Visning av honnrposter for ada
Sider:
 • 1
 • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? 22. mai 2012, 18:18
  Det er en del lange blikk på treningssentere. Jeg er så sjenert at de jeg synes er attraktive tør jeg ikke snakke med, men andre tar jeg gjerne initiativ til å snakke med. Om en fyr skulle være interessert i meg hadde det beste vært om han hadde sagt: om du trenger noe hjelp er det bare å si ifra. Jeg har trent lenge og kan vise deg riktig teknikk.-- da hadde jeg tørt å fortsatt samtalen om jeg likte han. Om jeg ikke tok kontakt etter et slikt tilbud var jeg ikke interessert. En fin måte for mannen å unngå en direkte avvisning på.
  Honnr gitt av : Tryggis, 23. mai 2012, 09:58
  2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Billig og sunn mat 04. april 2011, 20:26
  På kiwi og spar selges kjempebillig frossen torsk i pose fra first price som er veldig god. På kiwi har de first price kyllingfilet 1200 g til 100 kr, er det vel ca, og tunfisk, to stk bokser first price. De har også 18 egg fra first price som er det rimeligste alternativet. Ost pleier å være på tilbud. Det er en god kilde til protein. First price-osten og landlord osten fra rema er rimelige. Enkle fiskekaker: kok ferdig torsk og gni den med gaffel. Visp et egg pr 150 g torsk og bland inn i fiskekjøttet. Tilsett gressløk, salt og pepper. Evnt også litt ost. Stek i panna.
  Honnr gitt av : bjørn`, 04. april 2011, 21:04
  Sider:
 • 1
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.