Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 46
  • 47
  • 691  Trening / Styrkeløft / Raw Korstoget fortsetter på: 12. august 2010, 14:19
    Som et av mine første innlegg på dette forumet startet jeg en tråd som omhandlet styrkeløft og utstyrsbruken i sporten.  Dette viste seg og være en gedigen tabbe da dette temaet allerede hadde blitt diskutert masse på forumet.  Selv stilte jeg meg ganske nøytral i denne debatten da jeg egentlig ikke viste om jeg er for eller imot, etter og ha lest igjennom debatten jeg selv startet og mange av de andre trådene med samme tema må jeg si at jeg syns det virker som om de som ikke liker utstyret er i flertall samtidig som de sitter på de beste argumentene(Om og gjøre og finne ut hvem som er sterkest ikke hvem som er sterkest kombinert med at de får utelling på utstyr, utstyret er bare lov fordi sponsorer tjener penger osv).  De som likte utstyret kom også med argumenter som at "Slik er reglene, derfor er utstyr bra", akkurat som om det er bra bare for at det er slik det er.
     
    Etter debatten fant jeg også ut at veldig nylig så ble det avgjort at rawløft nå skal godkjenes på stevne, og jeg syns vel egentlig at det sier sitt om hvilken vei sporten er iferd med og utvikle seg og at utstyret på sikt er på vei ut(på sikt altså).  Nå er ikke poenget med denne tråden og skape en ny utstyrs debatt, det har vi sett nok av og jeg syns iallefall det virker som om folk flest er ganske enige om at sporten går bare en vei og jeg håper at alle holder seg for god til og gå av topic med og starte ny utstyrs diskusjon.
     
    Og i den annledning, siden nå raw bølgen sprer seg over landet tenkte jeg at det ville være interresant og stille spørsmålet:
     
    Hvem blir første nordmannen til og løfte 800 med raw godkjenning på stevne?
     
    Det er jo opplagt at dette er ett utrolig gjevt mål da det kombinerer alle 3 skamgrensene, 300 i knebøy, 200 i benk og 300 i markløft, som blir tilsammen 800(offisielt kalt skamgrensene), det leste jeg i en artikkel skrevet av Einar Gilberg som handla om styrkeløfterne på KK67 i Trondheim(Deep down in the cave).  Jeg har lest ganske mye i treningsloggen til styrkeløfteren fra Trondheim Einar Gilberg(Fasiten), det er vel den mest leste og mest populære loggen på hele forumet såvidt jeg har forstått(en av de iallefall), og jeg har fått med meg at Einar er ikke så interresert i utstyret og at han alerede har stilt helt raw på ett stevne og fått raw godkjenning bak resultatet sitt.
     
    Jeg mener derfor at han er en av de som kan bli først til og klare alle disse tre grensene(sett videoen hvor han tar 300 i knebøy(alrdi sett andre gjøre dette) så det er klart han allerede har styrken til og gjøre dette på stevne, tror ikke så veldig mange andre kan ta 300 i knebøy uten utstyret, sikkert mange som sier de kan klare det fordi de har det og det med drakten, og blah blah osv).  Jeg syns det hadde vært interresant og starte en debatt om hvem som blir med i kampen om og gjøre dette først.
     
    Og da mener jeg 800 med RAW bak, på stevne, altså ikke han og han løfter det og det med utstyret, derfor kan han ha klart så og så mye på stevne, men han gidder ikke løfte 800 raw for han fokuserer mest på utstyr har ikke tid til og løfte raw på stevner  for han bryr seg bare om utstyrs løft og ikke hvem som er sterkest og lar derfor være og løfte raw og hele regla som vi alle har hørt før.

    Jeg tror det kan bli ganske stor kamp om og klare dette da det er utrolig gjevt og si at man var den første i landet til og gjøre det godkjent, og at man da også sier at man har løftet vektene selv, med ingenting annet enn sin egen muskelkraft og ikke utstyr som hjelper til slik at man kan løfte vekter man egentlig ikke klarer fordi man har brukt utstyr.

