Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Tanninglotion og betakaroten på: 13. september 2011, 19:24
    Hei,
    Gå på solkremer.no. Der har de mange tanners på store flasker som ofte er på tilbud. Jeg bruker en fra tannymax som heter bikini beach. Bruker den både i ansiktet og på kroppen til vanlig for da får jeg veldig fin glød i huden. Tror den koster rundt 100,- for en stor flaske. Jeg tar også betakaroten og får mange kommentarer på at jeg er så fin og brun :=). Så hvis du tar solarium eller skal sole deg så ville jeg tatt betakaroten (men vær obs på at man helst ikke skal røyke hvis man tar betakaroten). Jeg bruker som sagt solkremer til vanlig også, fordi jeg synes de gir mer fuktighet og lukter bedre enn vanlige kremer. Håper dette hjelper noe! .)
    2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Gjelder utseene mye ? på: 31. mars 2011, 12:46
    Ja det gjør dessverre det. Jeg har vært både fin og stygg og kan med hånden på hjertet si at man blir behandlet bedre hvis man er attraktiv. Forskjellen er faktisk helt syk. Derfor synes jeg det er lættis når noen sier at det ikke gjør så mye hvordan man ser ut, det er innsiden som teller. Fra et evolusjonsmessig ståsted er vi programmert til å se etter utseende for bla. gode gener, tegn på sunnhet, etc. Psykologisk sett blir også pene mennesker tilegnet egenskaper som 'snill' 'utadvendt' og 'sosial' uten at de nødvendigvis er det. Den såkalt 'halo' effekten hvor attraktive mennesker også blir sett på som bedre mennesker pga utseende sitt. Så mitt råd er å prøve å finne en måte å bli fornøyd med deg selv og utseende ditt. Du trenger ikke være Brad Pitt, men det er absolutt en fordel å like det man ser i speilet. Da får du bedre selvtillit som andre merker.
    3  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva liker jenter? på: 10. mars 2011, 21:07
    Brede skuldre!!Og en fin munn med litt fyldige lepper. Lol. Ellers liker jeg litt søte/kule gutter hehe.   
    4  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvordan bli mere selvsikker å få stil? på: 10. mars 2011, 21:00
    Du kan på en måte programmere deg selv til å bli mere selvsikker, utadvendt, morsom, etc. Skriv ned 10 ting du har lyst til å bli/gjøre i fremtiden, og gjør dette hver morgen når du våkner. Det kan være de samme ti tingene eller forskjellige. Alt fra 'tren hver dag' til 'få masse venner,' 'være selvsikker' eller hva som helst egentlig.  Da tar du på en måte kontroll over hjernen din, vet ikke hvordan men det funker ihvertfall! Tror det er fordi du skriver det ned og underbevisstheten din jobber på en måte mot det uten at du egentlig merker det.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Thermo Speed?? på: 11. august 2010, 00:16
    Har tatt ripped freak i et par måneder med fine resultater men imorgen begynner jeg på thermo speed istedenfor. Noen som har noe erfaring med dette svenske produktet? Finner ingen anmeldelse av det noe sted på forumet Shocked Skal visstnok være bedre en ripped freak...
    6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: HVA SPISER DERE TIL KVELDSMAT? på: 11. august 2010, 00:00
    Cottage cheese med kiwi, rosiner eller syltetøy Smiley Også en riskake eller to.
    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: STICKY : Myten om måltidsfrekvens. på: 07. juli 2010, 19:08
    Hva med blodsukker da? Trenger å spise litt ofte for å holde det oppe ellers blir jeg helt ør Smiley
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Ripped Freak - Hybrid Drug Fat Burner på: 03. juli 2010, 00:34
    Jeg skal ta ripped freak resten av livet mitt!Ikke tull engang. Mer energi, mindre matlyst, mer fokusert. Helt super dupert!Tar norsk anbefalt dosering med en pille til dagen. Holder i massevis for meg, men så er jeg ikke så veldig stor heller da. Ble litt kvalm og rar den første dagen eller to, men det har gitt seg nå heldigvis. Tar det om morgenen sammen med litt frokost.Ville anbefalt dette produktet til alle  Grin. Fy søren, jeg høres ut som en levende reklame for dette her jo, haha  Grin
    9  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Tips for større pupper uten silikon? på: 01. juli 2010, 17:17
    Det var ihvertfall 2 av 3 av de ingrediensene som ikke hørtes ut som mat hehe..Men kanskje like greit å spise noe havregryn grøt da, sparer de pengene  Tongue Bruker allered nok penger på utseende ting hehe.
