for Kronoz
  Visning av honnørposter for Kronoz
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: SpørsmÃ¥l og svar: Jannes kjørereger for deffing 05. april 2004, 09:26


    Cardioen om morgene før du spiser fører til at du forbrenner fettreserver i stedet for det du har i magen og i tarmsystemet. Så det er den aller beste forbrenningstreningen du får. Om du skal gå tur om kvelden, anbefaler jeg å kun ta en proteinshake etterpå, rett før du legger deg.

    Heisann!

    Det du sier her stemmer ikke helt overens med noe jeg leste på sats.no :

    Myte 3: Treningen øker fettforbrenningen drastisk i hvile

    Noen mennesker har en oppfatning av at treningens høydepunkt kommer etter selve treningen, fordi «det er da forbrenningen setter i gang for alvor». Dette er mildt sagt en overdrivelse.

    Forbrenningen under hvile øker riktignok noe etter én times joggetur, men ikke med mer enn opp mot 60 kilokalorier (kcal). Likevel forbrennes det langt flere ekstra kalorier under selve løpingen, anslagsvis 600 kcal ved jogging og 900 kcal under løp. Disse tallene varierer imidlertid fra person til person avhengig av kroppstørrelsen på den som jogger/ løper.

    Myte 4: Trening om morgenen= høyere fettforbrenning

    Myten går på at du forbrenner mer fett under trening om morgenen fordi du ikke spiser frokost før du trener. Da tror man at energien til treningen må tas direkte fra fettlagrene fordi du ikke har mat i magen å forbrenne. Feil! Vi har lagre av karbohydrater i muskelcellene og i leveren som holder til 1-2 timers hard aktivitet, og godt er det. Om du skulle være så uheldige å bruke opp karbo-lagrene vil du straks merke det ved at treningen blir svært langsom og ubehagelig. Ren fettforbrenning er nemlig ikke nok til å opprettholde et visst aktivitetsnivå, dessuten er det helsemessig ulurt. Tren gjerne om morgenen, men pass på å få i deg 2-3 glass med vann og gjerne en banan først, da har du litt å gå på.

    kilde: http://www.sats.com/no/temaer_no/temaarchive_no/temaer_myter_om_trening_og_fettforbrenning_no.htm



    Et lite spørsmål: hva er nattlysolje, og hvilken effekt har det?
    Honnør gitt av : Hellesvik, 24. september 2008, 23:22
    2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: svetting! 04. august 2004, 08:23
    Mindre hår gir mindre varme, så en runde med hårfjerningskrem og høvel kan kanskje hjelpe litt. Spesielt mindre/kortere hår på hodet vil hjelpe. Men svette vil du nok gjøre uansett.

    Har samme "problemet" selv, kunne faktisk vri opp tskjorten min etter treningsøkten min i morges...rant svette av den. Men nå er det veldig høy luftfuktighet i oslo i dag, så var nok mye derfor.

    Jeg har alltid med to håndduker på trening, en til treningsøkten og en til dusjen etterpå. Du må egentlig bare tilpasse deg på samme måten, for svetten vil fortsette å renne på treningsøktene dine.
    Honnør gitt av : eh, 04. august 2004, 14:12
    3  Generelt / Ã…pent forum / SV: Vurder ditt eget utseende 02. juli 2004, 13:35
    Tror ikke det er noe sunt selvbilde å ha hvis man tror man er en ren 10'er på den skalaen. En jente som vurderer seg selv som en tier er høyst sansynligvis en jente jeg ikke ville likt, nærmest uansett hvordan hun faktisk så ut.

    Selv plasserte jeg meg på 6-7, med potensiale for 7-8 hvis jeg bare får bort fettet på kroppen Smiley
    Honnør gitt av : Baahh, 02. juli 2004, 13:38
    4  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Nann-Rosita 28. juni 2004, 19:26
    Altså, ikke for å være slem her, men bør du ikke se på deg selv først før du lager en sånn liste? er faen ikke rart du ikke får deg noe, du sikter jo way over your league...

    Må vel innrømme at jeg har tenkt den samme tanken.....
    Honnør gitt av : Danny, 28. juni 2004, 19:41
    5  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Nann-Rosita 28. juni 2004, 19:26
    Altså, ikke for å være slem her, men bør du ikke se på deg selv først før du lager en sånn liste? er faen ikke rart du ikke får deg noe, du sikter jo way over your league...

    Må vel innrømme at jeg har tenkt den samme tanken.....
    Honnør gitt av : Jo1, 28. juni 2004, 19:31
    6  Generelt / Ã…pent forum / SV: Er dere lykkelige? 18. juni 2004, 11:26
    en smart person sa en gang at livet er her nå mens du er opptatt av å planlegge fremtiden. Derfor er det viktig å se det positive i selv alle de små tingene.

    Jeg jobber i forsikringsselskap og utbetaler livsforsikringer etter dødsfall, og får se at folk ikke vet at de er lykkelige før lykken tar en brå slutt. Det er først da man oppdager hvor bra man har hatt det....så jeg er helt enig med deg, man MÅ lære seg å se det positive i alle de små tingene i livet, for livet er nå som du sier...det er ikke noe man venter på.
    Honnør gitt av : Jubalong Hoppstokk, 18. juni 2004, 13:58
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!