Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 31  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Noe gjør jeg feil. Alt eller? på: 26. mars 2011, 00:38
    Du kan forsøke å kutte ned på karbohydratene. Som det søte pålegget, sukker, knekkebrød, øl/vin (alkohol) og få i deg mer fett og protein istedet. I form av egg og hvit ost f.eks. Jeg har stor tro på lavkarbo. Jeg inntar flere kalorier nå enn jeg gjorde før jeg gikk over til lavkarbo og likevel har jeg gått ned i vekt(fettprosent).
    32  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Forhåndslaging av mat på: 26. mars 2011, 00:31
    Jeg lager "liksomloff" med 12 egg av gangen og har da flere skiver i kjøleskapet og fryseren noen dager.
    Kyllingfilet kjøper jeg i stor pakke og steker alle fileter på en gang og legger i kjøleskap. Salat lager jeg rett før hvert måltid. Og ost er allerede ferdiglagd:)
    33  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Vegeterianer - trening/styrketrening på: 26. mars 2011, 00:26
    Du kan fint bygge muskler som vegetarianer. Les om det. Varier på korn, nøtter, frø, bønner, erter og melkeprodukter. Du kan fiske selv eller velge egg fra frittgående høner. Mon tro om ikke reinsdyr har et godt liv før de dør? Finnbiff er kjempegodt. Men du kan klare deg uten egg, fisk og kjøtt om du spiser korn og melkeprodukter. Det er mye protein i ost. Om du trener deg støl hver gang du trener kreves det ekstra protein til å oppbygge skadene på musklene, så du kan jo ta det litt pent om du ikke inntar så meget protein. Du kan spe på med proteinpulver av soya, hamp eller myse/kasein (ost).
    34  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Blir snart gal... på: 25. mars 2011, 20:18
    Det hjelper å vende tanken fra at hun ikke vil ha deg til at du ikke vil ha henne, ved å huske på alt det negative med henne og tenke på det hver gang du begynner å lengte. Og begynne å drømme om hvordan drømmedama skal være. Og ikke minst utvikle deg selv til å fortjene en slik drøm av en dame. Gjør hyggelige ting som får tankene på noe annet.
    35  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Spiser jeg farlig mye protein? på: 25. mars 2011, 13:49
    Ja, det metter ikke så bra som kjøtt, så da er det lett å legge på seg av det, og nettop derfor er jeg glad om jeg slipper å spise det.

    Siden vi er inne på diskusjon om proteiner; er det noen som vet om det er mest skadelig med for mye i tilfellet der en overspiser og får i seg for mange kalorier enn man trenger dgl, eller i tilfellet der man har så lavt kalori-inntak at proteinene brukes som energikilde?
    36  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Spiser jeg farlig mye protein? på: 25. mars 2011, 12:08
    Takk for det. Før jeg la inn maten jeg spiser på diett.no spiste jeg enda mer protein (veldig mye i kylling!!) og da merka jeg det på kroppen og jeg følte behov for å kutte ut kjøtt og spise nøtter etc, istedet. Men da jeg kutte ned mengden kyllingkjøtt til 110 g pr måltid gikk følelsen av for mye vekk.
    37  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Spiser jeg farlig mye protein? på: 25. mars 2011, 11:55
    Det er lavkarbo for å holde vekta nede. Karbohydratene kommer nesten utelukkende fra grønnsaker som jeg spiser i form av salat tre gnager dgl. Jeg spiser altså salater,egg, laks, kyllingfilet og "så lett"-ost. Når man spiser lavkarbo er det sunnest å få i seg mer fett i forhold til protein egentlig, men jeg liker best å spise slik jeg gjør nå. Så mitt håp er at det ikke er skadelig med så mye proteiner.
    38  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Spiser jeg farlig mye protein? på: 24. mars 2011, 22:10
    Jeg er ei jente, 171 cm og veier 50 kg. Jeg inntar 8% av energien fra karbohydrater, og 42 % fra protein og 50 % fra fett. Jeg inntar mellom 120 og 140 g protein dgl. Jeg trener ikke hardt, bare 80 min gange dgl og tre timer yoga pr uke. Jeg har ikke nyreproblemer.Kalorier dgl ligger på 1300 kcal. Er dette kostholdet skadelig?
    39  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hjelp til et ålreit kosthold på: 24. februar 2011, 16:19
    Brød er fetende, særlig med fet ost på. Om du må ha brød kan du velge et fedonbrød og legge magert kjøttpålegg på, men begrens antall skiver og ertatt heller mengden med noe annet mettende. Frukt ville jeg erstattet med grønnsaker, helst rå, og grønnsaker ville jeg erstattet poteter og ris med også, eller du kan moderere potet/ris-inntaket masse. Spis heller litt mer fett og kjøtt/fisk/egg og grønnsaker enn masse ris, brød, pasta og potetstappe. Ost kan du spise sammen med grønnsaker og kjøtt/fisk/egg. Det er også unødvendig med bønner sammen med kjøtt. Ti stk nøtter er bedre. Varier mest mulig med inntak av forskjellige typer fisk og kjøtt, grønnsaker, egg og nøtter. Drikk masse vann da det er viktig for å forbrenne fett.
    40  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kcal overskudd med sunne kalorier på: 24. februar 2011, 16:09
    Ja ost, koteletter, røkelaks, fet fisk, nøtter og tørket frukt. Hvorfor spaserer du så mye om du vil opp i vekt?
    41  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Spiser jeg for lite? på: 24. februar 2011, 16:06
    Hvorfor teller du kalorier da? Vil du opp eller ned i vekt? Det er sult og metthetssignaler som forteller mengden kroppen din vil ha. Om du vil ned i vekt kan det være lurt å spise mat som metter bra, som fisk, kjøtt, egg og ost og redusere inntak av pasta, ris, tørka frukt, brød etc. og fylle på med grønnsaker istedet.
    42  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Spiser jeg for lite? på: 24. februar 2011, 16:01
    Tips: tørka frukt og nøtter.
    43  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Har lagd fettnedgangsprogram for dama - Tilbakemelding? på: 25. desember 2010, 23:32
    Hva spiste hun da hun gikk ned 25 kg da? Spiste hun (så mye) måltidserstattere da?
    Jeg gikk ned da jeg slutta med dem,jeg. De inneholder jo sukker mange av dem og alle påvirker blodsukkeret ganske mye. En god erstatning er en tykk skive ost , som er helt uten karbo.  Etter hva du skriver hun spiser høres det ikke ut som hun er dedikert, eller mangler hun kunnskap? Har hun lest boka til Fedon, Torkil, Atkins eller bedre uten brød?

    Hun bør holde seg unna alt søtt unntatt litt frukt eller bær. Spise masse grønnsaker som vokser over jorda og
    holde seg til ost, fisk, egg og kjøtt og tilsette litt olje, cocosa eller smør for å få nok energi.
    Ikke spise poteter, ris, pasta, taco, mais og brød.

    Det er maten som har mest å si for vekta.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!