Visning av honnrposter for ultralars
Sider:
 • 1
 • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 18. november 2011, 23:08
  tenkte at noen her ville likt denne videoen,
  http://www.youtube.com/watch?v=UGL-Ex1CD1c#noexternalembed
  Honnr gitt av : Beefcake, 23. november 2011, 16:45
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 18. november 2011, 23:08
  tenkte at noen her ville likt denne videoen,
  http://www.youtube.com/watch?v=UGL-Ex1CD1c#noexternalembed
  Honnr gitt av : Ryū, 19. november 2011, 01:29
  3  Generelt / Antidoping / Sv: Doping og aksept. Vår feil? 03. oktober 2011, 15:33
  IQ er den beste måten å finne ut hvor smart du er iforhold til gjennomsnittet i landet ditt, og ja, det viser hvor mange hestekrefter hjernen din har. Det et veldig bra tall å forholde seg til når du vill vite virkelig hvor smart du er.

  en god IQ test involverer for eksempel ikke at du må kunne så særlig mye om noe, som betyr at første klassinger kan ta en og få et nøyaktig resultat.

  EQ er bare et annet navn for personlighet.

  Dette med at EQ er bedre enn IQ eller hvasøren, er bare en tulle debat. Folk mener at personligheten din og hvordan du sosialiserer med verden rundt deg er viktigere for å bli suksefull, kansje, men det er visse yrker hvor du er nødt til å ha en sådan høy IQ, og en kombinasjon av høy IQ og bra EQ er det som får deg virkelig fram i livet.
  Honnr gitt av : s0pr0, 03. oktober 2011, 17:34
  4  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 11. august 2011, 03:37
  Han brakte ikke med de arabiske tallene. Man kan gå enda lenger tilbake å se at de faktisk stammer fra india, og at de var ibruk før islam ble funnet opp. Nok engang tar jeg deg i bullshit juging. Hva er ditt neste påfunn? Lekte vikingene med ild i år 0? Håper virkelig du ser feilen.

  Today, however, it is universally accepted that our decimal numbers derive from forms, which were invented in India and transmitted via Arab culture to Europe, undergoing a number of changes on the way.

  The numbers we all use (1, 2, 3, 4, etc.) are known as "Arabic" numbers to distinguish them from the "Roman Numerals" (I, II, III, IV, V, VI, etc). Actually the Arabs popularized these numbers, but they were originally used by the early Phoenician traders to count and keep track of their trading accounts.

  Det eneste jeg beviser, er at de nesten ikke har funnet opp noe siden religonen kom i forsetet. Du har flere ganger sagt at de har kommet med fantastiske oppdagelser som revolusjonerte omverden. Hvor er dem?

  Hvis vi skal møtes i virkeligheten, må du først lære deg forskjellen på kjeft og skjeft. Hater folk som ikke klarer sj, kj, etc lyder.
  Det er bare bullshit alt sammen, Du oppgir ingen kilder til noe av det du sier og hvis du faktisk kommer til å gjøre det så vedder jeg på at hele listen kommer til å si Wikipedia. Det eneste du beviser er at du kan ingenting om temaet og må søke opp vert ord du skriver.

  les:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Science_in_medieval_Islam

  se:
  http://www.youtube.com/watch?v=FLE2htv9oxc#noexternalembed

  Du dømmer et helt folk basert på de siste 50-100 årene og ignorerer resten av historien. Fakta med saken er at de sin vitenskap og teknologi har lagt grunnstenen for den videre utviklingen som Storbritannia, tyskland, Russland og Frankrike har ført.
  Honnr gitt av : HARDY-GUTTEN, 11. august 2011, 04:30
  5  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 11. august 2011, 02:33
  Bra at den franske monken Gerbert har gjort den største arabiske oppdagelsen. 

  Aristarchus of Samos, a greek philosopher and astronomer (310BC-230BC) first presented the theory that the Sun was at the centre of the solar system (heliocentrism) but his ideas were rejected in favour of the theories of Ptolemy and Aristotle that the Earth was at the centre (geocentrism).

  Så istedenfor å tvile på ptolemy, kan de rett og slett bare tatt teorien til aristarchus. Nok en oppfinnelse de ikke har funnet opp.

  Kodeknekking, de skal får kredz for den her. Verdens mest meningsløse tittel. Keskeje de messe tåge iodsler, mod en kujmuagist kgue.

