Visning av honnrposter for vitobito
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 31  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg for Kristoffer aka "Vitobito" Starting strenght. 09. februar 2011, 22:52
  TRENING 43  09.feb.2011 Training B  Varighet: Litt over 2t

  Knebøy : (lett bøy,80%)
  5x50 kg
  5x50 kg
  3x70 kg
  2x90 kg
  5x105 kg
  5x105 kg

  Oh-press:
  5x30 kg
  5x30 kg
  3x40 kg
  2x50 kg
  5x60 kg
  5x60 kg
  5x60 kg
  1x70 kg
  0x80 kg    Sad

  Mark:
  5x80 kg
  5x80 kg
  3x100 kg
  2x120 kg
  5x135 kg
  5x135 kg

  Krock rows:
  10x30 kg
  10x30 kg
  30x30 kg!!! >Cheesy

  Dips:
  10
  7
  6

  Kommentar: Prøver litt ny layout på loggingen. Sinnsyk trening idag, er fortsatt kvalm Undecided
  Roingen tok meg helt ut, holdt også på å pingle ut med 1 sett på marken, men tenkte på det Fenriken sa om å gi alt den ene mark dagen Wink Det gikk helt greit, hjernen er en jævla pingle! Litt kjipere å komme hjem til en hormonell kjerring som straks forteller meg at jeg har blitt altfor svær Angry
  Ble til at jeg forklarte henne at jeg ikke hadde noen planer om å gå ned i vekt, snarere tvert imot. Snakk om likestilling! Hadde jeg sagt det samme til henne hadde det vel blitt singelliv :Smiley


  Kristoffer              

  Honnr gitt av : Fenrikflink, 10. februar 2011, 08:04
  32  Generelt / Loggbok Online / Sv: Cube: Working out with the 5/3/1 (531) Routine 04. februar 2011, 16:57
  Det norske språk er vel nokså begrenset hva treningsterminologi angår.

  Kristoffer
  Honnr gitt av : Cube, 05. februar 2011, 15:49
  33  Generelt / Åpent forum / Sv: La oss innføre ekstremt høye drivstoffavgifter 03. februar 2011, 22:34
  Perspektiver som disse vel Wink

  (Skrevet av Pål Veiden, publisert på document.no

  Norske kvinner og menn forsøker hele tiden å slutte med ting: røyking, sukkerspising, jobbskulking eller krangling. I det store og hele lykkes ikke dette noe særlig, men det er ett område der mange etter hvert virkelig har klart å slutte: tenkning.

  Stadig flere personer står frem som vellykket kurerte fra tenkningens lumske farer, og bekjenner sin glede over å ha lagt tenkningen bak seg. Som TV-programmet ”Hjernevask” viste, har også en del samfunnsforskere klart å slutte helt. Det kan også for mange andre oppleves som både vanskelig og slitsomt å tenke. Dette er ikke bare noe den såkalte ”mannen i gata” har oppdaget, men også mange intellektuelle. Fri udogmatisk tenkning kan være like belastende som røyking eller overdrevet alkoholinntak. Her noen råd, og som den praktiserende ikke-tenker jeg er, har jeg stjålet mye fra den tyske journalisten Hannes Stein, så er det sagt.

  Bli byråkrat!

  En rekke yrker som gir gode muligheter for ikke-tenkning, men et par skiller seg nok ut. Aller først: Bli byråkrat! Byråkraten har ingen interesser, hvis vi skal tro den for lengst døde tyske sosiolog Max Weber. Ordre kommer ovenfra, om ikke himmelen, så i alle fall noen som vet og tar ansvar. Kanskje. Det er uansett ikke ditt problem. Er reglene fulgt? Hvis ja, kryss av og send saken videre. Du har gjort dit. Ingen grunn til å gruble i det uendelige.
  Bli antropolog! De forstår menneskets mangfold og underlige kulturer. Og hvis man kan det, og vet at alt har en årsak, ja, så er det jo egentlig greit, ikke sant? ”Dette må sees på bakgrunn av..” sier de, og forklarer hvorfor kvinner blir pakket inn, barn slått helseløse, og folk får kappet av armen fordi de har stjålet to pakker sigaretter. Fordelen med denne form for ikke-tenkning er at den har stor akademisk legitimitet. Selvfølgelig er ikke alle antropologer slik, men mange nok til at ikke-tenkningen har et stort forståelsesfullt miljø.

