Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • ...
 • 46
 • 47
 • 691  Generelt / Loggbok Online / Sv: HHHH - Vært på lokalt strongmanstevne på: 23. september 2010, 19:19
  Da er jeg med!!

  Skal lese om din RAW crusade, artig og vite hvor sterk du EGENTLIG er ved og lese loggen din, og ikke hvor sterk du er fordi du bruker en polyester skjorte som bokstavelig talt SKYVER vektene opp for deg Wink

  Edit:  Dette innlegget skulle egentlig inn i Ditto sin logg, beklager feil posten.
  692  Trening / Styrkeløft / Sv: Første nordmann med 800 raw godkjent på stevne på: 20. august 2010, 23:15
  Her har det skjedd ting ser jeg, tydelig at det er mange som har interresse for akkurat dette temaet.  Artig at så mange har svart, jeg får vurdere og logge meg på litt oftere slik at jeg får vært mere aktiv i trådene jeg starter.

  En ting er hvem som får det protokollført først, og den første som kommer til å prøve er Gilberg, og jeg ønsker han masse lykke til mot Midt-norsk, og håper han når målet sitt Smiley


  En annen ting er hvem som kan få det protokollført når som helst men ikke er interessert i å få det protokollført, fordi de konkurrerer med utstyr fordi de beste stiller med utstyr (Pr dags dato, og sansynligvis i ganske lang tid fremover). Det er ikke mange av disse i Norge, men f.eks Gud, Asbjørn Randen, Roy Holte. Uansett hvor lite relevant du ser på det at disse kan få det protokollført, men bruker tiden og energien sin til å bli best med utstyr, så er det relevant.  Skjønner.

  Ser du kun er ett par år eldre enn meg, du har sikkert en 15+20 år igjen på topp, på denne tiden må vel du og unne deg ett raw stevne, gleder meg allerede jeg, tipper episk vekt går opp da!
  Første normann med 800 rå (raw) godkjent på stevne ble vel Torkell Ravndal i 1969. I tillegg Iver Hole i 1974.

  Og sterke Nils dro ett godstog over atlanteren med lillefingeren....
  05.02.2005   Midt-norsk   M4   125   123.00   275.0   -   -   220.0   -   -   330.0   -   -   825.0   471.73500


  http://resultater.styrkeloft.no/lofter_vis.php?id=42

  Mulig håndleddsbind ble brukt i benk...og varmere i bøy...husker ikke...

  Løfta kun 2 løft i bøy og i benk;) grunnet at dette kun var kvalifisering til NM og sparte litt...

  ..330 marken ligger på youtube....eller i styrkeboka..

  Burde vel ha skjønt at du allerede hadde gjort dette, bare og ta av seg hatten for Roy Holte, ingen over og ingen ved siden!
  Underlig trådstarttema. 800 raw er det jo flere i Norge som klarer, men ingen/svært få har det som mål da det er utstyr som gjelder. Holte har allerede gjort det.... OD og Randen klarer det helt sikkert sammen med sikkert flere av landslagløfterne fra 110 -125+ klassen. 

  Hehe, mange som klarer du liksom, den var god Grin

  Artig hvordan du prøver og bagatelisere denne prestasjonen ved og si at mange klarer det, og når alt kommer til alt, så klarer du og komme opp med en 2 til 3 navn som klarer 800raw Wink

  Syns du bommer litt her, mulig du henger igjen på 90 tallet og tror at styrkeløft fortsatt kun er med utstyr.  Sannheten er jo at raw løft nå faktisk blir akkreditert, og at interressen er stor for dette ble vel bevist ved at denne tråden har blitt trykket på godt over 1000 ganger, samt at mange av profilene på forumet har rapportert inn at de allerede har løftet, eller skal til og løfte 800 raw.

  Eller prøvde du og være ironisk, isåfall var du ganske artig og du får en honnør.

  Viser det seg at du ikke var ironisk, så må jeg ta honnøren tilbake, dette kan vi sikkert ordne om vi kontakter moderator eller noe.


  Hvem som først når X kg i raw totalt er det vel relativt få som bryr seg om vil jeg anta. I hvertfall så lenge de beste kun satser på utstyrsløfting. Tror det er flere som både bryr seg og som kan relatere seg til raw resultater i bøy og benk. I mark er det jo ikke store forskjellen uansett.

  Selv så kan jeg nok nærme meg 900 på en god dag, men jeg kan ikke huske når jeg sist hadde en god dag.  Deg har jeg faktisk hørt om, hørte du brukte en sinnsyk form for ironi og sarkasme i 50% av dine innlegg.