    Og jeg tror også at mange vil late som om de egentlig ikke bryr seg så mye om og klare dette fordi de vet at de ikke har nubbtjangs til og gjøre noe slikt uten drakter, mens de innerst inne nok skulle offret sin venstre testikkel for og klare dette målet, og si at man ikke bryr seg for at man vet man aldri kan klare noe blir for barnslig syns jeg.
     
    Jeg mener at temaet for debatten blir hvem blir FØRST til og klare 800 med raw bak i protokollboka, hvem tror DU har det som trengs?(nevn hvem som helst som du mener kan bli først, og begrunn gjerne hvorfor)
     
    Snurr debatt!
    692  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 04. juli 2010, 22:29


    Her starter jeg som relativt fersk forumbruker en tråd som omhandler utstyrsbruk i styrkeløft, dette er før jeg er klar over at det er den 27ende ganngen ett slikt tema blir startet.

    bergan gjorde meg klar over dette, samt at han tipset meg til og se over de gamle diskusjonene, og jeg tenkte at saken ville være ute av verden.  Men faen tror dere ikke at dere starter det hele igjen, det er jo helt absurd, mange av de samme aktørene, ALLE de samme argumentene, og så til slutt bryter det løs i en diskusjon som ikke en gang relaterer til temaet, all slags mulig galskaps snakk om Tour de France, dynamoer, motorsykler, hvem er sterkest i verden, høydehopp, sprint med piggsko og annen galskap.

    Og halvparten av dere sutrer og jamrer over at en slik diskusjon er startet igjen, for da må dere lese gjennom alle de 5 sidene, for så og formulere en egen paragraf om hvor forbannet teit hele situasjonen og diskusjonen er.

    Nei dette melder jeg meg ut av, dere holder jo faen meg på fram og tilbake som en gjeng kranglende skolejenter!

    Hvis moderator nå stenger denne tråden gjør det iallefall ikke meg noe!
    693  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 28. juni 2010, 02:02
    Er vel ca 1000 utstyrsdiskusjoner allerede, søk på forumet så finner du nok en del interesant.

    Jeg har rundt 150-100-150 uten utstyret, så man tjener en del på det ja

    Helvete for en rygg da!

    Profilbildet altså....
    694  Trening / Styrkeløft / Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 28. juni 2010, 01:46

    Etter og ha drevet og fulgt med her på forumet og lest og informert meg en del om styrkesport i nesten ett år nå er det en ting jeg har hengt meg opp i, og det er at folk som konkurerer har på seg utstyr når de løfter.

    Fører ikke dette utstyret til at folk kan løfte vekter de egentlig ikke er istand til og løfte?

    Isåfall, hva er vitsen med dette?  Går ikke sporten ut på og finne ut hvem som er sterkest? Hvis man bruker dette utstyret så finner man jo bare ut hvem som er sterkest kombinert med hvor gode de er til og bruke utstyret.

    Folk flest må da vel være imot dette?  Er det ikke mye mere interresant og vite hvem som er sterkest enn hvem som er flinkest til og ta på seg en skjorte som hjelper deg med og løfte vekten?

    Jeg for min del vi iallefall ALDRI bruke slikt utstyr, og det håper og tror jeg folk flest vil si seg enige i.
    695  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er dette et bra program? på: 28. juni 2010, 00:44
    Ser ut til at vi er litt i samme båt her.

    Jeg håper du kommer til og logge framgangen slik at jeg får fulgt med.

    værsågåd og følg med i min log iallefall, det er store ting på gang.
    696  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:42
    Tror det du siterte var ironisk skrevet Wink

    å, faen,

    Litt vanskelig og skjønne at det er en spøk når det er på forum da.

    Så jo ut som om fyren dro ett tonn og tenkte han hadde peil.
    697  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:34
    Det at gymlærern din ikke har sett mer enn 140kg på ei stang før, gjør han til et lite troverdig vitne når det kommer til teknikken din i bøy Tongue

    Men for alt jeg vet så kan du ha god styrke i låran i forhold til resten. så bare kjør på !