  Jeg har tegnet noen fremtidsbiler som flyr, spiller rå house sanger som tar fullstendig av. Man kan til og med se lyden komme ut av eksospotte. Fra nå har jeg funnet opp flyvende biler.

  Noen flere oppdagelser du vil komme med som oppstod etter islamsk tidsalder? Er helt sjokkert til nå. De har uten tvil kommet med mer enn den vestlige verden.
  Hva er det du prøver å si? har du fått bevist et punkt i det hele tatt?

  Så klart ikke, det er bare barnslig piss preik fra ende til annen. Jeg har fortsatt rett. Gerbert brakte med de arabiske tallene jeg sa ikke at han oppfant dem.

  Hadde vært gøy å prate med deg i virkeligheten, uten Google og Wikipedia så har du ingen argumenter. Skulle fått meg en god latter.
  Honnr gitt av : HARDY-GUTTEN, 11. august 2011, 04:28
  6  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 10. august 2011, 13:57
  nei, men faen Spania var jo ikke kontrollert av maurerne år 0, hva får deg til å tro at jeg mente det også på den tida?
  "Mens på samme tid i islamsk land, så reiste maurerne kompleks arkitektur."
  Maurerne var muslimske bosettere i Spania og nordafrika i år 700+ elr noe. Så hvordan kan maurerne reise komplekse arkitektur, samtidig som germanerne satt i en hytte i år 0? Når det ikke var noen maurere i år 0. Så nevner du arabisk land, noe områdene maurerne levde i, som overhodet ikke var arabisk i år 0.
    greit så er jeg ikke jævlig god på hva jeg skal kalle de, men du skjønner hvem jeg mener
  Nå er de fleste oppfinnelsene dine fra før islam. Jeg har aldri sagt at det var sivilasjoner i deler av arabia som var høyt utviklet, til og med mer enn i europa. På lik linje som det fantes sivilasjoner i amerika som var langt i utviklingen.

  Nå er jo mange av oppdagelsene veldig imponerende.
  Tall, umulig å fastslå hvem som oppfant dette. Hvilken tallsystem? Er jo forskjellige tallsystemer over hele verden.

  Oppdage at jorden ikke er verdens mittpunkt? Hva med mayaene, som studerte stjernebildet lenge før.

  Kodeknekking, her er jeg jaggu imponert. Forstod dem at ja kan bety nei?

  Men hvordan fant de opp roboten? Navn på roboten? Må søke denne opp
  ¨

  Tall: Arabiske tall kom fra munken Gerbert, som studerte blant annet matematikk i 900 talls arabisk okkuperte Spania. Før arabertallene kom så brukte vi romer tallene, og vi hadde ikke 0 engang. så selv om de ble gjort mange forsøk på å spre at de arabiske tallene er " djevelens tall " så kunne man ikke ignorere hvor mye mer praktiske de var.

  joden ikke er universets midtpunkt: astromonen Nicolaus copernicus ble svartlistet av den katolske kirken i 1500 tallet fordi boken hans beskrev solen som "verdens sentrum". Han regnes derfor hos senere vitenskapsfolk som astronomien far. Men den titellen er ikke helt fortjent ettersom han ikke kunne nådd så langt uten sine arabiske og persiske forgjengere. Muslimene hadde lenge tvilt på den greske filosofen ptolemaios sin teori om at jorden var sentrum. Så de hadde målt solens bevegelse og med mattematik kommet fram til at solen egentlig var sentrum.

  Copernicus må ha kommet over disse skriftene på besøk i Italia har historikkerene konkludert. Blant annet instrumentene hans ble som regel bare brukt i midtøsten.

  kodeknekking:
  Forskyvingskoder har gjennom historien vært populære når konger og generaler skulle sende skjulte beskjeder. Prinsippet bygger på å at man dytter alfabetet fremover. For eksempel A til D da er alfabetet dyttet fremover 3 plasser og da må alle bokstavene bytte plass med den 3 plasser fremover. og på en eller annen måte så har arabiske matematikere klart å forstå det systemet, og det la basis for kode knekking i fremtiden.

