Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 47
  • 31  Trening / Skader og Smerter / Sv: Greide å rive av akilles, hva nå? på: 03. november 2013, 04:09
    Du bør snakke med lege/fysioterapeut/ortoped, og for guds skyld ikke spørre her.

    Med mindre Glucifer svarer da, da kan det faktisk være ett legitimt svar.
    32  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 02. november 2013, 16:56
      Jeg for min del vil igjen peke på at FrP, H, KrF, V og høyresida i AP sier masse om problemene med innvandring samtidig som de nekter å snakke om EØS-avtalen og Schengen.  Dette er et propagandagrep som de ikke bør få komme unna med.  UT AV EØS NÅ!  bør være slagordet og kampanjen.  Infrastruktur som veier og kollektivtransport tror jeg blir best med kollektivistiske tiltak.  Dette er politisk ukorrekt nå for tida, men jeg tror det likevel.Se mitt neste innlegg.

    Så var det dette med EØS/Schengen.

    Avtalene er jo tett knyttet opp imot EU.  Vi har hatt 2 folkeavstemninger angående EU og begge gangene har det norske folk stemt imot.  Jeg finner det da meget merkelig at vi likevel ble meldt inn, personlig ser jeg på det som ett dolkestøt mot folket fra regjeringen, dette høres kanskje ekstremt ut men vi må ta i betraktning at det norske folk mot sin vilje ble meldt inn i avtaler som de mer eller mindre stemte imot.  Hadde vi foretatt en folkeavstemning nå vil jeg tro at majoriteten hadde vært imot, en folkeavsteming om utmeldelse ville derfor ha vært på sin plass den dag i dag.

    Argumentene for er jo at det er viktige handelsavtaler samt at det er lettere å besøke andre land innenfor EU.

    Jeg ser ikke helt poenget med slike argumenter, det må da gå an å forhandle fram individuelle handelsavtaler som ikke samtidig åpner grensene, mange land gjør dette rundt om i verden.  Og argumentet med at det blir mye styr å komme seg til utlandet holder heller ikke vann.  Mye styr som i hva da?  Vise fram passet?  Er jo det en må gjøre om en f.eks drar til USA, kanskje må man svare noen enkle spørsmål om hva man skal i USA men dette går jo fort unna.

    Jeg skjønner ikke hvorfor vi skal være med da medlemskap er en kraftig begrensning av vår egen suverenitet mtp grensene, skulle gjerne ha likt å fått gode grunner for hvordan disse avtalene faktisk hjelper landet vårt.
    33  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen strongman igjen på: 29. oktober 2013, 13:23
    Med ett navn som Dick Pound er jeg forbauset over at han ikke satset på pornobransjen istedet for antidoping bransjen.
    34  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 29. oktober 2013, 13:20
    Får slenge inn en liten godbit her:

    http://www.osloby.no/nyheter/krim/Disse-14-unge-ranerne-er-domt-57-ganger-siden-2002-7353819.html#.Um-g__k2YvE

    At mange av de som presterer å bli tatt og sluppet løs så mange ganger sier sitt.  At det er mulig å være asylsøker som har fått avslag for deretter å begå kriminalitet uten at man blir spontan deportert er fra mitt perspektiv uforståelig.

    Artikler som denne vil det vel ikke akkurat bli færre av i tiden framover, bare å glede seg til økende ransstatistikk i hovedstaden og andre norske byer i tiden fremover. 

    De eneste tiltakene som muligens kunne ha forbedret situasjonen hadde vært tiltak som:

    -Lukkede asylmottak - Dette kan vel ikke betegnes som ille?  Hadde jeg selv flyktet fra krig/tortur hadde jeg vært mer enn fornøyd om jeg kunne få sitte på ett trygt sted med mat, tv, seng og playstation mens jeg ventet på at saken min skulle bli behandlet.

    -Nulltoleranse for kriminalitet utført mens man søker asyl(umiddelbar og permanent utvisning fra landet)

    -3 års prøvetid for statsborgerskapet(begå kriminalitet mens man er på prøvetid og du ryker og blir deportert)

    -Grensekontrol, utmeldelse av schengen/eøs.

