Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 14
 • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Startet akkurat å trene MMA - har spørsmål om div. angående bestilling av utstyr på: 26. august 2011, 16:05
  Jeg bestilte akkurat endel utstyr fra fighter. Ringte en av de som hadde med bestillingene og ba pent om litt rabatt. God service og jeg fikk god rabatt Smiley De har også noen kampanjer i ny og ne. Utstyret kommer raskt og om det er noe galt med det, så kan man sende det tilbake etc.

  Det koster kanskje et par hundrelapper ekstra sammenlignet med nettsider, men spør du meg går vinninga opp i spinninga på slike bestillinger.

  Du skal forresten trolig ha A3 gi, den krymper også noe i vask. Dessuten er det bedre å ha en litt for stor enn en litt for liten gi, iallefall til trening. Konkurranse blir noe annet Smiley
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Tomas "Rocco" Hansen på: 21. august 2011, 13:45
  Han skifter personlighet raskere enn andre skifter truser!
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Webah| KAMPENE S.211Winner u 77 kg Pride And Glory 4 man Tournament!!!!!!!!!!! på: 25. juni 2011, 02:14
  Bra blogginnlegg, Emil! Du berører temaer som definitivt interesserer meg Smiley
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Webah| KAMPENE S.211Winner u 77 kg Pride And Glory 4 man Tournament!!!!!!!!!!! på: 24. juni 2011, 18:50
  Han gjorde en god jobb med å bli lagt merke til han svensken. Hvis han i tillegg backer det opp med bra skills, så kanskje vi får den første svensken i TUF Smiley Hadde vært artig!
  5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Gå ned i vekt fortest mulig uten hardtrening? på: 23. juni 2011, 03:04
  Hei - gå inn på treningsloggen min og les litt (link til den i signaturen min). Mistenker at vi har samme diagnose. Send meg gjerne en melding, har akkurat begynt å leve med endel restriksjoner selv, og har allerede funnet ut noen fine, gyldne middelveier Smiley

  Send meg gjerne pm, så kan vi utveksle erfaringer! Vet hvor tøft det er å måtte leve med slike begrensninger, men det finnes håp!
  6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA 1 eller 3 piller?! på: 22. juni 2011, 14:34
  ZMA er kun en pille som inneholder mineraler man får i vanlig kost. Det er ingen vits i å overdrive. Grunnen til at man ser "store doser" skrevet på boksen er ikke vitenskapelig forankret, men muliggjør den kyniske kosttilskuddsbransjen å øke salg av produkter. I Norge er man heldigvis relativt strenge i forhold til slikt, og dermed kan man ikke "reklamere" for unødvendige store doser som 1) Ikke har noen effekt og 2) Kan være skadelig.

  Jeg tar selv 1 eneste ZMA pille om kvelden, men mest fordi magnesium har en positiv effekt på hjerterytme og migrene. Spiser man variert, så får man de mengdene med magnesium og zink som kroppen trenger. Et tilskudd er vel først og fremst aktuelt for de som trener ekstremt mye eller for de som vil være på den sikre siden (blant annet meg.).

  Å følge kosttilskuddsprodusentens anbefalinger er ikke bare tull, det er bortkastede penger. Forhold deg til Norske myndigheters anbefaling - og husk; Det er ikke slik at du kun får i deg magnesium og zink fra piller - spis variert og du får i deg tilstrekkelige mengder fra kosten slik at det overdrevent opptak gjennom tilskudd er helt unødvendig! (Zink kan også være direkte farlig i store mengder.)
  7  Trening / Styrkeløft / Sv: 170 kg i markløft som 16 åring. på: 21. juni 2011, 21:24
  hehe, denne tråden har jo virkelig tatt av Smiley

  Hele poenget med "bonde-digresjonen" er at hardt kroppsarbeid fra barnsmonn av bygger et godt fundament for videre styrkeutvikling sammenlignet med aktiviteter i byjungelen. Det er ikke dermed sagt at "bondering" (hah - det var MITT uttrykk, ingen vits i å google Tongue) gjør en til konkurrerende utøver i markløft. Markløfttrening gjør en til konkurrerende utøver i markløft. Men er det virkelig ikke innlysende at en som har brukt kroppen sin til tungt arbeid et helt liv har et fortrinn på en som ikke har gjort det?