    140 er jo 6 20 kilos vekt plater jo.  Jeg går på videregående, ingen andre i klassen hadde så mye vekt på.

    Virker forøvrig som om jeg fikk litt kritikk for signaturen min pga at den var for ambisiøs.  Nå er jo styrke sport mer en nisje idrett enn for eksempel fotball hvor alle holder på.

    Mener jeg leste ett sted her på forumet at hvis man spiser som faen og trener hardt i 10 år, så er man etterhvert i norgestoppen i tungvektsklassen.
    698  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:31
    Bra tips! Test maks og kjør til failure på hver trening; det garanterer resultater  Grin

    Du ser iallefall ut som om du har gjort hjemme leksa di når det kommer til mark.

    Jeg har ikke kjørt maks hver gang før.  Har liksom holdt på med en vekt som er litt lettere enn hva jeg klarer, og deretter har jeg økt gradvis med 2.5 kg pr uke helt til det stoppa, så har jeg senka vekta og starta igjen(lærte denne teknikken her på forumet ett sted).  Kan dette være grunnen til stagneringen?  JEg trener rett og slett ikke hardt nok ser det ut som du antyder her.

    Virker som både du og ett par andre her mener jeg skal kjøre på mere så får vel lytte til de erfarne og gi lit tmere gass.  Helt greit for meg, jeg liker og kjøre på jeg.

    Og med det profil bildet ditt, så ser det iallfeall ut som om du er en det kan være lurt og høre på når det kommer til akkurat denne øvelsen det er snakk om her.
    699  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:21
    Var mange bra tips her gitt, mulig jeg må gå bort ifra 3x8 opplegget mitt.

    Vet ikke med den knebøyen jeg.  Fikk ikke filmet men hadde vitner da den ble gjort i gymtimen.  Gymlæreren min var der også og han sa at det så veldig bra ut, han hadde faktisk aldri sett noen ha så mye vekt på en stang før.  Og dette er faktisk en mann som kan en god del om trening da han har har vid kunskap både om utholdenhets og styrke trening.
    700  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bli sterkere i håndbak på: 26. juni 2010, 06:30
    Ja, dette kan nok funke bra.

    Jeg liker hvordan du har integrert håndbak curlen med alle de andre styrkeøvelsene slik at programmet blir ett slags kryssnings program mellom styrke og håndbak.

    Var bare en ting jeg ikke skjønte;

    Du sier at du tar Captain of Crush 2-3 sett hver trening.

    I all verden er dette for noe da?  Basert fra navnet vil jeg tippe at du liksom "knuser" noe, men hvordan? 

    Jeg blir så nysgjerrig når jeg ser trenings ting jeg ikke vet at jeg må bare spørre , er jo litt av poenget med og være aktiv på forumet, at man kan plukke opp ting man senere kan bruke i sin egen trening:D
    701  Trening / Styrkeløft / Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 26. juni 2010, 06:13

    Heisann,

    er nytt medlem her på forumet men det betyr ikke at jeg er helt fersk når det kommer til trening.  Kjører selvlagde programmer for nå og har hatt OK framgang i benken, samt utrolig framgang i knebøyen så jeg tror jeg kan fastslå at jeg har "Knekt koden" for framgang i disse øvelsene Grin

    Men jeg sliter i mark, har kjørt 3x8 prinsippet der nå og det har ikke helt virket i nærheten så godt på mark som det har på benk og bøy.

    Så derfor retter jeg søkelyset på de av dere her på forumet som kan en del om markløft, har dere noen opplegg eller metoder dere vil anbefale?

    Og da retter jeg selvsagt spørsmålet til folk som kan litt, jeg gidder ikke ta råd fra pingler som enda ikke har marka 100 for og sette det litt på spissen  Grin :Smiley
    702  Generelt / Loggbok Online / Loggen på: 26. juni 2010, 05:40
    Snart begynner loggingen!
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 46
  • 47
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!