Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Trening / Skader og Smerter / "Alternativ" trening ved skuldersmerter. Hvordan trene videre? på: 21. august 2015, 15:32
    Hei!
    Har hatt jævlig vondt i skuldre i ca. 10 uker nå. Startet med en betennelse. Dum og ivrig som jeg er så fortsatte jeg å trene og det har ikke blitt bedre. innså at jeg måtte ta det mer rolig og gjør ikke noe press øvelser, nedtrekk øvelser og er svært forsiktig med alt annet.

    Var hos manuellterapaut med ultralyd og han fant at det hadde vært en betennelse, men bare sport av det igjen nå. (selvom skuldra gjrø veldig vondt).
    Var igjen hos fastlegen idag. Ble bedt å ikke belaste skuldra i 4 uker, for så å gjøre de vonde øvelsene (uten belastning annet enn gravitasjon).

    Mitt spørsmål er; hvordan skal jeg legge opp treningsuka mi? Jeg har fokusert på hypertrofi i lang periode og er nå veldig fornøyd med min fysikk.

    Tra gjerne imot tips og kommentarer til hvordan å legge opp en treningsuke osv. hva å gjøre-  what
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 25. desember 2014, 14:11
    Elixia kan jo fint gjøre dette.
    De er ett privat firma som kan bestemme hvem de vil ha som medlemmer og hvem de ikke vil ha. De kan ikke tvinge deg til å avlegge urinrøve, men de kan hive deg ut.

    Problemet, dette har vært diskutert før..

    Å teste sine ansatte blir hindret gjennom arbeidsmiljøloven..

    Elixia kan teste sine ansatte, hvertfall enkelte klubber. Det signerer de ansatte under på samtidig med arbeidskontrakten.
    3  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Forelsket i PT, hva gjør jeg? på: 25. desember 2014, 14:01
    Forklar han situasjonen og be om å få bytte PT hvis dere bestemmer dere for å bli "bedre" venner på fritiden.
    Dette er først og fremst for PTn sin del. Tar seg veldig dårlig ut når det kommer ut av en PT Knu**er kundene sine. Gjør det så profesjonnelt som mulig.

    Ellers, følg hjertet Wink
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvor får man Jack3d nå til dags? på: 04. oktober 2012, 17:44
    Du får kjøpt jack3d på "protein shoppen" i svindesund. Bare spør rumlingen som står bak kassa, så springer han ivrig inn på bakrommet.
    5  Trening / Forum for ungdom / Sv: 16 år og trent i 10 mnd. bilder på: 03. oktober 2012, 12:29
    Hvis du har økt i fettprosent har du ikke gått opp 10kg i rein muskelmasse  Cool
    Pass på å tren "riktig" og skadeforebyggende trening også. Veldig lett i ung alder å ødelegge rygg, knær og skuldre. Du vil ha igjen for det om ett par år, da de "tøffe" fjortisene på gymmet sitter hjemme med belastningsskader og ikke kan trene, mens du gliser og trener. Been there done that.
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp til å nå en lettere vektklasse på: 19. august 2011, 23:04


    Det er et veldig godt poeng. Ville du anbefale å bli i den "normale" vektklassen som jeg fysisk sett hører hjemme i og spise med mer "tanke" og øke antall kardio økter, i stede for å gjennomgå en vektreduksjon på 7kg'?

    Takk for
    Helt klart.

    Erfaringsmessig har jeg gått de beste kampene og vunnet flest kamper de gangene jeg ikke har pint vekt. Rett og slett fordi at kroppen har MYE mer energi og overskudd.

    I og med at det er under 4 uker til NC anbefaler jeg at du kjører på meg sparring og utholdenhetstrening. Noen kompliserte teknikker er det liten vits i å lære seg nå, det viktigste er å forbedre det du allerede kan.