  Derfor tør jeg ikke svare deg en gang, for jeg vet jo ikke om du prøver og være ironisk eller ikke.

  Håper forævrig du stiller eller iallefall filmer om du nå skulle ha en god dag.

  Brian Siders gjorde 2260lbs som IPF-løfter i 2006. Dette ble gjort med knevarmere og håndleddsbind ville således ikke fått en stjerne i protokollen, men det spiller ingen rolle. Mannen kunne gjort den samme vekta uten og fått det godkjent som utstyrsfri løfting.

  http://www.youtube.com/watch?v=gN1ahuxmwTM#noexternalembed&feature=channel_page

  løft som ikke er godkjent innenfor IPF bryr jeg meg ikke så mye om.
  Har lyst til og ta et utstyrs fritt stevne i år.
  Tror det blir på jule stevne, måle da er 280,190 og 350.


  Glimrende, musikk i mine ører, gleder meg til og se resultatet, den marken din er jo helt GROV.

  693  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 12. august 2010, 14:25
  Hei Einar!!

  Jeg har fuglt med i fasiten i nesten ett år og jeg syns den er helt utrolig artig og lese og jeg syns du virker som en veldig artig og veldig seriøs styrkeløfter!!

  Jeg har starta en debat som jeg gjerne skulle hatt din formening om woot

  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=100020.msg1493868;topicseen#new
  694  Trening / Styrkeløft / Raw Korstoget fortsetter på: 12. august 2010, 14:19
  Som et av mine første innlegg på dette forumet startet jeg en tråd som omhandlet styrkeløft og utstyrsbruken i sporten.  Dette viste seg og være en gedigen tabbe da dette temaet allerede hadde blitt diskutert masse på forumet.  Selv stilte jeg meg ganske nøytral i denne debatten da jeg egentlig ikke viste om jeg er for eller imot, etter og ha lest igjennom debatten jeg selv startet og mange av de andre trådene med samme tema må jeg si at jeg syns det virker som om de som ikke liker utstyret er i flertall samtidig som de sitter på de beste argumentene(Om og gjøre og finne ut hvem som er sterkest ikke hvem som er sterkest kombinert med at de får utelling på utstyr, utstyret er bare lov fordi sponsorer tjener penger osv).  De som likte utstyret kom også med argumenter som at "Slik er reglene, derfor er utstyr bra", akkurat som om det er bra bare for at det er slik det er.
   
  Etter debatten fant jeg også ut at veldig nylig så ble det avgjort at rawløft nå skal godkjenes på stevne, og jeg syns vel egentlig at det sier sitt om hvilken vei sporten er iferd med og utvikle seg og at utstyret på sikt er på vei ut(på sikt altså).  Nå er ikke poenget med denne tråden og skape en ny utstyrs debatt, det har vi sett nok av og jeg syns iallefall det virker som om folk flest er ganske enige om at sporten går bare en vei og jeg håper at alle holder seg for god til og gå av topic med og starte ny utstyrs diskusjon.
   
  Og i den annledning, siden nå raw bølgen sprer seg over landet tenkte jeg at det ville være interresant og stille spørsmålet:
   
  Hvem blir første nordmannen til og løfte 800 med raw godkjenning på stevne?
   
  Det er jo opplagt at dette er ett utrolig gjevt mål da det kombinerer alle 3 skamgrensene, 300 i knebøy, 200 i benk og 300 i markløft, som blir tilsammen 800(offisielt kalt skamgrensene), det leste jeg i en artikkel skrevet av Einar Gilberg som handla om styrkeløfterne på KK67 i Trondheim(Deep down in the cave).  Jeg har lest ganske mye i treningsloggen til styrkeløfteren fra Trondheim Einar Gilberg(Fasiten), det er vel den mest leste og mest populære loggen på hele forumet såvidt jeg har forstått(en av de iallefall), og jeg har fått med meg at Einar er ikke så interresert i utstyret og at han alerede har stilt helt raw på ett stevne og fått raw godkjenning bak resultatet sitt.
   
  Jeg mener derfor at han er en av de som kan bli først til og klare alle disse tre grensene(sett videoen hvor han tar 300 i knebøy(alrdi sett andre gjøre dette) så det er klart han allerede har styrken til og gjøre dette på stevne, tror ikke så veldig mange andre kan ta 300 i knebøy uten utstyret, sikkert mange som sier de kan klare det fordi de har det og det med drakten, og blah blah osv).  Jeg syns det hadde vært interresant og starte en debatt om hvem som blir med i kampen om og gjøre dette først.
   