  Eller er det jeg som misforstår digresjonen deres her Smiley
  8  Trening / Styrkeløft / Sv: 170 kg i markløft som 16 åring. på: 16. juni 2011, 20:41
  5% 100-120kg,,, det er jaggu meg flaut.

  Tja, det er vel heller normalt i dagens samfunn Smiley Man kan spørre seg selv om resultatene hadde vært annerledes for >100 år siden da de fleste 16åringer drev med tungt kroppsarbeid.

  Uansett er det vel nå hevet over enhver tvil at det er en bra prestasjon for en sekstenåring Smiley
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Webah| MMA Fight 19 juni! på: 16. juni 2011, 00:53
  Hei Emil! Hva ligger vekten på i skrivende stund og hva skulle du ned til igjen?
  Uansett, du må ha masse lykke til i helgen og pass på at du får noen til å legge ut oppdateringer Smiley Kommer til å vente spent på resultater! Give'm hell and bring back glory!!! SmileySmiley
  10  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: John Olav Einemo UFC 131 på: 12. juni 2011, 19:50
  Yup. Sikkert uvant med octagon isteden for vanlig ring som han hadde i pride. Mye lettere og kunne seg unna submissions i octegon siden du kan bruke veggen til å komme unna, noe Herman gjorde, noe som ikke går i pride hvor man resetter kampen og begynner fra guard midt i ringen.

  Ring favoriserer helt klart grapplere og hadde den kampen vært i en ring så hadde Einemo subbet ham i løpet av den første runden Smiley

  Sikkert bare en skrivefeil, men de resatte ikke kampen til guard i Pride, de resatte den i samme posisjon man var i før dommeren stoppet utøverne Smiley
  11  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: John Olav Einemo UFC 131 på: 12. juni 2011, 16:50
  Tror ikke cardioen var noe problem for Einemo, var nok heller ring-rust, nerver, adrenalindump og kroppsslag fra Herman som "addet" opp.

  Det positive er at Einemo fikk masse ring-tid og vil forhåpentligvis stille mye sterkere i neste kamp. Han var jo ganske så nærme denne kampen, men han hadde en svakhet i kne-forsvar.
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Protein og kreatin på: 08. juni 2011, 15:02
  Blande whey med melk skulle vel være greit for en 17-åring som vil bygge litt, da?  Smiley

  Tar for øvrig (bortsett fra etter trening) ca. 50 g whey sammen med frokosten, som for eksempel består av noe kornblandingsgreier m/melk pluss et par egg. Spørs om det ville hatt noe av betydning å si ifm syntesen, insulin osv om jeg heller tok kasein...

  Sier ikke at blandingsproteiner ikke kan være å foretrekke, men whey holder vel mål om ikke proteindrikker utgjør en større del av dietten.

  Altså, som veldig mye annet, blir det som regel flisespikkere når man tar innover seg alle faktorer. Det beste er jo selvsagt sammensatte og varierte måltider som "inneholder litt av hvert". Forskningen som var gjort på myse kontra kasein var jo også gjort på voksne mennesker som hadde fastet fra kvelden før og ikke inntok andre næringsmidler på morgenen. Det var heller ikke tatt hensyn til trening og dens påvirkning på proteinsyntesen.

  Allikevel, kan det se ut som det ideelt sett, er bedre å ha et større inntak av kasein enn myse til alle døgnets tider. Dvs at de 50 grammene med myse burde vært erstattet med 30-40 gram kasein. Hvor stor forskjell dette utgjør, regner jeg med er minimal om ingen, eventuelt veldig lite viktig i forhold til alle andre faktorer som utgjør et trenings&kostholdsregime, men rett skal jo være rett Smiley

