Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 151  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Ice Cream Vanilla (tips til bruk?) på: 02. juli 2010, 01:39
    Noen fler?
    152  Trening / RYP / Sv: Ekstrem muskelvekst nok hvile? på: 02. juli 2010, 01:38
    Det beste er å lære å kjenne sin egen kropp. Er du utslitt begynner du ikke på trening. Da ber du om belastningsskader o.l.

    Selv synes jeg det funker det fint med 3 dager i uka, med annenhver dag hvile og trening (fri i helgene). Som nevnt over her så bør du spise bra. Det hjelper både for muskelveksten og restitusjon.
    153  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Spørsmål ang. sets og reps på: 24. juni 2010, 20:31
    Når du sier "ett sett med alle øvelser, så andre sett med alle øvelser osv", mener du type "sirkeltrening" da, eller antagonister med pause mellom som man er inne på over her?

    Blir i hvert fall i mitt hode to forskjellige ting Smiley

    Trener RYP, så da er det vel nesten antagonister. Men tar uansett pause mellom hver øvelse. Men greia er at jeg ikke tar alle sett på samme øvelse etter hverandre. Men jeg roterer i øvelser for hvert sett. På denne måten føler jeg f.eks. at jeg er mer klar for knebøy enn om jeg skulle tatt de etter hverandre.
    154  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Spørsmål ang. sets og reps på: 22. juni 2010, 16:34
    Problemet er nok mest det praktiske. Hvis alle skal kjøre sirkeltrening så blir det nok mye styr på gymmen Smiley

    Ha-ha..ser for meg den ja. Men har treningsrom helt for meg selv..så det går fint!:)

    Ellers takker for svar. Men om man snakker om effektivitet med tanke på muskelvekst/styrke, så har det ingenting å si om man kjører sammenhengende eller ikke? Har hørt noen mene at det beste er å kjøre alle sett på samme øvelse etter hverandre, mens andre mener det motsatte. Uansett så fortsetter jeg nok med rullering selv.
    155  Trening / Forum for nybegynnere / Spørsmål ang. sets og reps på: 22. juni 2010, 01:37
    En ting jeg har lurt litt på:

    Når man f.eks. trener 4 x 8. Er det da best å kjøre alle sett pr. øvelses etter hverandre, eller rullere mellom øvelser (altså ett sett med alle øvelser, så andre sett med alle øvelser osv.)? Treningen blir ihvertfall tidsmessig mer effektiv ved å rullere, siden jeg da får innhentet meg bedre til jeg skal ta samme øvelse igjen. Men hva er best, og hva gjør dere?
    156  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: ser jeg mer tunfisk spyr jeg på: 14. juni 2010, 22:59
    Ser at tunfisken på Rimi er nevnt her. De har faktisk flere smaker. Koster vel 10 kr. boksen? De har faktisk med sur-søt-saus som er knallgod! Enkelt og godt!
    157  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ny skyr, naturell hele 36 g protein på: 13. juni 2010, 23:43
    Syns den var litt sur når man bare spiste den for seg selv. Men kan tenke meg at den er god til matlaging. noen som har prøvd? hva laget dere i så fall?

    Enig i at den var for sur for seg selv. Men funka som sagt med hermetisk fersken. Såpass at det ble litt søtsmak. Funker sikkert med litt splenda oppi også. Ellers vil det nok funka i matlaging som erstatning for vanlig yoghurt naturell eller rømme.
    158  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Ice Cream Vanilla (tips til bruk?) på: 13. juni 2010, 23:41
    Vet ikke helt om jeg tør prøve den der...he-he...

    Uansett så er det vel litt forskjell på vanlig vanilje og ice cream vanilla? Noen andre tips? Ser for meg at denne funker best i kaker og slik, men er ikke først og fremst karbs jeg er ute etter.
    159  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ny skyr, naturell hele 36 g protein på: 13. juni 2010, 23:37
    Tilnærmet identisk næringssammensetning som Mager kesam, men vondere smak og dyrere pris (om jeg ikke husker helt feil) Nice try, men Mager kesam er uslåelig.

    Til en viss grad enig her. Q Skyr naturell er surere på smak enn Kesam. Prøvde Skyr naturell med hermetisk fersken i helgen...det var dog godt som gull!
    160  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Headrush på: 13. juni 2010, 23:27
    Enkelte dager får jeg lettere headrush når jeg reiser meg opp fra stolen. Det kom vel mer eller mindre etter at jeg begynte å trene. Noen som har noen idéer til hva som kan være årsaken?