    Nå har det vel seg slik at den nye regjeringen ikke er villig til å gjennomføre mye av dette, FRP kunne vel tenkt seg å gjennomføre ett par av tiltakene men vil neppe klare dette.  Sånn sett kan man vel si at valget er en stor fiasko mtp at det blir ikke store endringene, da med unntak av at vi nå kan kjøre Segway samt shoppe på Søndager.

    Jeg skal innrømme at jeg ikke er skråsikker på hvor ille situasjonen egentlig er, jeg ser på situasjonen ukontrolert innvandring, dårlig integrering, økende kriminalitet/vold som følge av innvandring, økonomisk statlig belastning som følge av innvandring som katastrofalt med tanke på landets framtid.

    Jeg skal dog innrømme at jeg kan være påvirket av ubegrunnet frykt som får problemet til å virke verre enn det er, jeg håper jeg tar feil men jeg tror dagens politikk vil kjøre Norge utfor stupet ett par tiår fra nå.

    Å lede Norge er jo latterlig enkelt, da mtp at med den overfloden vi har av oljepenger så kan ikke ting gå galt.  Setter man en apekatt som daglig leder i en fornøyelsespark med tilnærmet uendelig budsjett så vil jo parken gå veldig bra på tross av noe inkompetent lederskap, og slik er det med Norge og, det skal mye til for å fucke opp alvorlig men jeg tror personlig at det er iferd med å skje her pga manglende handlekraft, frykt for å bli kalt rasist og frykt for å være politisk ukorrekt.





    35  Generelt / Åpent forum / Sv: Resultater fra Mr Olympia? på: 22. september 2013, 16:30
    Er det noen som har sett resultatene enda? Er så nervøs at jeg nesten tisser i buksa!!!


    Du er redd for at noen skal få nyresvikt/hjerteinfarkt/akutt diabetes mens de står på scenen?
    36  Generelt / Loggbok Online / Sv: MariusMessiah - The time for sutring has past! på: 16. august 2013, 12:20

    Må se det er litt stusselig å føle seg så svak, så her må det trenes! Og spises!


    Det er helt korrekt, drastiske endringer må gjøres her.

    Jeg enser mye beinpress, hantler, skuldergreier osv.  Dette er jo vel og bra, men dog som STØTTEØVELSER.

    POWEREN må opp, og den eneste kuren for dette er rett og slett og begynne å kjøre på med core øvelser, da altså bøy, benk og mark. Beinpressen/hantelfjaset og alt det der tar du ETTER du har trent core.

    Lykke til!!
    37  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 02. august 2013, 09:58
    Men dette er nok endestasjonen for min del.


    Måtte lese innlegget mange ganger og sliter fortsatt med å tro det: Rulatoren er ute av utskjellingstråden. 

    Dette kan være det største vendepunktet i utskjellingshistorien, ja, det kan faktisk til og med være den siste kistespikeren i trådens miserable tilværelse. 
    38  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Ultimate kampsport? på: 24. juli 2013, 08:28
    Jeg ble litt nysgjerrig på hva folk mener om akkurat dette, veldig debatterte temaet.

    Ingen kan vel si at en kampsport er bedre enn en annen, men jeg er interessert i å vite hva dere synes. Ikke bare hvem som er best, men jeg er nysgjerrig på hva folk synes er mest underholdende, hva de mener er mest effektivt og gjerne eksempler på fightere fra forskjellige sjangere.


    Gjorde meg opp noen erfaringer for ett par måneder tilbake angående hva som ikke er effektivt i en selvforsvars situasjon.  Hadde en hendelse hvor jeg under ett vorspiel ble litt vel stor i kjeften(Hadde drukket rom).

    Saken var at en perifær bekjent av meg som hadde trent shotokan karate i 8 måneder befant seg på vorspielet, og jeg endte opp i en kampsport relatert diskusjon med vedkommende.  Mitt argument var at en som har trent styrkeløft over lengre tid ville kunne banke opp en person som har trent kampsport i en kortere periode.  

