Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 47
 • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Prøve å legge på meg igjen på: 08. april 2017, 04:10
  Push ups!
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. mars 2016, 18:09
  Gå til bemanningsbyrå, da kan du prøve litt forskjellig samtidig som du får erfaring. Hvis ikke får du bare prøve noe og se om du trives. Man kan lese seg til mye ang forskjellige jobber hvia man ikke kan noe

  Bra svar. 
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. mars 2016, 04:20
  Forresten, jeg tenkte jeg skulle skaffe meg jobb, lagde en tråd om temaet men fikk ingen hjelp.  Saken er at jeg trenger jobb men kan ingenting og har ingen spesielle ferdigheter.  Hvor og hvordan skal jeg kunne skaffe jobb da?

  CVen min er ikke veldig imponerende så vi snakker ikke stilling som konsulent i First House her, vi snakker en god gammeldags JOBB, som fører til at en får lønninger inn på konto, NOEN, må da ha ett tips?
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. mars 2016, 04:17
  Så dere lurer fortsatt tidvis innom her.

  Tydelig at min aura tiltrekker seg fortapte sjeler. 

  Om noen vil ha ett showdown i utskjellingstråden så er det bare å si ifra, så skal jeg levere de samme hardcore utskjellingene som jeg alltid har levert.  Vi snakker regelrett verbalt misbruk av tredje grad, det finnes ytterst få her inne som klarer å takle de utrolige verbal-utbruddene som jeg er kapabel til å produsere! 
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan skaffe jobb om man egentlig ikke kan noe på: 21. februar 2016, 11:46


  Jobb i staten.....

  Haha, den var faktisk ganske bra:)
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 07. februar 2016, 10:03

  Jeg tar ett års fri nå for så å sjekke innom igjen om ett års tid, skjønner jo at forumet ikke er blitt rehabilitert, men bare sånn for old times sake.

     OK.

  Som jeg lovet er jeg nå tilbake etter ett års pause.

  Og som forventet har ikke en eneste kukk her inne en gang kommet i nærheten av å redde forumet.
  7  Generelt / Åpent forum / Hvordan skaffe jobb om man egentlig ikke kan noe på: 07. februar 2016, 09:59
  Hei.

  Tenkte å skaffe meg jobb.  Ett problem er at jeg kan egentlig ikke noenting.  Er det noen her inne som har noen anbefalinger til hva man kan søke på om man ikke er nevenyttig eller har noen spesiell grad eller ferdigheter.

  Om noen har tips si ifra.

  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 27. januar 2015, 12:00
  Forumet diskuterer ikke en gang lengre bruken av styrkeløfterutstyr. 

  Kompetansen på gjennomstnittsbrukeren er så lav at han vet ikke hva utstyr er en gang, derfor vanskelig å starte debatt mot det.

  Uansett;  Jeg tror vi sier det er nok svada og tøv her hva denne krampetrekningen av en tråd angår og derfor legger inn håndkleet.

  Folk som har hatt ett forhold til tf vil nok fortsatt titte innom forumet i desperat håp om at en strongman har startet en tråd hvor han kritiserer styrkeløft pga at ingen klarer å reppe på 400 kg i mark på plattingen, hvorpå landslaget kaster seg på for deretter å oppleve at strongmanen vil ha personlig adresse til samtlige debatanter hva at han er i ferd med å miste kontrollen og ønsker å utøve vold. 

  Jeg mistenker at dette er en av de veldig  få resterende slike samlinger som vi har hatt  her de siste månedene, altså den type samling hvor en gjeng avdankede men aktive brukere vil ha sin siste fix med tf pga at de savner de gode gamle dager.

  Jeg tar ett års fri nå for så å sjekke innom igjen om ett års tid, skjønner jo at forumet ikke er blitt rehabilitert, men bare sånn for old times sake.

