Visning av honnrposter for ada
Sider:
 • 1
 • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? 22. mai 2012, 18:18
  Det er en del lange blikk på treningssentere. Jeg er så sjenert at de jeg synes er attraktive tør jeg ikke snakke med, men andre tar jeg gjerne initiativ til å snakke med. Om en fyr skulle være interessert i meg hadde det beste vært om han hadde sagt: om du trenger noe hjelp er det bare å si ifra. Jeg har trent lenge og kan vise deg riktig teknikk.-- da hadde jeg tørt å fortsatt samtalen om jeg likte han. Om jeg ikke tok kontakt etter et slikt tilbud var jeg ikke interessert. En fin måte for mannen å unngå en direkte avvisning på.
  Honnr gitt av : Tryggis, 23. mai 2012, 09:58
  2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Billig og sunn mat 04. april 2011, 20:26
  På kiwi og spar selges kjempebillig frossen torsk i pose fra first price som er veldig god. På kiwi har de first price kyllingfilet 1200 g til 100 kr, er det vel ca, og tunfisk, to stk bokser first price. De har også 18 egg fra first price som er det rimeligste alternativet. Ost pleier å være på tilbud. Det er en god kilde til protein. First price-osten og landlord osten fra rema er rimelige. Enkle fiskekaker: kok ferdig torsk og gni den med gaffel. Visp et egg pr 150 g torsk og bland inn i fiskekjøttet. Tilsett gressløk, salt og pepper. Evnt også litt ost. Stek i panna.
  Honnr gitt av : bjørn`, 04. april 2011, 21:04
  Sider:
 • 1
 • Derfor bør du spise torsk

  Kosthold08.04.2020121

  Vi vet at det er viktig å spise fet fisk, men hvit fisk er også bra.
  Nøtter er en av de mest konsentrerte næringskilder vi har i kostholdet.
  Hun gikk ned i vekt og så opp i vekt igjen - og ble strammere!
  Abby Pollock (22) har gjort litt av en forvandling.
  Vil en kaffekopp eller to føre til at du presterer bedre på trening?