  Robot:
  Alerede på 1200 tallet så benyttet araberne sek av mekaniske hjelpemidler. I en bok fra 1206 breskrev multi-geniet Al-jazari 50 mekaniske innretninger.
  Som en menneskelignende robot som serverer te
  En båt med fire mekaniske musikere som har blitt brukt ved festlige anledninger. Den har kunnet bli programmert til å spille forskjellige melodier og kunne vise mer enn 50 ansikt uttrykk. 
  Honnr gitt av : HARDY-GUTTEN, 10. august 2011, 17:44
  7  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 08. august 2011, 20:47
  Det handler ikke om hvem du kjenner og ikke. Ikke-vestlig innvandring er rent netto tap for oss, derav høyere skatt. Du betaler altså skatt for at ikke-vestlige innvandrere skal komme hit og få gratis/billig norsklære og bilsertifikat, og at de skal kunne gå på trygd osv.
  Hadde du kommet som hvit ned i f.eks. Kongo hadde det vært samme forhold bare MYYYEEE mer ekstreme forhold. Bare se f.eks. på Moland og French. Slike ting skjer aldri i Norge fordi VI må ha respekt for dem, men andre veien er det andre forhold.
  Skal dette forestille et argument? Statistikken viser at prosentandelen ikke-vestlige innvandrere i trygdesystemet er lang høyere, basta!
  Om vi skulle behandlet dem likt som de gjør med oss i sine land, da hadde det blitt andre boller ja. Wink
  La oss ta dette punkt for punkt, men begrunnelse og/eller kilde:

  - De er gjennomsnittlig mindre
  Har du noen gang sett en mørkhudet person på 2meter? Kanskje du har det, men jeg tipper du har sett ganske mange flere lyshudede på 2meter. De er gjennomsnittlig mye lavere enn oss lyse, det er det ingen tvil om. Skandinaviske og Nederlandske menn har den høyeste gjennomsnittshøyden i verden.

  http://no.wikipedia.org/wiki/Menneskeh%C3%B8yde

  - De er gjennomsnittlig fysisk svakere
  Vi er som ovennevnt høyere og derav høyere kroppsvekt som vil si at vi har et større anlegg for mer styrke. Flesteparten av styrkeidrettsutøverene er også nettopp lyshudede, og vi har nesten alle(kanskje alle, orker ikke å ramse opp) verdensrekordene i markløft, knebøy og markløft. Man finner lettere sakt ingen mørkhudet Brian Shaw eller wrestler Big Show.

  - De har dårligere selvtillit
  Dette har jeg forklart flere ganger. Det er enkelt sakt grunnen til at ordet rasisme har blitt skapt. Om du fornekter dette så får du bare gjøre det, jeg gidder ikke å diskutere det mer. Slik mener jeg det er, og jeg har forklart hvorfor.

  - De får lettere fedmeproblemer
  Det er ikke dermed slik at det er mer overvekt blandt innvandrere, men de har lettere for å legge på seg fett.
  Her er noen kilder jeg fant ved et enkelt søk. Har ikke studert de nøye, men de fleste tilsier de forhold jeg prøver å fremheve:
  http://www.lommelegen.no/322693/taaler-ikke-vestlig-livsstil
  http://www.dagbladet.no/dinside/2004/06/15/400586.html
  [url=http://www.absentia.no/article.aspx?articleID=808]http://www.absentia.no/article.aspx?articleID=808 [/url]
  [url=http://www.sinnetshelse.no/helsenyttarkivet/artikler/fedme_innvandrere.htm]http://www.sinnetshelse.no/helsenyttarkivet/artikler/fedme_innvandrere.htm [/url]
  [url=http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,2686:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:55065::1:5567:15:::0:0]http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,2686:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:55065::1:5567:15:::0:0 [/url]
  [url=http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article985863.ece]http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article985863.ece [/url]

  -   De får lettere sykdommer og rammes hardere og lengre av sykdommer
  [url=http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/20666]http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/20666 [/url]
  [url=http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=282185]http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=282185 [/url]
  [url=http://tidsskriftet.no/article/183279]http://tidsskriftet.no/article/183279[/url]
  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4444:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:84204::1:5569:2:::0:0
  http://www.dagbladet.no/dinside/2004/06/15/400586.html

  -   De har dårligere helse
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/
  [url=http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4444:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:84204::1:5569:2:::0:0]http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4444:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:84204::1:5569:2:::0:0 [/url]
  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4444:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:84204::1:5569:2:::0:0
  http://tidsskriftet.no/article/562336

