Visning av honnrposter for Markust
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Grensejeger - 133kg benkpress, film side 8 26. mars 2013, 11:41
  Skal inn til førstegangstjeneste nå i August og lurte på om jeg kunne få litt tips Cheesy.

  Trener et 5x5 lignende styrkeprogram kalt The Texas Method. Lurer på om det kan bli litt mye i Forsvaret i og med at jeg trener knebøy 3x i uka, og jeg blir i tillegg testet i pullups, situps, pushups & 3000m + mye springing selvfølgelig. Har ikke lest igjennom loggen din her, men hvor ofte tror du jeg kan trene primært basert på baseøvelser?
  Nå vet ikke jeg hvilken tjeneste du skal tjenestegjøre i, men jeg har hatt et halvt år med jegerutdanning før jeg ble stasjonert som grensejeger. Dvs, mye marsjing med storsekk opp- og ned kurver i Finnmark, og her ville jeg dratt nytte av en mer utholden styrke enn best mulig 1RM styrke. Treningsprogrammet mitt så ganske likt ut det du bruker nå, og jeg kan si at jeg var en av de som slet minst gjennom utdanningsperioden. Du skal uansett gjennom rekruttskolen, der du vil gå med storsekk. Du er langt i forveien med å gå/løpe med sekk og litt vekt oppi før innrykk.
  Når det gjelder baseøvelser ser jeg ingen grunn til at du skal slutte å trene dem før innrykk, men etter innrykk kan det være noe problematisk mtp. at du ikke vet hva som skjer dagen etterpå, om du blir vekt på natten og skal ut å gjøre fysisk trening hele døgnet.
  Tjenesten jeg er i så holdt på vi på fra kl. 06 til kl. 21 hver dag, så jeg hadde ikke energi til å trene. Jeg kan tenke jeg hadde en 10-12 styrkeøkter i løpet av forrige halvår.
  Når det kommer til øvelser du blir testet i er det pushups, hangups, situps og 3000meter. Her igjen, drar du nytte av å løpe mye, spesielt med sekk. Ellers er det ikke annet enn å trene pushups, hangups/chins/nedtrekk og situps. Du blir testet i max reps.
  Hvis det er noe jeg har glemt å svare på, eller du har noen flere spørsmål er det bare å spørre!
  Honnr gitt av : solomson, 26. mars 2013, 15:46
  2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Er dette greit ? 22. februar 2012, 23:53
   rofl
  Honnr gitt av : Nicht, 23. februar 2012, 15:56
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!