Visning av honnrposter for quintriceps
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Osama Bin Laden er tatt. 05. mai 2011, 13:36
  Hva i f snakker du om Huh

  Både USA, pakistan, afghanistan, saudi arabia osv har hevdet FLERE ganger at han har blitt drept, vært død lenge osv. Har stått flere ganger i norsk presse hvordan CIA topper, amerikanske ledere "hevder å ha funnet levningene til bin-laden" "bin laden har vært død lenge" etc etc. Jævlig komisk hvordan dere plutselig ikke husker dette nå som Obama plutselig har bestemt seg for å servere denne tøysehistorien.

  Det er klart Osama er fuckings død, men spar meg, han har vært død veldig lenge. Da Osama ble behandlet ved det amerikanske militærsykehuset i pakistan i august 2001 ble det konstatert at han hadde svært dårlig helse og levde sine siste uker/måneder av sitt liv. Hvis han faktisk overlevde de tunge bombetoktene over tora bora fjellene i 2001, så døde han av sykdommen sin/naturlige årsaker. Selvom jeg personlig tror at han ble drept der sammen med de få andre al-qaida hardlinerne som ikke hadde lagt ned våpnene det sekundet amerikanerne kom (de aller fleste a-qaida "terroristene" jobbet i osamas hær for pengenes skyld, og hadde ingen interesse av å dø der eller noen andre steder), og ble gravlagt i en jordhule. Siden da har USA tynnet dette osama/al-qaida skremselsbilde for alt det er verdt. De har hevdet at han har skjult seg og drevet terrortrening i mange land, og dermed fått påskudd for økt militærnærvær i disse landene, økt press på deres regjeringer til å danse etter deres fløyte etc etc.

  Det første jeg sa da Osama liksom ble drept var "pics or it didn't happen", fordi jeg visste da, at dette kun kom til å bli en evig dans rundt grøten, hvor USA aldri kom til å presentere et snev av bevis for å underbygge påstandene sine (som vanlig) og at dette like så godt kan avskrives som en av mange ganger USA holder verden for narr, og dere alle og enhver biter på.

  Jeg flirer ikke litt engang... Det første alle sa var "NÅ KOMMER BILDENE" "DE HAR VIDEO AV ANGREPET" "HELMETCAM HERP DERP" vi sitter her nå x-antall dager senere og det eneste vi har fått servert hittil er usa med sin vanlige "dude det her er legit". Usa har null troverdighet, NULL troverdighet, de har løyet så sinnsvakt mye om såpass viktige ting de siste ti årene at det faen ikke er morsomt engang. De gutta som egentlig sitter å trekker i trådene må jo le vettet av seg når de ser dere pile rundt som maur, uten noen som helst sans for individuell-tenkning, gelehjerner.

  Jeg kommer ikke til å gidde å svare på alt kvinet dere kommer med etter dette innlegget, så w/e
  Honnr gitt av : xXUnknownXx, 05. mai 2011, 13:44
  17  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dips: En viktig øvelse for holdning? 03. mai 2011, 08:41
  Så en skulder+bryst øvelse er bra for holdningen fordi den kanskje aktiverer litt trapezius i tilleg?

  Nice logikk da!
  Honnr gitt av : Ryū, 03. mai 2011, 12:01
  18  Generelt / Åpent forum / Sv: gammeldags kloster vs zumba 27. april 2011, 17:00
  en ting jeg ivertfall tror vi kan være enige om er at kloster er for å bli okse mens zumba er mer for markeringer...
  Honnr gitt av : Pans, 01. mai 2011, 23:42
  19  Generelt / Åpent forum / Sv: gammeldags kloster vs zumba 27. april 2011, 17:00
  en ting jeg ivertfall tror vi kan være enige om er at kloster er for å bli okse mens zumba er mer for markeringer...
  Honnr gitt av : Fleksnes, 28. april 2011, 09:08
  20  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Ingen effekt av vitaminpille / helsefare/fakta om tilskudd 10. april 2011, 22:37
  Sånne teorier som det her er så jævla tåpelige at jeg spyr.

  Man har altså greid og lage og syntetisere så sinnsykt mye stoffer som brukes på menneskekroppen idag, da snakker jeg om medisiner som redder liv og helbreder skadede. Man har tilogmed klart å syntetisere hormoner, som er noe av det mest komplekse stoffene som finnes i kroppen vår, og man VET at disse tingene fungerer. Alle disse medisinene og hormonene man har greid å lage i laberatorier fungerer altså fjell, kan redde dødsyke, bygge nytt kroppsvev og tilogmed gjøre bolere til mutanter.

  Men vitaminer ?? Nei det må jo være umulig å lage. Og hva mener du egentlig med syntetiske?? Vet du hvordan man "syntetiserer" vitaminstoffer ?? Du vet at mange vitaminer som kroppen vår bruker syntetiseres av kroppen selv fra andre stoffer.. Mange av de "syntetiske" versjonene av vitaminer er naturidentiske, dvs det eksisterer ingen forskjell i virkning, effekt eller biologisk struktur mellom den "naturlige" og "syntetiserte" varianten.

