Visning av honnrposter for Krabbatten
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 12
 • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 14. august 2011, 12:21
  Mm, mordraten har gått ned forbi vi har større innvandring...
  Slike påstander hører hjemme i barnehagen. Det er bare de siste tiårene de store innvandrermengdene har kommet, og det har forårsaket mer drap. Hadde vi ikke hatt innvandring hadde vi hatt enda færre drap nå. Når vi snakker om at det er færre drap nå enn før er ikke snakk om noen få år, det er flere hundre år det er snakk om. Det er jo enkelt og greit pga samfunnsutviklingen.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 15. august 2011, 08:38
  2  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Verdens sterkeste 17åring med 190kg atlasstein? 10. august 2011, 18:06
  Jeg foreslår heller at DU tar deg en tur til Tvedestrand på Valhalla gym og tester de farmersene som blir brukt i Nm enkelt øvelser og markløft etterpå, så skal du nok se..  Er mere enn 10 cm forskjell i høyden kontra markløft..
  Så kan du kommentere her etterpå, når du har lært deg det at det er lettere å løfte opp når en har håndtakene på siden og høyere utgangs punkt enn dine 10 cm på håndtakene kontra mark.
  Jeg har laget Farmerene som vi bruker på Valhalla til å være "lettest mulig" å løfte opp fra gulvet. Målet med disse Farmerene er å måle grepsstyrken ikke hvor god en er i markløft.  Det er ofte at forskjellen er på langt over 100kg hva en kan løfte med disse Farmerene og hva en kan løfte i markløft. Da Steffen Dukene gikk med 165kg i hver hand (330kg) som 17 åring og en kroppsvekt på under 80kg, kunne han ikke løfte 200kg i markløft.
  Javel. Jeg tok feil. Men jeg bytter ikke forum for det.
  Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 10. august 2011, 20:02
  3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 10. august 2011, 16:22
  Og av etnisk norske... De får jo ikke gjøre som de vil, politiet gjør jo sitt for å ta de regner jeg med. Mer ressurser til politiet er jo en annen diskusjon.
  Fy faen så latterlig. Ikke nok med at ikke-vestlig innvandring er fullstending ulønnsomt fra før, må vi også betale for mer politistyrke for å forebygge voldtekt på grunn av den ikke-vestlige innvandringen. Har vi ikke nok med ting vi skal ha oss frabedt fra?

  Tenk på alle de pengene som går rett i dass på grunn av den ikke-vestlige innvandringen, som vi istedet kunne brukt til å hjelpe maaaange fler at det ikke-vestlige folket der de hører hjemme.
  Honnr gitt av : .......1, 10. august 2011, 19:39
  4  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 09. august 2011, 22:36
  Historien har uansett ingenting med denne sammenheng å gjøre.

  Man må huske det at en rase er ikke noe som stammer fra langt tilbake og kommer fra en plass, en rase blir til. Vi stammer alle fra en utgangspunkt, nøyaktiv som vi mennesker stammer fra apene, stammer også alle dyrearter fra et utgangspunkt. Det skjer ved at vi sprer oss og utvikler oss hver for seg etter de forhold vi tilpasser oss. F.eks. hvor mange flere hunderaser er det ikke i dag enn for 1000 år siden? Det er enormt mange, og det har gått spesielt for fordi det er vi mennesker som har blandet dem og skapt de forskjellige rasene. Men tilbake til denne multikulturelle tråden; man kan ikke lete tilbake for å finne bevis på at de mørkhudede er en annen rase enn oss, fordi vi stammer fra samme utgangspunkt. Vi har tilpasset to helt forskjellige forhold og derfor har vi BLITT til forskjellige raser.
  Honnr gitt av : Andre, 09. august 2011, 22:38
  5  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 09. august 2011, 21:15
  Lol? Gjennom historien så har islamske land utviklet seg mye mer enn vår sivilisasjon. Det var blant annet islamske land som hjalp til med å starte den vitenskaplige revolusjonen på 1500 tallet, Pga alle de islamske lærde skriftene som ble oversatt til latinsk når Spania var multikulturelt.

  latterlig åssen du kan si at de har dårlige gener bare pga at situasjonen deres ikke er super nå til dags. Historien viser at de har konstruert noen av de mest relativt sofistikerte samfunnene.
  Dette "lolle" pratet ditt hører ikke hjemme i en saklig diskusjon.

