Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 38
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: whey 80 dosering på: 21. juni 2014, 21:13
  184 cm høy, 85 kg og 7% fettprosent. Ikke spesielt tynn, ikke spesielt rik.  : o

  jeg har vansker med å tro at en person med den vekten/høyden som sier "går på proteinpulver" har en fettprosent på 7% fett. Skal du på scenen i ila dem neste ukene eller tilfeldigvis tatt en "bodyscan" på Elixia/Sats der du fikk frem 7%?
  2  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Parfyme til menn på: 27. mai 2014, 12:49
  Ikke kjøp parfyme basert på tester, som oftest ender du opp med noe "oppbrukt" noe og ikke alenpasser samme parfymen.

  Ellers ville jeg holdt meg langt unna 1 million som nevt over, vil du virkelig lukte som 1/3 av resten av gjengen - om du hører deg rundt er det faktisk veldig mange som ikke fordrer den parfymen da du lukter den over alt. Den er ikke fæl, men den lukter godt "ikke-norsk" og tar du deg en tur på tbanen til grønnland så skjønner du hva jeg mener.

  Personlig bruker jeg Christian Dior inteste, den er ganske dyr, men det er smak og behag. 1.300kr for en flaske.
  Om du vil ha en billig, god og ikke supervanlig parfyme kan du prøve blue jeans, den er rå billig (195,- elns) og lukter faktisk ganske bra Smiley
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Treningssenter med mye racks/benker? (Oslo) på: 10. mars 2014, 12:51
  Jeg kom akkurat hjem fra Australia som betyr at jeg må finne et gym i byen, men lurte på om det er noen som vet hvilke senter i nærheten av byen som bra?

  Trente tidligere på fitnessxpressen på Storo, det er helt kanon, men det blir litt for langt - fitnessxpres på Bislett er det eneste jeg kommer på i farta.
  Senter som SATS Solli O.l er greit det, men dem har bare to benker til benkpress og 2 (1/2) rack i knebøy/markløft fordelt på flere titalls personer

  Jeg bryr meg ikke om det er drittsort og kult, det eneste som har en betydning er antall racks til knebøy/mark og benker til benkpress - generelt godt frivekts avdeling og pulls/chins muligheter.

  Noen ideer?
  4  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Røyking og uren/sliten hud på: 05. august 2013, 19:12
  Alle som røyker og aller fleste generelt har vell fått med seg at røyking får huden til å se eldre ut, gir mer urenheter og reduserer oksygen tilførselen til huden, spesielt i ansikt.

  Da jeg ikke har hørt dette om snus, plaster o.l er det røyken som forårsaker dem ovennevnte bivirkningene, isåfall hva i sigaretten er det som gjør det?  eller er det nikotinen i seg selv som fører til hud problemer - man hører aldri at snus får deg til å se eldre ut...!

  Om du deler det i tre da, hva er det som forårsaker dem tre forskjellige? Urenheter, oksygen reduksjon og eldring av hud?

  Har jeg forstått det riktig så er det nikotin på generelt basis som reduserer oksygen tilførselen som igjen får huden til å bli "grå og trist" og ikke selve sigaretten for å legge det frem slik.

  Noen som har litt fakta? Utenom hva man har hørt av naboen som han har hørt av noen andre osv?
  5  Generelt / Kjøp og salg / Sv: PWO: Craze, Jacked, F#cked up m.m på: 09. juli 2013, 19:22
  Lagt til litt småtteri Smiley
  6  Generelt / Kjøp og salg / PWO: Craze, Jacked, F#cked up m.m på: 20. juni 2013, 18:00
  3x Craze - 1800/Forseglet (Solgt/600pr)
  1x Jacked Micro - 500/Forseglet
  1x F#cked up 500/Forseglet

  ellers har jeg noen poser med kreatin fra gymgrossisten, 1x jacked micro (Åpnet), 1 åpnet craze(Åpnet) og synerlin (Brutt forsegling) & en boks BCAA pulver (Åpnet). Alt det siste nevnte kan fås gratis om ønskelig hvis man kjøper noe av det over Smiley

  Har også en boks med Anabol-X fra Scitec Nutrition som jeg kjøpte i Ungarn til 6290,- ungarske tullpenger, er vell en form for BCAA - samme som over, kan også få med den om man ønsker, jeg kaster det hvis ikke uansett.
  7  Kosthold / Kosttilskudd / Preworkout - dobbel dosering på: 24. mai 2013, 18:41
  Kjaptmspørsmål ang PW, jeg skullenegentlig på trening idag, tok 2 scoop med jacked som vanlig, men på vei til treningen kom det noe i veien og jeg fikk ikke trent - så må få gjort det ikveld, kan jeg da igjen ta 2 scooter med jacked? Hvor "dumt" er det å ta en dobbel dosering på en dag?

