Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 47
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 26. desember 2014, 18:55
  Forslag til Treningsprogram for noen med minst 1 års treningserfaring som trener dopingfritt. Sett og reps varieres men "alle" fibre burde gjennomkjøres så 6 sett x 3 reps en økt kan gjerne etterfølges av 2 sett x 10 reps økta etter f.eks.

  Dag 1
  Decline Benkpress med 2 sek stopp
  Chins med hammercurlgrep med vekter
  Sidehev
  Hantelcurl

  Dag 2
  Fremoverbøyd Roing
  Dips med vekter
  Fremoverbøyd Sidehev
  Triceps Extensions

  Dag 3
  Frontknebøy
  Markløft
  Leg Extensions
  Shrugs
  Mage

  Dag 4
  Skråbenk med hantler
  Sittende Roing
  Skulderroing
  Wristcurl overside og underside

  Dag 5
  Knebøy
  Strake Mark
  Leg Curl
  Tåhev
  Mage
  Ikke ett halvgalt bidrag Danny, selv ville jeg vel heller ha anbefalt dette da:

  http://www.kalibergym.no/5x5-powerbuilding/

  Fra hva jeg har blitt fortalt ett genialt program.  Det er satt opp av Gunnar Strand Jacobsen, en av de desidert mest kompetente styrketrenerne her til lands.  Jacobsen har holdt på med styrketrening og coaching av styrkeatleter siden 90 tallet så at dette programmet vil være ekstremt effektivt tror jeg ingen vil debatere.

  Kan legge til at på 90 tallet så veide Jacobsen over 150 kg med relativt lav fett% DET sier sitt mener nå jeg.  I tillegg var han deltager på NSM en gang seint på 90 tallet, klarte en 6 plass så han mangler ikke akkurat resultater på merittlisten heller, en oppnår bare ikke slike resultater uten enorm kompetanse.

  17  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 24. desember 2014, 21:39

  Hvordan trener du benken om dagene, Loppa?  La oss se om vi kan komme på noe som kan gi deg litt framgang igjen.


  Det settes pris på at du prøver å hjelpe men det må vi rett og slett ta i en annen tråd.  Selvsagt ønsker jeg å øke benken min med 2.5 kg eller mer men prioriteten med denne tråden må rett og slett være å redde forumet.

  Jeg ønsker alle her inne en riktig GOD JUL.  Kos dere masse!

  Joda, takk, julekvelden er fin og rolig den. 

  Klarer dog ikke å nyte den 100% før jeg vet at vi har reddet forum og fått det tilbake til det  gamle nivået.

  Hvor ble det forresten av Fleksnes?  Han starter en tråd og hinter at vi må gjøre noe, og så forsvinner han.  Gir han faen eller?  Koser han seg så heftig nedi Groruddalen at han ikke gidder ta i ett tak for å forumet opp på nivå igjen?

  18  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 12. desember 2014, 14:11
  Er dette årets julegave til oss selv?

  De, i denne tråden, var vel de eneste aktive forrige runde også!?

  Det er lov å håpe...

  Var det ikke du som tok livet av utskjellingstråden da du snakket vett inn i Rulatorens hode og fikk ham til å trekke seg etter flerfoldige år som utskjellingsdebatant?

  Prøver du å oppnå det samme her og?

  Hva gjør du egentlig på forum nå om dagen til å begynne med?  Er du som oss andre, dødslei og lagt opp forlengst, men klarer likevel liksom ikke helt å slutte å logge inn nå og da for å se om positive ting er på gang?

  (Selv om vi innerst inne vet at det ikke er det, og at det aldri heller vil være det igjen)
  19  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. desember 2014, 17:44

  Vurderer enda en to-åra forumpause gitt


  Har tenkt tanken selv.

  Tok meg jo nettop en 1 års pause uten at det hjalp i det heletatt.

  Kanskje om jeg forsvinner i 2 år, for deretter å gjøre comeback julen 2016 så har dere kanskje gjort en innsats som har ført til at forumet er tjåka fullt med kvalitet og dermed reddet.
  20  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. desember 2014, 13:42
  Det her gir så mye mening. Skuldrene føles nesten døde sammenligna med gamledager så litt god gammal MMC gjør kanskje susen? Merkelig at et år med vektløfting skal gjøre skuldrene lamme. Serratus og traps har i motsetning tatt helt av.

