Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 151  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: kjæreste, mat og hjemmekos på: 06. november 2010, 02:04
    Gjør du typene dine jævlig usikker eller? Høres jo ut som at du tar livsgnisten fra dem! Tongue Enten det eller så faller du for sofagriser! Dårlig smak?   Grin
    152  Generelt / Antidoping / Sv: En kompis på dop :O på: 02. november 2010, 11:38
    Kommentarer som dette er både provoserende og skremmende. Nå er du bare ett lite barn i mine øyne men med denne type holdninger blant tenåringer er det ikke rart det går dårlig med mange. I denne alderen har man jo også de beste forutsetninger for å bygge muskler uten å bruke noe dritt som dette. Jeg begynte selv med styrketrening i denne alderen og det var utrolig hvor mye muskler jeg klarte å legge på meg på bare ett år. Har ikke hatt samme økninger siden.
    Denne gratis økningen får man kun en periode i livet og å kaste bort den er etter min mening idiotisk.


    Veldig enig! 23-25år er en grei alder! Det har nå med vor mye man er utviklet i hode.. man har som regel litt andre prioriteringer som 25åring enn som 19åring. Jeg for min del blir provosert av at folk sier at dem bare skal kjøre en kur.. blir liksom hæh? Mong! Hvorfor skal du kjøre i deg bol bare for å legge på deg 3-4kg biff? Det får du jo til naturlig, greit at det tar litt tid, men uansett.

    Trenbolone gjør mye med hode til folk, å det er som regel ikke særlig positivt! Trenbolone har sendt mange høvelig erfarne folk på bærtur, så vist han tror at pcten (PCcrashen) hans blir no særlig hyggelig så kan jeg love at det blir den ikke! Men kan jo hende at du får deg en god latter da! :p



     





    153  Trening / Skader og Smerter / Sv: Brennpunkt "Steroider" verdt å se. på: 31. oktober 2010, 20:17
    Med fare for å bli banna.. men jeg blir så lei.

    Lol til hele tråden! Virkninger og Bivirkninger går hånd i hånd, alltid! Steroider er ikke ufarlig, men djises.. gi faen i å generalisere. Steroidebrukere er like forskjellige som folk som drikker vin! Noen drikker 1 glass avogtil og andre drikker 1 dunk om dagen.. akkurat som at noen kjører 250mg testo i uka og andre 3,5gram! Skadevirkninger er etter forbruk, se til h*****e å få det inn i skallen folkens! Og vist noen lurer på hvorfor folk boler så se på konkuransebilder fra IFBB. Å tenke at du skal nå langt innen kroppsbygging i 2010 uten bol og vekstfaktorer er så jævla rævkjørt at jeg finner ikke ord! (Å jeg tør ikke tenke på hvordan IFBB er i 2030)

    Gutteromsbolere på 17år som trener 1 til 7 ganger i uka, spiser pizza, røyker tjall og går på fylla i helgene ber om trøbbel. En mann på 25+ som lever for KB er rutinert og har ambisjoner om å nå langt har ikke noe valg! Trøbbel eller ikke trøbbel.. De som er en smule realister vet det.. er det smart? ikke i det hele tatt. Er det sunt? Ikke faen! Er det usansynlig at man korter ned livet med 5-40år? Nei. Gjør jeg det likavel?? Ja, med nattbordet fylt til randen med viagra og jeg med gyno, høyt blodtrykk, mm. og det med GOD sammvittighet!!! For jeg gainer 10kg biff i året. Det er ikke alle som har ambisjoner om å bli gammel! Det får dere helsefreaks bare akseptere! Og sist men ikke minst --> Doping er kommet for å bli!

    *skål med kaffe*  Grin
    154  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Marthe`s bildeprofil - oppdatert 12 og 13.okt.2010 på: 13. oktober 2010, 16:04
    Flotte bilder!! Nice rygg!!  Cheesy
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!