    Han ble noe hissig over mine påstander og ba meg komme med bevis, i tillegg sa han at han nårsomhelst var villig til å gå kamp med en styrkeløfter for å bevise sin sak.  Ettersom jeg var den eneste styrkeløfteren til stede så jeg intet annet valg enn å ta ham på ordet slik at vi kunne avgjøre diskusjonen med en gang.  

    Det ble til at vi forflyttet oss ut i hagen for å gå match.  Planen min var simpel, jeg skulle selvsagt unngå standup boksing med ham da dette ville vært idiotisk, med karatebakgrunnen hans ville han jo lett da meg i rein fist trading.  Jeg planla derimot å lure ham til å tro at jeg skulle bokse, for så isteden gå for en takedown veldig tidlig i kampen.  Da han fortsatt var en relativt fersk shotokan utøver gikk jeg ut ifra at bryte/bjj ferdighetene hans var begrenset og jeg ga meg selv bedre odds til å vinne kampen om jeg klarte å få den ned til bakken slik at jeg kunne bruke styrken min til å utføre en submission via grappling.  En annen vorspiel deltager meldte seg frivillig til å være dommer, og i det han markerte at matchen startet skyggebokset jeg meg mot min motstander, dette førte til at han høynet guarden og forberedte seg på slag akkurat slik jeg hadde sett for meg.  Lynkjapt gikk jeg ned i shoot og gikk for takedown forsøket jeg hadde planlagt.

    I det jeg skyter forover skjer det to ting, det ene var at motstanderen min rakk og flytte seg litt til siden, det andre var at han ga avgårde en lynkjapp lav hook som traff meg rett i tinningen.  Pga at jeg ikke er vant til å bli slått i hodet førte det til at jeg ble så forvirret at jeg ikke klarte å fullføre takedown forsøket, det at han også var i sideveis bevegelse mens jeg fortsatt hadde momentum forover gjorde at jeg falt og landet på magen.  Etter jeg landa var han lynkjapp med å mounte meg for så å UFC style ground and pounde meg, venstre hånda mi satt fast så mulighetene for selvforsvar var meget begrensede og det var sylflaks at høyre hånda var fri slik at jeg rakk å tappe ut før jeg klarte å pådra meg alvorlige skader.

    Hele incidenten var en grov tabbe og feilvurdering fra min side, og konklusjonen er at styrkeløft er totalt ubrukelig som selvforsvars teknikk.  



    39  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 22. juli 2013, 10:05
    For noe tull og vas.  Filmhistorie er noe som jeg interesserer meg for.  Har du sett 'Birth of a Nation' og 'Intolerance' av filmpioneren David Wark Griffith?  

    Har selvsagt sett disse filmene.  Blant samtidens mesterverker utvilsomt.  Ingenting som å sitte i sofakroken å margkose seg med 3 timer lange stumfilmer som er grovt regna 100 år gamle.  Vi snakker her EKTE filmglede.  

    Må spesielt si at etter min mening er 'Birth of a Nation' hans desidert beste verk, dette på tross av de rassistiske undertonene hvor negre framstilles som evneveike samtidig som Ku Klux Klan medlemmer nærmest forhelliges.  

    Det faktum at negrene i filmen var hvite menn med brun maling i ansiktet fikk meg også til å reagere, kunne han ikke brukt ekte negere?  Var ikke de verdige å få bli med som skuespillere i hans filmer?  Jeg finner det rett og slett litt provoserende, dog tilgir jeg ham disse rassistiske pregene pga tidsæraen han opererte i.

    Følte meg også litt provosert over hvordan Griffith har en tendens til å framstille krig og konflikt i positivt lys, men han er vel noe unnskyldt for dette i og med at hans far jo tjenestegjorde som offiser i hæren, og at Griffith pga dette av sin far kun fikk høre solskinnshistorier fra det militære liv mens han vokste opp, liten tvil om at dette påvirket ham både som menneske og regisør.  