    Spis sunt og masse slik at du holder en mest mulig stabil vekt og kan gå i -84 kg klassen. Det er uansett ikke stor forskjell når det gjelder nivået i de klassene, -79 kg og -84 kg er veldig like klasser med høyt nivå så du trenger all energien du kan ha Smiley

    Setter veldig stor pris på tipsene du og de andre ga meg!
    Nå er det vel bare å fortsette den knallharde treningen Wink
    7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp til å nå en lettere vektklasse på: 19. august 2011, 22:10
    Hvor lang tid har du i mellom innveiing og action?
    Vet ikke hvor lang tid det er mellom inveiing og kamp. Men hvis hvis det ikke er "verdt" å gå ned en vektklasse, så revurderer jeg om jeg skal fullføre dette fullt ut. Tanken var vel som  sist nevnt at jeg ville være en "større" motstander i en vektklasse under, enn en som går  i den vektklassen som jeg tillhører i "walkout weight".


    okei.

    Men uansett så vil du i lettkontakt oppleve at de som er lettere enn deg ofte er mye kjappere, og vil derfor ligge å prikke inn poeng før du rekker å reagere. Dette fordi at i lettkontakt gis det poeng for alle treffere, mens i fullkontakt gis det poeng kun for kraftfylte og fult roterte treffere.
    Og er du skikkelig uheldig møter du en lynrask semikontaktutøver som prikker inn treffere før du i det hele tatt rekker og reagere Tongue

    Men jo noen ganger tillater dommere hardere kontakt, dette kommer an på dommeren, da det er store variasjoner på dommerne. I de aller fleste tilfeller er dommerne ganske strenge når det gjelder kontakten i norges cup.

    Det er et veldig godt poeng. Ville du anbefale å bli i den "normale" vektklassen som jeg fysisk sett hører hjemme i og spise med mer "tanke" og øke antall kardio økter, i stede for å gjennomgå en vektreduksjon på 7kg'?
    8  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp til å nå en lettere vektklasse på: 19. august 2011, 21:52
    Det er norges-cup som jeg skal gå. Har gått et "stevne" før. Skal gå lett-kontakt men fikk intrykk på sist stevne at det er mulig å slå veldig hardt før dommeren gir deg advarsel. Grunnen til at jeg kanskje skal gå ned en vektklasse er at jeg regner med det er bedre å være en av de større i en vektklasse, enn en "liten" i en tyngre vektklasse?
    9  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp til å nå en lettere vektklasse på: 19. august 2011, 21:34
    Ja, glemte å nevne det med at jeg skal øke kardio øktene drastisk.  Glemte også som du nevnte å si at jeg skal kutte ut godis, junkfood.

    Men første delen av målet er å gå ned 4kg på 2 uker, samtidig som jeg kan holde intensiteten og kvaliteten på treningsøktene oppe, er det mulig?
    10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Hjelp til å nå en lettere vektklasse på: 19. august 2011, 21:12
    Hei! Tingen er som følger at jeg skal gå et stevne (i kickboxing). Første  ordentlige stevnet jeg skal gå (det kom litt brått på). Jeg veier 85kg og er 187cm høy. Stevnet er om 4uker. Målet mitt er å prøve å gå ned ca.4kg på 2 uker(totalt 7kg), går ikke dette gir jeg meg og går opp til vanlig vekt igjen, men får jeg gått ned 4kg, fortsetter jeg til jeg har nådd vektklassen. (den er på -79 eller -81kg) Spiser relativt sunt, men store måltider. Fastfood et par ganger i uka og spiser generellt litt søtsaker om dagen. Har relativt "lav" fettprosent på rundt 10-12%. Trener også alt fra 2-3 dager daglig, 7 ganger i uka, bortsett fra lørdag og søndag, der jeg bare trener 1 gang om dagen. 

    Har tenkt å dele opp alle måltidene mine i 8 små måltider om dagen, med protein shake og "all in one vitamin" og "kre-alkyn" til supplementer. Måltidene mine hadde jeg tenkt at skulle bestå for det meste av "grove" knekkebrød og veldig mørkt brød. Kylling, vann, lett-melk, havregryun, leverpostei, banan og diverse grønnsaker som jeg skal ha oppå brødskivene enkelte ganger.

    Til trening blir det alt fra ballspill til lange løpeturer med full bekledning (bukse og genser), sparring, boksesekk, vektløfting, trappløping.


