Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 21
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Erstatte gainer med annet kosttilskudd på: 08. desember 2013, 16:11
    Dersom du vil redusere kaloriene, men fortsette med shake etter middag, kan du jo bare ta proteiner i samme mengde som var i gaineren. MRP er bare en gainer med lavere karbinnhold og egentlig ganske bortkastet.

    Glutamin og bcaa har i utgangspunktet ikke noe med hverandre å gjøre, men mange bcaa produkter er tilsatt glutamin. Kjøpe en boks med glutamin mener jeg du ikke har noe å hente på.
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Tidsvennlig kosthold. på: 25. september 2013, 20:29
    Ser den. Var bare et forslag som kan forenkle hverdagen din om den er så hektisk. Hardkokte egg, makrell i tomat og pakker med kjøttpålegg er jo kjapt å spise. Nøtter har du vært innom. Havremelk kan drikkes som karbkilde.
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Tidsvennlig kosthold. på: 25. september 2013, 18:42
    Kan høres ut som periodisk faste kan være noe for deg. Spis all maten du skal etter du er ferdig på jobb.
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: bulke diett på: 26. august 2013, 07:18
    Dersom 3700 kcal er mye høyere enn det du ligger på nå, vil jeg fraråde deg å legge deg rett på det. Risikerer at magen vil protestere på så mye mat, og du vil bare føle deg stappet og uvel. Ta utgangspunkt i det du spiser nå, men øk mengdene litt. 3700 er ganske høyt om du ikke er veldig aktiv. Min erfaring er at slike kalkulatorer estimerer alt for høyt og man legger på seg for mye fett. Øk kaloriene med 500 ukentlig fra der du er i dag og sjekk vektendringen din. I starten kan det være du legger på deg litt ekstra pga økt væskemengde i kroppen og økt mengde tarminnhold. Ville ikke satset på en større økning enn to kg i måneden.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Er I am f#cked up pre-work out blodsukkerstigende på: 19. august 2013, 08:37
    Store mengder sentralstimulerende kan sikkert øke blodsukkeret noe siden de påvirker katekolaminproduksjonen. Økte nivåer av feks adrenalin vil øke blodsukkeret. Vil tro forskjellige typer sentralstimulerende vil ha forskjellig innvirkning på dette. Bytt tilbake til en type pwo du kjenner fra før.
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gainer uten fruktose? på: 05. juli 2013, 12:49
    Det som funker for vektøkning, er mer kalorier enn du forbruker.

    Er det så mange gainere med fruktose da?. De fleste har vel hovedsakelig maltodextrin som karbkilde. Bland et godt proteinpulver med havregryn eller havremel for å lage egen gainer.
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Erfaring med nedsatt matlyst etter mye hard trening? på: 06. juni 2013, 15:54
    Kan være du bare er matlei. Bytt ut matvarene du spiser mest med noe annet for litt forandring. Det kan og være lurt å velge mer energitette matvarer så du slipper å spise så store mengder.
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kosttilskudd - Ferie i utlandet - Vitaminer + proteinpulver. på: 30. mai 2013, 08:15
    Skal du på charter ferie til Hellas, blir du garantert ikke stoppet på vei ned. Ville nok vært mer forsiktig med å ta med proteinpulver over grensa tilbake til Norge dersom du ikke bruker original innpakning. Komme fra Kos med noe random pulver kan bli unødvendig mye styr.
    9  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvordan få i seg nok proteiner gjennom fastføde? på: 20. april 2013, 22:04
    Spørs jo litt hva slags budsjett du har. 150 g protein får du ved å spise 750 g kjøtt.

    Spiser du et par skyr til frokost, fire-fem egg til lunch, en litt stor middag og noen skiver med kjøttpålegg og en boks makrell med en halv liter melk til kvelds, så er du i mål
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: www.massnutrition.com på: 12. april 2013, 19:35
    http://www.massnutrition.com/p-2152-versa-1-30-caps.aspx
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kost-tilskudd fra/laget av tommi på: 06. april 2013, 02:34
    Drukket noen bøtter av proteinpulveret hans i sjokoladesmak. Ikke noe galt å si om det.
    12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: www.massnutrition.com på: 06. april 2013, 01:58
    Gjorde et forsøk på en bestilling. La en boks Versa-1 i handlekurven og fulgte trinnene til betaling. Frakten til Norge for den boksen var på 215 NOK. Kanskje unødvendig å si at jeg avbrøt bestillingen.

    Anbefaler å bestille fra et land innenfor EØS
    13  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingbruk blir ulovlig på: 03. april 2013, 21:07
    Enig

    Er høy muskelutvikling nok til å gjøre en invasjon i noens privatliv?

    Hvem setter grensen for hvor "stor en kan være"?

    Det er også interessant mht at en ransakelsesordre fordrer en signert tillatelse fra en jurist. Er at noen er fysisk store nok til å invadere hjemmet til ellers "A4" borgere?

    Og igjen, hva om en da blir tatt i en urintest. Da gir dem et forelegg på tja, antar ca 3k på samme måte som narkotika. Men noen AAS har VELDIG lang sporingstid, (eksempel en med 18 måneder), kan de da ta vedkommende på nytt i denne perioden? De har jo allerede "betalt" for det de har i blodet, og om de da skal påvise nytt bruk må det brukes konkret måling av serumsnivåer/sporstoffer/mengder, som igjen ville være veldig resurskrevende og dyrt å gjøre..

    Misstenker et "papirforbud", der de kan ta det om de direkte snubler over det i etterforsning av andre straffbare forhold, men at det ikke blir gjort noe mer på gaten.

    Et annet problem er at nye lover ikke kan ha tilbakevirkende kraft. En person som har brukt AAS inntil loven ble vedtatt vil kunne teste positivt i lang tid fremover uten å ha brutt loven av den grunn. Stoffet ble inntatt før det ble forbudt.
    14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lunsj ved biorytmedietten på: 03. april 2013, 18:18
    Jeg liker ikke å bruke tid på å lage mat. Mine tre første måltider er egg, peanøttsmør og myseprotein. Hender jeg spiser et eple eller en pære om jeg får lyst på.
    15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Import av Niacin på: 03. april 2013, 08:41
    Går fint å bestille fra siden du linket til, om du lurte på det.
    Du må huske på 3 måneders regelen. Dvs at du kan ikke importere for mer enn tre måneders bruk. Hva som regnes som tre måneders bruk, blir definert ut ifra doseringsforslag på boksen tror jeg. Står det 1 tablett om dagen, kan du ta inn 90. Står det 2, kan du ta inn 180 osv..
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 21
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!