    Nå er jo Griffith ansett som en av verdenshistoriens desidert mest annerkjente filmskapere og jeg må innrømme at selv om jeg setter pris på filmene hans så blir de fort litt vel mainstream for min smak.  Å sitte og lovprise filmer som mer eller mindre alle oppegående personer har fått med seg og allerede lovpriset er ikke helt min stil.

    Personlig har jeg faktisk mer forkjærlighet for verkene til Alexandr Dovzhenko, hans mestervek 'Zemlya' fra 1930 er jo en av de helt store.  

    Kanskje ikke fullt så populær som blockbuster filmene du nevner, dog minst like underholdende for folk som virkelig setter pris på film, intensiteten i dette mesterverket er jo rett og slett til å ta og føle på.  Måten Dovzhenko klarer å skildre desperat maktkamp og opprør er rett og slett legendarisk.  Har du sett den?  Jeg vil da iallefall håpe du har det, er jo filmhistorikk på basalnivå for personer som liker å slappe av med en god film.



    Tenker du mye på ereksjonene mine?  

    Nei.

    Ligger du våken om natta og fantaserer om dem?

    Nei

    Det får holde om dette for i kveld.


    Enda bra.



    40  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 19. juli 2013, 07:03
    Jøye meg, så dette det beste Pestloppa klarer av illustrerende klipp fra YouTube.  Han viser til en tufsete fjott av en fyr som kropper litt foran publikum før han går like på snørra i første runde.  Denne retorikken er svak, Lusa!  Den blir ekstra svak i og med at klippet er satt sammen av to forskjellige boksekamper.  Den teatralske introduksjonen er ikke fra samme kamp som utslagningen i 1. runde.


    Han har forskjellig farge på boksehanskene i den teatralske introen enn hva han har i ringen.  Dette kombinert med at det står i kommentarfeltet at det er to klipp gjør det jo ganske opplagt at det er to forskjellige klipp som er redigert sammen.  Du skjønner Rulatoren, av og til blir klipp redigert sammen til noe som kalles "filmer", ett konsept du tydeligvis ikke helt forstår.

    Ser for meg du går på kino og at midt i filmen går det opp for deg:  Filmen er ikke ekte, det er jo bare en haug med klipp som er satt sammen slik at det skal virke om om det er en film.  Du reiser deg opp i salen og begynner å peke mot kino skjermen mens du hyler "DET ER IKKE EKTE DET ER IKKE EKTE!!".  Intensjonen med utbruddet er å opplyse kinogjestene om en regjeringssammensvergelse som går ut på at filmer som ikke er ekte blir vist mot penger.  Du fortsetter å hyle helt til en av vaktene innser at du er schizofren, for deretter å gi deg en albue rett i pæra slik at du holder kjeft. 

    Å poengtere at Usman klippet er redigert sammen blir like poengløst som å kommentere at en film man ser på kino er redigert.  

    Minus poeng til deg for den enorme tabben du nettop begikk.


    Dersom jeg virkelig er representert ved denne karen, så må jeg i alle fall si en ting: Den introen hans er alt for ydmyk og beskjeden til å være meg.  Dersom det skulle vært noe som på noe vis ville stått i forhold til hvor bra Rulatoren er, så burde hele den kvinnelige delen av publikum gått gravide hjem da kvelden var omme.


    Ikke faen, du er ikke viril nok til å befrukte en skokk med damer.  Du er en veldig gammel mann og det har sine konsekvenser, jeg tviler på at du i det heletatt klarer å opprettholde en hard nok ereksjon til at du faktisk klarer å penetrere disse damene du snakker om at du skal befrukte.  

    Litt vanskelig å befrukte damer når lemmet som skal overføre arvematerialet har en ereksjonskapasitet likestilt med ett dødt fiskehode.

    .
    Åh nei, Loppa.  Inrøm først som sist at du hører hjemme blant økosystemets sørgeligste utvekster, på nivå med Küken, Softcorebakken, Fleksnes og Lavmål.

