Visning av honnrposter for Zoria
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 13
 • 1  Kosthold / Oppskrifter / Re:Middagsoppskrifter 12. november 2003, 19:12
  Wok med kylling
   
  Ingredienser
  400-500 g strimlet kyllingfilet.
  saft av 1/2 sitron.
  olje.
  1/2 purre i ringer.
  2 gulrøtter i strimler.
  1 liten boks ananas i biter.
  1 boks wokmix.
  1 ss soyasaus, salt og pepper.
   Fremgangsmåte
  Dynk kyllingbitene med sitronsaften. Stek dem raskt i olje. Ta dem opp. Stek purre og gulrøtter raskt og legg kyllingbitene tilbake. Hell på ananassaft og soyasaus og la alt koke noen minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i ananas og wokmix og la alt bli gjennomvarmt. Blir sausen tynn, kan 1/2 ss maisennamel røres i.
   
  Honnr gitt av : chrissernh, 01. januar 2013, 19:10
  2  Trening / Friidrett / Re:hvor rask er dere på 60M?? 26. mai 2003, 01:20
  Hakke peiling, men garanterer at det ikke er bra. Aldri vært kjapp, bestandig hatt problemer med å være eksplosiv. Slet litt med det når jeg drev med turning for å si det sånn, derimot var jeg en gang for evigheter siden en lovende langdistanse-svømmer da jeg er seig som få. Tror ikke jeg har tatt tida på 60-meter'n siden 9-klassen og det er jo ihvertfall lenge siden.
  Honnr gitt av : Nicht, 04. april 2011, 15:13
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Fjortiser doper seg for jentene ( Yngstemann 12år ) 02. september 2004, 14:51
  Dette er helt klart et problem. Unge mennesker som ikke har kunnskap om trening og kosthold og som ikke vet hva de driver med. De tror det er raske løsninger som gir dem en fantastisk kropp (akkurat som om det løser alle problemer), noen tror til og med at de ikke trenger å trene hvis de doper seg  Shocked . Og de har også misforstått en ting til, de tror nemlig det er nok med vaskebrett, brystmuskler og biceps, de har ikke skjønt at det er helheten som teller.

  Helt klart er dette et problem det må fokuseres på og tas tak i, ingen ønsker at 14 åringer skal bruke dop og ødelegge kroppen sin fordi de ikke aner hva de holder på med. Sammenligner dette med tenåringer som nesten sulter seg ihjel for å oppnå den kroppen de ønsker, de bruker feil fremgangsmåte for å prøve en snarvei til det resultatet de ønsker fremfor å skaffe seg kunnskap om fysiologi, trening og kosthold og ta den fornuftige, sunne veien og sette seg langsiktige mål.

  Problemet når dette kommer på fremsida av Dagbladet er at menge foreldre der ute blir livredde. I stede for å oppmunttre barna sine til trening, kosthold og en sunn livsstil kommer mange foreldre til å motarbeide sine barn i frykt for at barna skal begynne å dope seg. Mange foreldre kommer til å bli redde når barna blir opptatt av kosthold, og enda værre hvis de ser at poden bruker kosttilskudd. Foreldres uvitenhet om trening og kosthold blir til frykt av slike overskrifter. Det ødelegger for de tenåringene som faktisk vet hva de holder på med og som har et sunt forhold til trening, kost og kropp.
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 15. mai 2009, 20:44
  4  Kosthold / Oppskrifter / Re:Middagsoppskrifter 12. november 2003, 18:31
  Kylling på grønnsaksgrateng

  · 2 ferske kyllinglår (eller bryst)
  · smør
  · salt og pepper
  · 2 gulrøtter
  · 2 skiver kålrot
  · ½ sellerirot
  · 1 liten purre
  · 200 g cottage cheese
  · 3 egg
  · 1 dl revet ost
  · ¾ ts salt
  · 1 ts timian
  · ¼ ts pepper
  Rens og del grønnsakene i terninger og legg dem i en ildfast form. Bland sammen cottage cheese, eggeplommer, ost og krydder. Stivpisk eggehvitene og vend forsiktig inn i eggeblandingen. Hell blandingen over grønnsakene. Legg over kyllinglårene, pensle evt. med litt smeltet smør og dryss med salt og pepper.
  Sett formen i stekovnen og stek ved 175 °C i 40-45 min, til kyllinglårene og grønnsakene er stekt.
  Honnr gitt av : Ivelgad, 27. januar 2009, 21:00
  5  Kosthold / Oppskrifter / Sticky: Middagsoppskrifter 12. november 2003, 18:27
  Piri piri grillsaus til kylling

  2,5 dl olivenolje
  2,5 dl fisk, renset chilipepper
  4-5 blader laurbærblad
  revet sitronskall fra 3 sitroner
  4fedd hvitløk
  Legg alt på rene glass. La glasset stå å trekke i kokende vannbad i
  10 minutter. Sett på tett lokk. Denne sausen oppbevares og brukes til å pensle på kylling som skal grilles
  Honnr gitt av : KristianO, 23. desember 2008, 17:51
  6  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: turn 12. desember 2006, 15:14
  Hvor sterk turnere er i basisøvelsene er egentlig mindre viktig. Turn er en idrett som krever mye styrke, både eksplosiv styrke og statisk styrke.