  Dette kan ha med livstil å gjøre også, men det viser tydelige tendenser til dårligere helse forårsaket av deres gener.
  -   De begår mer kriminalitet
  http://www.ssb.no/ssp/utg/9903/1.shtml
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article573462.ece
  http://tux1.aftenposten.no/meninger/kronikker/d82108.htm
  http://www.ivarjohansen.no/temaer/innvandrereantirasisme/1871-innvandrere-og-kriminalitet-en-faktasamling.html

  -   De har lavere levealder
  Dette har jo selvfølgelig sammenheng med ovennevnte dårligere helse og mer sykdom.

  -   De er dårligere anlagt for å takle forskjellige jobbstillinger og utfordringer
  http://www.fafo.no/pub/rapp/517/517-sammendrag.htm
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10094164
  http://www.p4.no/story.aspx?id=411761
  http://www.tvu.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=4426:likke-vestlige-innvandrere-er-et-rent-netto-tapr&catid=84:offentlig-forbruk&Itemid=115
  http://www.document.no/2011/05/bare-tull-at-norge-trenger-innvandrere/
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=1917


  Jeg har derav argumenter og kilder som tilsier forholdene ved alle punkter. Dersom du ikke finner konkrete motsiende kilder har du ingen grunn til å utestenge meg.
  Haha, du fortsetter med det selvtillit dritet Tongue

  Når skal du forstå hvor ubrukelig disse " kildene " dine er? Du sier at de er anlagt til dårligere helse, la meg sitere artiklene dine da

  " De får lettere fedmeproblemer "

  første " Etter 30 år i Norge er de mer overvektige og har oftere type 2-diabetes sammenlignet med sine landsmenn i Asia. Noe har skjedd med helsen deres etter at de kom til Europa. "
  Altså i sine egne land er det ikke samme sittuasjon

  Andre " Den norsk-indiske legen og forskeren Bernadete Kumar har funnet ut at innvandrerne spiser mye mindre frukt og grønnsaker i Norge, enn de gjorde i sine hjemland "

  Samme situasjon her, Kraftig forandring i kostholdet pga prisene leder til helse problemet urelatert til at de er mer anlagt for ræva helse.

  3. " Folk med bakgrunn i Pakistan spiser derimot mye mer kjøtt og usunn mat i forhold til det de spiste før de kom til Norge. Samtidig er flere innvandrergrupper i liten grad fysisk aktive, sier Kumar. "

  Her ser vi at de overvektige som var de fra Pakistan igjen har liten grad fysisk aktivitet og dårlig kosthold, som de ikke hadde før de kom til norge tydligvis.

  4. "  Med yrker som drosjesjåfør og trikkefører har de et stillesittende liv, uten mosjon. "

  Ok nå er det ikke poeng å nevne flere i denne kategorien. Så la meg spørre, hva er poenget med så mange prikk like artikler som ikke beviser poenget ditt om at de er tilrettelagt dårlig helse?

  " De får lettere sykdommer og rammes hardere og lengre av sykdommer "
  1.   " Over 80 prosent av innvandrere og over halvparten av etniske nordmenn med psykose hadde for lite av vitaminet. " det er altså tydlig hva som er grunnen.
  Vitamin d mangel er knyttet til problemer med den sykdomen

  " in older Americans low vitamin D is associated with depression.  I think just about everyone feels better when there is more sun.

  An interesting study compared vitamin D levels in older Americans to Parkinson’s and Alzheimer’s disease.  Patients with Parkinson’s were 55% more likely to be low in vitamin D "
  http://www.wellnessresources.com/tips/articles/vitamin_d_a_gene_regulating_super_nutrient

  2. wtf har denne artiklen med poenget å gjøre??

  3. orker ikke lese gjennom denne, men ved å skumlese så ser jeg at de sier grunnen til at en større prosent ikke vestlige innvandrere i Oslo har diabetes er knyttet til mangel på kunnskaper om hva som er bra og ikke.

  4. " Alle innvandrergrupper har betydelig lavere alkoholforbruk enn det som er vanlig blant etnisk norske. Dermed er alle helseproblemer knyttet til alkoholinntak lavere i disse gruppene enn i befolkningen for øvrig. " Perfekt! her ser vi at pga lavere alkoholforbruk så er alle helseproblemer knyttet til alkohol lavere i innvandrere. Dermed ser vi hvordan helsen reflekterer livsstilen IKKE etnisiteten.

