund etter det kom noen av venninene til exen min bort og lo meg opp i trynet mens de sa at nå sto exen min og min tidligere kompis og klina. Og da begynte det å koke i hode mitt. Jeg flippa helt og akkurat da kom han gående rundt hjørnet med et bredt glis om munnen. Jeg dro til han i trynet så hardt at jeg brakk fingeren. Så for jeg på han moste løs på han, men han kom seg unna. Så begynte han å springe, men siden han var utrent og blaut tok jeg han igjen. Jeg husker at han skreik "Hjelp meg!!!". Så fyrte jeg han en gang til i trynet, men så glei jeg siden jeg var dekket av skum. Så prang jeg etter han, men før jeg fikk tak i han ble jeg kneblet av vaktene som var der. Mens jeg lå nede såg jeg at en kompis av meg, som jeg hadde vært med hele kvelden, fløy på han jeg hadde prøvd å drepe og fyrte han noe så til de grader i trynet. Kompisen min er ganske så svær. En fillipiner på 170 og 97kg. Så han fyren han letta fra bakken og small inn i et gjerde. Så hørte vi ulijng og blålys. Jeg fikk hjelp med å komme meg løs, også sprang vi. På veien vekk der i fra kom vi over noen av kompisen til han vi hadde gitt juling. Og de hadde selvfølgelig fått med seg hva som hadde skjedd, og ville ta oss. Så vi måtte banke de også for å komme oss hjem igjen.

  Vel hjemme fikk vi en telefon fra politiet med en beskjed om at vi måtte møte opp på politistasjonen i morgen klokken da og da.

  Det hele førte til at vi måtte møte opp i rettsak, hvor det var over 20 vitner, så hele saken varte i 2 dager. Takket være en meget god advokat slapp jeg unna med 2år betinget fengsel. Men kompisen min røyk inn for 60 dager pga at han hadde vært innblandet i noe lignende fra før og fordi han uprovosert dro til han fyren jeg skulle ta.

  Det jeg vil fram til her er at du kan godt skamslå han fyren, men da må du regne med at du kan havne i fengsel for det, og det er ikke kult.

  Jeg endte også opp med å bli "fritt vilt" ute på gatene siden han jeg slo ned hadde ganske godt rykte blant de fleste i nærområdet. Så hver eneste gang jeg gikk ut etter det, i opp mot 1 års tid, var det bestandig noen som ville yppe til bråk. Så jeg sluttet å gå ut, og brukte heller mer til på gymet.

  Så jeg tror det lureste du kan gjøre er å drite i begge og heller leve livet fram til du treffer den "rette" en vakker dag.

  Og bare for å nevne det så endte jeg opp med å få problemer med å stole på damer etter dette. Men for 8 mndr siden møtte jeg ei jente jeg har blitt meget glad i. Så hvis du bare gir det litt tid så ordner det seg sikkert for deg også Wink
  Honnr gitt av : aleksgun, 20. mars 2011, 00:40
  3  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hva ville dere ha gjort? 10. juli 2010, 18:01
  Til trådstarter:

  Jeg opplevde det samme som deg for noen år siden, og jeg gjorde det som så mange her sier du bør gjøre. Jeg banka dritten utav han. Det føltes så fantastisk deilig der og da, men det var ikke så veldig kjekt i etterkant skal jeg si deg.

  Det hele startet på standard måte. Jeg stakk på ferie for å ha det kjekt med noen gamle venner, og mens jeg var på ferie hadde den daværende dama mi seg med en av kompisene mine hjemme der jeg bodde. Jeg fikk vite det av en annen kompis over telefon, noe som var veldig greit men også veldig surt. Så jeg ringte henne og konfronterte henne om situasjonen. Det hele endte med at jeg flippa og hun gjorde det slutt med meg. Over telefon! Jeg tilbrakte de neste 2 ukene av ferien min med å være lei meg og forbannet. Når jeg kom hjem igjen hadde det gått så lang tid siden det hele skjedde, så jeg stakk hjem til henne og hentet noen saker jeg hadde liggende der. Og ikke noe mer.