  Uansett, fullkroppsopplegget mitt ser på overkroppsfronten slik ut:
  1: Press, pullups med vekt nøytralt grep, (bøy med stopp, rykk)
  2: Dips reps, benkroing, (markløft)
  3: Pullups reps, lett hantelskråbenk, mer pullups reps, (frontbøy)

  tar rett og slett bare å putter inn Arnoldpressen på dagen med dips og leiker litt rundt med det. Tilfeldigvis er det dipsdag i mårra så det passa fint. kan legge til at en favoritt back in the days var press med supinert grep, meget lik startposisjonen på arnoldpress men fryktelig knotete på lockout. Arnoldpress gir så mye mening.

  Dette er vel og bra og interresant og alt det der.

  Men kanskje vi skal fokusere litt mer på hvordan redde forumet kontra hvordan forbedre din egen trening?
  21  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 05. desember 2014, 15:26
  Jaggu!

  Noen som har litt mye overskudd før juletider? Fyr løs. Dere er hjertens velkomne til å prøve på noen kraftsalver.

  Kraftsalver?  Jeg tror du må ta deg en tur å Utskjellingstråden for å blåse løs litt om det er det du ønsker.

  Dette er en tråd som Fleksnes opprettet i ett særdeles halvhjertet forsøk på å spørre hva som skjedde med forumet. 
  22  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 01. desember 2014, 20:45
  Her følger forslag til treningsprogram. Kjøp Black Powa ankelvekter og håndleddsvekter fra Karbohydratfabrikken og kjør følgende :

  Benkflyes med håndleddsvekter og knærne opp 20 sett 50 reps
  supersett med krønsjes 20 sett 50 reps (en rep mellom hver rep med benkflyes)

  Sidehev med håndleddsvekter 20 sett 50 reps
  supersett med kørl med håndleddsvekter 20 sett 50 reps (en rep mellom hver rep med sidehev)

  Utspark med ankelvekter 20 sett 50 reps

  Gjennomføres 7 dager i uka til ønskelig forskjell mellom forside og bakside er oppnådd.  Hva for slags tøv er dette?

  Har du i det heletatt tatt 100 kg i benk selv?
  23  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 28. november 2014, 00:10
  Bildet ditt ser ut som det er fra 90-tallet. Hadde de engang 1.25 kilos plater på den tiden ? Jo, de hadde vel det.

  Hva i all verden der det du prøver å oppnå ved dette innlegget?  Grunnen til at bildet ser ut som om det er fra 90 tallet er pga at det er fra 90 tallet.  Det burde være unødvendig å kommentere noe så opplagt.

  Har du intensjon om å redde forumet så må du utvilsomt høyne nivået på innleggene dine.

  Tja...  Kanskje kan det være en ide å lage en artikkel eller en diskusjonstråd om hvordan vi skal få Loppa opp på 100 kg i benken?  Jeg tror at fitness, kroppsbygging og strongman har fått for stor plass her på forumet.  Vi burde få mer stoff om den riktige treningen for løpere, fotballspillere, friidrettsutøvere, sjakkspillere (!), langrennsløpere, alpinister og syklister.  Stoff om sånn trening er kanskje ikke så flashy og bildespesial-vennlig, men kan øke bredden her på forumet på litt lengre sikt.

  Men annonsører for kosttilskudd og bolebukser er kanskje ikke så glade for en sånn omlegging?

  Mulig Fleksnes har ett program som kan få meg til endelig ta 100 i benk, mener selv at han har snakket om å ha gjort slik vekt selv en eller annen gang.

  Du har gode ideer til variasjon av forum Rulatoren.  Men jeg er redd så mye kan bli litt vel generelt.  Mange av sportene du nevner har jo allerede diskusjonsforum på andre nettsider og jeg tviler på at den gjennomsnittlige TF bruker sitter på kunnskap som de som driver aktivt med alpint eller løping har noe bruk for.  Jeg tviler på at den gjennomsnittlige TF bruker sitter på noe informasjon som noen har bruk for i det heletatt, uansett tema.

  Og de som liker bolebukser liker neppe alpint, samtidig så tror jeg man risikerer å bli bannet permanent fra forum om man skulle foreslå at bolebuksereklamene skulle fjernes, latterlig som de er har de for lengst fått kultstatus her inne og bør derfor beholdes(på tross av at kun tullinger jo går i bolebukser).