  Man har jo selvfølgelig lest som dem så går med hestedoseringen med opp til to PWs før hver trening på sikt og merker ingenting mer enn sliten hud og mega poser under øynene hehe, men formet engangstilfelle - bo Haram regner jeg med? Om man ser på koffein o.l har jeg ikke drukket en eneste kopp kaffe eller noe iaf i tillegg til den tidligere PWen, men det er jo mye annet også i det Smiley

  Grei vite for senere tilsvarende happenings Smiley
  8  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Craze på: 19. april 2013, 21:18
  Hehe, sjokkerer ikke. Det som er for godt til å være sant er som oftest det Smiley
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: FØR/ETTER: Største kroppstransformasjon bildetråd på: 27. mars 2013, 18:58


  Ting tar tid, men det går fremover uten noe særlig long-term slavisk kostholds program Smiley
  10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA? Svindel? på: 27. mars 2013, 16:00
  Jeg har i alle fall aldri sett en studie som backer opp påstandene og gevinstene ZMA påstår og kunne bidra med.

  Tittelen her er litt misvisende, han mener ikke at det ikke fungerer. Han legger bare frem et argument om at multivitaminene gir det samme til en billigere peng. Og om effekten er likedans så får du jo en del ekstra vitaminer på kjøpet.
  11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA? Svindel? på: 26. mars 2013, 15:41
  299,- for 45 serveringer er ikke akkurat billig...
  Du får et års forbruk til 541,- på X-life, men dem multivitaminene dine blir jo en del billigere om det er 75,- for 90 serveringer, da 300,- i året.

  Men kan jo være som Rita sier, at det fungerer bedre separert fra alt det andre i multivitaminene, ikke vet jeg - men interessant dilemma Smiley
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Ufortollet sending - kosttilskudd fra utlandet - HJELP! på: 26. mars 2013, 15:27
  Du bestilte ikke tilfeldigvis fra bodybuilding.com?

  Jeg prøvde det samme en stund tilbake da det var et spesifikt merke jeg ville ha derfra, fikk samme brevet i posten. Da det ikke var steroider eller noe som var klassifisert som dop, så ignorerte jeg det bare.
  Men jeg tok også kontakt med Bodybuilding.com og informerte dem om at tollerne kom til å sende varene i retur og om det var mulig å få det refundert da enkelte nettbutikket i USA har temmelig langt retur-frist. så typ 2 mnder etterpå fikk jeg igjen pengene (- frakt).

  Bare å sende dem en mail så får du pengene tilbake når dem mottar varen fra tollerne om dem ikke bare kaster det, noe dem mest sannsynlig ikke gjør siden dem presterer å si at det returneres.


  Så kan du bare gjøre det samme utallig mange ganger til du er så heldig at det sklir igjennom - eller frem til tollerne blir forbanna på deg og stiller opp på døren  :Smiley

  EDIT: Glem det, du sa E-bay Wink
  Men ja, poenger blir det samme om du skulle bestilt fra en nettbutikk der borte...!
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Thermopak - Biotech. Bedømmelse av innhold. på: 20. mars 2013, 19:55
  Fikk en boks med Thermo Pak fra Biotech USA, men var litt nysgjerrig på innholdet. Den er jo termologisk så litt forsiktig kan man alltids være,

  Det jeg dog lurte på - siden det er en del på innholdfortegnelsen jeg ikke har kjennskap til, er om noen kan gi en grov tilbakemelding på innholdet. Som om det er helt ufarlig til tross for at produsent sier noe annet eller om man skal være litt obs på enkelte av dem stoffene. DMAE er vell det eneste jeg bemerker meg som stikker seg litt ut av dem jeg har kjennskap til, men det er dog ikke farlig under fornuftige mengder.

  Nå er jeg usikker på om DMAE er ulovlig å kjøpe i Norge, er vell kanskje det? Ellers, hva er det i Thermo Pak som gjør at man ikke får kjøpt det hjemme?

  14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Craze dosering:kg på: 01. mars 2013, 12:36
  Tar bare 1 scoop med craze. Tar eg 2 føler eg meg skikkelig dårlig og "jittery" etter treninga, tror det er koffeinen som gjør det for min del (har liten toleranse for koffein)...
  Veier 73 kg

  Det er ikke koffein i craze...?

  Får gå ned igjen til 1 scoop, så ser vi hvordan det går. Evt kjøre 2 når jeg ikke kjører lipo i tillegg
  15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Craze dosering:kg på: 28. februar 2013, 07:43
  Har skjønt at man går på tynn is når man rakker på TFs frelste kosttilskudd, men om man bemerkes seg på Jacked Micro nevnes det faktisk dosering og kroppsvekt, regner med det er en grunn for det - ellers hadde dem vell bare bedt alle kjøre 2-3 scoops. Begge er PW, så noe sammenheng er det nok Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 38
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!