  Så kom det en dag at det skulle arangeres skumparty på cluben. Jeg og noen kompiser tok selvøflgelig turen dit for å finne noe kjøtt og ha det kjekt. Jeg hadde da med meg en del drikke, side de hadde droppa sjenkebevilgningen pga noen komplikasjoner med regelverk etc. En del pils gikk ned ganske så fort, og det var da han kom bort og begynte å skape seg. Han hadde drukket langt mer enn meg og hadde derfor blitt veldig tøff. Jeg spurte han hvorfor han gjorde noe sånt mot meg, og han svarte at han hadde lyst på dama mi og thats it. Jeg ble selvfølgelig forbannet, men ble opptatt med en blondine som digga magen min Tongue Senere på kvelden og en høy flaske med Absolutt Vodka Lime senere, kom han bort til meg igjen. Denne gangen husker jeg ikke helt hva han sa, men jeg ble iallfall j***** forbanna. Jeg klarte å holde meg, men en liten stund etter det kom noen av venninene til exen min bort og lo meg opp i trynet mens de sa at nå sto exen min og min tidligere kompis og klina. Og da begynte det å koke i hode mitt. Jeg flippa helt og akkurat da kom han gående rundt hjørnet med et bredt glis om munnen. Jeg dro til han i trynet så hardt at jeg brakk fingeren. Så for jeg på han moste løs på han, men han kom seg unna. Så begynte han å springe, men siden han var utrent og blaut tok jeg han igjen. Jeg husker at han skreik "Hjelp meg!!!". Så fyrte jeg han en gang til i trynet, men så glei jeg siden jeg var dekket av skum. Så prang jeg etter han, men før jeg fikk tak i han ble jeg kneblet av vaktene som var der. Mens jeg lå nede såg jeg at en kompis av meg, som jeg hadde vært med hele kvelden, fløy på han jeg hadde prøvd å drepe og fyrte han noe så til de grader i trynet. Kompisen min er ganske så svær. En fillipiner på 170 og 97kg. Så han fyren han letta fra bakken og small inn i et gjerde. Så hørte vi ulijng og blålys. Jeg fikk hjelp med å komme meg løs, også sprang vi. På veien vekk der i fra kom vi over noen av kompisen til han vi hadde gitt juling. Og de hadde selvfølgelig fått med seg hva som hadde skjedd, og ville ta oss. Så vi måtte banke de også for å komme oss hjem igjen.

  Vel hjemme fikk vi en telefon fra politiet med en beskjed om at vi måtte møte opp på politistasjonen i morgen klokken da og da.

  Det hele førte til at vi måtte møte opp i rettsak, hvor det var over 20 vitner, så hele saken varte i 2 dager. Takket være en meget god advokat slapp jeg unna med 2år betinget fengsel. Men kompisen min røyk inn for 60 dager pga at han hadde vært innblandet i noe lignende fra før og fordi han uprovosert dro til han fyren jeg skulle ta.

  Det jeg vil fram til her er at du kan godt skamslå han fyren, men da må du regne med at du kan havne i fengsel for det, og det er ikke kult.

  Jeg endte også opp med å bli "fritt vilt" ute på gatene siden han jeg slo ned hadde ganske godt rykte blant de fleste i nærområdet. Så hver eneste gang jeg gikk ut etter det, i opp mot 1 års tid, var det bestandig noen som ville yppe til bråk. Så jeg sluttet å gå ut, og brukte heller mer til på gymet.

  Så jeg tror det lureste du kan gjøre er å drite i begge og heller leve livet fram til du treffer den "rette" en vakker dag.

  Og bare for å nevne det så endte jeg opp med å få problemer med å stole på damer etter dette. Men for 8 mndr siden møtte jeg ei jente jeg har blitt meget glad i. Så hvis du bare gir det litt tid så ordner det seg sikkert for deg også Wink
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 20. mars 2011, 00:39
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste bryst-øvelsene for volum. 18. november 2010, 12:39
  Å herregud. Stakkars deg. Du er ikke på trening for å kose deg antar jeg? Hvis du vil ha resultater trener du benk, vil du dille med resten av kompisene dine kan du leke deg med tau og cablecross.

  Det må være den mest hjernedøde posten jeg har lest på lenge.
  Hvis han ikke liker benkpress, så trenger han ikke trene benkpress.
  Og ja, man skal ha det kjekt på trening. Går du på trening med følelsen av skrekk og avsmak fordi du MÅ trene øvelser du absolutt ikke liker ender du opp med å gjøre ting halvveis og uten noen ambisjon om å klare mer. Og det er bonn i bøtta!

  Her er hva jeg ville gjort:

  Kjøre flere øvelser, ville kuttet ut cablecorss i og med at det er en øvelse som ikke er veldig god. Lett å jukse på den ved å bruke et momentum hvor du skyver vektene fram med skuldre og overkropp ved å gi fart. Men hvis du liker den veldig godt å kjør den for all del Wink

  Kjør benkpress om du har muligheten, men du må ikke. Ville kjørt på 75-80% av maks, og løftet 3 sett med 8-12 reps.
  Så ville jeg kjørt incline benkpress (øvre bystmuskel), enten med manualer eller stang noen sett med mange reps.
  Så kan du kjøre decline benkpress (nedre bystmuskel), enten med manualer eller stang noen sett med mange reps.
  Du kam også legge inn pushups, samt kjøre pullovers hvis du føler for det eller dips hvor du lener deg framover for å ta på bystet også. Eller du kan kjøre flies. Jeg personlig liker den øvelsen godt ^^