  Bli kriminolog! Mange nordmenn er oppbrakt over økende kriminalitet. Kriminologer deler ikke denne opphisselsen, for de vet at det ikke er sant. Kriminalitet er nemlig ”kriminalitet”, og den er sosialt konstruert. Ofte er den bare en fordom i ditt tenkende hode. Hvis du derfor slutter å tenke på det, vil den såkalte kriminaliteten bli borte. Tøm hodet for kritisk tenkning og åpne deg for kriminologien!

  Religion har ofte vært bra for ikke-tenkere. Her skal vi være forsiktig med å fremheve den ene religion på bekostning av andre, det er knallhard konkurranse, men mye tyder på at Islam tar rollen som den ledende ikke-tenkende religion nå for tiden. På massemøte på min høgskole (!) har studenter konvertert til Islam. Hvorfor ikke? Kritisk pensumlesning, debatter om Guds eksistens eller samfunnsmessige motsetninger? Neida, det er slitsomme saker, brøl heller Allah er stor! Det du vet er sant, behøver du ikke gruble på. Altfor mange kristne nages av tvil, der de diskuterer frem og tilbake de kristne læresetninger. Deler av Islam gir deg muligheten til å slippe slik tenkning.

  Multikulti

  Som ikke-tenker bør du ta inn over deg at multikulturalisme er fremtiden. Ord som mangfold kan du ganske enkelt ikke bruke ofte nok. Si det til deg selv så ofte at du tror det. Den truende gjengen på T-banen og systematisk trygdesvindel? Mangfold! Ærlig talt, nordmenn er da ikke noe bedre, kan du si. Og vi lever i en globalisert verden, det har Gahr Støre sagt, og han er en flink fyr. Fordelen med det multikulturelle er at det er en trosretning, som både er spørsmål, svar og fakta i samme fenomen. Hva mer kan en ikke-tenker ønske seg?

  Hvilket politisk parti skal man anbefale ikke-tenkere? Partivalg er ikke så viktig, men det lønner seg å være venstreradikal. Ingen kan si ”ny-liberalisme” som venstreradikale og samtidig forklare så mange sosiale problemer. Etter at Margareth Thatcher ble britisk statsminister ved valgt i 1979, har venstreradikale hatt svar på nesten alt mellom himmel og jord. De fattige blir fattigere, kvinner taper, distriktene dør, innvandre blir diskriminert. Alt dette skjer hele tiden overalt og vil ikke endre seg. Det bare er sånn. Ingen vet riktig hvorfor, men det har altså noe med ny-liberalismen å gjøre. Dette er i og for seg ingen fullgod forklaring, men vi snakker altså om ikke-tenkere. Her må du som ikke-tenker godta ordet ny-liberalisme som et mantra: gjenta det for deg selv og du vil langsomt merke hvordan all tekning forsvinner ut og vekk, for aldri mer å plage deg.

  Et lite yrkestips til de vordende ikke-tenkere: I NRK politisk avdeling treffer du utelukkende likesinnede og slipper brysomme mot-argumenter. Hvis du i tillegg er kvinne og kan snakke nynorsk, er du å regne som ansatt.

  Når alt kommer til alt: Det beste argumentet for å bli ikke-tenker er at det er morsommere enn å tenke. Grubling ved et overlesset skrivebord? Å nei du! La det erstattes av taktfaste rop, dans i gatene, en følelse av fellesskap. Gateteater mot USA og noen knuste ruter mot Israel! Litt gammeldags action er mye morsommere enn støvete og endeløse debatter, skriverier, argumenter. Ikke-tenkning er spennende, du føler at du lever, ikke tenker!