  Historien er irrelevant i denne sammenhengen. Hvorfor skal vi endre på en kultur som er perfekt? De siste årene av endringen viser åpenbart en negativ endring både økonomisk, kriminelt og vold. Det innebærer ikke nødvendigvis at de ikke-vestlige innvandrerne er mer voldelige enn oss(selv om jeg definertivt tror det), men det blir mer vold fordi det er hat mellom kulturene.

  Du drar nok en gang fram dette med at jeg har sakt at dem har dårlige gener. Det jeg har sakt er at det får være opptil hver enkelt hva de prioriterer som gode eller dårlige gener, og fremhevet de faktiske forskjellene.
  Honnr gitt av : Odd A Mekvik, 09. august 2011, 21:22
  6  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 07. august 2011, 15:42
  Du har med andre ord absolutt ingen fakta bak det du sier, siden jeg ikke kjøper din lettvinte retorikk "har jeg problemer med meg selv". Skjønner at du selv har blitt helt overbevist over det du har lest på islamkritiske nettsteder, litt som å skulle lære om religion og kristendom bare ved å lese bibelen, men slikt fungerer ikke her. Ingen god ide å gå rett på person så mye som du gjør i innlegget ditt heller, siden du ikke kan begrunne en dritt av det du sier annet med "søk selv", men bare kommer med fornærmelser skal du være svært forsiktig med å komme med renspikka rasisme og flere fornærmelser.
  Først og fremst så har jeg lest svært lite på islamkritiske sider, jeg forholdet meg til statistikk.

  Dette er ikke rasisme. At de ikke-vestlige innvandrere er mindre, fysisk svakere, begår mer kriminalitet og har lavere levealder er jo ren statistikk og det bør ingen ha noen problemer med å se. At de har dårligere helse, får lettere sykdommer og rammes hardere og lengre av sykdommer finnes det også kilder på. Om det er dårlige eller gode kilder er en annen sak, det er hvertfall ting som tyder på dette.

  Dårlig selvtillit er når man ikke liker seg selv. F.eks. får vi ikke lov til å kalle n*g*re for n*g*re, fordi de liker ikke sin egen rase. Vi får altså ikke lov til å ha navn på de forskjellige rasene, vi får bare lov til å se med øynene at han er brun, han er svart og han er lys. Kanskje i fremtiden får vi ikke lov til å se det heller, da blir det vel påbud om bind foran øynene når man er utendørs? Det var kanskje et idiotisk utsagn, men for å sette det litt på spissen så er det ganske idiotisk at man ikke får lov til å skille mellom rasene. Men årsaken er jo åpenbart at de mørkhudede ikke har stolthet eller respekt for sin egen rase, altså dårlig selvtillit.

  Ikke-vestlige innvandrere er faktisk et rent netto tap: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10094164

  Så la meg da spørre: Hvorfor tar vi inn bare flere ikke-vestlige innvandrere, når det på verdensbasis ikke er til hjelp for dem, det er rent netto tap for oss og det stjeler identiteten våres, HVORFOR?
  Honnr gitt av : Frank T Tank, 07. august 2011, 15:44
  7  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 04. august 2011, 15:03
  http://www.stavangeravisen.no/art.asp?id=62660

  Nordmenn vil ha mindre innvandring, men vi får det ikke likevel. Det viser bare at APere ikke vet hva de står for.
  Honnr gitt av : Andre, 04. august 2011, 15:14
  8  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 01. august 2011, 19:01
  For en idiotisk tråd. Norge er jo allerede multikulturelt! Tråden skulle egentlig ha hetet "Hvor lenge skal vi la oss utvannes".
  Honnr gitt av : The Evil One, 01. august 2011, 19:14
  9  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Er Multikulturalisme dumt? 31. juli 2011, 22:29
  Jeg personlig er i mot AP sin innvandringspolitikk, men uansett hvor lite man liker noe skal man ikke drepe uskyldige mennesker. Hva legger du i at innvandrere tar over makten?
  Mange av de som var på Utøya under massakeren var nettopp innvandrere. Det blir bare flere av dem i politikken, spesielt AP fordi dem er for mer innvandring. Etterhvert som det fortsetter i samme retning som i dag vil dette etter lengre tid resultere i at innvandrere tar over makten.