  Dette er iallfall de øvelsene jeg kommer på i farten som jeg vet har god effekt. Bare pass på å velge ut noen slik at du ikke ender opp med å kjøre overkill på bystet ditt. Du må også huske å kjøre draøvelser også, helst like mange som pressøvelser. Så chins, stangroing og roing generelt er viktige øvelser.
  Honnr gitt av : Krogs, 07. mars 2011, 18:01
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste bryst-øvelsene for volum. 18. november 2010, 12:39
  Å herregud. Stakkars deg. Du er ikke på trening for å kose deg antar jeg? Hvis du vil ha resultater trener du benk, vil du dille med resten av kompisene dine kan du leke deg med tau og cablecross.

  Det må være den mest hjernedøde posten jeg har lest på lenge.
  Hvis han ikke liker benkpress, så trenger han ikke trene benkpress.
  Og ja, man skal ha det kjekt på trening. Går du på trening med følelsen av skrekk og avsmak fordi du MÅ trene øvelser du absolutt ikke liker ender du opp med å gjøre ting halvveis og uten noen ambisjon om å klare mer. Og det er bonn i bøtta!

  Her er hva jeg ville gjort:

  Kjøre flere øvelser, ville kuttet ut cablecorss i og med at det er en øvelse som ikke er veldig god. Lett å jukse på den ved å bruke et momentum hvor du skyver vektene fram med skuldre og overkropp ved å gi fart. Men hvis du liker den veldig godt å kjør den for all del Wink

  Kjør benkpress om du har muligheten, men du må ikke. Ville kjørt på 75-80% av maks, og løftet 3 sett med 8-12 reps.
  Så ville jeg kjørt incline benkpress (øvre bystmuskel), enten med manualer eller stang noen sett med mange reps.
  Så kan du kjøre decline benkpress (nedre bystmuskel), enten med manualer eller stang noen sett med mange reps.
  Du kam også legge inn pushups, samt kjøre pullovers hvis du føler for det eller dips hvor du lener deg framover for å ta på bystet også. Eller du kan kjøre flies. Jeg personlig liker den øvelsen godt ^^

  Dette er iallfall de øvelsene jeg kommer på i farten som jeg vet har god effekt. Bare pass på å velge ut noen slik at du ikke ender opp med å kjøre overkill på bystet ditt. Du må også huske å kjøre draøvelser også, helst like mange som pressøvelser. Så chins, stangroing og roing generelt er viktige øvelser.
  Honnr gitt av : Prodigy92, 19. november 2010, 11:33
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste bryst-øvelsene for volum. 18. november 2010, 12:39
  Å herregud. Stakkars deg. Du er ikke på trening for å kose deg antar jeg? Hvis du vil ha resultater trener du benk, vil du dille med resten av kompisene dine kan du leke deg med tau og cablecross.

  Det må være den mest hjernedøde posten jeg har lest på lenge.
  Hvis han ikke liker benkpress, så trenger han ikke trene benkpress.
  Og ja, man skal ha det kjekt på trening. Går du på trening med følelsen av skrekk og avsmak fordi du MÅ trene øvelser du absolutt ikke liker ender du opp med å gjøre ting halvveis og uten noen ambisjon om å klare mer. Og det er bonn i bøtta!

  Her er hva jeg ville gjort:

  Kjøre flere øvelser, ville kuttet ut cablecorss i og med at det er en øvelse som ikke er veldig god. Lett å jukse på den ved å bruke et momentum hvor du skyver vektene fram med skuldre og overkropp ved å gi fart. Men hvis du liker den veldig godt å kjør den for all del Wink

  Kjør benkpress om du har muligheten, men du må ikke. Ville kjørt på 75-80% av maks, og løftet 3 sett med 8-12 reps.
  Så ville jeg kjørt incline benkpress (øvre bystmuskel), enten med manualer eller stang noen sett med mange reps.
  Så kan du kjøre decline benkpress (nedre bystmuskel), enten med manualer eller stang noen sett med mange reps.
  Du kam også legge inn pushups, samt kjøre pullovers hvis du føler for det eller dips hvor du lener deg framover for å ta på bystet også. Eller du kan kjøre flies. Jeg personlig liker den øvelsen godt ^^

  Dette er iallfall de øvelsene jeg kommer på i farten som jeg vet har god effekt. Bare pass på å velge ut noen slik at du ikke ender opp med å kjøre overkill på bystet ditt. Du må også huske å kjøre draøvelser også, helst like mange som pressøvelser. Så chins, stangroing og roing generelt er viktige øvelser.
  Honnr gitt av : Ryū, 18. november 2010, 13:26
  7  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hva ville dere ha gjort? 10. juli 2010, 18:01
  Til trådstarter:

  Jeg opplevde det samme som deg for noen år siden, og jeg gjorde det som så mange her sier du bør gjøre. Jeg banka dritten utav han. Det føltes så fantastisk deilig der og da, men det var ikke så veldig kjekt i etterkant skal jeg si deg.

