Visning av honnrposter for quintriceps
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 31  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Dusjing på treningsenter 27. februar 2011, 07:45
  Mann... hvem stirrer på deg i dusjen ?
  Honnr gitt av : Equelite, 27. februar 2011, 18:13
  32  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva er de tåpeligste treningstipsene du har fått? 26. februar 2011, 20:16
  Tongue?? Sultfølelsen er jo en god indikator på om man burde spise eller ikke (forutsatt at man spiser balansert mengde med proteiner, karbohydrater og fett)

  Sultfølelsen er absolutt ikke en god indikator på når du bør spise eller ikke. Hvor ofte du blir sulten avhenger av når og hvor ofte kroppen er vandt til å få mat. Hvis du har lyst til å teste det på deg selv en gang kan du spise mye mer og mye oftere en du pleier, da skal jeg love deg du vil merke det når du da spiser som normalt igjen.
  Honnr gitt av : Sitronsaft, 26. februar 2011, 21:02
  33  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: 74 år gammel kroppsbygger 21. januar 2011, 23:26
  "japaneser"

  lol
  Honnr gitt av : Reagan, 21. januar 2011, 23:34
  34  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Halve/kvarte knebøy, må bare spørre... 13. januar 2011, 05:53
  Halve/kvarte bøy er for folk som har glemt å legge igjen egoet hjemme før dem stakk på gymmet. De tror vel det ser kult ut da å løfte massevis av kg de egentlig ikke klarer å løfte, så dem kompanserer ved å blandt annet drastisk korte ned den bevegelsbanen som egentlig må til for å kvalifisere som èn repitisjon knebøy.

  Men uansett, jeg synes det er viktig å addressere det faktum at; MANGE mennesker som har et stillesittende liv, mangler fundemental mobilitet i spesiellt musklene i underkroppen, og KLARER faktisk ikke ta fulle repitisjoner f. eks. knebøy UTEN å krumme nedre rygg (som er veldig skadelig, ergo folk gjør alt de kan for å unngå det. Når man holder ryggen rett under hele løftet, kicker blandt annet hamstring-stivhet++ inn). Du vil se folk som ikke klarer å nå paralell eller lavere, rett og slett fordi de ikke innehar mobilitet nok til det, det tar forøvrig også litt tid å bedrive nok bevegelighetstrening til ønsket mobilitet er i boks, og da har dem jo ikke noe valg. Å krumme nede rygg er ikke et alternativ for å kjøre fulle reps.

  Men uansett, hvis du klarer det, så tar du fulle reps eller i det minste til paralell, hvis du klarer men allikevel ikke gjør det er du TEIT

  Ta en titt på denne så får du forklaringen, pga jeg gidder ikke skrive det selv  Grin http://ezinearticles.com/?Dangers-of-Half-Rep-Training&id=3401996
  Honnr gitt av : Eric Heiden, 13. januar 2011, 08:55
  35  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: "Tryggis trener"....u said WHAT!? 11. januar 2011, 20:05

  som en meget klok treningsveileder sa til meg en av de første gangene jeg kjørte mark på gymmet "Fortsetter du sånn kommer du til å pådra deg prolaps rimelig kjappt".

  Det så veldig ille ut... både øvre og nedre del av ryggraden krummer seg veldig. Alt som er av krumming under markløft og spesiellt med en sånn vekt, tærer veldig veldig på ryggen din. Ville anbefale sterkt å revurdere teknikken din eller så har du nok en ubehagelig hverdag i møte.
  Honnr gitt av : Tryggis, 11. januar 2011, 20:25
  36  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: For mye fett? 26. desember 2010, 05:09
  Rimelig tom påstand.
  Hva er det du skal frem til.
  Tynne folk trenger mer karbohydrater.
  Tror ikke det du.

  jeg bæder så jævli av måten du skriver på dette forumet her Tongue Absolutt alle inleggene dine er sånn;

  Dette var.
  En veldig rar, måte å skrive settninger på.
  Det blir vanskelig.
  Å lese når man skriver sånn,
  her. Skjønner du.
  Det er ikke.
  Normalt
  Honnr gitt av : Zippo, 27. desember 2010, 18:52
  37  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: For mye fett? 26. desember 2010, 05:09
  Rimelig tom påstand.
  Hva er det du skal frem til.
  Tynne folk trenger mer karbohydrater.
  Tror ikke det du.

  jeg bæder så jævli av måten du skriver på dette forumet her Tongue Absolutt alle inleggene dine er sånn;

  Dette var.
  En veldig rar, måte å skrive settninger på.
  Det blir vanskelig.
  Å lese når man skriver sånn,
  her. Skjønner du.
  Det er ikke.
  Normalt
  Honnr gitt av : endresaa, 26. desember 2010, 11:39
  38  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Before/after 23. november 2010, 21:51
  trapsene hans vokser av deff  Huh
  Honnr gitt av : Mr Melk, 25. desember 2010, 18:09
  39  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] 25. november 2010, 01:12
  Tenk hvor mye man betaler for dette her. Også SVINDLER de oss rett og slett. Både på proteininnhold og hva slags protein de bruker. Over 10% fyllemiddel i et proteinpulver Huh Proteinpulver skal ikke ha fyllemiddel... Det er ekstremt viktig at folk nå boikotter den produsenten helt, så de virkelig får merke konsekvensene av det de har gjort, vi må huke ut de produsentene på markedet som ikke driver seriøst. Sånn at aktører forstår at det er helt uakseptabelt å lure og svindle folk på denne måten.