  Du vet at hva dem gjør med folk som blir innlagt med alvorlige vitaminmangler ikkesant Huh Gjett en gang. Man gir dem "syntetiske" vitaminer.. Og de blir 100% helbredet. Men med en gang det er snakk om de samme stoffene solgt i et kosttilskudd så er det jo automatisk bare tøys og fungerer ikke, sant ?

  Logikken til sånne anti-tilskudds folk som deg har så sinnsykt mange hul at det er bare komisk, sorry for kort og rablende innlegg. Men dere vet alle sammen selv at dette er så bullshit Tongue Voks opp.
  Honnr gitt av : DannY GuettA, 11. april 2011, 14:56
  21  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : Shortone, 15. mars 2011, 15:43
  22  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : Toffern, 09. mars 2011, 11:39
  23  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : OerikO, 09. mars 2011, 10:27
  24  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 09. mars 2011, 08:40
  25  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : teek, 09. mars 2011, 06:37
  26  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : HHHH, 09. mars 2011, 04:48
  27  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 09. mars 2011, 01:59
  Nå er jeg langt ifra en ekspert på dette området jeg heller, men når det brukes ord som "tenke seg til" og "sannsynligvis" så tar jeg det ikke for god fisk!
  Jeg gikk også utifra at testene var utført av en uavhengig lab og dermed var ok, men dette vet jeg heller ikke nok om.
  Det det for meg virker som om det altså koker ned til, er at noen forhandlerer har luktet og smakt seg frem til noe de tror det innholder? Men det forligger ikke tester som bekrefter erteproteiner, men derimot noe mindre proteiner på noen tester? Er det ca sånn å forstå?

  Nå kverulerer du på bakgrunn av tilfeldig ordvalg fra min side, jeg er ikke noe talsmann eller noe representant for noe som helst, jeg bare skriver raske svar.

  For det første, det at nutrisport har sent pulver til en tredjepartslab for testing, er jo en farse. Hva tror du Nutrisport har gjort ?? Tror du det er Tangerudbakken borettslag som driver det firmaet ?? De er nok ikke så tilbakestående skjønner du...

  Situasjonen er altså;

  Nutrisport sender forseglede bøtter til distributør, uten kjennskap til at varene kommer til å bli testet. På bakgrunn av kraftig avvikende lukt, smak og konsistens, så blir pulveret testet. Testene viser lave 70% protein.

  Så henvender distributørene seg naturligvis til produsenten, Nutrisport, etter at de har avslørt dem med buksa nede.

  Nutrisport nekter å; svare for seg, komme med noen forklaring, unnskylde eller beklage seg, på flere måneder.

  Plutselig (etter 2-3-4 mnd. usikker, men ivertfall 2) dukker dem opp med en labtest, fra en tredjepart, som viser 84% protein.

  Profftips;

  Nutrisport hevder at pulveret deres inneholder 89% protein
  Det pulveret de VISSTE kom til å bli labtestet, viste 84% protein
  Det pulveret de IKKE VISSTE kom til å bli labtestet, viste 70% protein


  Vær så snill, det er så åpenbart at det gjør vondt. Selvfølgelig har dem, etter at svindelen er avslørt, laget pulver i henhold til hvordan de egentlig skulle ha gjort det hele tiden, også sendt dette avgårde til testing. Det er klart de er svindlere, men å slå flere spikre i sin egen kiste tror jeg ikke dem er noe hypp på. Labtesten fra deres side var vel ikke noe annet en èn forventet reaksjon fra noen som prøver å redde sitt eget skinn etter å ha blitt tatt på fersken.

  For det andre. Jeg ser du prøver å avlede oppmerksomhet vekk fra hva som faktisk er situasjonen her. Ved å trekke frem det faktum at erteprotein-mistanken bare er gjetting fra distributørenes side, da dette egentlig ikke kan testes. Jeg ser deg ut på den. Fordi realiteten er, at dette med erteprotein-teorien rett og slett er SYKELIG urelevant i denne situasjonen. Det skjønner du selvfølgelig selv.

  Om det er erterprotein, maltodextrin, hvetemel eller frysetørket vaginalsekret dem har putta oppi pulveret for å erstatte den manglende proteinråvaren, har selvfølgelig NADA å si. Så distributørene kan synse i vei, for det forrandrer ikke det faktum at;

  Så lenge det ikke er 89% protein, eller en prosent som er akseptabelt nærme 89% protein, i pulveret, så svindler de oss. Nøyaktig hva de har brukt for å erstatte den andelen proteinråvare som mangler, er helt urelevant. Dette er fakta.

  Og please, ikke kveruler på at 70% i forhold til 89% er en akseptabel feilmargin. Med en slik feilmargin vil du, med en 5 kilos bøtte, gå glipp av 1 kg (950 gram) rent protein.

  Før folk fyrer opp kveruleringsapparatet;

  At deres egne tester viser 84% istedenfor 89% klager jeg ikke på. 84% kan minne om akseptabelt. Selvom jeg personlig heller ville hatt nærmere 86-87%. Jeg trenger ikke ha 89.0000000 gram protein per 100 g for å ikke kalle det svindel, men her snakker vi om 70% i forhold til 89%, og ikke 83-85% i forhold til 89% osv. En slik feilmargin viser at noen har tuklet betydelig med innholdet.