  Det hele startet på standard måte. Jeg stakk på ferie for å ha det kjekt med noen gamle venner, og mens jeg var på ferie hadde den daværende dama mi seg med en av kompisene mine hjemme der jeg bodde. Jeg fikk vite det av en annen kompis over telefon, noe som var veldig greit men også veldig surt. Så jeg ringte henne og konfronterte henne om situasjonen. Det hele endte med at jeg flippa og hun gjorde det slutt med meg. Over telefon! Jeg tilbrakte de neste 2 ukene av ferien min med å være lei meg og forbannet. Når jeg kom hjem igjen hadde det gått så lang tid siden det hele skjedde, så jeg stakk hjem til henne og hentet noen saker jeg hadde liggende der. Og ikke noe mer.

  Så kom det en dag at det skulle arangeres skumparty på cluben. Jeg og noen kompiser tok selvøflgelig turen dit for å finne noe kjøtt og ha det kjekt. Jeg hadde da med meg en del drikke, side de hadde droppa sjenkebevilgningen pga noen komplikasjoner med regelverk etc. En del pils gikk ned ganske så fort, og det var da han kom bort og begynte å skape seg. Han hadde drukket langt mer enn meg og hadde derfor blitt veldig tøff. Jeg spurte han hvorfor han gjorde noe sånt mot meg, og han svarte at han hadde lyst på dama mi og thats it. Jeg ble selvfølgelig forbannet, men ble opptatt med en blondine som digga magen min Tongue Senere på kvelden og en høy flaske med Absolutt Vodka Lime senere, kom han bort til meg igjen. Denne gangen husker jeg ikke helt hva han sa, men jeg ble iallfall j***** forbanna. Jeg klarte å holde meg, men en liten stund etter det kom noen av venninene til exen min bort og lo meg opp i trynet mens de sa at nå sto exen min og min tidligere kompis og klina. Og da begynte det å koke i hode mitt. Jeg flippa helt og akkurat da kom han gående rundt hjørnet med et bredt glis om munnen. Jeg dro til han i trynet så hardt at jeg brakk fingeren. Så for jeg på han moste løs på han, men han kom seg unna. Så begynte han å springe, men siden han var utrent og blaut tok jeg han igjen. Jeg husker at han skreik "Hjelp meg!!!". Så fyrte jeg han en gang til i trynet, men så glei jeg siden jeg var dekket av skum. Så prang jeg etter han, men før jeg fikk tak i han ble jeg kneblet av vaktene som var der. Mens jeg lå nede såg jeg at en kompis av meg, som jeg hadde vært med hele kvelden, fløy på han jeg hadde prøvd å drepe og fyrte han noe så til de grader i trynet. Kompisen min er ganske så svær. En fillipiner på 170 og 97kg. Så han fyren han letta fra bakken og small inn i et gjerde. Så hørte vi ulijng og blålys. Jeg fikk hjelp med å komme meg løs, også sprang vi. På veien vekk der i fra kom vi over noen av kompisen til han vi hadde gitt juling. Og de hadde selvfølgelig fått med seg hva som hadde skjedd, og ville ta oss. Så vi måtte banke de også for å komme oss hjem igjen.

  Vel hjemme fikk vi en telefon fra politiet med en beskjed om at vi måtte møte opp på politistasjonen i morgen klokken da og da.

  Det hele førte til at vi måtte møte opp i rettsak, hvor det var over 20 vitner, så hele saken varte i 2 dager. Takket være en meget god advokat slapp jeg unna med 2år betinget fengsel. Men kompisen min røyk inn for 60 dager pga at han hadde vært innblandet i noe lignende fra før og fordi han uprovosert dro til han fyren jeg skulle ta.

  Det jeg vil fram til her er at du kan godt skamslå han fyren, men da må du regne med at du kan havne i fengsel for det, og det er ikke kult.

  Jeg endte også opp med å bli "fritt vilt" ute på gatene siden han jeg slo ned hadde ganske godt rykte blant de fleste i nærområdet. Så hver eneste gang jeg gikk ut etter det, i opp mot 1 års tid, var det bestandig noen som ville yppe til bråk. Så jeg sluttet å gå ut, og brukte heller mer til på gymet.

  Så jeg tror det lureste du kan gjøre er å drite i begge og heller leve livet fram til du treffer den "rette" en vakker dag.