  Sitat
  Nutrisport
  Ej-Shop har hatt et langt forhold med Nutrisport som leverandør og har i flere år vært trofaste distributører av dette merket i Norge. Nutrisport kunne skilte med råvarer av god kvalitet, en bra smak og en pris som andre aktører ikke hadde sett maken til.

  Kvalitet??
  Siste året har det vært gjentagende tilfeller der Nutrisport har vært sene med leveringer og i tillegg hatt leveranser av mindre god kvalitet i varierende grad. Noen av dere har opplevd dette dessverre. Dette er noe vi som distributør ikke kan godkjenne. Nutrisport har vist uvilje til å ordne opp i dette og har heller ikke kommet med forklaring. Dette er uakseptabel. Den siste tiden har både vi og andre aktører på markedet funnet ut at Nutrisport 90+ samtidig ikke lenger lever opp til hverken kvalitet eller proteininnhold i produktet, en ren løgn med andre ord. Nutrisport har holdt oss som importør og distributør for narr og vi aksepterer det ikke.

  Fakta på bordet!
  Nutrisport hevder på etikett at 90+ skal inneholde 89g protein i skikkelig måling med Whey Isolat og Melkeproteinisolat som råvarer. Vi har tidligere gjort egne analyser med målinger ned mot 83% som er et proteininnhold godkjent under tvil sammenlignet med påstand på etikett. Labanalyser som vi og andre aktører har gjort viser et faktisk proteininnhold på ned mot lave 70%. Dette lave proteininnholdet viser at proteinet ikke er noe isolat, men i stedet et konsentrat. Nutrisport deklarerer at 90+ protein innholder ertefiber i en liten mengde, som et fortykningsmiddel. Ved analyse viser det seg at det er store mengder fiber i dette proteinet, ca 11%. Noe somtyder på at det har blitt brukt et billig fyllmiddel i stedet for skikkelig proteinråvare. I de batchene hvor det har vært dårlig smak/lukt var en mye høyere andel av innholdet ertefiber.
  Honnr gitt av : PhilLynott, 26. november 2010, 09:40
  40  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Stangroing. Hvilken vinkel og grep er "riktig"? 11. november 2010, 13:55
  Jeg er ikke ekspert på noe, og det her er bare min mening.

  jeg mener at fremoverbøyd stangroing er en øvelse hvor du skal bøye deg frem til en 90 graders vinkel (men med litt bøy i knærne). Det er sånn jeg kjører. Jeg synes det er den desidert beste metoden å ro på, jeg brukte alltid maskiner før og mente fremoverbøyd stangroing bare var akkurat det samme, men jeg testa det ut engang, og når jeg står i akkurat den vinkelen (90 grader), og trekker stanga opp så kjenner jeg heele ryggen flexe seg og spenne seg enormt, og det har virkelig revolusjonert resultatene mtp ryggtrening for meg. Jeg ser på gymmet og spesiellt på film av proffbyggere at de står som du sier nesten oppreist når de "ror", spørr du meg er det bare noe folk gjør for å sluntre unna optimal teknikk, når dem står oppreist sånn så kan de svinge mye mer uten den store skaderisikoen av å stå så fremoverbøyd som du egentlig skal. Pluss at man avlaster muskelaturen ved å stå sånn, og derfor kan du bruke tyngre vekt og stort sett bruke armer samt å booste løftet ved å bruke beina. Jeg har prøvd det og synes det fungerer dååårlig sammenlignet. Spørr du meg ville jeg heller satt folk i en ro-maskin en å kjøre "oppreist" stangroing på den måten... Hadde klikka mentalt hvis noen hadde stoppa meg mitt i ett sett for å fortelle meg det der, fy faen  Tongue ille... men altså, du får kjøre på den måten du synes er best. Men jeg er ute etter å trene OPTIMAL rygg og da fungerer det best med 100% teknikk og derfor kjører jeg fremoverbøyd, og elsker det...

  http://www.exrx.net/WeightExercises/BackGeneral/BBBentOverRow.html
  Honnr gitt av : Enojo, 11. november 2010, 19:50
  41  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Er denne kroppen mulig? 31. oktober 2010, 00:49
  MAN KAN TYDELIG SE AT DU HAR EN HELT ANNEN BELTESPENNE PÅ DET SISTE BILDET. DU LIKSOM BARE MAGISK "BYTTA" UT BELTE ETTER ET PAR ÅR DA ELLER??? SÅ JÆVLA BUSTED
  Honnr gitt av : Johann, 01. november 2010, 11:31
  42  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Er denne kroppen mulig? 28. oktober 2010, 23:54
  DENNE TRÅDEN HANDLER NÅ OM OM PROFFBOKSING SKAL BLI LOVLIG I NORGE

  DISCUSS
  Honnr gitt av : Junkfood-mannen, 29. oktober 2010, 16:59
  43  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvilken melk er best? 26. oktober 2010, 11:15
  Tine Helmelk er best... men forbannet skal han være han ånsingen som fant opp skrukork på melkekartongen :C

  skrukork på melkekartongen er noe av det bedre som har kommet vår vei siden ostehøvelen.
  Honnr gitt av : s0pr0, 26. oktober 2010, 11:52
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!