  " De har dårligere helse "

  1. Enda en " wall of text " artikel, men hvis vi ser på bildene så ser vi at med noen sykdommer så er det størst fremkommelighet hos norske folk.
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/fig-2011-05-02-01.png

  2. så denne istad

  3. Så ja vell, de har større sjanser for å få de oppgitte sykdommene, men det er fortsatt begrunnet med noe urelatert til at de er utlendinger
  " Dette skyldes blant annet mindre bruk av reisevaksiner og malariaprofylakse blant innvandrere enn blant norske. "

  Nå gidder jeg ikke mer ettersom jeg kan gjette meg fram til at alle disse artiklene er akkurat det samme.

  Det eneste du har bevist er at helse problemene ikke har noe med etnisiteten å gjøre, bare livsstil. epic fail.
  Honnr gitt av : Down and coming, 08. august 2011, 21:37
  8  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 08. august 2011, 18:34
  Orker ikke lese igjennom debatten. Men kan noen hver så snill å komme med 1 eksempel på hvor multikulturalisme har fungert igjennom hele menneskeheten.
  Spania, Jøder, muslimer og kristne levde i fred. ikke i sånne " kristne " nabolag og " muslimske" nabolag heller. Det var slik de kristne fikk lært algebra. Det varte i 450 år fram til kristne folk erobret Spania.

  Dette er bare ett eksempel, jeg er jo ikke historikker så jeg kan ikke dra frem flere men sikker på at en ordentlig historiker kan. Jævla tåpelig at folk kommer fram til konklusjonen om at multikulturalisme ikke fungerer bare pga at de ikke vet om noen land som har hatt det. Det er jo tydelig at de ikke kan mye historie. Dessuten så lever vi i en helt annerledes verden nå.

  Men for å si mitt, så er jeg imot multikulturalisme. Jeg syntes selv at det svekker folk sin nasjonal følelse.

  Nå i 2011 så har vi jo en prikk lik kultur som USA og det tror jeg kommer av multikulturalismen, vi mister vår unik-het og derfor vår stolthet over landet.

  Jeg syntes at vi burde slutte å tilpasse oss andres kultur og være så ufatlig aksepterende. Vi burde alltid prioritere norsk kultur i Norge over kravene fra andre grupper, isteden for å bare finne en mellomting. Kanskje  begynne å lære Norsk historie tidlig i barneskolen?

  For eksempel det at Norge var de først europerene til amerika, de første menneskene noensinne til midten av sørpolen og nordpolen.

  Men økonomisk sett så hjelper jo innvandring fra europeiske land som polen. Vi er i high demand etter snekkere og hadde det ikke vært for alle praktisk arbeiderne fra utlandet så hadde vel prisen på slikt vært enda høyere enn i dag. Det skal være veldig mange etnisk utlendinger som har gårder også.

  Honnr gitt av : adfghsdgsfjsjrjrs, 08. august 2011, 19:05
  9  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 02. august 2011, 18:58
  Hva du definerer som et elendig menneske får jo være opptil deg. Men Hitler utførte sine handlinger på bakgrunn av sine meninger, og det han utførte er det svært få andre som hadde klart. Hvorfor han gjorde det han gjorde var fordi han så hvem som hadde de beste genene. Det var de høye og lyse, så han likte altså ikke sine egne gener (lav og mørkt hår). Hitler er faktisk en veldig viktig brikke i hvordan verden ser ut idag. Om verden hadde vært bedre eller ikke dersom han ikke hadde gjort det han gjorde vil jeg ikke uttale meg om, men det sier litt og hvor stort handlingsperspektiv han klarte å utføre.
  Hitler er vel mer eller mindre grunnen til at tyskerne tapte for andre gang
  Honnr gitt av : Ryū, 02. august 2011, 19:51
  10  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 02. august 2011, 12:31
  NOEN ja, men ikke mange. Hva slaks folk har verdensrekordene i markløft, benkpress og knebøy? Hvite folk.
  Hva du prioriterer som useriøst får jo være opp til deg. Det sier jo mere om din prioritetsevne.