  Og bare for å nevne det så endte jeg opp med å få problemer med å stole på damer etter dette. Men for 8 mndr siden møtte jeg ei jente jeg har blitt meget glad i. Så hvis du bare gir det litt tid så ordner det seg sikkert for deg også Wink
  Honnr gitt av : Kristian E, 08. oktober 2010, 15:43
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Idioter på trening - Han som leser dagens avis 05. august 2010, 01:12
  Hvorfor velger dere å trene på slike møkkestudio? Det vises gang på gang at slike studiokjeder ala Elexia, SATS og div. andre studio med fancy moteriktige kleskoder, matchende farger på tapet og gulvbelegg samt treningsveiledre som ligner Brüno og Linni Meister ikke er noe særlig.

  Hvorfor gidde å trene på samme plass som mora til han i klassen din som skilte seg for 1 år siden og som er midt i verdens sykeste midtlivskrise, hvor hun går i rosa tettsittende treningstøy og silikon i leppene mens hun vinker til de solariumbrune "Jeg pumper opp bicepsene mine ass! Jeg er så deilig ass" fyrene i hjørne som viser hverandre hvor mange strekkmerker de kommer til å få hvis de fortsetter med det treningsopplegget de fant på "www.bigarmzisawesome.ru", og hvor de som jobber der, samt veilederne driver på å harselerer med dere som faktisk trener på rett måte og med rett forutsettninger fordi "dere får ikke lov til å løfte så tungt. For det er det bare bolere som gjør, og slike vil vi ikke ha her" før de tar med seg 30kg manualene og låser de inne på et bakrom for all evighet, eller at de ber dere om å holde støynivået nede fordi hun dama i solariumet på andre siden av veggen ikke klarer å sove. Pluss at 90% av de som kommer der er idioter som aldri skulle fått lov til å løfte vekter, både fordi det ikke nytter på den måten de gjøre det, og fordi de er en fare for seg selv og alle andre rundt dem??

  Hvorfor ikke bare finne seg en god gammeldags "Jernbu" hvor styrkeløftere fra 15-60 år løfter for det vektene er verdt, og musikken står på full fettings fordi han sykeste duden som er klar for Strongman 2011 skal løfte 400kg i markløft, og hvor folk brøler og river i utstyret (for dette utstyret er laget av jern og tåler litt juling) for å fyre seg selv opp til neste sett. Samt at på denne plassen finner du også kroppsbyggere som poser for seg selv foran speilene borte ved manualene før de beveger seg bort til skråbenken og presser 12 reps med 50kg manualer. De ser ut som noen berg av steorider, men ingen bryr seg. For her passer folk på seg selv, og roter ikke i andres privatliv. Så ingen kommer noen gang til å gå bort til dem å be om å få manualene "fordi vi ikke løfter så masse her om kring". Dessuten koster det ikke 5000,- å trene der i året heller. Selv om du finner alt av maskiner og frivekter du noen gang kunne drømme om. Og alt dette bare fordi plassen er drevet av en seriøs kar/dame som tidligere var Europa-mester i knebøy, armbak eller benkpress... ikke vet jeg, men saken er den at plassen er seriøs. Og de som ikke kan noe om trening har tilbudet om å få undervisning, for noen hundrelapper i mnd.. eller bare rett og slett spørre de som er gjengangere der om noen tips til hvordan å trene. Så slipper man "Jeg er awesome, fordi jeg har så store armer at jeg faen ikke kan tørke meg i ræva uten hjelp".

  Måtte bare få det ut Tongue no offence til noen av dere. Jeg sier bare dette med tanke på alle de andre frustrerte der ute, som sikkert mener det samme som meg.

  -Cocho
  Honnr gitt av : Fjellet, 17. september 2010, 19:51
  9  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvem trener hardt? 17. september 2010, 09:00
  Nei, de trener kanskje ikke slik nå. Men en gang i tiden gjorde nok de også det. Kroppen vår er ikke laget av porselen (ikke at noen her har påstått dette). Det er nok flere enn meg som mener at kroppen "herdes" ved gradvis økende belastning over tid. Da er det ikke snakk om å hive på 10kg mer på onsdag enn det man hadde på mandag, men heller øke gradvis. Holder man seg innenfor disse grensene vil man kunne presse seg til man ser mannen med ljåen og kjeften smaker blod, uten at man tar noen skade av det. For min del spiller den totale utmattelsen etter trening en stor rolle for min psykiske styrke når det kommer til det neste tunge løftet. Å øke smerteterskelen er viktig for å ikke gi opp før det begynner å gjøre vondt på viljestyrken. For hver gang jeg er på siste sett med knebøy kjenner jeg at jeg ikke vil, fordi det kommer til å være så tungt. Da gjelder det å pushe seg og bare gjøre det. Og selv om jeg holder på å svime av etterpå føles det deilig å vite at jeg er ferdig med dette og at jeg faktisk klarte å løfte det jeg akkurat løftet. Dette er motivasjon i mine øyne. Så for mange av oss spiller nok "no pain no gain" en større rolle enn mange tror. Dessuten bør man kjøre en liten pause hver 7-8 uke for å ungå skader og slitasje.