  Jeg tenker at eneste argumentet for å kjøpe et myse-isolat kontra et blandingsprodukt er kostnadene. Myse er jo som regel noe billigere. Utenom det, så ser jeg ingen grunn til å kjøpe myse når det finnes blandingsprodukter på markedet. Mye mulig noen er uenig i dette, men etter hva jeg har sett av forskning på området, så tyder mye på det som nevnt over.
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Protein og kreatin på: 08. juni 2011, 14:40
  Det eneste jeg fikk ut av å lese den der var at melk er bedre enn soyaprotein Tongue

  hehe, ja selvsagt Smiley Kort fortalt er det vel to prosesser som er interessante i forbindelse med muskeloppbygning: Hvor mye proteinet bidrar til positiv proteinsyntese og reduksjon av negativ proteinsyntese. Mens whey i denne undersøkelsen viste å ha en stor effekt på positiv proteinsyntese, viste kasein seg å ha en stor effekt på reduksjon av den negative proteinsyntesen (altså hvor fort den brytes ned). To ulike prosesser som skjer samtidig, men som påvirkes av ulike proteiner.

  I tillegg har man jo nedbrytningstid av proteinet, konsentrasjon av aminosyrer i blodet pr. time etter inntak og forbrenningspotensialet til proteinet som energi. Myse og Kasein har sådan hver sine fordeler og ulemper, og dermed kan man kanskje grovt si at en blanding vil være det beste.

  Dog har kasein en større helhetlig nyttefunksjon, og kroppen vil ha bedre nytte av mer kasein enn myse. Derfor burde proteinsammensetningen fra melkeproteinene bestå av hovedsaklig kasein.

  Ren melk har jo de siste årene kommet frem som en "superior post-work-out" drikk, mye grunnet dens naturlige kombinasjon av myse og kasein. (20-80%) Store mengder kasein gir en bedre proteinsyntese over tid, samtidig som det ikke er noen tidsforskjell på når proteinet blir nedbrutt og aminosyrene tas opp i blodbanen.

  Så, for å konkludere: En blanding er trolig det beste (med hovedvekt av kasein), til alle døgnets tider, selv om det aldri er feil å innta et isolat heller.  Smiley

  Og utover det er det vel overflødig å nevne at det store proteininntaket burde komme fra naturlige matvarer som kjøtt, egg, melkeprodukter og diverse.
  14  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva skal jeg gjøre? :( på: 08. juni 2011, 14:16
  Slik jeg ser det, er det to mulige utfall av denne situasjonen.

  - Som flere andre har sagt: Det mest riktige er å være ærlig. På den måten bryter du verken med egne prinsipper eller opptrer umoralsk. Ved å være ærlig bevarer du verdigheten din livet ut. Går du inn i dette forholdet med løgn, er det en lettere grense å bryte senere.

  - Ikke si noe. Definer dette som en meget uheldig glipp og la straffen være din dårlige samvittighet. Still spørsmålet tilbake til deg selv: Hvis hun hadde gjort noe sånt, ville du da vært kjent med det? Jeg vet om mange som velger svaret: "Nei, vet jeg ikke om det, så ikke la meg vite det heller". Ved å fortelle det så ender du mest sannsynlig opp med å såre henne også.

  Slik jeg ser det har du to valg - begge involverer at du burde gå i deg selv. Lev med din dårlige samvittighet og ta lærdom av det. Ikke gjør slikt igjen - det er ikke verdt det. Det er også formildende at dere kun er to som vet om det her. Jeg ville syntes det var mye værre om "alle" visste om dette bak ryggen på hun du er forelsket i. Fortell henne det og ta konsekvensene av det. Dette er uten tvil det de fleste synes er riktigst. Både normativt og moralskt. Inkludert meg selv. Men jeg vet også at ting ofte kan være mer kompliserte enn et "ja/nei" standpunkt - så tenk virkelig godt igjennom dette og vurdere de ulike valgene opp imot hverandre.

  Du har allerede skuffet deg selv.

  Skal du skuffe den andre eller varer ærlighet lengst?

  Jeg vet hva jeg hadde gjort, men dette må til syvende og sist være opp til deg. Du velger hva slags person du vil være.
  15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Protein og kreatin på: 08. juni 2011, 13:59
  Whey protein og kreatin monohydrat.

  Ikke nødvendigvis feil, Ryu, men jeg tror faktisk jeg ville anbefalt et blandingsprodukt som inneholder større andel kasein enn myse...

  http://www.bodyrecomposition.com/nutrition/what-are-good-sources-of-protein-speed-of-digestion-pt1.html
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 14
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!