Visning av honnrposter for Rabies
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: teknikk vs styrke 16. desember 2011, 22:28
  Om bruce lee hadde klart det, så hadde han vunnet, men hva er sjangsen at han klarer det mot 120kg + ?

  Greit at flisa  kanjse tåler ett balltre slag i magen og lignende, men han tåler ikke og bli knust av 140 bøse kg! Har du prøvd og dytte på en så svær mann før, det er som og dytte mot ett tree:P! Og du tror vel ikke at flisa uanset teknikk klarer og flytte på hann? Bøsen er favoriten!

  Skal love dere at f.eks. Arild Haugen hadde tatt bruce Lee lett... LETT!!!!!!!!!

  Og ett spørsmål til, hvorfår i svarte finst det vektklasser i kampsport dersom tyngda og styrken ikke har noe og si?  Huh

   Hell yeah! headbang


  Det fines vektklasser i kampsport fordi styrke er en fordel. Det man gjør når man slåss er å utnytte styrken sin på best mulig måte, noe en erfaren kampsportutøver eller streetfighter mestrer i mye større grad enn den jevne styrkeløfter.

  Og i en kamp på liv og død begynner man ikke å dytte på en diger mann. Man sparker han i ballene og slår han i strupehodet. De punktene er like svake om man veier 70 eller 150kg...

  Det virker mer som du er ute etter bekreftelse på at du "har rett" enn en reell debatt her.

  SItat: Om bruce lee hadde klart det, så hadde han vunnet, men hva er sjangsen at han klarer det mot 120kg + ?
  Nå fikk jeg ikke helt med mag hva det var bruce lee skulle klare her, men la oss si at det er snakk om et slag rett i adamseplet.
  Når det ryker så er det helt ubetydelig om resten av kroppen er full av muskler, og en som KAN slåss vil ha mye større mulighet for å treffe målet/være kjapp nok til at motstanderen ikke klarer å blokke/dodge enn en random "bøsing" som ikke kan slåss for jack shit.
  Honnr gitt av : Ryū, 16. desember 2011, 22:32
  2  Trening / Forum for ungdom / Sv: Benkpress 27. november 2011, 13:53
  Hehe, du er ikke like tøff i kjeften som han. Se over innleggene hans, komplett idiot som har såpass høy selvtilitt at jeg hadde tippet han hadde 200++ i benken Grin

  Synes bare det blir teit å sitte å være så tøff i kjeften over internett, mens irl er han en liten pingle som ikke tørr å åpne munnen sin foran folk Smiley
  Nå har jeg sett nok av karer på størrelse som tilsvarer en middels stor lastebil som ikke eier baller når det kommer til stykket. Og også småtasser som er klin jævla sinnsyke og ikke backer unna for en dritt, så den paralellen du trekker der holder nok ikke helt mål Wink

  Hvordan du og rambonot er irl skal jeg ikke uttale meg om, for jeg kjenner dere ikke, men å bedømme noens personlighet utifra hvor mye de tar i benk eller hvor store de er er en feil som mange her gjort med en seriøs backfire som resultat.
  Honnr gitt av : rambonot, 27. november 2011, 14:12
  3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Selvforsvarskurs i Oslo 26. mai 2010, 21:58
  Capoeira er styggtøft, men krever nok svært lang treningstid før man kan bruke det effektivt i en kampsituasjon.

  MMA er en ringsport, og fungerer dermed utmerket i ringen, med dommer, og regler og retningslinjer (ikke at jeg ville kødda med en profesjonell MMA-fighter).

  Om du vil bli flink til å forsvare deg selv i en réell selvforsvars situasjon så vil jeg anbefale deg å sjekke ut Krav Maga eller Kali Sikaran. Dette er kampsport basert utelukkende på å forsvare seg selv "på gata" og du vil derfor ikke være hemmet av reglene man finner i div. ringsporter.
  Jeg har selv drevet med kali sikaran og kommer nok til å begynne igjen så fort jeg har kommet såpass godt på vei med byggingen at jeg kan holde meg til vedlikehold og fokusere mer på kampsport igjen.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 24. juli 2010, 16:02
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!