    Jeg forlangte for lenge siden at DU skulle innrømme at du var en pervers aviker.  Jeg har enda ikke fått denne innrømmelsen, og IKKE FAEN om jeg innrømmer noesomhelst før du svart på hvitt har lagt kortene på bordene angående deg selv.

    41  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 14. juli 2013, 08:01


    Sannheten er som følger: En gang for lenge, lenge siden bestemte psykopaten og svinet Fleksnes seg til å starte Utskjellingstråden.  Utskjellingstråden var noe sånt som en dag gammel da Rulatoren bestemte seg for å ta grep.  Jeg begynte å fylle på med hyppige og regelmessige bidrag i et forsøk på å komme med hardt tiltrengte korrektiver til den kloakken som fløt her inne.  Da samfunnsfiender som Jølsrud og Beistet herjet som verst, var Rulatoren lengst framme i frontlinjen.  Med aldri sviktende rettferdighetssans og en prinsippfast sannhetssøken har jeg drevet utrettelig folkeopplysning her inne.  Jeg har kort og godt vært en moralens og sannhetens fyrtårn og apostel her inne.


    Jasså ja, så du tror du kan komme her å gi meg en historie leksjon?

    OK, hva om jeg gir deg en aldri så liten leksjon tilbake angående historien om Rulatoren og Power Loppa?  Jeg foretrekker å bruke ett youtube klipp som jeg mener er meget representabelt for historien bak vårt bekjentskap:

    http://www.youtube.com/watch?v=RJPesST-skg

    Klippet er fra en av de mer dystre kapittelene i boksesporten, Rulatoren er representert av den selvdiggende klysa Usman Ahmed, jeg er representert av Usman sin motstander.

    Forklaring av filmen satt i perspektiv med hendelsene som har tatt plass her i tråden:

    0 - 1.39 : Utskjellingstråden fra dag 1 fram til seint på høsten 2011 - Representerer Rulatorens ufordragelige oppførsel her i tråden før jeg gjorde inntog. 

    1:40 : Tidlig vinter 2011 - Rulatoren oppdager en nykomling i tråden(representert av meg), og går så rett i trynet på ham for å kjekke seg i typisk Rulatoren stil

    1:41 - 2:10 :Desember 2011 - Januar 2012 - Rulatoren og jeg tester hverandre litt i lette utskjellingsdueller.

    2:11 - Februar 2012 - Jeg gir rulatoren en så saftig verbal suser at han går rett i bakken og blir liggende.

    2:13 - 2:56 : Februar 2012 - Juli 2013 - Rulatorens generelle tilstand etter jeg ga ham den første verbale knock-outen. 

    En PERFEKT analogi av bekjentskapet mitt med Rulatoren. 

    42  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 11. juli 2013, 06:40
    Da har det desverre skjedd, jeg har gjort en så stor tabbe at jeg må komme med en offentlig unnskyldning/kunngjøring her i utskjellingstråden. 

    Tabben jeg har gjort, som jeg planlegger å unnskylde meg for er at jeg har overvurdert Rulatoren.  Jeg overvurderte hans egen innsikt i utskjellingstråd historikken.  Da som bevist ved dette sitatet:

    Det stemmer at Loppa sammenliknet meg med Lavmål, og det er en fornærmelse av det virkelig blodige slaget.  Men alle bør huske at jeg før det sammenliknet Loppa med Softcorebakken, og det blir ikke værre enn det.


    Hadde Rulatoren hadd tilstrekkelig kjennskap til denne tråden hadde han jo husket at jeg havna i konfrontasjon med Softcorebakken for omlag ett års tid siden, og at etter denne duellen var over, så eksisterte ikke Softcore lengre, dette pga at jeg knakk ham og dominerte ham så ille at han trakk seg fra tråden samt forsvant fra forum.

    Det at Rulatoren da sammenligner meg med ham, blir litt som å sammenligne Monacos fotballlandslag med Brasil sitt landslag etter at Brasil har knust Monaco 15 - 0.  En sportskommentator som sammenligner disse to lagene etter en slik kamp ville umiddelbart fått sparken.