    Har lest litt på nettet og ser at det kan være pga. mangel på vann og mineralet sodium. Er det vanlig? Prøver å drikke en del vann, men får kanskje i meg for lite sodium.
    161  Trening / Skader og Smerter / Sv: Seneskjedebetennelse. Erfaringer med operasjon? på: 13. juni 2010, 20:29
    Ang. det å legge bort vanene er lettere sagt enn gjort. De fleste av oss har yrker (og hobbyer) hvor vi benytter hende. Og det å f.eks. kutte ut PC i dagens samfunn er godt som umulig. Det beste er selvsagt forebygging og trening for å unngå. Men når skaden allerede er gjort...er det neste håpløst å kutte ut de hverdagslige gjøremål. Det kan gå for en periode, men etter hvert velger man å overse "smertene".

    Ellers mener jeg at risikoen/bivirkningene i kortison ikke nødvendigvis er verre enn selve plagene man utsettes for. Dette må selvsagt vurderes individuelt men...

    Selv føler jeg at en kortisonsprøyte er mindre drastisk enn et kirurgisk inngrep.
    162  Trening / Skader og Smerter / Sv: Seneskjedebetennelse. Erfaringer med operasjon? på: 13. juni 2010, 15:09
    Spørs om det blir kortison først da. Føler at det er både enklere og mindre risiko enn kirurgisk inngrep.

    Men kan det funke selv om jeg har hatt tilstanden i 5 år nå?

    Ellers så er eg ikke noe skeptisk til at evt. en vanlig allmenlege skal ta sprøyten...he-he.. tror de har gjort det før.
    163  Trening / Skader og Smerter / Sv: Seneskjedebetennelse. Erfaringer med operasjon? på: 13. juni 2010, 00:16
    Du beskriver ikke helt hvor på hånden det sitter.
    Erfaringsmessig er det gunstig å operere langvarige seneskjedebetennelser. Det har blitt store forandringer på senen, såkalt tendinose (tendinitt når det "bare" er betennelse).
    Det gjøres et lite snitt, skraper bort det overflødige på senen (for å forklare det enkelt) og stort sett blir det veldig bra etterpå.
    Selvsagt ikke alltid. Sånn er det jo med de fleste operasjoner.
    Du må veie for og i mot: er det så vondt og ubehagelig at det ikke er til å leve med? Vel, da er valget enkelt, spør du meg. Har i hvert fall ikke vært borti tilfeller der det blir verre etter inngrep Wink
    Lykke til! Smiley

    Mens jeg har skrevet dette har det kommet inn et tips om sjokkbølgebehandling, eller trykkbølgebehandling (ESWT = electro shock wave therapy).
    Litt avhengig av hvor på hånden dette sitter, men det er absolutt et bra tips. Mange har veldig god nytte av dette.

    Det inni håndleddet. Og det "stråler" liksom ut i fingersenene i hånden (ikke helt ut i fingrene). Tidligere gikk det mer oppi oversiden på underarmen også, men dette gikk bort etter akupunktur og, som du nevner, trykkbølgebehandling.

    Jeg tror nok jeg forsøker kortison som nevnt her som siste alternativ, før et eventuelt inngrep.

    Jeg har lest mye om inngrepet og slik så jeg vet igrunnen hva det går ut på. Og risikoen er visstnok veldig minimal. Det verste som skjer er at det ikke gjør noen forandring liksom. Det kjipe er jo at man sikkert må droppe trening osv. en god stund etterpå.

    Litt vanskelig å veie for og imot. På ene siden klarer jeg meg jo greit. På en annen side hadde det jo øket livsgleden om det var borte.
    164  Trening / Skader og Smerter / Sv: Seneskjedebetennelse. Erfaringer med operasjon? på: 12. juni 2010, 23:22
    kortisonsprøyte fikset det hos meg

    Hadde du hatt det over lenger tid? Og ligner symptomene på mine? Kortison og operasjon er kanskje det eneste jeg ikke har prøvd. Legen sa at kortison som regel bare funker for en kortere periode, men spørs om det er det jeg bør prøve da.
    165  Kosthold / Kosttilskudd / Ice Cream Vanilla (tips til bruk?) på: 12. juni 2010, 23:19
    Tenkte jeg skulle prøve en forandring i proteintilskudd. Så jeg kjøpte meg en boks med Whey ice cream vanilla hos proteinfabrikken. Smaka høgg utblanda med melk og vann, og tanken var først og fremst å benytte den i pannekakerøre. Og den funker for så vidt til det.

    Men lurte på om noen har andre gode tips til bruksområder for denne? Andre oppskrifter?
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!