for annica
  Visning av honnørposter for annica
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: GOMAD - Noen som tør Ã¥ prøve? 26. januar 2012, 13:07
    Endring av makroer? Ser ut som du fikk i deg vesentlig mer fett enn tidligere? Er ikke noe magisk i yoghurt eller meieriprodukter som skal tilsi det resultatet du fikk spesielt ikke med tanke på dietten du har fulgt om du da ikke har fått i deg noen sporstoffer du tidligere har unngått.

    Nå må vi ta en dr house og komme til bunns ;P


    Bunnen sÃ¥ langt ; ) : 

    Det har nok med hormoner, endotoksiner fra permeabilitet i tarmveggen og kronisk betennelse å gjøre. Skal ikke kuppe denne tråden eller bli for nerdy, men fant faktisk "løsningen" på amerikanske forum og sider for menn som bruker diett mot håravfall (som dannyroddy.com). Vet det er psyko for en kvinne i 30-årene.

    Kuttet i denne perioden så og si også alle grønnsaker og all salat. Så sant ikke veldig godt kokt, er grønnsaker vanskelig for mange å fordøye, så endotoksiner - gifter - kan lekke gjennom tarmen og bidra til kronisk betennelse i kroppen. Vanskelig å få muskler da. Tror også jeg spiste for mye rent kjøtt og fisk før. Rent muskelkjøtt har mye tryptofan som er "anti-metabolsk" og kan føre til betennelse hvis det ikke spises med gelatin, så jeg spiste kun kjøtt eller fisk med benkraft i de seks ukene. Spiste også mindre kjøtt generelt, og mer protein fra melk, ost (lite tryptofan) og egg. T3 hormonet er viktig for å bygge muskler, og jeg var lav på det. Mye T3 lages i leveren, og den må da har nok glykogen. Visstnok er fukt uten mye fiber best hvis leveren sliter, så jeg drakk mye appelsinjuice uten fruktkjøtt. Ser at en del bodybuildere tar T3 piller, så det er nok noe her, selv om jeg ikke anbefaler T3 piller.

    Men, er nok ikke noen klare svar her. Alt er spekulasjon. Studier i alle retninger. Så man må bare prøve da. Men jada, masse melk er nok veldig bra for mange spinkle.
    Honnør gitt av : Bluebearworkout, 26. januar 2012, 13:50
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!