    Har du noen mattips som er sunne og gir mye energi og samtdig hjelper meg til å gå ned i vekt? Noen bra måter å trene for å forbrenne mye,enn  allerede nevnt? Og er målet mitt mulig å gjennomføre, samtidig som jeg ikke blir veldig mye "svakere", ikke miste for  mye muskelmasse og samtidig ha god kvalitet og energi til treningene?  Det er bare å slenge inn innspill, tanker, meninger og tips om dette her. Trenger så mye hjelp jeg kan få.
    >Tilføyer også at mye dehydrering for å komme seg til vektklassen ikke er et alternativ. Kiss
    11  Trening / Forum for ungdom / Sv: Prøver å få sixpack før sommeren, åssen ser dieten min ut? på: 23. mars 2011, 22:45
    Stusser litt på at du bare spiser 1 knekkebrød til frokost, hehe? Du kan vel gjerne tredoble det (hvis du orker det) Havregryn med lettmelk er også alltid en god frokost. Det er VELDIG VIKTIG at du får i deg en god og næringsrik frokost, slik at du får fyllt opp glykogenlagrene, så du er fit for fight utover dagen!

    Spis deg mett i lunsjen slik at du får mere energi (psykisk "trening" slik som skolegang der du er veldig konsentrert og må lære, tapper kroppen for energi) Hvis du er "redd" for å legge på deg med å spise mer, er det bare å bytte ut det du spiser, med noe som gir mer energi og mindre fett\carbs.

    Varer treninga de over 1 time MÅ DU (høres veldig ille ut, men det gjør du klokt i å følge) spise en banan\ litago sjokolademelk for å fylle opp glykogenlagrene. Etter en times trening er disse tomme, og du vil derfor ikke lenger kunne yte maks på trening.

    Kanskje øke dager på treningsstudio til 3-4 hvis du har tid? Da får du mye mer ut av "byggingen" hvis du vil ha muskler.

    Hvis du vil ha sixpack må du trene regelmessig mage. Rykk og napp metoden, med å trene litt mage her og der funker ikke veldig bra. Tren det regelmessig og vær bevisst på øvelsene. Jeg har merket mye bedre effekt på abs'a ved ålegge på vekter mens jeg tar sit-ups eller andre mageøvelser. Kanskje du burde prøve også?

    En del tips derja Smiley Håper ikke alt høres helt på jordet ut? Smiley Høres ut som du har tatt et ordentlig skippertak i livet ditt, ved at du har gått ned 1/3 fra opprinnerlig vekt Wink Lykke til videre!
    12  Trening / Forum for ungdom / Valpefett på: 23. mars 2011, 21:58
    Nå er sommeren snart her og da har jeg lyst til å fjerne det siste  valpefettet på kroppen (for å framheve abs osv.)
    Har trent styrke i forskjellige varrianter hele vinter, 2 økter om dagen med noen få økter med kardio. Har en fast "cardio" treningsøkt en gang i uka. Da trener jeg 1minutts intervaller 10 ganger på boksesekk.

    Er det noen av dere som har noen tips til å fjerne litt valpefett og senke fett %?
    Gi gjerne enkle tips om kosthold og trening.
    13  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: lengden på en god styrkeøkt på: 23. mars 2011, 13:58
    Mine treningsøkter ligger på 45-60min. Alt over dette her tafr jeg en 10min pasue med mat, for å fylle opp glykogenlagrene i kroppen Cheesy
    14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Beste kampsporten for på: 14. mars 2011, 12:56
    Orker ikke lese alle disse meterlange innleggene.
    Ville kombinere Grapling med kick\thaiboxing, for å få alle aspektene i en kamp.
    Hva er ikke bedre enn å slå ned en bølle, så når han tror du er ferdig, legger du deg oppå å gir grisebank der å?
    15  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Kondisjonstrening uten bruk av beina på: 14. mars 2011, 12:50
    Litt dumt å nevne svømming folkens, når bena er like viktige for å svømme fort som armene. Og å kun svøme med armene blir mere styrketrening enn kondisjon igjen.

    Men som tidligere nevnt, ville jeg prøvd roing, kun med armer og ikke dra ifra med bena.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!