Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 33
  • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløftutstyr til salgs på: 12. mars 2012, 16:11
    Synd å se at Berit selger utstyret Sad Til og med beltet.. For dere som vurderer å kjøpe, det er veldig fint og nesten ubrukt.
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Styrkeløfter tatt i doping på: 07. mars 2012, 16:29
    Ikke at det har noe med tråden å gjøre, men vet du hvor høy andel blodprøver det er av de testene som tas i dag? Urinprøver er jo bra på det meste, men på et par av medikamentene som i hvertfall har vært mye i søkelyset internasjonalt, så er vel fortsatt blod eneste sikre påvisningsmulighet, så over tid bør en nok definitivt over på høyere andel blodtesting dersom en ønsker mer preventiv effekt.

    Jeg vet at de på prioritert liste gir blodprøver sporadisk, ikke bare urinprøver. Ellers har jeg forstått det slik at ADN holder på med et prøveprosjekt i forbindelse med å teste for veksthormoner, og der er det blodprøver det går i. Forhåpentligvis er det noe som blir en del av normal testrutine etter hvert.
    Slett meldingSlett
    3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Marthe`s bildeprofil: på: 02. mars 2012, 14:36
    Hvor har du tightsen på det siste bildet fra? Smiley Den var kul!
    4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, 4.plass NM! Film s.83 | Formbilder s.86 på: 18. februar 2012, 23:58
    http://www.youtube.com/watch?v=3qWEDb7KPJM
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lift like a Girl! - Lili's treningslogg. Film fra stevnedebut s. 10 på: 29. desember 2011, 10:56
    Tips til hipthrusten: legg deg litt lenger ut på steppen, slik at du kun hviler toppen av skuldrene på den. Da får du stivet av hele brystryggen. Slik du lå på filmen får du store deler av den i hyperekstrensjon for hver repetisjon. Det er ikke noe galt med å gå langt ned, men greit at raden er godt stivet av etter hver som belastningen øker Smiley

    Velkommen som styrkeløfter forresten! Smiley
    6  Trening / Styrkeløft / Sv: Knebind/Knevarmere ved ustyrsfri løfting på: 14. desember 2011, 16:24
    De nye reglene (IPF sine retningslinjer for utstyrsfri løfting) trådte i kraft i Norge fra den datoen de ble vedtatt på tinget. De varmerne du lenker til kan du bruke hvis du skal konkurrere utstyrsfritt Smiley
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy- strong&not skinny på: 13. desember 2011, 00:45
    Klapp klapp Kiss
    8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Saftisme - Sydnorsk mester med 285-160-265 film side 56 på: 08. desember 2011, 22:40
    Grattis med 200 i bøy!! Cheesy
    9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kai mengdetrening. Rm benkpress s58 på: 01. desember 2011, 23:58
    Tror jeg faktisk kunn meldt meg på løftinga:s Jeg har egentlig ett problem siden jeg har jo ikke fått trent noe med ustyr siden jeg har vært syk, men fikk antibiotika i går så satser på å bli frisk snart:/
    Det får vi håpe går bra. Det er uansett bra med stevnetrening, også er julestevnet veldig trivelig Smiley Hvis du ombestemmer deg og har lyst til å bli med på julebordet er det fortsatt ikke for sent. Bare send en mail til Roald.
    10  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kai mengdetrening. Rm benkpress s58 på: 01. desember 2011, 23:37
    Alltid sett alle som gjeng hyggelige folk, å har hatt det bra å folk har hjulpet meg, men det er bra veldig my kritikk, jeg ikke skjønner som kommer på denna loggen, å det er faktisk fra styrkeløftere. Så håper dere ønsker meg forsatt velkommen, for jeg har det alltid bra der.
    Du er alltid velkommen hos oss. Vi ønsker å se deg der så ofte du bare kan Smiley Regner med at du har meldt deg på julebordet også?
    11  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kai mengdetrening. Rm benkpress s58 på: 01. desember 2011, 23:06
    Hei Kai!

    Vi styrkeløftere tuller masse! Vi kaller hverandre tynne og feite over en lav sko. Og ja, jeg forstår at mye kan virke kjipt og stygt. Og noen ganger ligger det litt i det vi sier, men det er sjeldent vondt ment. Du har jo vært på Bjølsen, du vet hvor mye vi elsker det vi driver med, hvor mye vi ofrer for egen OG andres fremgang. Alle engasjerer seg i alle, og det er jo noe av fordelen med denne idretten.

    I styrkeløft så er man veldig avhengig av de andre i klubben, og det er mange som bruker mye tid på å sette opp program, veilede og hjelpe andre medlemmer og venner. Da er det veldig viktig at de som uttrykker at de ønsker å satse og som får hjelp deretter faktisk følger opp. Og det er nok litt der frustrasjonen ligger. Det er lov å ikke brenne like sterkt for noe som alle andre, men da er det viktig å sende de riktige signalene, så folk ikke blir forvirret.

    Jeg syns det virker som du alltid har det trivelig på Bjølsen?