   
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 22. januar 2015, 21:37
  Du må slappe av litt. Hvis du har sett hvor seriøs innleggene har vært i denne tråden så hadde du ikke tatt dette så seriøst heller.

  Nå har ikke jeg postet på ett år, kanskje lengre? Samt at jeg har vært medlem her siden 2006 er det vel, det vil si i 9år, da var jeg 16år, hvor moden og kunnskapsrik/velartikulert er man når man er 16år?
  Da jeg startet med innlegg så var ikke disse honnør-greiene tenkt på enda engang så spar meg.

  Angående alle innleggene du har fått honnør for, å få honnør er ikke det samme som en like på Facebook, men det er det folk misforstår,
  ett honnør-innlegg skal bidra og være av betydning, ikke bare noe man trykker på for at man er enig og avslutter samtalen der. Prøver ikke å ta ifra deg noen anerkjennelse, men sånn til ettertanke.

  Nå vet ikke jeg hvor lenge du har vært medlem men jeg mener faktisk at nivået var bedre før. Ikke pga meg, langt ifra, jeg bidro ingenting, men diskusjonene var mer interessante. Dette kan hende pga jeg var mer keen på å lese det, eller så var det for at problemstillingene som ble tatt opp var noe jeg ikke hadde lest om før, men nå går det mye i repetisjon føler jeg, verdens gang kanskje.

  Feil.

  Det er du som svarer meg alt for seriøst.

  Denne tråden har omlag samme seriøsitetsnivå som utskjellingstråden, herregud den er jo starta av Fleksnes jo, det burde si sitt hva seriøsitet angår.  

  Fleksnes er honnør-kongen her. Seriøsiteten i Fleksnes' innlegg varierer noe men sjansen for å få honnør for bidragene korrelerer dårlig med det vitenskaplige nivået i innholdet. En omvendt korrelasjon kan muligens etableres men jeg overlater den oppgaven til de diverse forskerne som studerer disse sidene. Kom gjerne med en oppsummering når dere er ferdige med prosjektet.

  Fleksnes er honnørkongen ja, om du regner i antall honnør.  Men dette blir selvsagt helt feil.  Fleksnes har hengt i det åpne forumet i over 10 år, hvor poster ikke teller på posttelleren og hvor det ofte har vært diskusjoner fulgt av over hundre lesere på en gang, han har sitte og pissa ut poster i disse diskusjonene, tidvis med en eim av humor.  Resultatet blir selvsagt en honnør ratio som er totalt ubrukelig om man skal måle kvaliteten på brukeren.  

  En NORMAL forumsbruker som sitter på TF og diskuterer TRENING og ikke dvergkasting vil selvsagt få en honnør ratio som tildels kan brukes som indikator på om brukeren er av en viss kvalitet.
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 22. januar 2015, 09:03
  Mer folk her inne gjør at det blir lengre imellom de som er på nivået ditt!

  Du verden....og hva er så begrunnelsen for dette lille utbruddet?  

  Nå er det selvsagt ikke slik at antal honnør på TF har direkte korelasjon med den generelle kvaliteten på innleggene en bruker poster.  Dog, når jeg ser at du har prestert det kunststykket å poste over 500 ganger samtidig som andre forumsbrukere kun har trykka på honnørknappen ett par knappe titalls ganger, så får det meg virkelig til å lure på om du egentlig tenker i det heletatt før du poster.  Da spesielt mtp at jeg nærmest kan telle antallet ganger jeg har forsøkt å være seriøs her inne på en hånd, men på tross av dette har oppnådd oppimot ett par hundre honnør på under 500 innlegg.  

  Uungåelig å ikke bli litt nysgjerrig på hva slags usammenhengende vrøvl jeg vil finne om jeg går igjennom innleggshistorikken din men vet du hva; jeg tror jeg sparer meg for den opplevelsen.  
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 17. januar 2015, 17:00
  Har blitt ett drittforum. Iallefall artiklene. Veit ikke om det er pga alle har begynt å hive seg på fitness/styrkeløft-bølgen, alle artikler er irrelevante/repetisjon eller om det bare har blitt lavere nivå på debattantene.