  - Cocho
  Honnr gitt av : Peblo, 17. september 2010, 10:32
  10  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Universal M-Stak 01. august 2010, 01:30
  Navn:
  Universal M-Stak

  Smak:
  Ingenting

  Konsistens:
  Tabletter

  Fordøyelighet:
  Helt ok. Ikke like store tabletter i denne pakken som Animal Pak, så den er hakket lettere å svelge.

  Totalvurdering:
  Meget spesielt kosttilskudd! Gir meg en vanvittig energi på trening, og en rar headrush følelse som enkelte ganger kan bli litt i meste laget, men som er helt overkommelig. Føler at jeg har masse å gi for hvert reps helt til jeg innser at jeg ikke klarer å løfte en eneste gang til. Føler meg også mer fokusert på treningen. Virker også om om at det har en innvirkning på blodsirkulasjonen min. Jeg svetter masse mer, også som følge av at jeg er mer intens, men det kjennes fortsatt ut som om at jeg går med en ullgenser til tider. Det kan også forekomme at det prikker litt i armene mellom settene, noe jeg ikke er på som et problem. Kjenner også at junior er mer til stede for tiden, noe som kan være ganske upassende under visse omstendigheter. Min vurdering av dette produktet er at det er ganske så genialt hvis man er ute etter det lille ekstra for å få i gang trykket under trening. Det skal også kun tas på treningsdager, så jeg merker ingen av disse effektene utenfor gymet. Og dette er også et pluss! Gjenstår fortsatt og se hvordan det virker på den totale fremgangen, men hvis jeg ikke legger på meg noe spesielt av dette så er det fortsatt verdt det bare pga trykket det gir under trening. 10/10 fra meg. Flott produkt!

  Pris:
  300,-
  Honnr gitt av : PhilLynott, 10. august 2010, 00:19
  11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hva gjør kreatin? 06. august 2010, 00:02
  Nei, det er nok litt mer avansert enn det du Wink

  Kreatin hjelper med å fylle opp ATP lagrene i musklene (kroppens naturlige lagre av kreatin), så det som skjer når en bruker kreatin er at de lagrene fylles fortere opp.

  For hver rep du tar med vektene minker nivået av kreatin i kroppen din, men når du bruker kreatin vil disse lagrene fylles opp igjen mellom settene. Dette vile da resultere at du holder ut lengre, og dermed får mer utbytte av treningen.

  Dette er ganske forenklet, men det er slik det funker.


  -Cocho
  Honnr gitt av : Snusmumrikken, 07. august 2010, 04:13
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Idioter på trening - Han som leser dagens avis 05. august 2010, 01:12
  Hvorfor velger dere å trene på slike møkkestudio? Det vises gang på gang at slike studiokjeder ala Elexia, SATS og div. andre studio med fancy moteriktige kleskoder, matchende farger på tapet og gulvbelegg samt treningsveiledre som ligner Brüno og Linni Meister ikke er noe særlig.

  Hvorfor gidde å trene på samme plass som mora til han i klassen din som skilte seg for 1 år siden og som er midt i verdens sykeste midtlivskrise, hvor hun går i rosa tettsittende treningstøy og silikon i leppene mens hun vinker til de solariumbrune "Jeg pumper opp bicepsene mine ass! Jeg er så deilig ass" fyrene i hjørne som viser hverandre hvor mange strekkmerker de kommer til å få hvis de fortsetter med det treningsopplegget de fant på "www.bigarmzisawesome.ru", og hvor de som jobber der, samt veilederne driver på å harselerer med dere som faktisk trener på rett måte og med rett forutsettninger fordi "dere får ikke lov til å løfte så tungt. For det er det bare bolere som gjør, og slike vil vi ikke ha her" før de tar med seg 30kg manualene og låser de inne på et bakrom for all evighet, eller at de ber dere om å holde støynivået nede fordi hun dama i solariumet på andre siden av veggen ikke klarer å sove. Pluss at 90% av de som kommer der er idioter som aldri skulle fått lov til å løfte vekter, både fordi det ikke nytter på den måten de gjøre det, og fordi de er en fare for seg selv og alle andre rundt dem??