  Jeg vil også legge til at det etter hvert bygges flere og flere muskeer i Norge osv. Når dem da tar over makten så blir det vel ikke snakk om noen likestilling og heller derimot innført burkapåbud osv.
  Ja, dette er kanskje litt overdrevent, men for å sette det litt på spissen så kan det faktisk gå i den retningen om ikke en endring i innvandringspolitikken blir foretatt.

  Velger heller en statsminister med innvandrerbakgrunn enn en etnisk norsk (?) tulling som ikke klarer å definere det å skyte uskyldige barn på 14 år som en ond handling.
  Jeg støtter ikke Breiviks terrorhandling, det har jeg tidligere sakt og selve handlingen er ond. Men utfra hans meninger var dette et tiltak som skulle redde det nordiske folk.

  Følger man den relativistiske grunnposisjonen du inntar finnes det ikke noe som objektivt er verken godt eller ond. Det blir da teoretisk umulig å forbedre samfunnet og dermed faller hele argumentasjonen din som et korthus.

  Hvordan du får det å tvangsutsende alle muslimer ut av landet til å bli en positiv endring for muslimer skjønner jeg heller ikke. I det hele tatt vanskelig å sette seg inn i det skrudde hodet ditt.
  Jeg har aldri nevnt noe om å kaste ut muslimer, jeg har heller ingenting imot muslimer, men det finnes begrensninger for hvor mye vi skal la oss utvannes. Og JO det NÆRMER seg 1 million innvandrere.
  PS: Dersom du ikke klarer å holde en saklig tone vil jeg ignorere dine neste innlegg.

  Når du snakker om utryddet, mener du dette som i drept eller som i utvannet? Personlig ser jeg ikke på et multikulturelt samfunn som noe galt i seg selv. Sett at det er de gode tingene ved de forskjellige kulturene som blir videreført og ikke mange av de negative. Dersom du mener at Norge skal bli muslimsk og videreføre mye av den kulturen som er der, ser jeg selvfølgelig på det som negativ, men det gjelder forsåvidt all religion i sin ekstreme form. Folk må bare velge å tro på en gud, men jeg mener dette er privat og ikke bør ha noe med det offentlige (selvfølgelig kan folk komme i lag å dyrke guden sin, men all form for tvang, hjernevasking, osv).
  Nettopp utvannet ja. Per i dag er det jo et multikulturelt samfunn, og jeg ser heller ikke noe negativt i det. Men det finnes begrensninger. Dette er selvfølgelig langt fram i tid, men etter hvert som andelen innvandrere økes vil det bli vanskeligere å stoppe mer innvandring, fordi dem også har sine rettigheter i politikken.

  Videre til ditt forsvar om hvorvidt ABB er ond synest jeg det å begrunne en handling utifra noe som muligens kanskje kunne/kan skje, som ganske vagt i denne sammenhengen. Det hjelper ikke å si at en trodde personen kunne fly dersom en skubber noen utfor et stup. Det må litt mer til en å handle i god tro. Hvorfor det skulle hjelpe å drepe disse ungdommene, er det vel ingen med vett i hode som kan gi en god grunn for.
  Da er vi enige Smiley

  Du argumenterer faktisk for Breiviks overbevisning, om du ikke ser det selv. Ikke rart du ikke ville det skulle bli klassifisert for ondskap. Setter en strek for selve innvandringsdebatten her, den kan du ta i en egen tråd.
  Breivik er en mann, det er millionvis av personer i Europa som ser den samme ideologien som han. Det er ikke dermed sakt at man støtter hans handlinger, om det er det du insinuerer.