  En tråd om ankelvekter og håndleddsvekter til jogging hadde vært et sårt tiltrengt innslag. Kosttilskuddsfabrikkene kan jo lage noen i plastikk, sette på sin egen logo og selge de med 10000 prosent avanse, det burde være god butikk. En versjon i rosa for hvermansen og en i svart for hardcore. Og noen små til bolerbikkjer, de trenger også å matche matfar.

  Jeg velger å se på dette bidraget som ett humorinnslag.  Greit nok det, men det redder dog ikke forumet.  24  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 25. november 2014, 00:49
  Velkommen tilbake!

  Takk!

  Godt å være tilbake og.  Tok meg en liten runde rundt på forumet og oppdaget at ting har gått i nedoverbakke siden jeg la opp som forumsdebatant. 

  Nå gjelder det da, å få forumet tilbake på beina igjen.  Har ett par ideer til hvordan dette skal gjøres, ett innfall jeg hadde var å få en av de dyktige skribentene på TF til å skrive en artikkel om meg selv den dagen jeg klarte 100 kg i benk.  Tenkte at en slik gladsak ville skape den nødvendige blesten vi trenger for å få opp interessen blant medlemmene her inne.

  Tror du det kan funke?

  Ett problem med planen er at jeg ikke ligger an til å ta 100 kg i benk i verken nær eller fjern fremtid da jeg nå har stagnert 100% i en del år.  Har du noen tips til hvordan jeg skal klare å bryte 72.5 kilos benkplatået vil jeg gjerne høre det.  Kanskje evt forumet kan sette meg i kontakt med en dyktig PT som er kapabel til å coache meg opp til å nå målvekta. 

  Om ikke denne planen virker(Ja, jeg innser at den ikke akkurat er ett sikkerstikk), har du noen bedre forslag for hvordan redde forumet??
  25  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 18. november 2014, 22:57

  Sjøl har jeg økt i samtlige øvelser, redusert tida på 8km og generelt herja i alt jeg har prøvd på det siste året. Hatt så mye suksess at jeg ikke har hatt tid til å skrive her engang.


  Hmm, jeg har trent som en gal, men enda ikke forbedret persene.  Står fortsatt med styrketotalen nevnt i profilen fra 2010.  Har blitt en del mengdeprogrammer samt oppkjøringer og jeg har etter min mening blitt sterkere dog slitt med selve formtoppen på maksdagen.  Blir gjerne litt vel ivrig og peiser på litt for hardt mot slutten slik at formen toppes en uke eller to før jeg skal makse.  

  Har derimot mer eller mindre periodisert programmet mitt perfekt denne gangen og ligger ann til perser over hele fjøla rundt juletider.

  Om jeg gjenoppretter Power Loppas Powerlog som desverre ble stengt av moderator på ulovlig grunnlag, kunne du tenkt deg å bli fast leser som hele tiden kommer med motiverende kommentarer til meg og min trening?  Hvis så send PM så skal jeg starte å logge igjen.

  Ellers har lite nytt skjedd for min del.


  Takk for sist!

  Jeg og du har ikke snakket sammen siden vi debaterte i utskjellingstråden.

  Du ytret der bekymring over at Utskjellingstråden, på tross av sitt latterlig lave nivå likevel representerte kremen av forumet hva kvalitet anngikk.

  Vel gjett hva:  Du hadde rett.

  26  Generelt / Loggbok Online / Sv: Rayman's Logg.7.11! Nye Maksløft :D på: 08. november 2013, 01:30
  Solid løfting!

  Ser det går mye i bøy/benk/mark.

  Er det styrkeløfterplattingen du sikter mot eller?
  27  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 06. november 2013, 17:35
  Som kjent har det jo for en tid tilbake blitt politisk vedtatt at asylsøkere skal få utdelt 30 cm kniv ved ankomst til mottaket, den såkalte "UDI-kniven".

  Jeg har alltid vært mot dette vedtaket og ser at det nå også faktisk er politikere, blant annet Per Sandberg som er mot det.  Personlig håper jeg virkelig at dette nå taes ved roten og at kniven ikke lengre blir del av startpakken.

  http://www.nettavisen.no/innenriks/article276854.ece

  28  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 05. november 2013, 15:25
  Jeg synes som sagt at det er helt feil å diskriminere invandrere grunnet feks ransbølgen i Oslo akkurat nå. Vi har mange hatt ran- og knekk- miljøer som er norske, Tveita-miljøet på 80-tallet, torpedovirksomheten fra
   90tallet av, Bankraningen på 90 og 2000- tallet. Hells Angels og Bandidos er utelukkende hvite, stort sett norske. Så krim finner man overalt. Og ja, hvis man hadde hatt lukkede grenser ville man sluppet visse uønskede elementer. Men for meg virker det fullstendig inhumant å utestenge tusener av trengende fra vår hjelp bare for å sikre seg mot noen få. Den slags fryktpolitikk, med en så høy pris står i alle fall ikke jeg inne for.


