Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Trene for og bli "Kjekkere" i ansikt? på: 08. mars 2012, 04:48
    Jeg tenkte hvis jeg trener hardt og spiser bra.. altså bli mer deffa få vekk fett og tramme opp med muskler.. Vil ikke fettet i ansiktet gå bort?

    Jo. Veldig individuelt. Noen legger på seg fett i ansiktet, andre ikke. Blir som magefett.
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 05:43
    Godt poeng. Jeg vet faktisk ikke, men programmet vi bruker er Exceline og benyttes av et enormt antall ulike treningssentre og har ingen automatisk funksjon for å slette slik informasjon. Når det gjelder punkt to så ser jeg ikke på det som noe uklokt. For å være ærlig så bryr jeg meg ikke noe om noen av de to punktene dine skulle være feil behandlet av meg. Det blir nok neppe varetekt hvis jeg har misbrukt min informasjon av denne typen Smiley

    3  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 18. februar 2012, 18:00
    Kjøpte DN og det er et solid stykke journalistikk som er blitt gjort. Virker på meg som om dette rulles opp takket være DN, samtidig som at politiet har gjort en god job når de først er blitt involvert. Artikkelen i DN viser også at dette er meget alvorlig, og langt ifra en småkar som er tatt for å "deale litt".

    Virker som det er pågått i mange år, millioner av kroner i året. Gudene vet hvor mange skattekroner som er undratt. I tillegg til alt det andre de er siktet for sitter nok disse gutta i klisteret.

    Nå er ikke jeg oppdatert på steroider, men alle de gangene jeg har kommet over diskusjoner vedrørende emnet så er det vel børsen som har blitt trukket frem? Men som nevnt over; blir noen tatt, åpner det bare muligheter for andre...
    4  Generelt / Kjøp og salg / Sv: Selger jack3d, berzerk og koffein på: 06. november 2011, 16:45
    fordi han er ikke moderator

    Greit det, sitronssaft Wink
    5  Generelt / Kjøp og salg / Sv: Selger jack3d, berzerk og koffein på: 06. november 2011, 00:33
    Vi snakkes folkens! Så snart slux logger på tar jeg meg 1 års pause. Glad i dere, spesielt larsenen. Hihi

    lol
    6  Generelt / Kjøp og salg / Sv: Selger jack3d, berzerk og koffein på: 25. oktober 2011, 16:30
    film kommer.

    hahaha, ja den har vi hørt før. Ville ikke blitt overrasket om det var en film med ekstremt dårlig kvalitet som blir slettet etter en time Wink
    7  Generelt / Kjøp og salg / Sv: Selger jack3d, berzerk og koffein på: 24. oktober 2011, 18:02
    Sier jo seg selv at dette er trolling. At folk faktisk biter på gjør meg flau.

    Uansett er det vel bare et forsøk på å få oppmerksomhet. Er vel ingen som gidder å lese fiksjonsloggen hans lengre.
    8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Sitronsaft er tilbake på: 16. oktober 2011, 22:10
    Motivasjon!! Takk skal du ha! Er 100% ren, det er faktisk helt mulig å bli nokså sterk på 1 år, eller nå er jo det praktisk talt 1 år og 3 måneder eller noe, men det er helt mulig, det har jeg bevisst både for meg selv og dere Smiley

    Du har vel egentlig bevisst null og nada for oss. Lenge siden jeg har lest loggen nå, men jeg hadde vært villig til å sette alt jeg eier og har på at du ennå ikke hadde oppdatert med en video av løfta. Noe som selvfølgelig viste seg å stemme.
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Sitronsaft er tilbake på: 25. september 2011, 20:31
    HAHAHAHAHAHAHA, var ikke folka på iform kule nok for deg?

    Denna loggen er jo bare rein humor.

    10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Synes ikke størrelsen på brystet øker.. på: 03. september 2011, 23:22
    Samma problem her. Når du kjører naturlig og har dårlig brystgenetikk tar det en del tid å bygge brystmuskler. Bare fortsett, og så kommer de nok til slutt Smiley

    Nå sjekka ikke jeg programmet du kjører, men prøv deg litt frem både på øvelser/antall ganger i uka/antall reps og så finner du nok ut hva som passer deg også.
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Zyzz er død! på: 18. august 2011, 23:53
    fordi som ikke vet hvem han var så søk på zyzz på youtube. Han så i mine øyne ut som en skikkelig douche, men imponerende fysikk!  han døde pga hjertefeil, trolig pga doping?

    noen som vet mer om saken?

    For det første døde han for nesten to uker siden. For det andre driter han hardt i om du synes han er en "douche". Og for det tredje døde han av en medfødt hjertefeil.
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 02. august 2011, 10:31
    http://www.dagbladet.no/2011/08/02/kultur/debatt/kronikk/anabole_steroider/breivik/17524820/

    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 28. juli 2011, 15:39
    Det som er værre enn at Eskild Pedersen ber om penger, er at han og 8 andre var de første til å rømme fra øya i en ferge som tar 50 personer. De satte kursen nord og kom seg i land etter en halvtimes tid, langt unna øya.