    Kom og benk på julestevnet som planlagt, du vet jo at du er velkommen. Du er jo en OSK-løfter! Wink
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Saftisme - Sydnorsk mester med 285-160-265 film side 56 på: 29. november 2011, 17:42
    Tusen takk for godt svar Tone!  Skal prøve meg litt frem! Det var hvertfall helt FML å bøye i dag.. kom halveis ned med 50kg så spratt jeg opp igjen i smerter så det var et håpløst prosjekt.

    Jeg tenker jeg bytter ut de tunge bøy øktene med 1bein benpress evt litt tung kvartbenpress. De andre øktene blir 1beins knebøy uten vekt, legg extensions med vinklel i tærne med kun 10graders bevegelses bane for å isolere medialis. Også en del sittende på benk med strikk i 8 tall rundt knærne og presse utover for å styrke rotatormusklatur i rumpa som vil hjelpe med evt feilstillinger. Legger også inn 10min pr dag der jeg dytter på patella medialt som du sa Tone. Skal også prøve bulgarske utfall og andre øvelser Smiley så håper jeg på en rask fremgang!!

    Vil det hjelpe å rulle på medialis? eller vil dette bare virke mot sin vilje?
    Bare hyggelig Smiley

    Jeg ville ikke vært for hardhent med medialis, vet ikke hvor mye rulling vil ha å si for å få god kontakt her. Rulling og tøying av hamstrings høres mer hensiktsmessig ut, da målet er å styrke forsiden og forlenge baksiden. Forsøk også å skyve patella nedover. For å få full fleksjon i kneleddet er det essensielt at patella sklir kaudalt. Du skal forresten ikke være hardhent med den behandlingen, og den skal ikke være spesielt smertefull. Du vil kanskje kjenne litt motstand, da kan du jobbe deg forsiktig gjennom den.
    13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Saftisme - Sydnorsk mester med 285-160-265 film side 56 på: 25. november 2011, 18:46
    Hei Tone! Jeg fikk påvist patella femoralt smertesyndrom når jeg var hos mauellterapaut forrige gang. Han fant ikke noe på  galt på ultralyd heller så det ble konkludert med at det var skjev styrkeforskjell en plass, uten at han sa hvor han trodde det var. Jeg har tapet kneet og det fungerer utroilig bra når jeg gjør det, taper da patella når jeg holder\presser den innover for å avlaste medialis så lateralis må trekke mer. Knebind gjør også at det blir nesten smertefritt siden kneet ikke kan vandre noen plass, men jeg ser ikke på det som noen langsiktig løsning!
    Jeg er ikke plattfot og har heller ikke fått påvist noe skjevstillinger i ankel eller fot.  Men skal trene stabilisering fremover! Kanskje du har noen gode øvelser? Smiley

    Skjønner Smiley

    Det er vanlig å ha underaktiv vastus medialis ved PFS. I tillegg er det ofte effektivt å tøye hamstrings godt samtidig som du styrker forsiden. Hvis det er ubehagelig å sette seg dypt skal du ikke gjøre det, det vil bare provosere mer enn det hjelper. Forsøk å få kontakt med medialis. Ofte kan man se skeivstilling i patella og kjenne at det knaker når man forsøker å bevege på den.

    Jeg ville gjort bulgarske utfall og andre ettbeinsøvelser (som Lars nevner), gjerne på ustablit underlag. Det kan også være en idè å jobbe litt med patellamobilisering hvis den sitter litt fast. Da kan du sitte med rette bein, og så forsøke å dytte patelle litt medialt og litt kaudalt. Når du sitter sånn kan du også jobbe med å få skikkelig aktivering av vastus medialis ved å stramme låret og kjenne etter om du får like stor buk på det vonde kneet som på det friske. Trekk evt tærne til deg i tillegg for å få optimal kontakt. Har man et veldig skjevt styrkeforhold mellom medialis og lateralis vil kneskålen bli trukket ut og ikke lenger fungere som den skal.

    Du kunne evt har forsøkt kinesiotaping også, den er i større grad med på å fremme aktivering av muskulaturen som tapes enn den tradisjonelle sportstapen som kun fungerer som støtte.
    14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Saftisme - Sydnorsk mester med 285-160-265 film side 56 på: 24. november 2011, 16:55
    Er det PFS du tror er problemet? I såfall er den beste oppskriften store mengder stabilitetstrening, og den skal ikke bare være lett. Du er ikke plattfot eller har noen skjevstillinger i ankel/fot eller hofte. Ved PFS er det som regel ikke kneet i seg selv som er opphavet til problemet.

    Det kan også hende at teiping vil fungere veldig bra for smertelette, har du prøvd det? Smiley
    15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kai mengdetrening. Rm benkpress s58 på: 15. november 2011, 12:17
    Hvis det er Titan TPH-bind du har kan det hende at du syns det er litt mer behagelig å for eks bruke noen Inzer-bind. De er litt mykere. Men knebind er vondt. Du kan så klart bøye med slakkere bind, men noe smerter knyttet til utstyrsbøy vil du ikke kunne unngå. Heldigvis venner man seg mer til det etter hvert Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 33
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!