  Debattantene er det vel ikke noe å utsette på?

  Jeg er jo her. 
  12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Den siste biten på: 14. januar 2015, 16:36
  Ok, så hvorfor går fitnessfolk så utrolig mye?  Smiley (bare lurer)


  Gå i oppoverbakke i 45 minutter hver dag. En av de beste måtene å brenne fett på, samt at det er lite belastende for eventuell styrketrening du bedriver ved siden av.
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 01. januar 2015, 16:16
  Men jeg kan ikke garantere at de ikke fikk i seg anabole steroider i pulverform mens de var travelt opptatt med å skrape pulveret opp av gulvet igjen etter å ha veltet det utover sånn at ingenting gikk til spille før det havnet oppi blanderen og så i hetteglassene.


  Hmm, interresant, du mener altså at de kan ha vært dopet, dog ufrivlillig?

  Fullt mulig.  En skulle jo tro at folk som disse hadde nok moral til å holde seg unna bruk av ulovlige middler.
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 01. januar 2015, 16:07
  Neida, det har han sikkert ikke.


  Enda bra.  Var litt av noen tilstander når han og gjengen holdt på.  Veldig mange så opp til dem og ytterst få mistenkte at det var snusk på gang på 90 tallet.  Var først tidlig på 2000 tallet at ryktet begynte å gå, visse kom til og med med direkte anklager om illegal aktivitet i visse treningsmiljøer i Trondheim, disse fikk dog en advarsel om at denne typen oppførsel ikke sømmet seg om en verdsatte de små tingene i livet.  

  Små ting som f.eks å puste.

  De nære relasjonene til visse motorsykkelmiljø gjorde jo at trussler måtte taes alvorlig så folk flest som viste noe som helst hadde nok vett til å ta på munnkurven, hvilket igjen førte til at aktiviteten ikke bare fortsatte upåvirket, men også vokste langt mer enn de innvolverte orginalt hadde planlagt.

  Lite viste  de innvolverte at en enorm mengde bevis hadde blitt samlet mot dem iløpet av mange år, og at aksjon var forlengst planlagt.  En kan bare seg for seg de paniske tilstandene innad i den lille mafiaen når det var opplagt at politirassia var emminent, med sjefen selv og ett par utvalgte andre i panisk aktivitet med å få gjemt pillepressa.  

  Og hvor gjemte de den?  Joda, i kjelleren til en av de skyldige.  Genialt, for hvem ville finne på å lete der?  Langt bedre å putte den der enn f.eks å kaste den på havet.  Må jo ett etterforsknings geni av Sherlock Holmes proposjoner til for å klare å klekke ut noe så genialt som å søke igjennom huset til enn av de innvolverte.

  Misforstå ikke, de hadde selvsagt blitt dømt selv om pillepressa aldri ble funnet, men spør du meg setter historien om pressa som lå gjemt i kjelleren ekstra underholdningsverdi på historien.

  Uansett, god moro, casen er dog closed nå, og det er tid for å sone straff.  


  Ok, lykke til.


  Takk.

  Det ble bom.

  Jeg tar den innen 2016, garantert.
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 31. desember 2014, 21:49
  Litt peil på anabole hormoner må man vel ha for å holde på med et av Norges største nettverk for produksjon, distribusjon og salg av anabole hormoner. Men innsikten i hvordan klistre falske legemiddelfirmamerkelapper på hetteglass med noe søl man mixer på bakrommet har de nok tilegnet seg etter at de kom i gang.

  Slik jeg forsto det var han anklaget og dømt for salg.  Har han brukt selv også?

  Uansett;  Nå setter jeg kursen mot gymmet, stanga skal lastes med 75 kg og det skal perses i benk.  Årets siste sjanse, det er nå eller aldri!
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 47
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!