  Oljelandet
  I olje- og gass-Norge har ikke-tenkere en stor fremtid. Innen mange yrker – særlig på ledelsesnivå blant administrative stillinger – er det stort behov for ikke-tenkere, dessuten er presse og kringkasting mulige markeder. Ok, dette var noen råd, noe å tenke på? Selvfølgelig ikke.

  Pål Veiden, førsteamanuensis, HiO
  Honnr gitt av : Ryū, 03. februar 2011, 22:40
  34  Generelt / Åpent forum / Sv: La oss innføre ekstremt høye drivstoffavgifter 03. februar 2011, 15:48
  Politikere bør ha:

  * Relevant arbeidserfaring, helst i det private næringsliv.
  * Livserfaring, 5 år på SV fakultetet teller ikke, ei heller kasting av brostein og hasjrøyking på Blitzhuset.
  * Minst gjennomsnitlig IQ.

   Smiley

  Kristoffer
  Honnr gitt av : Ryū, 03. februar 2011, 17:06
  35  Generelt / Åpent forum / Sv: La oss innføre ekstremt høye drivstoffavgifter 02. februar 2011, 15:36
  Kanskje du har rett, men da må en slik utvikling tvinges frem. Dvs. Full stans i all form for bistand. Man kan selvfølgelig investere i fattige land. Poenget er at man i fattige land må gjøre det til en umulighet å ligge i skyggen av et tre og tygge khat hele dagen. Det blir en enorm kulturell utfordring, både for fattige og rike land. For rike land, fordi de er flasket opp på synet om at de er skyld i all elendighet. For fattige land, fordi det betyr slutten på bakstreverskhet og middelalderkulturer.


  Kristoffer
  Honnr gitt av : Ryū, 02. februar 2011, 15:47
  36  Generelt / Åpent forum / Sv: La oss innføre ekstremt høye drivstoffavgifter 02. februar 2011, 12:28
  Jeg kan ikke huske å ha lest en eneste venstrevridd politisk kommentar her på TF.. Hva kommer det av?

  Min teori : Man blir smart av å pumpe jern  Wink

  Kristoffer
  Honnr gitt av : Ryū, 02. februar 2011, 12:39
  37  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bare trene armer og skuldre? 31. januar 2011, 10:19
  Du argumenterer faktisk med at det er helsemessig lite gunstig å trene hardt og funksjonelt?
  Tror du virkelig at utrente menn går rundt med bedre helse enn sine styrketrenende brødre?
  Greit nok at du kan få nedsatt immunforsvar ved ekstreme fysiske påkjenninger, men da glemmer du å ta næring og restitusjon med i bildet!

  Ang. din banebrytende teori omkring hvordan kroppen "tenker" og "prioriterer" , kan jeg berolige deg med at det fortsatt er BULLSHIT!
  Jeg ser det selv hver gang jeg trener, små, tynne gutter som pumper biceps og bryst til den store gullmedalje, med bittesmå vekter. INGEN FREMGANG. Det virker som om enkelte tror at knebøy er en isolasjonsøvelse for lår eller noe sånt, sånne argumenter kommer kun fra folk som aldri har tatt tunge knebøy. Du vet faktisk ikke hva tung trening er før du har kjørt tung bøy og mark, vil jeg strekke meg til å si.
  Så til dere pussy gutter som bare vil trene på en sånn måte som "damene syns er fint", gro noen baller, og skaff dere litt selvtillitt. Bli sterke istedenfor, og det blir du faen ikke uten bøy og mark. Hvis ikke..., Jan Thomas mener at damene syns mascara er fint på menn også, så løp og kjøp!