  Jeg skjønner ikke hvorfor det alltid skal være slike "helter" som deg som skal avslutte et viktig kapittel i en sak. Innvandringspolitikk er jo det hele saken egentlig dreier seg om.
  Honnr gitt av : Berserken, 01. august 2011, 14:38
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum 31. juli 2011, 15:04
  Nå var vel en av målene hans å mane til strid mot islam og marxisme. Uansett om en dreper mange uskyldige for å oppnå verdensfred er fortsatt middelet ondt selvom målet kanskje er godt, men om personen som utfører de onde handlingene er ond blir litt vanskeligere. Derimot i dette tilfellet har vi en person som dreper mange ungdommer for å forandre et samfunn han selv ikke er fornøyd med.
  Handlingene hans kan fra utsiden selvfølgelig defineres som ondt, men vi må samtidig se hans tankegang og forstå hans ideologi, istedet for å bare konkludere med at personen er ond. Dette for å få svar på hvorfor slike ting kan skje, og hvordan man kan unngå slike tilfeller i fremtiden, osv.
  Og kanskje er til og med ideologien hans i fullstendig samsvar med virkeligheten, noe som også flere eksperter og politikere hevder. Man kan ikke bare konkludere personen som ond, og istedet melde seg inn i AP for å kjempe for det motsatte av hans ideologi og politikk, bare for å ønske personen mest mulig motgang og smerte, uten noe politisk interesse eller engasjement.
  Honnr gitt av : aLesserChristian, 31. juli 2011, 19:50
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum 22. juli 2011, 17:28
  Det er resultatet av å slippe inn for mange utlendinger. Stopp all asylmottak!
  Honnr gitt av : Blackday, 22. juli 2011, 19:02
  12  Trening / Forum for ungdom / Sv: omkrets rundt biceps? 16. juli 2011, 00:17
  Min er 32 cm Smiley
  ganske drøyt med en slapp 34cm! Wink 14 år!
  Ja fy faen! Tenk når den er stiv da.. Shit ass.


  Nå begynner jeg å tvile på hva dere egentlig snakker om!? :S

  Om det er det jeg tror, må jeg vennligst be dere om å vurdere et annet forum, f.eks: http://www.sexualforums.com/ Smiley
  Honnr gitt av : Boyscout slayer, 22. juli 2011, 01:24
  13  Trening / Strongman / Sv: Ny uoffisiell Norgesrekord i stokk av Bjørn Andre Solvang 17. juli 2011, 21:13
  Samme som å skryte at man har løftet 180 kg stein, så veier den 175 kg  Grin
  180 / 175 * 100 = 102,857 = 2,857% stigning

  190 / 186,2 * 100 = 102,040 = 2,040% stigning

  2,857 < 2,040

  Matematisk sett er det ikke helt det samme nei. Forhør deg med kalkulatoren før du trekker konklusjoner neste gang! Smiley
  Honnr gitt av : sstians, 20. juli 2011, 11:07
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvor hardt skal men trene på en 4-5 splitt? 19. juli 2011, 19:46
  Feil: Hvor hardt skal men trene på en 4-5 splitt?

  Rett: Hvor hardt skal man trene på en 4-5 splitt?

  Alternativ: Hvor hardt skal menn trene på en 4-5 splitt?
  Men er en forkortelse for motstandsdyktige eks-narkomaner.
  Honnr gitt av : lolvik, 19. juli 2011, 19:58
  15  Trening / Strongman / Sv: Ny uoffisiell Norgesrekord i stokk av Bjørn Andre Solvang 17. juli 2011, 21:13
  Samme som å skryte at man har løftet 180 kg stein, så veier den 175 kg  Grin
  180 / 175 * 100 = 102,857 = 2,857% stigning

  190 / 186,2 * 100 = 102,040 = 2,040% stigning

  2,857 < 2,040

  Matematisk sett er det ikke helt det samme nei. Forhør deg med kalkulatoren før du trekker konklusjoner neste gang! Smiley
  Honnr gitt av : RkD, 17. juli 2011, 22:06
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 12
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!