  Hvorfor ikke bare finne seg en god gammeldags "Jernbu" hvor styrkeløftere fra 15-60 år løfter for det vektene er verdt, og musikken står på full fettings fordi han sykeste duden som er klar for Strongman 2011 skal løfte 400kg i markløft, og hvor folk brøler og river i utstyret (for dette utstyret er laget av jern og tåler litt juling) for å fyre seg selv opp til neste sett. Samt at på denne plassen finner du også kroppsbyggere som poser for seg selv foran speilene borte ved manualene før de beveger seg bort til skråbenken og presser 12 reps med 50kg manualer. De ser ut som noen berg av steorider, men ingen bryr seg. For her passer folk på seg selv, og roter ikke i andres privatliv. Så ingen kommer noen gang til å gå bort til dem å be om å få manualene "fordi vi ikke løfter så masse her om kring". Dessuten koster det ikke 5000,- å trene der i året heller. Selv om du finner alt av maskiner og frivekter du noen gang kunne drømme om. Og alt dette bare fordi plassen er drevet av en seriøs kar/dame som tidligere var Europa-mester i knebøy, armbak eller benkpress... ikke vet jeg, men saken er den at plassen er seriøs. Og de som ikke kan noe om trening har tilbudet om å få undervisning, for noen hundrelapper i mnd.. eller bare rett og slett spørre de som er gjengangere der om noen tips til hvordan å trene. Så slipper man "Jeg er awesome, fordi jeg har så store armer at jeg faen ikke kan tørke meg i ræva uten hjelp".

  Måtte bare få det ut Tongue no offence til noen av dere. Jeg sier bare dette med tanke på alle de andre frustrerte der ute, som sikkert mener det samme som meg.

  -Cocho
  Honnr gitt av : TBF, 05. august 2010, 09:39
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Idioter på trening - Han som leser dagens avis 05. august 2010, 01:12
  Hvorfor velger dere å trene på slike møkkestudio? Det vises gang på gang at slike studiokjeder ala Elexia, SATS og div. andre studio med fancy moteriktige kleskoder, matchende farger på tapet og gulvbelegg samt treningsveiledre som ligner Brüno og Linni Meister ikke er noe særlig.

  Hvorfor gidde å trene på samme plass som mora til han i klassen din som skilte seg for 1 år siden og som er midt i verdens sykeste midtlivskrise, hvor hun går i rosa tettsittende treningstøy og silikon i leppene mens hun vinker til de solariumbrune "Jeg pumper opp bicepsene mine ass! Jeg er så deilig ass" fyrene i hjørne som viser hverandre hvor mange strekkmerker de kommer til å få hvis de fortsetter med det treningsopplegget de fant på "www.bigarmzisawesome.ru", og hvor de som jobber der, samt veilederne driver på å harselerer med dere som faktisk trener på rett måte og med rett forutsettninger fordi "dere får ikke lov til å løfte så tungt. For det er det bare bolere som gjør, og slike vil vi ikke ha her" før de tar med seg 30kg manualene og låser de inne på et bakrom for all evighet, eller at de ber dere om å holde støynivået nede fordi hun dama i solariumet på andre siden av veggen ikke klarer å sove. Pluss at 90% av de som kommer der er idioter som aldri skulle fått lov til å løfte vekter, både fordi det ikke nytter på den måten de gjøre det, og fordi de er en fare for seg selv og alle andre rundt dem??

  Hvorfor ikke bare finne seg en god gammeldags "Jernbu" hvor styrkeløftere fra 15-60 år løfter for det vektene er verdt, og musikken står på full fettings fordi han sykeste duden som er klar for Strongman 2011 skal løfte 400kg i markløft, og hvor folk brøler og river i utstyret (for dette utstyret er laget av jern og tåler litt juling) for å fyre seg selv opp til neste sett. Samt at på denne plassen finner du også kroppsbyggere som poser for seg selv foran speilene borte ved manualene før de beveger seg bort til skråbenken og presser 12 reps med 50kg manualer. De ser ut som noen berg av steorider, men ingen bryr seg. For her passer folk på seg selv, og roter ikke i andres privatliv. Så ingen kommer noen gang til å gå bort til dem å be om å få manualene "fordi vi ikke løfter så masse her om kring". Dessuten koster det ikke 5000,- å trene der i året heller. Selv om du finner alt av maskiner og frivekter du noen gang kunne drømme om. Og alt dette bare fordi plassen er drevet av en seriøs kar/dame som tidligere var Europa-mester i knebøy, armbak eller benkpress... ikke vet jeg, men saken er den at plassen er seriøs. Og de som ikke kan noe om trening har tilbudet om å få undervisning, for noen hundrelapper i mnd.. eller bare rett og slett spørre de som er gjengangere der om noen tips til hvordan å trene. Så slipper man "Jeg er awesome, fordi jeg har så store armer at jeg faen ikke kan tørke meg i ræva uten hjelp".

  Måtte bare få det ut Tongue no offence til noen av dere. Jeg sier bare dette med tanke på alle de andre frustrerte der ute, som sikkert mener det samme som meg.