  Kristoffer
  Honnr gitt av : Bori, 01. februar 2011, 19:17
  38  Generelt / Loggbok Online / Sv: Cube prøver seg på StrongLifts 5x5! :) 26. januar 2011, 21:02

  @ vitobito: Kjører noe som heter Anaconda Xtreme Routine (AXR), som baserer seg på prinsipper og ideologier fra low/high-rep og meta-/kata-/anabolisme-prinsipper i samsvar med full range motion levesett og tenkemåte.

  Damn! Det hørtes komplisert og vitenskapelig ut. Litt sånn som Dolph Lundgren trente i den rocky filmen eller. he he.

  Kristoffer
  Honnr gitt av : Cube, 26. januar 2011, 22:33
  39  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg for Kristoffer aka "Vitobito" Stronglifts 5x5 24. januar 2011, 21:41
  TRENING 38  24. jan.2011 Training A   Varighet: Ca. 1,5 t

  Knebøy : 5x5 130 Kg. PR

  Benkpress : 5x5 82,5 kg.

  Pendlay roing : 50kg 3x10

  kommentar: Ble en amputert trening idag, grunnet sykdom og tidsnød. Jeg har fått omgangssyke og føler meg helt jævlig!
  Helt utrolig at 130 gikk opp idag, det er det tyngste jeg noengang har gjordt!!
  Det var kø idag så vi begynte med roing, BIG MISTAKE. Når knebøyen er såpass tung, må det være første øvelse! Ser også at jeg hadde gjordt feil Pendlay roing, poenget er å heve stangen med helt strake armer, for deretter å fullføre med armene. Tok helt sinnsykt på korsryggen. Kjører heller roing 3x10 , med strikt teknikk.
  Lurer på hvor lenge jeg klarer å fortsette knebøyen , er faen meg like tungt mentalt som fysisk nå.

  Kristoffer
  Honnr gitt av : Bori, 25. januar 2011, 06:54
  40  Generelt / Loggbok Online / Sv: B.Solstad's StrongLifts5x5 Logg | Ha-det korsrygg? 24. januar 2011, 19:11
  Ok, to ting som har hjulpet meg og min treningspartner MYE.

  1: Dynamisk oppvarming, øvelser fra  filmen "magnificent mobility"

  2: Sørg for at du faktisk fyller magen og ikke brystet med luft, dette utgjør en dramatisk forskjell på buktrykket og dermed stabiliteten.

  Sist: Hvordan puster du når du løfter mark?

  Mange gjør feil her, ta ett dypt pust i bunn ( Før utløft knebøy) hold pusten gjennom hele løftet, også når du senker vekten. Utpust først når skivene står på bakken . Håper dette var nyttig info.


  Kristoffer
  Honnr gitt av : B.Solstad, 24. januar 2011, 19:36
  41  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg for Kristoffer aka "Vitobito" Stronglifts 5x5 04. januar 2011, 23:23
  TRENING 30  4. jan.2011 Training A   Varighet: Ca. 2t

  Knebøy : 5x5 110 Kg.

  Benkpress : 5x5 72,5 kg.

  Smal benk : 5x10 30 kg.

  chins m/2 røde strikk. 3x6

  Biceps curl m/O-stang.( Dette er den typen curl Rippetoe anbefaler, dersom man på liv og død skal curle Wink)

  Kroc rows : 27,5 kg x 10. 27,5 x 10. 27,5 x 25.  kommentar: Treningspartneren min forlangte å få føle litt pump i armene, så vi legger til smalbenk denne treningen og bicepscurl Training B. Jeg har til nå hardnakket ment at dette ikke var nødvendig, men etter å ha følt hvor jævlig svak jeg er i biceps, tror jeg faktisk det er lurt. Vi kommer til å kjøre 3 sett på alle støtteøvelser. Dette var en veldig tung trening, men styrken er tilbake i KB, ingen tvil om det.