    Det er derfor kun rett og rimelig at Rulatoren får sparken fra denne tråden etter han bomma så grovt.  Samtidig sier jeg unnskyld til alle som leser her pga at jeg gjorde den drøye tabben å gå ut ifra at Rulatoren hadde innsikt i denne tråden sin historikk, Rulatoren har jo ikke innsikt i noe som helst og det burde jeg jo ha skjønt.

    Jeg beklager.
    43  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 07. juli 2013, 08:20
    Küken klarer ikke å kommunisere på en begripelig måte, mens Flatlusa faktisk gjør seg forstått for dem som måtte være så uheldige å lese rælet hans.  Man kan spørre seg hvem som er mest tragisk av de to. 

    Dersom Lusa lærte å skrive av Küken, mens Küken lærte å tenke av Lusa, så ville de begge være totalt isolert i sine vrangforestillinger.

    Å dra paraleller mellom meg og Pungen er å gå over streken, selv etter utskjellingstråd standarden.  Deffinitivt en verbal uppercut som svir godt.  Hadde telt som en seier til Rulatoren om det ikke var for at jeg allerede hadde sammenlignet Rulatoren med Hallvard Lavmål, en langt mer nedverdigende utskjelling.  Med andre ord ett kontra angrep fra meg som kom FØR Rulatoren i det hele tatt angrep.

    Jeg er opplagt overlegen når det kommer til taktikk og strategi her inne.

    Nice try Rulatoren, men ingen seier til deg denne runden heller.

    44  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 05. juli 2013, 06:31
    At å starte som nybegynner her inne er en dårlig ide er jo ett velkjent faktum.  Se f.eks her på denne lille tassen som er ute å prøver seg i det røffe og harbarkede utskjellingsmiljøet:

    Homo.

    Etter forrige gang jeg ga ham en verbal utblåsning så ble han så forfjamsa han at som kontra angrep kom ut av skapet i utskjellingstråden.  Nå er jo Norge ett tolerant og aksepterende samfunn hvor å komme ut har blitt mer eller mindre stuereint.  DOG, skal det sies at å faktisk komme ut i utskjellingstråden av alle plasser er en særs dårlig ide, dette da ord som toleranse ikke akkurat eksisterer i vokabularet til den gjennomsnittlige utskjellingsdebatant.

    Etter denne brøleren ble Pungen så forvirra at han presterte å komme med dette:

    karått eller? hælvettes fetthoinnj.

    Utsagnet indikerer at han rett og slett har mista evnen til å gjøre seg forstått på norsk.

    Sånn går det ofte med ferskingene her inne, de snubler over sine egne ord, innser at de ikke hører hjemme her, for deretter å forsvinne, hvilket Pungen burde vurdere å gjøre umiddelbart.

    Han hevder forøvrig fortsatt at han har marka 280 kg.  Ser for meg hvordan dette skjedde:

    Han satt i kjelleren til mor og far sin og drakk heimbrent.  Etter å ha tømt flaska satt han den på bakken, gikk ned i mark possisjon og locka den ut.  Deretter sto han og skreik til seg selv:  "Jeg har marka 280 kg!!""

    Etter dette blacka han på gulvet, våkna opp og oppdaterte TF profilen med 280 i mark.  Neste gang han går på fylla så vil nok profilem hans vise at han har marka 290.

    Alle vet jo at dette er rein løgn.  Pungen er svak og marker sannsyngligvis mye mindre enn meg.
    45  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 28. juni 2013, 09:03
    Godt innlegg Loppa.

    Når jeg henviser til at jeg digger å være på forsiden, så er det fordi nå synes de seneste innleggene til høyre, på forsiden av tf. Ingen av dere fikk det med dere, men det overrasker ikke. Har sikkert øya i ræva alle mann.

    Ja, men jeg har bytta layouten tilbake slik den var før, dette da den gamle designen var mye bedre.

    Så du syns ikke på forsida hos meg.

    Og takk høyere makter for det din dvergkastende, hagenissediggende faen.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 47
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!