  -Cocho
  Honnr gitt av : Delly Berry, 05. august 2010, 03:43
  14  Trening / Forum for ungdom / Sv: trenger tips (sverige) 05. august 2010, 01:27
  Proteiner er og forblir dyrt uansett, men det vil nok bli litt billigere i Sverige enn i Norge i og med at SEK er mindre verdt enn NOK. Er uansett verdt turen over grensa.

  Jeg ville kjøpt følgende:

  Proteiner (Alt fra whey 80 til 100, isolat eller slike iso-stack proteiner som det selges så masse av for tiden)
  Kreatin (enten creapure eller monohydrat) dette fås også billig på gymgrossisten disse dager
  Gainer (ikke så viktig egentlig, så lenge innholdet er bra og prisen stemmer)
  Vitamintilskudd (enten et vanlig vitamintilskudd ala de som selges på apotek/helsekost, eller hvis du tar den helt ut så kan du jo kjøpe Animal Pak eller noe lignende.)
  Aminosyrer (ala arginine, glutamine etc.) For det får en ikke tak i i Norge.
  En form for pre/post workout energy boost ala NO-Xplode etc. noe med masse godsaker som setter i gang kroppen og får det gira som bare f****.. som også inneholder kjekke kreatiner, NO og aminosyrer.


  - Cocho
  Honnr gitt av : R09, 05. august 2010, 02:51
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Idioter på trening - Han som leser dagens avis 05. august 2010, 01:12
  Hvorfor velger dere å trene på slike møkkestudio? Det vises gang på gang at slike studiokjeder ala Elexia, SATS og div. andre studio med fancy moteriktige kleskoder, matchende farger på tapet og gulvbelegg samt treningsveiledre som ligner Brüno og Linni Meister ikke er noe særlig.

  Hvorfor gidde å trene på samme plass som mora til han i klassen din som skilte seg for 1 år siden og som er midt i verdens sykeste midtlivskrise, hvor hun går i rosa tettsittende treningstøy og silikon i leppene mens hun vinker til de solariumbrune "Jeg pumper opp bicepsene mine ass! Jeg er så deilig ass" fyrene i hjørne som viser hverandre hvor mange strekkmerker de kommer til å få hvis de fortsetter med det treningsopplegget de fant på "www.bigarmzisawesome.ru", og hvor de som jobber der, samt veilederne driver på å harselerer med dere som faktisk trener på rett måte og med rett forutsettninger fordi "dere får ikke lov til å løfte så tungt. For det er det bare bolere som gjør, og slike vil vi ikke ha her" før de tar med seg 30kg manualene og låser de inne på et bakrom for all evighet, eller at de ber dere om å holde støynivået nede fordi hun dama i solariumet på andre siden av veggen ikke klarer å sove. Pluss at 90% av de som kommer der er idioter som aldri skulle fått lov til å løfte vekter, både fordi det ikke nytter på den måten de gjøre det, og fordi de er en fare for seg selv og alle andre rundt dem??

  Hvorfor ikke bare finne seg en god gammeldags "Jernbu" hvor styrkeløftere fra 15-60 år løfter for det vektene er verdt, og musikken står på full fettings fordi han sykeste duden som er klar for Strongman 2011 skal løfte 400kg i markløft, og hvor folk brøler og river i utstyret (for dette utstyret er laget av jern og tåler litt juling) for å fyre seg selv opp til neste sett. Samt at på denne plassen finner du også kroppsbyggere som poser for seg selv foran speilene borte ved manualene før de beveger seg bort til skråbenken og presser 12 reps med 50kg manualer. De ser ut som noen berg av steorider, men ingen bryr seg. For her passer folk på seg selv, og roter ikke i andres privatliv. Så ingen kommer noen gang til å gå bort til dem å be om å få manualene "fordi vi ikke løfter så masse her om kring". Dessuten koster det ikke 5000,- å trene der i året heller. Selv om du finner alt av maskiner og frivekter du noen gang kunne drømme om. Og alt dette bare fordi plassen er drevet av en seriøs kar/dame som tidligere var Europa-mester i knebøy, armbak eller benkpress... ikke vet jeg, men saken er den at plassen er seriøs. Og de som ikke kan noe om trening har tilbudet om å få undervisning, for noen hundrelapper i mnd.. eller bare rett og slett spørre de som er gjengangere der om noen tips til hvordan å trene. Så slipper man "Jeg er awesome, fordi jeg har så store armer at jeg faen ikke kan tørke meg i ræva uten hjelp".

  Måtte bare få det ut Tongue no offence til noen av dere. Jeg sier bare dette med tanke på alle de andre frustrerte der ute, som sikkert mener det samme som meg.

  -Cocho
  Honnr gitt av : Kristian E, 05. august 2010, 01:18
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!