  Tveita-miljøet?  Mener du Kasper, Jesper og Jonatan?  Gjengen som aldri gikk på privatpersoner og som tidvis kjørte Ford Cosworter gjennom dørene på gullsmeder samtidig som de la igjen såpass mye bevis at politiet effektivt fikk kvelt miljøet uten at vi så daglige incidenter hvor utenforstående ble knivstuket eller overfallsvoldtatt?

  Torpedomiljøet på 90 tallet?  Dagene da Eivind Johansen, Espen Lie, Jan Kvalen samt en 20 andre kom på døra og krevde inn utenforstående gjeld, og hvis de ikke fikk pengene så ga de ut bank.  Politiet hadde etterhvert grei kontroll på disse også, de var ikke en trussel mot sivile og hvis man fikk dem på døra var det gjerne pga at man selv hadde tatt noen dårlige avgjørelser mtp omgangskrets og pengebruk.  Politiet var uansett godt skikket til å få has på disse også.  

  Hells Angels/Bandidos?  Ikke mors beste barn nei, men her og dreier det seg om vinnings kriminalitet som ikke var en direkte trussel mot sivile, det norske politiet er skikket til å få has på disse miljøene også, om de føler for det så går de faktisk væpnet inn i klubblokalene deres for å markere dominans.  Disse miljøene gjør lurt i å ligge lavt nå om dagen for de vet at de ryker ganske så fort om politiet har noe på dem.  Jeg har også enda til gode å treffe på sivile som er redde for motorsykkelklubber, skal man ha dem etter seg så må man oppsøke det aktivt.

  Mine foreldre bor i Oslo sentrum, og er redde for å gå ut etter det har blitt mørkt, og det er vitterlig ikke motorsykkelklubber eller Espen Lie de frykter.


  Når det gjelder å legge seg flat for krav, må du gjerne eksemplifisere, jeg er nemlig ikke klar over at vi hadde lagt oss flate for noe urimelig.

  Jeg mener det er urimelig at den den tradisjonelle norske julefeiringen er iferd med å forsvinne fra grunnskolen da den er støtende for muslimske elever.  Det kreves halalkjøtt i fengsel, da tilberedt i egne kjøkken pga at muslimer ikke kan spise mat fra kjøkken hvor svin har blitt tilberedt, at kriminelle krever at fengsel bygges om er etter min mening urimelig, burde fått vann og brød istedet for halalkjøtt.  Vi har lagt oss flate for at norske soldater skal kunne stå i turban/hijab på oppstilling, jeg mener dette er urimelig da mange som har gått i kongens klær anser dette som en fornærmelse, samt at det ikke lengre er noe vits i å referere til uniform som uniform om det ikke er en uniform.  Teoretisk sett ville det ha vært rimelig om norske soldater forlanget å stille opp i vikinghjelm ved å hevde at hjelmen er del av deres religion.


  Men det finnes andre argumenter for innvandring:
   * Folk forelsker seg på tvers av landegrenser, og de bør få muligheter til å kunne leve sammen.
   * Aktivister og opposisjonelle blir forfulgt mange steder i verden, og disse har krav på beskyttelse.  Her må vi bidra.
   * Akademia verden over har nytte av en viss utveksling av mennesker over kortere eller lengre tid.

  Innvandringen du nevner her kan jeg si meg enig i.  Litt vanskelig å påvise om folk faktisk er forelsket eller om de gifter seg for en greencard da.  Skal dog sies at å gifte seg/familiegjennforening er en easy way out som har blitt misbrukt mange ganger.  Om noen drar på ferie fra Norge til Frankrike, treffer noen de forelsker seg i og deretter gifter seg med intensjon om å være sammen resten av livet er det en ting, om noen skal gifte seg med en person de aldri har truffet før, evt en venn av familien blir det litt mer mistenkelig selvsagt.

