Visning av honnrposter for Thomas Jakobsen
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: FST-7 og diettips for 2010 13. mars 2010, 19:15
  nå går du ikke opp 10 kilo ren muskelmasse på 4 mnd selv om du boler, men at du lett kan øke ti kilo er ikke noe problem med tanke på vann og div. ut ifra di bildene jeg så av denne jenta, så virket hun fyldig på siste bilde, syns hun virket til og være finere i fasongen, men med høyere fettprosent, eller i det minste vann. Mange faktorer som kan spille inn på vektøkning, men å alltid komme med påstanden om at hun må bole seg blir feil.  En kan tenke mye rart men er ikke alltid en bør skrive det ned på treningsforum. Denne jenta er jo lett å kjenne igjen ut ifra bildene, og hun er jo nå stemplet av mange av brukerene her inne som boler, fordi Tommy la ut bilde av henne. Kan fort bli til at en 3person blir uskyldig berørt av dette.  Å DET BLIR FEIL !!

  Hvis denne jenta er 3. person, hvem er da 1. og 2. person? Regner jo med at Tommi Thorvildsen spurte henne om tillatelse, og da er hun ikke 3. person. Hvis hun føler seg uvel av å være en del av denne debatten så kan hun takke seg selv.

  For øvrig må hun bare bole så mye hun vil for min del, det er hennes problem og hverken jeg eller andre har rett å dømme henne for det. Det er uansett ikke det debatten handler om.
  Honnr gitt av : Rez, 14. mars 2010, 01:38
  2  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: FST-7 og diettips for 2010 07. mars 2010, 11:02
  Dette handler ikke om det etiske rundt det å dope seg, hvorvidt det er juks eller galt osv. Jeg er per dato ren, men det betyr ikke at jeg dømmer de som doper seg eller at jeg for alltid kommer til å forbli ren. Dette handler om at Thommi Thorvildsen benytter seg av et heller tvilsomt eksempel som bevis på at FST-7 fungerer. Jeg benytter meg selv av FST-7, og jeg kan bekrefte at man får en helt sinnsyk pump av det, men ikke faen om tror på at ei jente klarer å gå opp 10 kg og ned 4 i fettprosent på tre måneder uten bruk av preparater. Som tidligere nevnt så har de høyst en 1/10 av testosteronnivået til en mann, og med tanke på hvor lang tid det tar selv for en genetisk bra anlagt mann å legg på seg muskler så blir jo dette eksemplet helt hinsides.

  Hvordan kan noen i det hele tatt være uenige i dette? Regnestykket går jo ikke opp.

  Jeg tror hele diskusjonen hadde vært unngått dersom Tommi Thorvildsen hadde benyttet seg av et troverdig eksempel.
  Honnr gitt av : qwerty12345, 12. mars 2010, 08:03
  Sider:
 • 1
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.