for jekkern
  Visning av honnørposter for jekkern
Sider:
  • 1
  • 2
  • 16  Generelt / Ã…pent forum / Sv: La oss innføre ekstremt høye drivstoffavgifter 02. februar 2011, 13:14
    Her treffer du spikeren på hodet. Dette er et bra eksempel på at sosialistisk politikk ofte rammer de svakeste, samtidig som de rikeste forblir uberørt.

    klassisk den der,det essensielle her er at staten norge skal tjene penger,dette fikk meg til å tenke på ett program jeg så på tv fra USA Canby, OREGONhvor bussene i byen var GRATIS rett og slett,høres ut som det kommer rett ut av en sosialist-propaganda ønskeliste"som de vil at vi skal tro"men dette var faktisk sant og det var USA,de værste og dummeste,hvilken SEIER for miljøet OG de svake,er amerikanerne sosialister tro?eller TENKER og GJØR de kanskje mer for miljøet OG de svake enn vi noengang klarer å prøve å FORTELLE at vi gjør?og det uten tusenvis av milliarder på bok..

    The city's bus system is Canby Area Transit (CAT).buses are free and ...

    en.wikipedia.org/wiki/Canby,_Oregon -

    Honnør gitt av : Ryū, 02. februar 2011, 13:24
    17  Generelt / Ã…pent forum / Sv: -FÃ¥r ikke trene i singlet =særnorsk ideologi 22. januar 2011, 13:18
    Dette er akkuratt den samme diskusjonen på hvorfor treningskjedene SJELDENT har over 40kgs hantler. Det er kjempemange gjennomsnittlige folk som vil begynne å trene men rett og slett ikke tørr å dra på gym hvor de vet det er (store) sterke folk i feks singlet, så kommer de og tynnfeit (bare eksempel) og løfter 1/10 av det han store gjør, og de føler folk ser på. Greia med å beholde kunder er å ha en gym hvor alt er mest på en linje hvor alle kan stå likt..

    Men dette fenomenet møter vi jo hver dag i samfunnet og forskjeller er det overalt uansett noe vi må leve med,jeg tror ikke dette er noe spesielt på treningssenteret,ellers burde det jo feks være påbudt å dusje med klærne på i svømmehallen fordi mange vil føle seg ukomfortable med at sidemannen har en større tiss en dem selv osv
    Honnør gitt av : jonask, 22. januar 2011, 15:52
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!