  Folk som trenger asyl pga krig/forfølgelse/tortur skal jo selvsagt få det, dog ser jeg ingen grunn til at de skal bli i Norge når faren er avverget i hjemlandet.

  Hva akademia angår så er det jo klart at det her er positivt.  Kjenner en professor som jobber med ett utvekslingsprosjekt med doktorgrads elever fra Ghana.  Har fått høre at mer oppegående/hardtarbeidende/dedikerte personer skal man lete lenge etter.  Om disse fikk bli igjen i Norge etter endt studium ville det jo vært en berikelse for det norske samfunn.  Dog en meget urettferdig berikelse mtp at det hadde vært regelrett skittent at Norge overtar ressurspersoner som trengs i Afrika.

  Punktene du nevner her er gode, om innvandring kun dreide seg om disse punktene ville jo innvandring hatt en positiv effekt på nasjonen.  Men nå er jo innvandring i Norge i dag veldig forskjellig fra kun den typen innvandring du nevner her.

  Og ja, hvis man hadde hatt lukkede grenser ville man sluppet visse uønskede elementer. Men for meg virker det fullstendig inhumant å utestenge tusener av trengende fra vår hjelp bare for å sikre seg mot noen få.


  Mange sier så, jeg skal ta en wild guess å påstå at folk som er enige i dette ikke har vært direkte berørt/mistet egne som del av innvandringspolitikken.  Jeg vil gå ut ifra at personer som mener det ikke er verdt det å ta tak for å sikre egen befolkning som første prioritet kjapt ville ha endret mening om det var noen som sto dem nær som var innblandet i incidenter som gårsdagens tragiske og TOTALT UNØDVENDIGE hendelse.  


  Edit:  Kan også legge til at det du sier, om å redde tusener ikke gjør noe med det faktum at det ikke er tusener som trenger hjelp men flere titalls millioner.  Oppfordrer deg til å sjekke ut videoen jeg posta på forrige side.

  Skal dog sies at overall er jeg ikke så bekymret, staten har alt under kontroll og vi er trygge:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Bare-en-av-ti-utlendinger-fikk-sjekket-ID-7363157.html

  "- Det norske samfunnet har ikke oversikt over hvem som faktisk har en reell og aktuell tilknytning til Norge, konkluderer Riksrevisjonen.

  Det kommer frem i Dokument nr. 1, som ble lagt frem av riksrevisor Jørgen Kosmo i dag."

  - Alvorlig og kritikkverdig, mener Riksrevisjonen, dolkestøt og landsforræderi mener jeg.
  29  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 03. november 2013, 17:50
  Personlig synes jeg at det meste av den offentlige invandringsdebatten alltid handler om den prosenten av invandrere som er antisosiale, og at dette er helt feil fokus.

  Uten overdreven innvandring til Norge de siste 30 åra ville vi ikke hatt en ransbølge i hovedstaden nå, vi ville heller ikke hatt så alt for mange overfallsvoldtekter.  Du kan si hva du vil men dette er relevant.

  Hvis vi virkelig ikke klarer å integrere en så liten brøkdel av befolkningen så synes jeg det er noe med systemet, eller det norske folks holdninger det er noe feil med.

  Få samfunn takler/aksepterer store grupper fra en annen kultur som slår seg ned, det er ikke noe galt med det norske samfunnet sånn sett, det er helt normalt.  Jeg vil heller påstå at Norge er ett av de bedre landene når det kommer til å akseptere fremmede kulturer, vi legger oss jo flat og gir etter for det ene kravet etter det andre.  Prøv å se hvor velkommen en stor gruppe nordmenn med norsk livstil og vaner ville ha vært om de prøvde å immigrere til en nasjon i midtøsten.

  En kan også spørre seg selv hvor mye vi egentlig hjelper i det store perspektivet.

  Denne videoen er fin:

  https://www.youtube.com/watch?v=A4fUh18B77w

  Tar riktignok utgangspunkt i immigrasjon til USA men poenget er det samme.  Rulatoren kan sikkert kommentere hva han syns om statistikken som blir lagt fram her.
  30  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Skylle ned tunfisk på: 03. november 2013, 04:10
  jeg bare rister det i munnen med vann, og kaster det ned.. Smiley

  Pingle!

  Jeg spiser den uten vann.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 47
 • Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.

  Proteinrike tacolefser

  Trening21.11.202030

  Bytt ut tradisjonelle tortillalefser eller speltlomper med hjemmelaget proteinrike tacolefser.
  Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.