  Og da mener jeg 800 med RAW bak, på stevne, altså ikke han og han løfter det og det med utstyret, derfor kan han ha klart så og så mye på stevne, men han gidder ikke løfte 800 raw for han fokuserer mest på utstyr har ikke tid til og løfte raw på stevner  for han bryr seg bare om utstyrs løft og ikke hvem som er sterkest og lar derfor være og løfte raw og hele regla som vi alle har hørt før.

  Jeg tror det kan bli ganske stor kamp om og klare dette da det er utrolig gjevt og si at man var den første i landet til og gjøre det godkjent, og at man da også sier at man har løftet vektene selv, med ingenting annet enn sin egen muskelkraft og ikke utstyr som hjelper til slik at man kan løfte vekter man egentlig ikke klarer fordi man har brukt utstyr.

  Og jeg tror også at mange vil late som om de egentlig ikke bryr seg så mye om og klare dette fordi de vet at de ikke har nubbtjangs til og gjøre noe slikt uten drakter, mens de innerst inne nok skulle offret sin venstre testikkel for og klare dette målet, og si at man ikke bryr seg for at man vet man aldri kan klare noe blir for barnslig syns jeg.
   
  Jeg mener at temaet for debatten blir hvem blir FØRST til og klare 800 med raw bak i protokollboka, hvem tror DU har det som trengs?(nevn hvem som helst som du mener kan bli først, og begrunn gjerne hvorfor)
   
  Snurr debatt!
  695  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 04. juli 2010, 22:29


  Her starter jeg som relativt fersk forumbruker en tråd som omhandler utstyrsbruk i styrkeløft, dette er før jeg er klar over at det er den 27ende ganngen ett slikt tema blir startet.

  bergan gjorde meg klar over dette, samt at han tipset meg til og se over de gamle diskusjonene, og jeg tenkte at saken ville være ute av verden.  Men faen tror dere ikke at dere starter det hele igjen, det er jo helt absurd, mange av de samme aktørene, ALLE de samme argumentene, og så til slutt bryter det løs i en diskusjon som ikke en gang relaterer til temaet, all slags mulig galskaps snakk om Tour de France, dynamoer, motorsykler, hvem er sterkest i verden, høydehopp, sprint med piggsko og annen galskap.

  Og halvparten av dere sutrer og jamrer over at en slik diskusjon er startet igjen, for da må dere lese gjennom alle de 5 sidene, for så og formulere en egen paragraf om hvor forbannet teit hele situasjonen og diskusjonen er.

  Nei dette melder jeg meg ut av, dere holder jo faen meg på fram og tilbake som en gjeng kranglende skolejenter!

  Hvis moderator nå stenger denne tråden gjør det iallefall ikke meg noe!
  696  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 28. juni 2010, 02:02
  Er vel ca 1000 utstyrsdiskusjoner allerede, søk på forumet så finner du nok en del interesant.

  Jeg har rundt 150-100-150 uten utstyret, så man tjener en del på det ja

  Helvete for en rygg da!

  Profilbildet altså....
  697  Trening / Styrkeløft / Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 28. juni 2010, 01:46

  Etter og ha drevet og fulgt med her på forumet og lest og informert meg en del om styrkesport i nesten ett år nå er det en ting jeg har hengt meg opp i, og det er at folk som konkurerer har på seg utstyr når de løfter.

  Fører ikke dette utstyret til at folk kan løfte vekter de egentlig ikke er istand til og løfte?

  Isåfall, hva er vitsen med dette?  Går ikke sporten ut på og finne ut hvem som er sterkest? Hvis man bruker dette utstyret så finner man jo bare ut hvem som er sterkest kombinert med hvor gode de er til og bruke utstyret.

  Folk flest må da vel være imot dette?  Er det ikke mye mere interresant og vite hvem som er sterkest enn hvem som er flinkest til og ta på seg en skjorte som hjelper deg med og løfte vekten?

  Jeg for min del vi iallefall ALDRI bruke slikt utstyr, og det håper og tror jeg folk flest vil si seg enige i.
  698  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er dette et bra program? på: 28. juni 2010, 00:44
  Ser ut til at vi er litt i samme båt her.

  Jeg håper du kommer til og logge framgangen slik at jeg får fulgt med.

  værsågåd og følg med i min log iallefall, det er store ting på gang.
  699  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:42
  Tror det du siterte var ironisk skrevet Wink

  å, faen,

  Litt vanskelig og skjønne at det er en spøk når det er på forum da.