  Tau er ikke og kommer heller aldri til å bli en øvelse innen turn. Kan ikke fatte og begripe hvor du har fått tau fra.....

  Turnere (hvis vi snakker herreturnere) veier heller ikke 40 kg, ja mange av dem er små i høyden men de har såpass med muskelmasse at 40 kg blir i minste laget.


  Espen Jansen er norges beste aktive turner på herresiden for tiden, her er resulatet hans fra NM i Kroppsbygging og Fitness 2004:

  ATHLETIC FITNESS HERRER -180 cm
  1. plass: John Sigurd Hansen, Team Fitnessplanet
  2. plass: Espen Jansen, Harald's Gym

  Vil du lese mer om hvor allsidig man kan være som turner så les denne artikkelen: http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article614279.ece
  Honnr gitt av : Explosive, 20. november 2008, 14:40
  7  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp etter spiseforstyrrelse 17. november 2007, 19:07
  Har du noen tips til hvordan jeg kan gjøre dette uten at det virker så skummelt?  Ohmy
  Er også veldig redd for å kun legge på meg på magen  Embarrassed

  Hvis du klarer å ha et normalt sunt kosthold over lengre tid så vil du klare å komme opp på en mer normal fettprosent. Hvosdan du ksal klare å ha et normalt sunt kosthold vet jeg dessverre ikke. For å si det rett ut så er jeg utslitt av å prøve å redde svigerinna mi fra spiseforstyrrelser, jeg er sliten av å gå mnd etter mnd og føle meg rådvill og ubrukelig av å bruke så mye energi på å hjelpe noen som har liten forståelse for egen situasjon og som sier en ting men gjør det stikk motsatte. Et av hovedproblemet med denne sykdommen er at den syke har et så stort kontrollbehov at han/hun kun er mottakelige for hjelp når det skjer på den sykes premisser. Dette er en dødelig sykdom som handler om kontroll, løgner, selvbedrag, manipulering og fornektelse.

  Jeg håper virkleig du klarer å komme deg ut av det, at du klarer å bli frisk og jeg håper også du får profesjonell hjelp for å klare dette. Jeg kan gi deg svar på hvorfor kroppen din reagerer som den gjør som at du ikke får mensen pga for lav fettprosent og jeg kan fortelle deg at du må spise mer og komme deg opp i fettprosent. Hvordan du skal klare å spise mat med god samvittighet og godta at vekten og fettprosenten går opp uten at du freaker.... det vet jeg ikke.
  Honnr gitt av : ingakrokstad, 18. november 2007, 17:57
  8  Trening / Skader og Smerter / Sv: Orudis/ibux vs Ibumetin 08. oktober 2007, 09:28
  Ibux gel og Ibumetin gel har begge Ibuprofen som virkestoff og i samme mengde så de produktene stiller likt (men jeg regner med Ibumetin gel var billigere?). Orudis har vel et annet virkestoff men hvis Ibuprofen-geleene dine virker så trenger du vel ikke Orudis i tillegg.
  Honnr gitt av : Germ, 11. oktober 2007, 18:12
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Dagens statusjag. 29. august 2007, 09:31
  Det som irriterer meg mest er ikke de som har penger. De som irriterer meg mest er de som alltid klager over dårlig råd men ser på det som en menneskerett å dra til syden to ganger i året, de har stor flatskjerm-tv leid hos Thorn, de har bil finansiert cresco-lån og gir barna sine alt de peker på slik at barna drukner i en haug med leker de aldri bruker eller trenger. Enda værre er det med de som skal ha alt det nyeste og dyreste men forstår ikke hvorfor de ikke kan få det når de går på arbeidsledighetstrygd og grunnen til at de mottar trygd er fordi de ikke er villig til å ta en helt vanlig jobb som vasker eller i kassa på en butikk.
  Honnr gitt av : kennyo, 02. september 2007, 09:31
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Dagens statusjag. 29. august 2007, 09:31
  Det som irriterer meg mest er ikke de som har penger. De som irriterer meg mest er de som alltid klager over dårlig råd men ser på det som en menneskerett å dra til syden to ganger i året, de har stor flatskjerm-tv leid hos Thorn, de har bil finansiert cresco-lån og gir barna sine alt de peker på slik at barna drukner i en haug med leker de aldri bruker eller trenger. Enda værre er det med de som skal ha alt det nyeste og dyreste men forstår ikke hvorfor de ikke kan få det når de går på arbeidsledighetstrygd og grunnen til at de mottar trygd er fordi de ikke er villig til å ta en helt vanlig jobb som vasker eller i kassa på en butikk.
  Honnr gitt av : lfaro, 29. august 2007, 09:49
  11  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Mysing og vondt i øyene?!?! 29. august 2007, 00:24
  Er di rød/irritert på øynene? Komemr det puss? Kan høres ut som du har en øyekatar på gang (betennelse). Hvis det er det du har så bør du komme deg til legen snarest og få resept på kloramfenikolsalve eller dråper eller fucitalmic. Øyekatar er veldig smittsomt, derfor viktig med god håndhygiene, i det du starter behandling med salve el. dråper re det ikke smittsomt lenger.