    Kan skjønne at de fikk panikk der og da og de kan ikke klandres for at de ville komme seg bort. Men etter en halvtimes tid burde de ha klart å ta seg sammen og kjørt tilbake for å plukke opp ungdommene som AUF-lederen ba svømme fra øya over SMS-meldinger. Flere ungdommer druknet, ifølge båteierene som deltok i redningsoperasjonen, fordi de kun kunne ta med seg noen få om gangen.

    Også er Pedersen frekk nok til å stå frem på nyhetene og fortelle om hvor "grusomt og jævlig" det var, selv om han kom seg unna omtrent før det første skuddet falt. Flott lederskikkelse.

    Har lest en del om dette, og er enig med deg. Er en grunn til at han ikke ville snakke om sin opplevelse på øya med media... Er allikevel en vanskelig situasjon, men siden han faktisk oppfordret de andre, via sms, til å legge på svøm burde de ha lagt båten midt mellom øya og land, og åpna luka der bilene kjørte på. Litt dumt at 2meters plastjoller må ut å plukke opp folk som drukner når man er i besittelse av en solid båt som kunne rommet 50-100mennesker.

    Uansett svært vanskelig å si noe om dette når man ikke har vært der selv. Hører jo historier om folk som gjemte skadde, hjalp folk som svømte ved siden av en osv. Jeg ville hvertfall hatt betenkeligheter med personens lederegenskaper, og som du sier, hvordan han etter det som skjedde oppfører seg i media.

    Men igjen, synes vi burde være svært forsiktige med å uttale oss om dette. Han sviktet kanskje som leder, men han prøvde til syvende å siste bare å redde sitt eget liv. Kanskje han kan klandres som leder, men ikke som menneske.
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 28. juli 2011, 15:09
    Hvilke forandringer tror dere kommer til å komme ut av dette? det er sannsynlig at noe totalt unødvendig kommer til å komme til tross for hva folket sier, som 6 månders DLD lagrings tid i Norge, Hjalp ikke så mye under et seriøst angrep gjord det?

    Føler at den absolutt flertallet av folk i Norge har en følese basert personlighet, når vi hører for eksempel på den talen til Stoltenberg, meningan til de folkan som ble intervjuet på gata og den konserten med hun dama som sang " mitt lille land " eller hva den sangen het. jeg personlig klarer ikke se eller høre på sånt og når de sier at de " skal ha enda mer demokrati for da får ikke Breivik det som han vil " får jeg bare lyst til å flytte til et annet land. jeg skjenner mange som mener at Norge takler dette på en kjempe smart måte og jeg kunne ikke vært mer uenig.

    Vanskelig å si. Merker meg uansett at det er de samme personene som forbannet seg over DLD som er forbanna på PST over at de ikke klarte å fange opp Breivik. Som jeg er inne på i forrige innlegg tror jeg kanskje dette fører til at vi kommer til å tillate "krassere" meninger innenfor politikken, men samtidig går det jo en grense. Selv om vi får en større aksept for drøye politiske meninger er det vel tvilsomt om ekstremisme på Breviks nivå uansett vil bli akseptert.

    "Mer demokrati" - Høres flott ut, men kanskje vanskelig å gjennomføre! Tongue
    15  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 28. juli 2011, 14:30
    Virker på meg som om dette angrepet kommer som følge av et for snevert syn på aksepterte ideologier i Norge. Breivik har prøvd å få frem sine meninger gjennom foruminnlegg og helt sikkert leserinnlegg i diverse aviser, men som følge av for "drøye" meninger har de aldri blitt trykt. Han har ikke følt at det var mulig å få frem sine meninger i dagens samfun, noe som førte til at han gjennomførte dette for å skape blest og oppmerksomhet om hans ideologiske preferanser. En større aksept for ytringsfriheten ville kanskje hindret dette. Spørsmålet blir jo når ytringsfrihet går over i rasisme.

    Ser folk over her sier Siv har "driti på draget" i det siste, noe som sikkert kan stemme, men jeg mener AP, og Eskil Pedersens penge tigging i det siste er ti ganger værre. Skal man ikke kunne få indentifisert og gravlagt alle de drepte før man snakker om penger? Øya og huset er vel uansett forsikret.
    Hilsen en trofast AP velger.

    Til slutt vil jeg bare si at det knapt eksisterer kvalmere personer enn Stordalen. Å skaffe seg publisistet ut av en slik tragedie er drøyt, og langt over grensen. Ønsker han, som han selv påstår, å donere fordi han er så generøs ville han ventet to uker og gjort en anonym donasjon. 
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!