  Så jo ut som om fyren dro ett tonn og tenkte han hadde peil.
  700  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:34
  Det at gymlærern din ikke har sett mer enn 140kg på ei stang før, gjør han til et lite troverdig vitne når det kommer til teknikken din i bøy Tongue

  Men for alt jeg vet så kan du ha god styrke i låran i forhold til resten. så bare kjør på !

  140 er jo 6 20 kilos vekt plater jo.  Jeg går på videregående, ingen andre i klassen hadde så mye vekt på.

  Virker forøvrig som om jeg fikk litt kritikk for signaturen min pga at den var for ambisiøs.  Nå er jo styrke sport mer en nisje idrett enn for eksempel fotball hvor alle holder på.

  Mener jeg leste ett sted her på forumet at hvis man spiser som faen og trener hardt i 10 år, så er man etterhvert i norgestoppen i tungvektsklassen.
  701  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:31
  Bra tips! Test maks og kjør til failure på hver trening; det garanterer resultater  Grin

  Du ser iallefall ut som om du har gjort hjemme leksa di når det kommer til mark.

  Jeg har ikke kjørt maks hver gang før.  Har liksom holdt på med en vekt som er litt lettere enn hva jeg klarer, og deretter har jeg økt gradvis med 2.5 kg pr uke helt til det stoppa, så har jeg senka vekta og starta igjen(lærte denne teknikken her på forumet ett sted).  Kan dette være grunnen til stagneringen?  JEg trener rett og slett ikke hardt nok ser det ut som du antyder her.

  Virker som både du og ett par andre her mener jeg skal kjøre på mere så får vel lytte til de erfarne og gi lit tmere gass.  Helt greit for meg, jeg liker og kjøre på jeg.

  Og med det profil bildet ditt, så ser det iallfeall ut som om du er en det kan være lurt og høre på når det kommer til akkurat denne øvelsen det er snakk om her.
  702  Trening / Styrkeløft / Sv: Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 28. juni 2010, 00:21
  Var mange bra tips her gitt, mulig jeg må gå bort ifra 3x8 opplegget mitt.

  Vet ikke med den knebøyen jeg.  Fikk ikke filmet men hadde vitner da den ble gjort i gymtimen.  Gymlæreren min var der også og han sa at det så veldig bra ut, han hadde faktisk aldri sett noen ha så mye vekt på en stang før.  Og dette er faktisk en mann som kan en god del om trening da han har har vid kunskap både om utholdenhets og styrke trening.
  703  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bli sterkere i håndbak på: 26. juni 2010, 06:30
  Ja, dette kan nok funke bra.

  Jeg liker hvordan du har integrert håndbak curlen med alle de andre styrkeøvelsene slik at programmet blir ett slags kryssnings program mellom styrke og håndbak.

  Var bare en ting jeg ikke skjønte;

  Du sier at du tar Captain of Crush 2-3 sett hver trening.

  I all verden er dette for noe da?  Basert fra navnet vil jeg tippe at du liksom "knuser" noe, men hvordan? 

  Jeg blir så nysgjerrig når jeg ser trenings ting jeg ikke vet at jeg må bare spørre , er jo litt av poenget med og være aktiv på forumet, at man kan plukke opp ting man senere kan bruke i sin egen trening:D
  704  Trening / Styrkeløft / Bli sterkere i markløft! Hvordan? på: 26. juni 2010, 06:13

  Heisann,

  er nytt medlem her på forumet men det betyr ikke at jeg er helt fersk når det kommer til trening.  Kjører selvlagde programmer for nå og har hatt OK framgang i benken, samt utrolig framgang i knebøyen så jeg tror jeg kan fastslå at jeg har "Knekt koden" for framgang i disse øvelsene Grin

  Men jeg sliter i mark, har kjørt 3x8 prinsippet der nå og det har ikke helt virket i nærheten så godt på mark som det har på benk og bøy.

  Så derfor retter jeg søkelyset på de av dere her på forumet som kan en del om markløft, har dere noen opplegg eller metoder dere vil anbefale?

  Og da retter jeg selvsagt spørsmålet til folk som kan litt, jeg gidder ikke ta råd fra pingler som enda ikke har marka 100 for og sette det litt på spissen  Grin Roll Eyes
  705  Generelt / Loggbok Online / Loggen på: 26. juni 2010, 05:40
  Snart begynner loggingen!
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 46
 • 47
 • Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.

  Proteinrike tacolefser

  Trening21.11.202030

  Bytt ut tradisjonelle tortillalefser eller speltlomper med hjemmelaget proteinrike tacolefser.
  Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.