  Hvis det ikke er betennelse og kun svært tørre øyne kan du få øyedråper for dette også (viscotears e.l.).
  Honnr gitt av : Nammo, 29. august 2007, 00:25
  12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Eksempler på brød med rimelig pris og som itilegg er sunt? 22. august 2007, 21:03
  Det stemmer at sunt og grovt brød ofte koster mer enn kneip, loff og mindre sunne brødalternativer. Det man derimot bør tenke på er at det sunne og grove brødet metter mer enn fine brød og gir dermed mer brød for pengene.
  Honnr gitt av : BroadRipple, 24. august 2007, 11:26
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Handikappede bør ikke fødes.. 01. august 2007, 18:12
  Hvilke barn er det dere diskuterer her? Er det alle med en funksjonshemming? Er det psykisk utviklingshemmede? Er det mulitfunksjonehemmede med store hjelpebehov? Er det de som er blinde? De med hjerneskade? De med kromosomfeil (f.eks. de med Down Syndrom)?

  Dette er i utgangspunktet en diskusjon der det er lett å komme på villspor men uten begrepsavklaring er den helt meningsløs. Syns allikevel det er skremmende hvor mange her som mener de kan bestemme hvem som har et meningsfylt liv og ikke og hvem som bør ha rett til å leve opp og ikke. Syns menge bør være mer forsiktige i sine uttalelser og kanskje tenke seg om både to og tre ganger før de gjør seg opp en mening om temaet.
  Honnr gitt av : Apelars!, 01. august 2007, 19:14
  14  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: barmarkstrening - snowboard 17. juli 2007, 20:30
  http://www.olympiatoppen.no/basistrening/page127.html

  Her finner du gode basisøvelser i alle vansklighetsgrader for både styrke, bevegelighet og koordinasjon.
  Honnr gitt av : Cheeky Monkey, 01. august 2007, 18:19
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvem har tidenes døveste jobb?? 20. juli 2007, 01:34

  Jeg jobbet på selve vaskeriet (skittenavdelingen) kun èn dag. Og det var en ganske fin opplevelse. Når man løfter på et håndkle ser man plutselig at halve håndkle er gult. Denne gulevæsken som håndkle er dykket i, er urin fra en eller annen pasient på sykehuset. Det neste håndkle du tar i er brunt midtpå. Du kan jo bare tenke deg på all driten disse personene tar i hver dag. Lønna til arbeidere som dette tjener ikke all verden.


  Tjener ikke så utrolig mye mer vi som har brukt disse håndklærne til å tørke noen med heller, og det til tross for 3 års høgskoleutdanning. Klager absolutt ikke på jobben min da å jobbe innen helse absolutt er en meningsfull jobb men det er veldig synd at det ikke blir verdsatt i form av lønn. Med tanke på at man må jobbe turnus og til ugunstige tider på døgnet, må jobbe helligdager, jobber i små stillingsbrøker og har stort press om å jobbe ekstravakter som gir arbeid på kort varsel og uforutsigbare dager, beordring er utbredt og man er konstant underbemannet så er lønna elendig. Smusstillegg eksisterer ikke, uniformsgodtgjørelsen er en vits, at man blir truet på jobb og/eller utsatt for vold er svært vanlig, sykefraværet pga belastningsskader er svært høyt, allikevel går man på jobb fordi man er glad i jobben sin og bryr seg om menneskene man jobber med og vil gjøre det man kan for at de skal ha det best mulig.
  Honnr gitt av : ---, 20. juli 2007, 02:21
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 13
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!