  Kristoffer
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 10. januar 2011, 12:16
  42  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bori`s SL 5x5 logg 06. januar 2011, 23:50
  Du kommer til å digge det CUBE! Jeg har lest den boken 4 ganger nå, og har bestemt meg for å begynne med Wendlers opplegg fra 1.mars(Samme dato som jeg begynner strikt kosthold)

  Til deg Bori: Gi gass, eller så vinner jeg 150 kg 5x5.Lykke til!


  Kristoffer
  Honnr gitt av : Bori, 07. januar 2011, 22:44
  43  Trening / Forum for ungdom / Sv: TRENGER SERIØS HJELP 14. desember 2010, 00:15
  Du finner masse om hva som er riktig å bra og spise på forumet. Men grovt sett kan man vel si at du bør spise "ren" mat, lagd fra bunnen. Hvor mye du bør spise, kommer vel an på målsetningen din. Om du vil legge på deg muskler, må du spise mye. Veldig mye. Helt seriøst, ikke bli en av de tynne tenåringene som rener bicepscurl hver dag med kjempelette vekter, og tror de er svære fordi du kan se musklene. De er bare tynne, jævlig tynne. Kjør et program med baseøvelser 3-4 ganger i uken, og spis som en hest/bjørn, så vil du få resultater.

  Kristoffer
  Honnr gitt av : VP, 15. desember 2010, 01:29
  44  Generelt / Loggbok Online / Sv: Logg for Kristoffer aka "Vitobito" Stronglifts 5x5 10. desember 2010, 10:20
  Ach. Da foretrekker jeg Bill Starr sin opprinnelige 5x5, der mandag er tung, onsdag er lett (80% av mandag), og fredag er en treer 2x5% over mandagsvekten. Da er det enklere å være frisk fra økt til økt. Kontinuerlig økning fra gang til gang er forbeholdt nybegynnere og virker slik jeg ser det kun i en kort periode.

  Anbefaler vel at du følger programmet slik det står, og at du ikke deloader før du har bommet tre ganger på samme vekt, men etter det ville jeg vurdert enten Bill Starr 5x5 eller noe annet.
  Det som anbefales av forfatteren, Mehdi( tror egentlig han bare har stjålet fra Mark Rippetoe ) er å deloade 3 ganger, deretter gå over til 3x5, deloade 3 ganger for tilslutt gå over til 1x5. Når det ikke funker lenger, anbefaler han stronglifts adv., madcow eller lign.
  Vi får se hva som skjer. Jeg har jo tross alt blitt en god del sterkere, men det varer ikke evig med dette prog. Er jo eks på folk som har holdt ut i ett år (CUBE) og fått meget bra økning i bla knebøy. Slik som jeg ser det nå står det mellom to ting når jeg er ferdig med SL. Dietmar eller wendler versjonen av 531. Har ikke helt bestemt meg for hva målsetningen med treningen min er ennå. Men en ting er sikkert: Jeg er kraftig bitt av basillen!


  Kristoffer
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 10. desember 2010, 10:23
  45  Generelt / Åpent forum / Sv: Islam i Europa 20. november 2010, 19:38
  Islam har angrepet europa flere ganger i ikke for fjern historie. Sist gang ble de slått tilbake ved wiens porter.
  Forskjellen nå iforhold til da, er at det bor millioner av potensielle 5.kolonister i europa allerede. Itilegg er det millioner av selvutslettende kulturrelativister, som skammer seg over sin egen identitet, og ivrig bærer ved til sitt eget likbål. På toppen av det hele, har unge menn og gutter blitt femininisert og dialogisert, i en slik grad at de ikke kan forsvare seg selv og sine. Rull sammen til en ball dersom noen slår deg!
  Det er heller ingen strategisk fordel at forsvaret i samtlige europeiske land har blitt marginalisert\rasert.
  Vi går nok en mørk fremtid i møte.....
  Honnr gitt av : Profeten, 22. november 2010, 17:15
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!