  De har dårligere helse:
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/

  De har dårligere helse, får lettere sykdommer osv:
  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4444:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:84204::1:5569:2:::0:0

  De får lettere sykdom og rammes hardere og lengre av sykdom:
  http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/20666

  De har høyere fedme- og helserisiko:
  http://www.sinnetshelse.no/helsenyttarkivet/artikler/fedme_innvandrere.htm

  Mye fedmeproblemer blandt innvandrere:
  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,2686:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:55065::1:5567:15:::0:0

  Farlig fedme blandt innvandrere:
  http://www.absentia.no/article.aspx?articleID=808

  http://ipad.aftenposten.no/nyheter/oslo/article985863.ece


  Dette var enkle kilder jeg fant på null komma niks. Dersom du søker litt selv så finner du hundrevis av kilder. Så du får forholde deg til virkeligheten før du trekker konklusjoner neste gang.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article573462.ece
  Du er rasistisk. Du tåler ikke fakta.

  se bilde i den første artikelen du linker til
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/fig-2011-05-02-01.png

  ganske mye akkurat det samme, forskjellen ligger i at invandrene klager mer på problemene sine
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/fig-2011-05-02-02.png


  Men dette betyr ingenting uansett, hvis innvandrere hadde hatt dårligere helse så hadde det ikke ligget i det faktumet at de er innvandrere det hadde ligget i livsstilen deres.


  Den andre artikkelen sier jo også at det ligger i livsstilen
  " Alle innvandrergrupper har betydelig lavere alkoholforbruk enn det som er vanlig blant etnisk norske. Dermed er alle helseproblemer knyttet til alkoholinntak lavere i disse gruppene enn i befolkningen for øvrig. "

  " Overhyppigheten av psykiske plager blant ikke-vestlige innvandrere skyldes i høy grad arbeidsledighet og lav inntekt, men mangel på sosial støtte, integrasjon og opplevelse av kontroll over egen livssituasjon betyr også mye. "

  igjen ikke relatert til at de rett og slett er dårligere til å takle sykdommer og plager.

  Det er akkurat den samme situasjonen på resten av artiklene, altså beviser ingenting annet enn at hvis en etnisk innvandrer hadde vokst opp som en nordmann, spist og hatt aktivitets nivå som en nordmann, så ville personen hatt samme helse tilstand som nordmannen. Samme greie gjelder kriminalitet. Jeg sier ikke at det ikke er forskjeller blant etnisiteter men dette er ikke måten å finne dem på, det er rett og slett bare tåpelig og barnslig.


  Honnr gitt av : HARDY-GUTTEN, 02. august 2011, 12:43
  11  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 02. august 2011, 12:31
  NOEN ja, men ikke mange. Hva slaks folk har verdensrekordene i markløft, benkpress og knebøy? Hvite folk.
  Hva du prioriterer som useriøst får jo være opp til deg. Det sier jo mere om din prioritetsevne.

  De har dårligere helse:
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/

  De har dårligere helse, får lettere sykdommer osv:
  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,4444:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:84204::1:5569:2:::0:0

  De får lettere sykdom og rammes hardere og lengre av sykdom:
  http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/20666

  De har høyere fedme- og helserisiko:
  http://www.sinnetshelse.no/helsenyttarkivet/artikler/fedme_innvandrere.htm

  Mye fedmeproblemer blandt innvandrere:
  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,2686:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:55065::1:5567:15:::0:0

  Farlig fedme blandt innvandrere:
  http://www.absentia.no/article.aspx?articleID=808

  http://ipad.aftenposten.no/nyheter/oslo/article985863.ece


  Dette var enkle kilder jeg fant på null komma niks. Dersom du søker litt selv så finner du hundrevis av kilder. Så du får forholde deg til virkeligheten før du trekker konklusjoner neste gang.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article573462.ece
  Du er rasistisk. Du tåler ikke fakta.

  se bilde i den første artikelen du linker til
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/fig-2011-05-02-01.png

  ganske mye akkurat det samme, forskjellen ligger i at invandrene klager mer på problemene sine
  http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/201102/12/fig-2011-05-02-02.png


  Men dette betyr ingenting uansett, hvis innvandrere hadde hatt dårligere helse så hadde det ikke ligget i det faktumet at de er innvandrere det hadde ligget i livsstilen deres.


