Du skriver at overvekt fører til insulinresistens.
Jeg har også hørt at det er omvendt, at insulinresistens fører til overvekt?
Blodprøvene mine sier at jeg ikke er insulinresistent lenger, men jeg får fortsatt ikke fettprosenten lenger ned.
Har vært på ketogen diett i desember og januar, og spist lite karbohydrater etter det også, om ikke ketogent.
Den siste måneden har fettprosenten stått stille.
Har du god greie på insulinresistens og hva man burde spise?
Vet ikke om det sier deg noe, men hos jenter finnes et syndrom på eggstokkene, polycystisk ovarial syndrom (pcos), som er medfødt, og jenter som har dette har ofte også ir.
Jeg har alltid vært aktiv og trent i 12 år (er 27), men jeg kommer alltid til å ha en dragkamp med ir (i følge legen), og ernæringsfysiologen sier rett ut at det vil være vanskeligere for meg å ta av fett på grunn av pcos.
Hvis jeg får barn vil jeg også slite mer enn friske jenter med å gå ned i vekt igjen.
Fettprosenten min ligger rundt 25 og jeg vil ha den ned mot 20.
Kan det stoppe opp fordi jeg har spist så lite karbohydrater så lenge?
Og hvis jeg går over til å begynne å spise ris som jeg ser folk på diett gjør, vil jeg ikke bare legge på meg tvert da?
i og med at jeg ikke har spist karbo på lenge og i tillegg kjapt utvikler ir igjen av karbo?
Alt det her er litt nytt for meg og det er mye å sette seg inn i.. setter pris på enhver kommentar eller tips : )