  Og hvis noen ikke har forståelse for hvorfor jeg da ikke bare bare legger argumentene på hylla etter å ha sett en labtest som viser 84%, så mener nå ivertfall jeg at det er nulltolleranse for svindel i denne bransjen.. og også forsåvidt i hvilke som helst andre lovlige bransjer. Når de har svindlet oss og løyet til oss èn gang, så er det èn gang for mye Smiley
  Honnr gitt av : ironlion, 09. mars 2011, 03:48
  28  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 06. mars 2011, 02:39
  Synes ikke det å kjøpe dette proteinet er å gamble. Har lest labtest (http://www.norkost.no/nutrisport_90_2500g_protein/P_448) av pulveret og det viser riktignok litt lite proteiner og litt mer fett enn hva som står påført produktet. Men jeg vet ihertfall hva det inneholder, og når prisen er ganske rimelig, synes jeg det er et ganske bra kjøp.  Jeg synes feks. ikke at et proteinpulver for ca 300-400 kr per kilo er noe godt kjøp heller...

  Du vet hva det inneholder? Nei, det er nettopp det du ikke vet. Når det har vist seg at de har tuklet med innholdet, så er det ingen labtest som kan fortelle deg hva pulveret består av. Det finnes mange "proteinkilder" som er mye billigere en whey, casein, etc, som de kan putte i pulveret, som vil vises som protein på labtester, men som vil ha en veldig mye dårligere biologisk verdi en dyre råvarer som whey, som dere egentlig betaler for... En labtest viser ikke HVA pulveret inneholder, bare makrofordelingen... Så det er det ingen måte dere kan finne ut av hva pulveret består av etter det er laget, så jo, gambling. Det finnes forøvrig også kjemikalier som vises som protein på labtester men som har en biologisk verdi på 0, dvs. det er ikke engang menneskeføde.

  Og det finnes ikke noe pulver til 300-400 krone pr kilo. WPC fra et kvalitetsmerke koster ca 180 kr kiloen.

  Men for all del, fortsett å trøkk i dere erteprotein... og bli løyet til, lev i trua.
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 06. mars 2011, 09:29
  29  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 06. mars 2011, 02:39
  Synes ikke det å kjøpe dette proteinet er å gamble. Har lest labtest (http://www.norkost.no/nutrisport_90_2500g_protein/P_448) av pulveret og det viser riktignok litt lite proteiner og litt mer fett enn hva som står påført produktet. Men jeg vet ihertfall hva det inneholder, og når prisen er ganske rimelig, synes jeg det er et ganske bra kjøp.  Jeg synes feks. ikke at et proteinpulver for ca 300-400 kr per kilo er noe godt kjøp heller...

  Du vet hva det inneholder? Nei, det er nettopp det du ikke vet. Når det har vist seg at de har tuklet med innholdet, så er det ingen labtest som kan fortelle deg hva pulveret består av. Det finnes mange "proteinkilder" som er mye billigere en whey, casein, etc, som de kan putte i pulveret, som vil vises som protein på labtester, men som vil ha en veldig mye dårligere biologisk verdi en dyre råvarer som whey, som dere egentlig betaler for... En labtest viser ikke HVA pulveret inneholder, bare makrofordelingen... Så det er det ingen måte dere kan finne ut av hva pulveret består av etter det er laget, så jo, gambling. Det finnes forøvrig også kjemikalier som vises som protein på labtester men som har en biologisk verdi på 0, dvs. det er ikke engang menneskeføde.

  Og det finnes ikke noe pulver til 300-400 krone pr kilo. WPC fra et kvalitetsmerke koster ca 180 kr kiloen.

  Men for all del, fortsett å trøkk i dere erteprotein... og bli løyet til, lev i trua.
  Honnr gitt av : paramora, 06. mars 2011, 02:43
  30  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 05. mars 2011, 02:30
  Skjønner ikke hvorfor dere gidder å gamble på sånt. Risikere å få en vond smak + de lyver om næringsinnholdet + at de slurver jo rett og slett grovt med produksjonen, bare putter oppi litt hvetemel og ertepulver og all slags dritt, mens dere betaler i dyre dommer. Det finnes så mange produsenter der ute, men dere klingrer til de (få) som faktisk har nervene til å bryte tilliten til forbrukerne Huh Ikke rart de tørr  Tongue

  Ha litt respekt for dere selv som forbrukere. På den måten får vi huket vekk de useriøse produsentene. Hvis dere enkelt og greit bare slutter å kjøpe produktene deres, vil de til slutt legge ned og forsvinne fra markedet, og dere gir da i tilleg et sterkt signal til andre produsenter som vurderer å prøve seg med noe funny-business, at i dette markedet er det nulltolleranse for svindel.

  Men men, gjør egentlig ikke meg noe. Jeg holder meg til merker man kan stole på. Er bare dere som taper, både penger og næring.
  Honnr gitt av : paramora, 05. mars 2011, 13:16
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!