Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 94
  • 95
  • 1411  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / MRI-BLACK POWDER på: 14. november 2009, 22:39

    navn: mri black powder

    smak: orange burst
    smaker litt som en sterk orange gatorade, helt ok smak lett og drikke.

    konsistens:
    blander seg utrolig lett, men eksplosive saker! rist veldig lett! og det er igrunn alt som trengs blander seg såpass lett, bare husk og lett ut luft etter en lett riste runde, hvis ikke får man seg en liten overraskelse:)

    effekt:

    VANVITTIG! 1 scoop anbefalt dose gir litt ekstra energi, men mentalt fokus på treningen og utholdenheten er det som virkelig kicker inn, tar sjeldent mer en 1min pause mellom sett på dette her og vil bare trene mer og mer!
    Tar man derimot 1.5 til 2 scoops da kommer galskapen frem! jeg tar det på skamtunge dager og jeg løper inn på gymmen og har lyst og ødelegge hele gymmen, man får så ubeskrivelig energi av 1.5 til 2 scoops at det er vanskelig og beskrive jeg blir enkelt sagt en raging bull i gymmen og sier nesten ikke hei til resepsjonisten på vei ned til vekt rommet alt jeg tenker på er og sitte igang Grin

    totalvurdering:

    rett og slett beste pre workout pulveret i mine øyne, man får ingen krasj etter trening når effekten avtar som mange får av f.eks bsn sin..man får heller ingen heavy mage problemer løs mage osv som f.eks gaspari sin superpump 250. smaken er helt ok, og effekten er som sagt utrolig spess hvis man tåler mer en 1 scoop Wink jeg løfter tuller ikke her, ca 10kg mer i benk etter 2 scoops! det burde si litt...! etter 800 gram boks ferdig nå så elsker jeg bare denne Grin kommer aldri til og prøve flere merker jeg har funnet min favoritt...er man sensitiv til pre workout powders funker denne også bra, 1 scoop er snill for kroppen:)

    generellt greier jeg ikke finne noe negativt med dette produktet, jeg tar det sammen med green magnitude fra controlled labs før trening og har gått opp ca 6kg på 1mnd og styrken har utrolig bra fremgang:)

    pris:

    49.99$ fra bb.com el hjemmesiden til mri så litt dyrt kanskje, men verdt det i mine øyne.



    1412  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: PVL Anabolic ZMA på: 14. november 2009, 22:01
    Jeg har brukt ZMA noen uker nå, kan ikke si jeg merker noen forskjell. Er nesten mer trøtt nå enn før. Men hva anbefalles av folk her inne og bruke? 1 eller 3 kapsler? Og hvorfor er det så stor forskjell på dosene ifra norge til USA?

    kjør på med full dose 3 tabeletter:) zma har alltid funket vanvittig bra på meg, sover som en stein og føler meg mye mer opplagt.
    dose forskjellen er at i usa trenger ikke produktene være godkjent av det amerikanske mattilsynet så de kan igrunn kjøre på med hvor mye de vil i produktene pluss ingen begrensinger på doser..
    1413  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Mutant Pro på: 14. november 2009, 21:54
    gikk du mye opp i vekt og hvordan syntes du effekten av det var sammenlignet med andre kjente merker du eventuellt har prøvd?
    jeg bare lurte litt angående effekten pga jeg har gått gjennom 7kg med mutan mass og var ikke helt imponert av effekten gikk ikke opp mye i det hele tatt..gikk opp dobbelt så mye av creatin..og det er jo litt spess..
    1414  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Treningsprogram rettet mot MMA? help på: 14. november 2009, 21:20
    bare skifter reps til høy rep program og mere eksplosiv utførelse, ikke mere komplisert biggrin
    f.eks bryst- 8-12 reps 3 sett med eksplosiv utførelse
    trente selv kampsort fra 13år til 20år og brukte alltid denne måten og trene vekter på og fikk bra eksplosivitet og utholdenhet i musklene, trenger ikke være redd for volum for det kommer også med denne metoden selv om ikke like kjapt som mere avanserte programmer der ute.

    angående treningsprogram du kommer til og trene endel muskler og utholden het på mma, så ta noe enkelt som f.eks kun baseøvelser 1 øvelse pr muskel og ta man-ons-fre f.eks..mange isolasjonsøvelser vil du ikke få så mye brukt for..kanskje litt ekstra på bein:)
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 94
  • 95
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!