    10  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Tips for større pupper uten silikon? på: 01. juli 2010, 17:01
    Thanks guys!Prøver å ta av så tror ikke jeg skal spise så mye mer. Men ja typisk, 'alt' blir mindre når man går ned i vekt  Cool Haha.
    11  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Tips for større pupper uten silikon? på: 01. juli 2010, 16:42
    Hei!Noen som har noen lure trenings tips, øvelser eller kostilskudd for å få større pupper? Er ikke så veldig keen på silikon for øyeblikket.... :Smiley
    12  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Sticky: Solarium - F.A.Q. på: 30. juni 2010, 13:56
    Ta betakaroten, det gjør at du blir fortere brun og fargen holder seg bedre i lengden. Spe gjerne på med litt selvbruningskrem hvis du vil bli skikkelig mørk Smiley
    13  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Enkel og kjapp måte å få mus på: 30. juni 2010, 13:49
    Følger du disse punktene nedenfor vil alle verdens jenters ben åpne seg for deg  Grin

    1. Ta vare på deg selv, det betyr ikke at du trenger å se ut som en supermodell, men trening og sunn kosthold er bra samt en balansert livvstil. Nok søvn, frisk luft etc.
    2. Bruk litt tid og krefter på klær, hud og hår. Ikke hiv deg på alle tåpelige trender men vis en liten interesse for mote og trender. De fleste jenter setter utrolig pris på dette!! Ta sol, bruk ansiktskrem, hva som helst for å føle deg bedre, se bedre ut.
    3. Vær hyggelig og real mot ALLE, fra dama som sitter bak kassa på butikken til random folk du treffer på byen. Alle jenter liker utadvendte hyggelige gutter.
    4. Ha en liten anelse bad boy side ved deg. Det kan være noe så enkelt som å si 'jeg har en tendens til å bli skikkelig avhengig av ting' eller 'jeg har funnet på mye gærent før.' bruk fantasien og husk at faren ikke skal være reell, men alle jenter liker littegrann spenningsmoment.
    5. Jobb med deg selv hele tiden og ikke forvent at andre skal forandre seg for deg. Ikke lag en lang liste over ting du forventer fra den andre personen, dette blir slitsomt for den andre personen i lengden. Ta ting som det kommer! Sett deg mål og jobb mot dem, f.eks bli mer åpen, lære å surfe, få et bedre forhold til familien din. Hva som helst egentlig, bare det er noe som gjør at du hele tiden vokser som person.
    6. Jobb med hele pakka!Det de fleste gjør feil er at de bare fokuserer på en ting, f.eks utseende. Jobb med å utvikle en bra personlighet også, dvs sosial, hyggelig, morsom, spontan etc. Ha en jobb du trives med og et liv du liker. De fleste jenter kan overse små skavanker og feil hvis den helhetlige pakka er bra. Og alle jenter liker gutter som ser bra ut og er hyggelige i tillegg, så vær ydmyk uansett hvor bra du ser ut og positive oppmerksomhet du får!
    7. Skill deg ut på en eller annen måte. Ikke bare på byen men ellers og. Dette viser at du liker oppmerksomhet og at du er littegrann annerledes. Det letteste er å gjøre dette med klær og tilbehør. En kul caps eller en litt annerledes hårsveis er ofte det eneste som skal til for at andre legger merke til deg Smiley De fleste drar ikke masse damer, så ikke vær som de fleste! Smiley
    7. Sist men ikke minst, husk at jenter er mennesker og!! Alt det dere setter pris på av kvaliteter gjør vi og. Humor, selvtillitt, at du kan ha det gøy, være litt rampete, ha en utstråling etc. liker vi også. Ikke tenk på jenter som om de er fra en annen planet, ha heller den holdningen at du liker å bli kjent med nye mennesker.

    Gjør du disse tingene hver dag 365 dager i året kommer du til å sjekke damer så det holder!!
    Slett meldingSlett
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!