Vis innlegg
|
Sider: 12 ... 11
|
2
|
Generelt / Åpent forum / Sv: Drømmer
|
på: 17. juni 2011, 11:48
|
Høres ut som du har brukt heftig mye med ZMA. Da får jeg og helt syke drømmer som man husker helt nøyaktig. F.eks når jeg første dag tok ZMA ( 3 piller ), så fikk jeg en helt spinnvill drøm om at jeg var et supermenneske, mens familien min var en ond clan som var ute etter å drepe meg, så jeg måtte bruke mine superpowers til å flykte og sloss vekk fra familien min, og selvfølgelig så hadde mine brødre og mamma og pappa også superpowers, så de var også superpowerful. aka måten vi sloss på var helt superawesome, og jeg ville ikke våkne fra drømmen igjen. Grunnen til at denne drømmen var så heftig er fordi jeg har sett på titalls overnaturlige serier og filmer og spill og alt mulig, og faen det så var konge!.
|
|
|
5
|
Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva skal jeg gjøre? :(
|
på: 12. juni 2011, 20:09
|
du er kald hvis du gjør noe slikt og fortsatt blir sammen med hu dama du er forelsket i. startet forholdet på en løgn og samtidig må leve med den hemmeligheten hver eneste dag du er med henne, klarer du å takle det så ja, da er du kald.
|
|
|
6
|
Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvorfor ?
|
på: 12. juni 2011, 19:54
|
du er nervøs, vet godt hva du mener! MEN DET SKJER, bare la ting gå sin gang, så kommer du til slutt og da kommer du hele tiden videre!
|
|
|
8
|
Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Doper alle fitnessfolk seg?
|
på: 08. juni 2011, 21:02
|
Får se når jeg hiver meg på diett igjen om det blir AF eller CBB neste gang jeg stiller. Godt mulig jeg blir den folk i salen sitter og ler av hvis jeg stiller i Classicen men godt mulig jeg tar den sjansen Du kan jo ikke la andre stoppe deg i hva du selv har lyst til.
|
|
|
10
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ris - restaurantstandard
|
på: 02. juni 2011, 23:32
|
kjøpte meg Riskoker på Jernia for 300 kroner. Får perfekt ris hver gang uten å måtte følge med tiden eller noe annet stress Anbefales takker! tror heller jeg følger ditt tips, det er så ork å passe på risen.
|
|
|
12
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ris - restaurantstandard
|
på: 01. juni 2011, 12:07
|
Da adder du litt mer vann. Ofte må det enten mer eller mindre vann til enn det pakningen opplyser. Kommer jo også an på hva slags ris du bruker. Bruker du allerede jasminris er denne i seg sjøl veldig klebrig når den er riktig kokt, og det gjør jo at den virker mye saftigere. Den ristypen jeg sverger til, brun basmati naturris, er litt tørrere i konsistensen uansett. Jo mer vann, jo lenger koketid behøves før vannet har trukket inn i risen, og jo mer oppesen er risen da. Inneholder mer vann. Men. Her er noe jeg liker å gjøre med pasta og ris som jeg har gjort siden jeg klarte å nå toppen av komfyren. Har alltid vært en liten smørgutt, og puttet smør i alt. Prøv å bland inn litt smør på slutten, etter du har helt av vannet. Har du smøret rett i vannet mens det koker, føler jeg at det ikke har samme virkningen. En t-skje til et par spiseskjeer er nok, og gir en fantastisk smak og ikke minst litt ekstra fylde høres bra ut, tusen takk!
|
|
|
13
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ris - restaurantstandard
|
på: 30. mai 2011, 21:43
|
Ris i restaurantstandard: En sekk med jasminris oppi et vannbad, fylle på med vann, og inn i dampovn til risen sitter fast på veggen når du kaster den. Samme med spaghetti. Ett spørsmål. Klarer du ikke å koke ris uten instuksjoner? haha, et bra spørsmål! Nei, dessverre har jeg ikke helt satt meg inn i ris, så har ikke så mye peil. men risen jeg lager er alt for tørr, trenger noe skikkelig godris.
|
|
|
14
|
Kosthold / Kosthold og Ernæring / Ris - restaurantstandard
|
på: 30. mai 2011, 17:14
|
Starter nå å bli rimelig lei av å lese på alle de forskjellige innpakningene at slik skal du gjøre for å få risen, slik og alt det der. lurer på om noen vet hvordan man lager ris i restaurantstandard? Slik at maten min hadde smakt ti ganger bedre.
|
|
|
15
|
Generelt / Loggbok Online / Sv: Jørgen skal bli sterk
|
på: 23. mai 2011, 20:42
|
Jævlig fett å ha starta på dietmar igjen. Gidder ikke logge alle treningene etc, har masse eksamener fremover, så går alt for mye tid til lesing. Ellers løper jeg også endel intervaller for tiden i form av tabata, og starter faktisk å få ganske bra intervall kondis.
|
|
|
|