  Den andre artikkelen sier jo også at det ligger i livsstilen
  " Alle innvandrergrupper har betydelig lavere alkoholforbruk enn det som er vanlig blant etnisk norske. Dermed er alle helseproblemer knyttet til alkoholinntak lavere i disse gruppene enn i befolkningen for øvrig. "

  " Overhyppigheten av psykiske plager blant ikke-vestlige innvandrere skyldes i høy grad arbeidsledighet og lav inntekt, men mangel på sosial støtte, integrasjon og opplevelse av kontroll over egen livssituasjon betyr også mye. "

  igjen ikke relatert til at de rett og slett er dårligere til å takle sykdommer og plager.

  Det er akkurat den samme situasjonen på resten av artiklene, altså beviser ingenting annet enn at hvis en etnisk innvandrer hadde vokst opp som en nordmann, spist og hatt aktivitets nivå som en nordmann, så ville personen hatt samme helse tilstand som nordmannen. Samme greie gjelder kriminalitet. Jeg sier ikke at det ikke er forskjeller blant etnisiteter men dette er ikke måten å finne dem på, det er rett og slett bare tåpelig og barnslig.


  Honnr gitt av : Ryū, 02. august 2011, 12:34
  12  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 01. august 2011, 23:45
  Det at det er "tatt ut av ditt hode" holder ikke, desverre. Likt skal være likt! Da kan hvilken som helst rasist komme inn med sine "fakta" skapt ut av ingenting.

  Vennligst hold deg saklig, nå forsøker du å drite ut alle andre, uten at noen har vært inne på raseteori en gang. Klarer du ikke å argumentere skikkelig (dette gjelder alle) kan dere drite i å poste et innlegg.
  det er ikke skapt ut av mitt hodet, det er ting jeg har plukket opp gjennom årene fra å lese forskjellige Wikipedia artikler, se dokumentarer eller hva som helst.

  Honnr gitt av : Ryū, 02. august 2011, 08:26
  13  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 02. august 2011, 00:19
   
  Dette er ikke rasisme, det er fakta om muslimer:

  - De er mindre

  - De er svakere

  - De har dårligere selvtillit

  - De får lettere fedme

  - De får lettere sykdommer

  - De rammes hardere og lengre av sykdommer

  - De har dårligere helse

  - De begår mer kriminalitet

  - De har lavere levealder

  Dette har ingenting med å være imot muslimer eller ikke, det er fakta. Selv om det sikkert er mange hyggelige og greie muslimer, så er det bare slik!
  ingenting her et støttet av fakta, du er 100% rasist ifølge ordets betydning.
  Honnr gitt av : HARDY-GUTTEN, 02. august 2011, 02:35
  14  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 02. august 2011, 00:19
   
  Dette er ikke rasisme, det er fakta om muslimer:

  - De er mindre

  - De er svakere

  - De har dårligere selvtillit

  - De får lettere fedme

  - De får lettere sykdommer

  - De rammes hardere og lengre av sykdommer

  - De har dårligere helse

  - De begår mer kriminalitet

  - De har lavere levealder

  Dette har ingenting med å være imot muslimer eller ikke, det er fakta. Selv om det sikkert er mange hyggelige og greie muslimer, så er det bare slik!
  ingenting her et støttet av fakta, du er 100% rasist ifølge ordets betydning.
  Honnr gitt av : Geir M, 02. august 2011, 00:30
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum 28. juli 2011, 21:13

  Man trenger ikke å ha innvandringsbakgrunn for å mene noe av dette, jeg er hvit som bare det. men han har jo rett i at det er like ille med terror i andre land, og det skjer jo også oftere i andre land. Det som skjedde her er grusomt og han gikk inn for å ramme barn og unge. men vi er ikke alene om å bli rammet av slike grusomheter. man bør tenke på alle her i verden som blir  rammet av sånt og stå sammen imot all terror på alle mulige måter som skjer i hele verden... Og terorister er både hvite og mørkhudete, er ikke bare muslimer som er det. De som ikke vet det, bør se litt bakover i historien på det som har skjedd både i england, irland, amerike osv...
  lol! alle innvandrere er farget? snakk om hvem som fordømmer her Tongue


  " det siste partiet jeg ville stemt på er FRP " jaha, hvorfor det?
  Honnr gitt av : Ryū, 29. juli 2011, 07:16
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!